Canım sen ne yapıyorsun doktor bana sıkı sıkı tembihledi 100 lük kullanacab diye aman dikkat et hem Üniversitesi hastaneleri bu testi ücretsiz yapıo doktorun nasıl kendi kafasına göre ilaç verir pıhtılaşmasıda çeşit çeşit
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım seninle aynı şeyler yaşıyoruz bende daha talilleri yaptırmadım ama haftaya yaptıracagım düşüğün bir çok sebebi var hem tahlillerini yaptır hemde diyer sebeblerini araştır. çünkü normal kişilerde kan sulandırıcıda düşük sebebi. Allah'ım kimseye yaşatmasın bi daha
sağol canım 100 lük aldım bugün geçiş yapıyorum o zaman coraspin kullanmaya başlamadan pıhtılaşma testlerini yaptırabilseydim keşke şimdi pıhtılaşma testlerini falan da etkiler kesin
Haklısın cnm ama her iki gebeligimdede coraspin kullanmadan 4 ayda kaldım su an kalmamamin sebebi ilacın olduğunu düşünüyorum bu ay böyle deneyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun pihtilasmaya gelince doktorlar çok az seviyede olduğunu soyluyorlarCanım pıhtılaşmasının çeşitleri var senin ki hangisi hem doktorlar bırakma demiş sen rahat ol rahmin hazır değil demekki tamam haklısın bende takıyorum kafama niye kalamadım iki aydır diyorum ama coraspirinden değil çünkü pıhtılaşmamız var ben yeni başladım coraspirine bugün 2. Günüm bide şöyle düşün coraspirin kullanmazsan bebeğin kalbi atmaz beslenemez atsa bile gelişimi ve kalbi durur benim bebeğim beslenemediği için kalbi durdu kan pıhtılaşması olmayıpta ilaç kullananlardır bebeği olmayanlar kararını iyi düşün inş güzel haberlerini alırız
amin canım inş bi daha hiçbirimiz yaşamayız tesler coraspini bırakmadan yapılmaz heralde sen yeni yaptırcam demişsin coraspin falan kullanıyo musun? ben gümüşhanedeyim burda yapılmıo trabzona gitmem lazım oraya da gitsem bi günde halledebilir miyim bilmiyorum 2 kere düşük olunca izinlerimi baya bi harcadım çalıştığım yerde izin alıp gidip eli boş dönme ihtimali de var coraspin kullandığım için
Haklısın cnm ama her iki gebeligimdede coraspin kullanmadan 4 ayda kaldım su an kalmamamin sebebi ilacın olduğunu düşünüyorum bu ay böyle deneyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun pihtilasmaya gelince doktorlar çok az seviyede olduğunu soyluyorlar
Hım anladım canım hayırlısı olsun güzel haberlerini banada ver
Veririm cnm ınş rabbim bütün ısteyenlede bizlere de en kısa zaman da nasip etsin
Merhaba arkadaşlar...
Bende 30 Haziran'da ikinci düşüğümü yaşadım maalesef ve testleri yaptırıcam...
Merak ettiğim siz testleri ne zaman yaptınız benim doktorum en az 1 buçuk ay sonra yaptır bu sürede de korunmana gerek yok hamile kalıran tedbir amaçlı igneye hemen başlarız dedi...
Bende okudugum kadarıyla genelde bu durumdakiler tedbir olsun diye coraspirine hamile kalmadan başlıyor...acaba bende şimdi başlasam mı ?
ve coaspirin pıhtılaşma testine etki eder mi ?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar...
Bende 30 Haziran'da ikinci düşüğümü yaşadım maalesef ve testleri yaptırıcam...
Merak ettiğim siz testleri ne zaman yaptınız benim doktorum en az 1 buçuk ay sonra yaptır bu sürede de korunmana gerek yok hamile kalıran tedbir amaçlı igneye hemen başlarız dedi...
Bende okudugum kadarıyla genelde bu durumdakiler tedbir olsun diye coraspirine hamile kalmadan başlıyor...acaba bende şimdi başlasam mı ?
ve coaspirin pıhtılaşma testine etki eder mi ?
Şimdiden teşekkür ederim
canım ben özel labaratuarda yaptırdım genetiks diye bir yer eğitim araştırmalarda yapıyomuş zannedersem bedava ya bende pıhtılaşma çıktı dr um coraspin kullan dedi her gün bir tane alıyorum hamile kalırsam iğneye başlanacak
canim ben uc ay sonra yaptirdim doktorum 3 ay korunmami istedi hem psikolojik acidan kafam rahatlasin diye dusundu 3 ay sonra gel yapalim dedi. zaten korunma doneminde yaptirsam bile bebek dusunemeyecegimizden bir anlami olmayacakti. coraspine baslamadim ben kan pihtilasmasi bendede cikmisti . hamile kalip keseyi gorunce baslayacagiz tedaviye.
bence mantigim etkiler kan testini diyor ama doktorun daha iyi bilir sonucta egitimini almis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende fakültede yaptırıcam inşallah ama daha var ve testi yaptırana kadar coraspirine başlasam mı bilemedim
Benim doktorum hiç korunmana gerek yok rahat ol dedi...ve teste kadar hamile kalırsan hemen testi yaparız dedi...
doktora aspirini sormadım ya ama bana da etkiler gibi geliyor neyse biraz daha bekliyim bu ay hamile kalacagımı sanmıyorum zaten...
Bu arada cvbın için teşekkür ederim
bilmiyorum ki canım ya kullan istersen zaten 100 mg olduğu için çok ağır değil
en iyisi biraz daha bekliyim bat 4 agustos bu ay hamile oldugumu sanmıyorum zaten hemen testi yaptırıyım sonra da dimi en güzeli?
bence de bi an önce yaptır zaten devlette 1 aydan önce çıkmıyor canım sen boşuna 1,5 ay bekledin bence
hadi yaaa o kadar sürüyor mu sonuçlar
acaba düşükten sonra ne kadar zamanda yaptırıyo herkes doktor bana bir buçuk ay dedi ama bayramdan sonra çok beklemek istemiyorum ben :18:
hadi yaaa o kadar sürüyor mu sonuçlar
acaba düşükten sonra ne kadar zamanda yaptırıyo herkes doktor bana bir buçuk ay dedi ama bayramdan sonra çok beklemek istemiyorum ben :18:
evet sürüyor malesef özelde 15 günde devlette 1 ayda çıkıyor beklemene hiç gerek yoktu neden bekletti anlamadım canım benim neyse sen bi an önce yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?