Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar

Pihtilasmasi olup. Epidural olanlar, iğneyi kaç gün önce biraktiniz, bi anlatin
canım genelde 1 hafta önce bıraktırıyor doktorlar.ben 3 gün arayla vuruluyordum iğnemi sancılarım erken olunca acil sezeryan oldum anestezist en son 3 gün önce vurulduğum için sorun olmaz dedi ve epiduali yaptı.gayet sorunsuz oldu sezeryan.bebişim 2 aylık şimdi..

sende kucagina saglikli sekilde kucagina alirsin ins canim. heran kalbi duracak die cok korkuyorum bisi hissetmiyorum hamile degil gibiyim sanki. dedigin gibi hep yanimda birini bulamam hastane gezecem diye saatinide kaciracam die korkuyorum. birine muhtac olmak ne zormus. kol zor olur beceremem bacagimda sert gibi gobegim yagli ordanmi deneyim ilk. ilkte acimamasi lazimki cesaret alayim. igneyi kirmam titretmem ins

Ben hep gobekten yaptim canim.. Bazi yerler daha deger degmez cok aciyo.. Oyle cok aciyinca daha sokmadan azicik baska bi yere kaydiriyorum igneyi.. Korkma kirilmaz igne.. Bir defa yapsan gerisi kolay olur insallah.. Yapabilirsen haber ver bana da.. İstersen ilkini esin ya da kim varsa o yapsin.. Ama sonra sen de dene mutlaka.. Herkes yapiyo ben de yapabilirim diye dusun..

esimde ihh mihh dersin yapamam diye heyecan yapiyor. bana benden baska fayda yok anlasilan. yarin gaza gelip yapacam ins bebek icin yapmak zorundayim. igne korkusuna doktora gitmezdim basima geldi sinavim bu demekki. bugunlere sukur diyelim. haber veririm ilgilendigin icin tesekkurler canim

Canim ben tahlil icin kan bile versem bayilip saatlerce acilde kalan biriydim.. Ama basa gelince insan her seye alisiyor.. Kendine guven.. Yapabilirsin insallah.. Biz neler atlattik.. Düsükler, kurtajlar.. Bi igneden mi korkcan..

Canim ben tahlil icin kan bile versem bayilip saatlerce acilde kalan biriydim.. Ama basa gelince insan her seye alisiyor.. Kendine guven.. Yapabilirsin insallah.. Biz neler atlattik.. Düsükler, kurtajlar.. Bi igneden mi korkcan..
haklisin canim nekadar korksakta boyle beslenecekse besleyecez yasasin o da. esim arabayla 20dk uzaklikta hastane saglik ocagi var bi kac kere oraya gotureyim iyice gorelim dio bende kendim yapacam diom bakalim gotururse oraya gidecem gibi

haklisin canim nekadar korksakta boyle beslenecekse besleyecez yasasin o da. esim arabayla 20dk uzaklikta hastane saglik ocagi var bi kac kere oraya gotureyim iyice gorelim dio bende kendim yapacam diom bakalim gotururse oraya gidecem gibi

Canim hic korkma cok ufak bi igne gobeini iki parmaanla tutup yaparken nefes al kimseye muhtac olma. Kafanda rahat olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimize omur versin

Arkadaslar diyetinize dikat ediyormusnuz pightilasmayi arttirfigi soylenen besinlere falan?? Nelere dikat ediorsunuz

yaptim gobegime amaa ilk akti soktum cikartirken akti gobegim ustunde kaldi canim yanmadi ilac yakmadi yarisindan cogy bosa gitti sanki bisi olurmu off off heyecan yaptim

Canim hic korkma cok ufak bi igne gobeini iki parmaanla tutup yaparken nefes al kimseye muhtac olma. Kafanda rahat olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebeklerimize omur versin
yaptimda ilac diaari akti cogu gibi geldi yakmadi cunku ise yaramazsa ya bitane dahami yapsam bilemedim

Ilk yaparken ucunda bi damla kalio genelde ona yapcak bisi yok. Ilaci zerk ettikten sonra biraz bekle butona basarak. Hemen cikarma yani. Bidaki denemede daha kolay olcak insallah

yaptim gobegime amaa ilk akti soktum cikartirken akti gobegim ustunde kaldi canim yanmadi ilac yakmadi yarisindan cogy bosa gitti sanki bisi olurmu off off heyecan yaptim
Yok canim bisey olmaz insallah.. İgneyi tam sokmadan butona basma.. Bi dahakine daha rahat yaparsin.. Artik yapabilecegini biliyosun.. Daha kolay olacak..

aman havasini alayim dedim yarisi gitti batirdim igneyi ustunden o sey asagi indi igneyi goremedim butona bastim tik edince kendini kapio ya acirsa die cikardim tik ederken bidaha damladi gobegimde baktim ilac ustunde kalmis rezillik ya beceremicegimi biliyodum zaten neyse kanim hapla sivilasir ins bugun igneden hayir gelmeZ. yarin esimle deneyim tek hem tutup hem batir acemiyken zor oluyor. yarin doktora gidecem ultrasona girerim heralde yine kalp atislarini gorurum ins

Ilk yaparken ucunda bi damla kalio genelde ona yapcak bisi yok. Ilaci zerk ettikten sonra biraz bekle butona basarak. Hemen cikarma yani. Bidaki denemede daha kolay olcak insallah
seninle ayniyiz kalp atimini gordunmu canim. benim kasikta hic tepki yok hamile degil gibiyim oyle aman aman surekli belirti falan yasamiyorum tedirgib oluyor insan hissetmeyince.

Canim
O iğnenin havasi yok alma, aynanin karsisina geç ayakta, ama aynaya bakarak yapma, göbek deliğinin hizasında yan tarafına yap hayta göbek deliği hizasinin az alti, ellerini yika,iğneyi al, ucunu yavaşca acki akmasin sonra iğneyi yavaşca Batır,elinle ati kistirabilirsin de, iğnenin tamami girince sirıngayi ucunu boşalt yavaşca, tamami bosalinca o kendisi tik diye eline gelecek,

hemsire havasini al demisti bidaha almicam zaten. bide bitince cikartip tiklat icinde yapma diodu bisey olmuyor sanirim tik olana kadar cikarmam. yarin daha dikkatli olacam insallah

hemsire havasini al demisti bidaha almicam zaten. bide bitince cikartip tiklat icinde yapma diodu bisey olmuyor sanirim tik olana kadar cikarmam. yarin daha dikkatli olacam insallah

Canim bende hemsireyim bu ignelerin icindeki hava kilidi. Yani ilaci verdikten sora biraz hava verioki ilac disari cikmasin. O yuzden havasini cikarmana gerek yok. Birde sivri tarafini ilk batirirsan daha az hissedersin.

seninle ayniyiz kalp atimini gordunmu canim. benim kasikta hic tepki yok hamile degil gibiyim oyle aman aman surekli belirti falan yasamiyorum tedirgib oluyor insan hissetmeyince.

Sorma arkadasim bende ayni. Hep bi endise inanki doktora gtmek istemiorm korkuorm. Bole midem bulansin falan istiorm devamli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…