Kizlar merhaba uzun suredir takip ediyorum bu siteyi yeni üye oldum. Bende uc dusuk yaptim. 2. Gebelik 6 haftalik oldu bos gebelikti .3 gebelik 4 haftalikti ikiside kurtaj oldum samsundayim fakultede ozel olrak doçent gittim .rahimde septum vardi ameliyat oldum.heterezigot cikti tahlillerimde hamile kalinca igne ve hap kullancakmisim.ben gunum gecince bebe aspirin almayi düşünüyorum .hamileligim anlasilana kadar gec olur diye korkuyorum bilgi verirseniz sevinirim
canım çok yüksek ihtimalle iğne kullanman gerek benim aynı değer heterizigot cleaxsan kullanıyorum ben...heterizigot homozigottan daha iyi bir durum demişlerdi bana..sorunu bulmuşsun nasıl olsa iğneden korkma hiç bende 3 kayıptan sonra öğrendim
i,ğnelere ne zaman başladın?
geçmiş olsun canım. bende 3. düşük yaşadım ama düşükten ziyade bebeğin kalp atımı durunca vücudum düşüğü başlatıyor. düşük olması ve kalp durması ile (missed abortus) deniyor çok farklı. senin rahiminde septum çıkmış sanırım türkçe adı perde olarak geçiyordu.benim daha 3 hafta oldu düşük yapalı. bende 24 nisana randevu aldım doç dr. benim pıhtı tahlillerim mayıs ayında çıkıcak bilmiyorum olup olmadığını. ama önlem olarak ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım 3. de sanırım dozu yetmedi. sende mutlaka hamile kalmayı planladığında hem corasprin hemde folik asite başla. ben daha ilk adetimi bile olmadım o yüzden en azından 2. adetimide olayım hemen başlıyacam. tekrardan geçmiş olsun allah başka acılar göstermesin inşallah.
Tesekkur ederim canim adet gunumde adet olmazsam gecmesini beklemicem kan tahlili vericem zaten folik 1 kullanıyorum 1 aydir.bugunde bebe aspirin aldim.coraspin dahami iyi? bebe aspirin gunde kac tane icmem gerek? Coraspini doktor yazmadan alabilirmiyim? Canim bilgin varsa yazar misin?sudenazcım merhaba, bence de hemen coraspin 100 ve folbiol kullanmaya başlamalısın. Hamile kalmadan başlamak gerekiyor bunlara.
Hamileliğini de mümkün olduğunca erken öğrenmeye çalış ki, hemen iğneye başlayabilesinsonrası Allah'a kalmış canım. Hakımızda hayırlısı.
Bende mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI 3 heterezigot var canim.doktorum hamile kaldiktan sonra igne ve hapa baslariz dedi.ama benim dusuklerim erken donemde oldugu icin bu sitede cogu hamilelikten once hap kullaniyo doktor sitesine uyeyim ben ordaki doktorun biride hap almami onerdi sende bilgi verdin teşekkür ederim simdi kesinlikle alicam aspirin. Sen neden uzun sureli korunuyosun doktorun neden 1 senelik tedavi verdi anlamadim. Heterezigotta boyle biseye gerek yokki.vitaminlerin nasil cikti benim protein s 45 cikti aralik 50 130 digerleri normal
Canım,benim tedavim 1 yıllık değil,suan yurtdışındayım Tr ye döndüğümde hamilelik istiyorum inşallah o yüzden süre uzadı.
Prof bana haftada bir folbiol,iki gün becozym,2-3 gün de bebe asprininin 3/4 ü yada 80 mg'lık asprin kullan demişti. Corasprin ve bebe asprini 100mg'lık satılıyor.
Ayrıca test sonuçları heterozigot olmasına ragmen dr ömür boyu arada bir asprin almalısın demişti bana özellikle yolculuklarda,hareket imkanının kısıtlı oldugu zamanlarda kan dolaşımını rahatlatmak için.
