Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım 100 lük aldım bugün geçiş yapıyorum o zaman coraspin kullanmaya başlamadan pıhtılaşma testlerini yaptırabilseydim keşke şimdi pıhtılaşma testlerini falan da etkiler kesin

amin canım inş bi daha hiçbirimiz yaşamayız tesler coraspini bırakmadan yapılmaz heralde sen yeni yaptırcam demişsin coraspin falan kullanıyo musun? ben gümüşhanedeyim burda yapılmıo trabzona gitmem lazım oraya da gitsem bi günde halledebilir miyim bilmiyorum 2 kere düşük olunca izinlerimi baya bi harcadım çalıştığım yerde izin alıp gidip eli boş dönme ihtimali de var coraspin kullandığım için

sağol canım 100 lük aldım bugün geçiş yapıyorum o zaman coraspin kullanmaya başlamadan pıhtılaşma testlerini yaptırabilseydim keşke şimdi pıhtılaşma testlerini falan da etkiler kesin

Evet Canım etkileyebilir doktorum bana 0.2 lık iğneyi çocuklara veriyoruz demişti dozu çok önemli iğnenin dikkat et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın cnm ama her iki gebeligimdede coraspin kullanmadan 4 ayda kaldım su an kalmamamin sebebi ilacın olduğunu düşünüyorum bu ay böyle deneyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun pihtilasmaya gelince doktorlar çok az seviyede olduğunu soyluyorlar

coraspirin kullanmak testleri yanıltır mı bilmiyorum ama ben daha başlamadım 2. bebeğimi 20 gün önce kaybettim doktorum vücudun normale dösün ondan sonra yaptır dede nasipse cuma kan vereceğim sonuçlar 20 gün içinde çıkıyormuş hayırlısını versin Allah'ım hakkımızda. şunu söyleyim ben biraz ince eleyen birisiyim ilk bebeğimde bir çok doktora gitti kimse böyle bi durumdan bahsetmedi ama benim içim rahat etmedi kan verdim sağlık ocağında uerşey normal dendi bide çevremdeki herkez tarafından çok araştırıyorum diye tepki aldım doktorum bile ben senin sorularını cevaplayamam profa git dedi. bende stres yapıyorum akışına bıraktım 2. kez hamile kaldım lekelenmelerim başladı ya dünya üstüme çöktü 3 farklı doktor takip ettim (özel muayenehane, devlet hastanesi, özel hastane) birinin dediği diyerini tutacak mı diye 3 degeç yumurlamışsın diyip progestron verdi. uzattım kusura bakma diyeceyim o ki hiç biri bilemedi yada işlerine gelmedi hatta biri kürtj için zorladı yatış bile verdi yatmadım birde tıp gidelim dedi orada bildi doktor şüphelendi pıhtılaşm var galiba daha önce gelseydin bu acıyı yaşamazdın dedi. sonuçlar çıksın nasipse başka bişey de yoksa iğne dozu için bikaç doktorla görüşecğim. sana da dicem o ki biz bayanız güçlü olmak zorundayız istersek yapabiliiz fırsatını bul tüm tahlillerini yaptır. bebek kabı maddi manevi ve zaman kaybı biz elimizden geleni yapalım sonra dua edelim yani tevekkül edelim. canım geç olsun güç olmasın. sen yola koy Allah bi kolaylığını verir iş yerinde

Hım anladım canım hayırlısı olsun güzel haberlerini banada ver

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar...

Bende 30 Haziran'da ikinci düşüğümü yaşadım maalesef ve testleri yaptırıcam...

Merak ettiğim siz testleri ne zaman yaptınız benim doktorum en az 1 buçuk ay sonra yaptır bu sürede de korunmana gerek yok hamile kalıran tedbir amaçlı igneye hemen başlarız dedi...

Bende okudugum kadarıyla genelde bu durumdakiler tedbir olsun diye coraspirine hamile kalmadan başlıyor...acaba bende şimdi başlasam mı ?
ve coaspirin pıhtılaşma testine etki eder mi ?

Şimdiden teşekkür ederim

canım ben özel labaratuarda yaptırdım genetiks diye bir yer eğitim araştırmalarda yapıyomuş zannedersem bedava ya bende pıhtılaşma çıktı dr um coraspin kullan dedi her gün bir tane alıyorum hamile kalırsam iğneye başlanacak

canim ben uc ay sonra yaptirdim doktorum 3 ay korunmami istedi hem psikolojik acidan kafam rahatlasin diye dusundu 3 ay sonra gel yapalim dedi. zaten korunma doneminde yaptirsam bile bebek dusunemeyecegimizden bir anlami olmayacakti. coraspine baslamadim ben kan pihtilasmasi bendede cikmisti . hamile kalip keseyi gorunce baslayacagiz tedaviye.

bence mantigim etkiler kan testini diyor ama doktorun daha iyi bilir sonucta egitimini almis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende fakültede yaptırıcam inşallah ama daha var ve testi yaptırana kadar coraspirine başlasam mı bilemedim

Benim doktorum hiç korunmana gerek yok rahat ol dedi...ve teste kadar hamile kalırsan hemen testi yaparız dedi...
doktora aspirini sormadım ya ama bana da etkiler gibi geliyor neyse biraz daha bekliyim bu ay hamile kalacagımı sanmıyorum zaten...

Bu arada cvbın için teşekkür ederim

Son düzenleme:

bilmiyorum ki canım ya kullan istersen zaten 100 mg olduğu için çok ağır değil

en iyisi biraz daha bekliyim bat 4 agustos bu ay hamile oldugumu sanmıyorum zaten hemen testi yaptırıyım sonra da dimi en güzeli?

bence de bi an önce yaptır zaten devlette 1 aydan önce çıkmıyor canım sen boşuna 1,5 ay bekledin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de bi an önce yaptır zaten devlette 1 aydan önce çıkmıyor canım sen boşuna 1,5 ay bekledin bence

hadi yaaa o kadar sürüyor mu sonuçlar
acaba düşükten sonra ne kadar zamanda yaptırıyo herkes doktor bana bir buçuk ay dedi ama bayramdan sonra çok beklemek istemiyorum ben :18:

acaba düşükten sonra ne kadar zamanda yaptırıyo herkes doktor bana bir buçuk ay dedi ama bayramdan sonra çok beklemek istemiyorum ben :18:

evet sürüyor malesef özelde 15 günde devlette 1 ayda çıkıyor beklemene hiç gerek yoktu neden bekletti anlamadım canım benim neyse sen bi an önce yaptır canım

Bence de hemen yaptir.. Beklemeye gerek yok. Coraspine başlamadan önce hemen testi yaptir vaktinden gitmesin.. Hamile kalirsan yapariz demis demek yapılabilir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet sürüyor malesef özelde 15 günde devlette 1 ayda çıkıyor beklemene hiç gerek yoktu neden bekletti anlamadım canım benim neyse sen bi an önce yaptır canım

Beklemeden hemen yapılabilcegini bilmiyordum...ben özele gidiyorum ve doktorum fakültede ücretsin yaptır ama testi en erken bir buçuk ay sonra yapıyorlar dedi
en iyisi ben bayramdan sonra hemen testi yaptırıyım sonucu beklemeden aspirine başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…