Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu iğne 0.4lük olmuyor mu canım? nasıl ayarlanıyor dozu anlamadım.

Canım doktorlar özellikle kadın doğumcular kafalarına göre veriyorlar gerek yok diyenler bile var ben hemotoloji bölümüne gittim çünkü bu bölüm asıl alanı bu hastalığın bana hemen koraspirine başla dedi gebelikten önce ve folik asit gebe kalıncada 0,6 lık iğne kullanacam hergün fakat kadın doğumcumla hemotolok birlikte hareket edecekler bebeğimin gelişimine göre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım doktorlar özellikle kadın doğumcular kafalarına göre veriyorlar gerek yok diyenler bile var ben hemotoloji bölümüne gittim çünkü bu bölüm asıl alanı bu hastalığın bana hemen koraspirine başla dedi gebelikten önce ve folik asit gebe kalıncada 0,6 lık iğne kullanacam hergün fakat kadın doğumcumla hemotolok birlikte hareket edecekler bebeğimin gelişimine göre

Ilk sayfayi inceledim de dikkatimi çeken progestan ilacı olmuş. O da kısmen doğum kontrol ilacı gbi degil mi? Ve bu rahatszlukta dogum kontrol tamamen yasak değil mi bilemedim :/
Birde buradaki tek evli olmayan ben miyim ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb ben yeni üye oldum bi süredir takip ediyordum sizi nasip bu güne imiş. Eylül 2013'te 8 haftalık ilk bebeğimi kaybettim, bu duruma çok üzüldüm "ilk gebelikte olur." dediler. Gebelikte istemiyorduk çok fazla araştırmadık. Mayıs 2014'te ben bile isteye tekrar gebe kaldım, malesef onu da 8 haftalıkken kaybettim(2 hafta önce). Doktorum pıhtılaşmadan şüphendi haftaya kan vereceğim. rahimde yapışıklık yada tiroitlerde sorun olabilir mi? Hepinize geçmiş olsun bizim de bu dünyadaki sınavımız bu herhade daha da üzülmeyiz umarım kanayan yaralarımız diner ALLAH'ım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder kucaklarımızı doldurur amin.

Evet bence sensin. Progesteron gebeliğin devamını sağlayan hormondur. Gebe kadına verince gebelik devam eder. Hamile olmayan kadına verirsen yumurtlamayi engeller. Yani böyle işte.

Amin

Merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum bende kan pihtilasmasi yüzünden iki kere kürtaj oldum birinci kalbi atmadi ikinciside boş gebelikti her iki gebeligimde korunmayı biraktiktan sonra dördüncü ayında kaldım şimdi altıncı ayıma girdim hala kalamadim ama ikisindede coraspin kullanmadım ikinci den sonra çıktı zaten kan pihtilasmasi çok az derecede olduğu söylendi 5 aydır coraspin kullandım gittiğim bütün doktorlar kullan bırakma dedi ben bu ay bıraktım size sorum benim gebe kalamama sebebim coraspin olabilirmi

Teşekkürler canim ben pco olduğum için zamanında onuda merak ettim de.
Peki icinizde damar tıkanıklığı yasayan var mı?
23 yaşındayım ve bende bu sorun var ve sanırım 5 yıldırda var.

mrb bende yeni üyeyim 2 hafta önce kaybettim 2. bebegimi tahlil için haftaya kan verecegim fakat buradaki mjları okudum cor aspirin gebe kalmayı engelliyo olabilirmiş

mrb bende yeni üyeyim 2 hafta önce kaybettim 2. bebegimi tahlil için haftaya kan verecegim fakat buradaki mjları okudum cor aspirin gebe kalmayı engelliyo olabilirmiş

Bende öyle düşünüyorum çünkü iki gebeligimdede sadece folik asit kullanarak 4 ayda kaldım şimdi 5 aydır coraspin kullanıyorum hala yok altıncı ayimdayim

selam kızlar 2. düşükten sonraki ilk denemem fos çıktı hafif hafif lekenmeler başladı dün akşam size bişey sorcam ben daha önce de bahsettiğim gibi bu pıhılaşma testlerini yaptıramadım biyerde burda bakılmıomuş o testler falan doktor gebelik düşündüğünde coraspin başlıcaz kalp atışı duyulduğunda da iğne kullanacaksın dedi. testler yaptırmış olsam negatif de çıksa pozitif de çıksa böyle olacakmış o yüzden gidip de başka yerlerde yaptırmana gerek yok falan dedi. ben de bu ay kendim coraspin başladım ama 300 lük. şimdi bacağımın altında falan saçma sapan morarmalar oluyo hiç çarptığımın farkında değilim acı da yok. siz de varmı böyle şeyler? bi de coraspin 100 lük mü kullanıyosunuz ben de 100 lüğe mi geçsem? yumurtlamayı engelliyo mu bu ya :S benm adetim daha düzene binmediği için yumurtlama zamanını çıkaramıorum ateş ölçme falan da yapmak istemiorum eşim üstüne düşme akışına bırak diye kızıyo gebelik testini bile gizli yaptırdım bu ay eşimden. çok dua ediyorum hepimiz için Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. o kadar çok istiyorum ki artık olmayacak diye gerçekten korkmaya başladım...

canım seninle aynı şeyler yaşıyoruz bende daha talilleri yaptırmadım ama haftaya yaptıracagım düşüğün bir çok sebebi var hem tahlillerini yaptır hemde diyer sebeblerini araştır. çünkü normal kişilerde kan sulandırıcıda düşük sebebi. Allah'ım kimseye yaşatmasın bi daha

Arkadaslar kan sulandiricinin dozunu kadin dogumcu mu ayarliyor yoksa hemotolog mu.? Hangisi daha saglkli sizce?

Arkadaslar kan sulandiricinin dozunu kadin dogumcu mu ayarliyor yoksa hemotolog mu.? Hangisi daha saglkli sizce?

Hemotolok canım bazı kadın doğumculara kalsa gerek yok ilaca hatta burda çok okudum düşük dozdan bebek kaybedenleri

Canım sen ne yapıyorsun doktor bana sıkı sıkı tembihledi 100 lük kullanacab diye aman dikkat et hem Üniversitesi hastaneleri bu testi ücretsiz yapıo doktorun nasıl kendi kafasına göre ilaç verir pıhtılaşmasıda çeşit çeşit

Canım pıhtılaşmasının çeşitleri var senin ki hangisi hem doktorlar bırakma demiş sen rahat ol rahmin hazır değil demekki tamam haklısın bende takıyorum kafama niye kalamadım iki aydır diyorum ama coraspirinden değil çünkü pıhtılaşmamız var ben yeni başladım coraspirine bugün 2. Günüm bide şöyle düşün coraspirin kullanmazsan bebeğin kalbi atmaz beslenemez atsa bile gelişimi ve kalbi durur benim bebeğim beslenemediği için kalbi durdu kan pıhtılaşması olmayıpta ilaç kullananlardır bebeği olmayanlar kararını iyi düşün inş güzel haberlerini alırız

Ben suan gebe degilim. Hemotologa gebe kalinca mi gitmeliyim. Suan 100 luk coraspin kullaniyorum. Ama kadin dogumcumun onerisiyle. Tabi testlerimde homozigotluk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…