En kısa zamanda asprine başlaman cok iyi olmuş.
Allah saglıkla kavuştursun bebeğine...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben adetime 5-6 gün varken kan vermiştim, ama herkesin bu kadar erken çıkmayabilir tabi cnm.Tesekkur ederim canim adet gunumde adet olmazsam gecmesini beklemicem kan tahlili vericem zaten folik 1 kullanıyorum 1 aydir.bugunde bebe aspirin aldim.coraspin dahami iyi? bebe aspirin gunde kac tane icmem gerek? Coraspini doktor yazmadan alabilirmiyim? Canim bilgin varsa yazar misin?
kızlar merhabalar bu foruma daha öncede yaşmıştım benimde maalesef 2 düşüğüm oldu birisi 6 diğeri 8 haftalık ilkinde gelişimi ikincisinde kalbi durdu genetik testler yapıldı ve 2 tane genimde sorun var ikiside heterezigot benim sorum olucak heterezigot mu daha kötü oluyor yoksa homozigot mu birde adetli ikende aspirin kullanıyormusunuz şu anda adetliyim aspirine devam ediyorum ama 1 haftadır kanamam bir türlü kesilmedi
ben adetime 5-6 gün varken kan vermiştim, ama herkesin bu kadar erken çıkmayabilir tabi cnm.
bebe aspirininin dozunu bilmiyorum ama bana doktor coraspin 100 mg kullan demişti. doktor yazmadan da alabiliyorsun, 2-3 tl bişey zaten fiyatı da.
Canim homozigot daha kotu ayrica tehlikeli anne olumune kadar gidiyo aspirin hakkinda bilgim yok bende yeni kullanmaya basladim ama adetliyken icme bence bitince baslarsin zaten hamile kalana kadar etki eder bende adet olursam kullanmamayi dusunuyorum ama bu benum dusuncem belki yanlistir bilmiyorum seni yanlis yonlendirmim canim
canım cevap için çok teşekkür ederim aspirin konusunda da doğru söylüyorsun en iyisi bende adet bitene kadar içmiyim Allah yardımcımız olsun çok aratmadan hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kizlar merhaba uzun suredir takip ediyorum bu siteyi yeni üye oldum. Bende uc dusuk yaptim. 2. Gebelik 6 haftalik oldu bos gebelikti .3 gebelik 4 haftalikti ikiside kurtaj oldum samsundayim fakultede ozel olrak doçent gittim .rahimde septum vardi ameliyat oldum.heterezigot cikti tahlillerimde hamile kalinca igne ve hap kullancakmisim.ben gunum gecince bebe aspirin almayi düşünüyorum .hamileligim anlasilana kadar gec olur diye korkuyorum bilgi verirseniz sevinirim
biz kan sulandırıcı iğnelere 5+2 de başladık.artı olarak pruloton depot haftada 1 ve gebe kalmadan önce coraspirin ve folbıol içiyordum .en son 6+1 de gittik bebeğide gördük keseyide.haftaya salı kalp atışı için gideceğiz inş duyarız.bugün 7+2 yim.daha önce 3 kaybım var
inşallah duyarsın canım kalp atışını bende kullanıyorum pruluton iğnemde cleaxsan 0.4mg 4 haftalıkken başlamıştım
bu konuda doktorlar çok farklı bir doktor başlatmadı sonra başka doktor kalp atılşını alınca başlarız dedi.eski doktorumda hemen başlattı.leke oluyordu arada kahve onun içinde pruloton başlattı korkuyorum bazen geç mi kaldım diye ama .iğneye başaldıgımda kese 6mm idi 6 gün sonra tekrar baktıgımızda 13mm olmuştu ve bebeği görmüştük tam belli olmasada.o biraz rahatlatıyor demekki sorun yok ki büyüdü diye.ben a1298c homozigot mutasyonum 3 düşükten sonra bakıldı.bende aynı iğne ve aynı doz kullanıyorum.sabahta asprin içiyorum folbıolle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?