Bence de hemen yaptir.. Beklemeye gerek yok. Coraspine başlamadan önce hemen testi yaptir vaktinden gitmesin.. Hamile kalirsan yapariz demis demek yapılabilir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende fakültede yaptırıcam inşallah ama daha var ve testi yaptırana kadar coraspirine başlasam mı bilemedim
Benim doktorum hiç korunmana gerek yok rahat ol dedi...ve teste kadar hamile kalırsan hemen testi yaparız dedi...
doktora aspirini sormadım ya ama bana da etkiler gibi geliyor neyse biraz daha bekliyim bu ay hamile kalacagımı sanmıyorum zaten...
Bu arada cvbın için teşekkür ederim
Evet hamile kalırsan hemen yaparız ve tedbir amaçlı igneyede hemen başlarız demişti....dediğiniz gibi en iyi beklemeden hemen yaptırıyım ben bayramdan sonra...
teşekkür ederim cvbın için
rica ederim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Rica ederim canim. Rabbim çaresiz dert vermesin.. İnşallah hakkında hayirlisi.. Sevgiler...
hadi yaaa o kadar sürüyor mu sonuçlar
acaba düşükten sonra ne kadar zamanda yaptırıyo herkes doktor bana bir buçuk ay dedi ama bayramdan sonra çok beklemek istemiyorum ben :18:
canım aynı şeyi ben de yaşadım 2. düşük olunca özel hastneye gttim doktor kürtajdan 3 ay sonra bakıcaz testlere dedi 15 gün sonra gittim hem kontrol hem de testleri yaptırayım diye o zaman da parça kaldığını falan anladı bu süreden itibaren en az 3-4 ay sonra yapılır tahlilin zaten testin sonucu önemli değil biz coraspin başlıcaz sana gebelik düşündüğünde dedi sinir oldum yaa ya o arada yeniden gebe kalırsam ben istiyorum parasıyla değil mi yap işte !! ama yok umrunda değil adamın 2. düşüğüm olduğunu bile unutmuş biz zaten ilk gebelik kayıplarını araştırmıyoruz falan dedi! bu ikinci dedim tekrar tamam4 ay sonra gel tahlilini yapalım dedi... işteben de beklemek istemediğimden ve burda da testler yapılmadığından bıraktım testin ucunu kendim coraspin başladım. Allahım tez zamanda versin sağlıklı hayırlı yavrularımızı kucağımıza
Bu arada arkadaşlar siz düşükten ne kadar sonra arastırma testlerini yaptırdınız?
Merhaba,
Benim genetik ve protein testlerim 6 haftalık hamile iken yapıldı.kadın dogumcum kalp atışı düzensiz dediğinde hacettepeye gitmiştim.prof hemen testleri istedi.günlük corasprin,b vitamini başladı fakat 8. Haftada kürtaj oldum.sonra test sonuçlarımda 3 heterozigot mutasyon cıktı.
Geçmiş olsun size de
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah..
peki test sonuçlarınız ne kadar zamanda çıktı
bende bebeğimi yeni 4 temmuzda kaybettim bana 25 temmuzda kan ver dedi. senin düşüklerin kaç haftalıktı canımMerhaba arkadaşlar...
Bende 30 Haziran'da ikinci düşüğümü yaşadım maalesef ve testleri yaptırıcam...
Merak ettiğim siz testleri ne zaman yaptınız benim doktorum en az 1 buçuk ay sonra yaptır bu sürede de korunmana gerek yok hamile kalıran tedbir amaçlı igneye hemen başlarız dedi...
Bende okudugum kadarıyla genelde bu durumdakiler tedbir olsun diye coraspirine hamile kalmadan başlıyor...acaba bende şimdi başlasam mı ?
ve coaspirin pıhtılaşma testine etki eder mi ?
Şimdiden teşekkür ederim
Aktif protein c rezistansım düşük çıktı, o test bikaç gün içinde çıkmıştı fakat genetik testler uzun sürmüştü herhalde,1 yıl oldu unutmuşum... Dosyaları bi karıştırsam iyi olacak,bikaç ay sonra hamilelik istiyorum inşallah.
Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin.
bende bebeğimi yeni 4 temmuzda kaybettim bana 25 temmuzda kan ver dedi. senin düşüklerin kaç haftalıktı canım
Arkadaşlar ben 3 tane kayip yasadim simdi pihtilasma testlerini yaptirdim sonuclar normal cikti bir ay sonra genetikte randevumuz var acaba genetikte hangi testleri yapacaklar bilginiz var mi bu arada yaptirdigim testler
Anti trombin 3 aktivitesi
Protein C
Protein S
Aktive protein C rezistansi
Anti fosfolipid
Anti kardiyolipin
Homosistein
APTT
PTZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?