Sakin ol cnm. Korkulacak hicbirsey yok. Tek farkimiz igneler. Onun harici normal dogurmamiza bir engel yok. Beni de cok korkutmuslardi. Yok anne ölumu cok oluyr, kanama durmuyr vs diye. Illa sezeryan diye... doktorum gulmustu bana..sadece sacmalik demisti. Son kontrole kadar hep normal dogum.diye gittik. 38+0 dan itibaren çati muayenesi yapilir. Dogumu tetikleyebiliyr bazilarinda. Benimde kontrol 37+5 te olunca dr muayeneyi de yapti. Zaten nst de dogum sancim vardi. Muayene biraz zor oldu benim..sanirim catim.dar oldugu icin. Eliyle bakiyr cnm. Biraz ileriye dogru itiyr diyeyim. Korkma ama. Dr demisti kanama olabilir diye ki benim o gun oldu. Cati dar olunca da mecbur sezeryana dönduk. 38+3 te alindi. 35+5te aspirini kestim. 38+1de de son ignemi yaptim. 36+0da premature bebek olayi bitiyr cnm. Normal sayiliyr dogum haftasi olarak. Erken olmuyr yani.canım ya bu çatı muayenesi nasıl oluyor kanama açıldıgından mı oluyor acaba ? zor oluyor mu korktum şimdi ben :) iğne kullanıyorum şimdi normal yapamazsın diye birşey yok 37 haftada çatı muayenesi yaparız normal yapabilirsen normal olur olmazsa riske atmayız sezeryan olur dedi 37 haftada dogum olursa erken olmaz mı? sen ne zaman yaptın doğum canım
Cok saol canim evet bende cok duydum kanama durmadigini ama normal olsun istiyorum ins oyle olur cati dar olursa mecbur ama sezeryan dimi rahatladim ama cidden Allah razi olsun kaclikti senin igne 2 gun icinde alindi yani igne kesildikten sonraSakin ol cnm. Korkulacak hicbirsey yok. Tek farkimiz igneler. Onun harici normal dogurmamiza bir engel yok. Beni de cok korkutmuslardi. Yok anne ölumu cok oluyr, kanama durmuyr vs diye. Illa sezeryan diye... doktorum gulmustu bana..sadece sacmalik demisti. Son kontrole kadar hep normal dogum.diye gittik. 38+0 dan itibaren çati muayenesi yapilir. Dogumu tetikleyebiliyr bazilarinda. Benimde kontrol 37+5 te olunca dr muayeneyi de yapti. Zaten nst de dogum sancim vardi. Muayene biraz zor oldu benim..sanirim catim.dar oldugu icin. Eliyle bakiyr cnm. Biraz ileriye dogru itiyr diyeyim. Korkma ama. Dr demisti kanama olabilir diye ki benim o gun oldu. Cati dar olunca da mecbur sezeryana dönduk. 38+3 te alindi. 35+5te aspirini kestim. 38+1de de son ignemi yaptim. 36+0da premature bebek olayi bitiyr cnm. Normal sayiliyr dogum haftasi olarak. Erken olmuyr yani.
Canim benim gecmia olsun ins son olur bunlar ins sebeb budur da bi kayip daha olmaz olabilir belki dar oldugu zaman bebegin gelismesine imkan vermiyormus diye duymustum ins genislemesi iyi olur Rabbimm cok sevindim tatlim ya hamileyim desen bu kadar olurdu bunlarla gecmis olsun son olsun ins bitanem mini bebegini alirsin kucagina insArkadaslar simdi doktordan geldim.gecen hafta gittigim doktor herseyin yapilmis tum testlerin temiz birde rahme kamerayla bakalim demisti.bende rahim filmi cekildim temiz cikti dedim.oda ikisi ayni sey degil dedi.ben nasilsa bisey yine cikmaz diye tamam dedim.sabah 7 bucukta hastaneye gittim ve islem sonucunda rahmimin dar oldugu ve perde oldugunu soylediler.perdeyi almislar ve rahmi genisletmisler.hala saskinim.sevinmek istiyorum cunku 5 dusuk yaptim.9.haftadan sonra bebeklerimin kalbi duruyor.677heterozigottan baska bisey cikmadi ve son iki gebeligimde clexanda. kullandim.doktor kesin bisey soylemedi ama buda sebep olabilir dedi.iki ay kullanicam ilaclar verdi.suan agrim var hala.zor bir islemmis.ama deger tabiki.kizlar duydunuzmu cevrenizde boyle bisey.sizce gebelik saglikli giderken kalplerinin durmasinin sebebi bu olabilirmi???
Innnnsallah canim yaa.doktor soyleyince kiz kardesim esim ve ben dilimiz tutuldu resmen.alismisiz hersey temiz sebepsiz dusuk denilmesine.perdeyi aldik rahmi genislettik deyince ustumden bir yuk kalkti sanki. sonunda tedaviye yonelik gercek bir adim attik gibi geldi.umut kirintisi bile olsa coook mutluyummmmCanim benim gecmia olsun ins son olur bunlar ins sebeb budur da bi kayip daha olmaz olabilir belki dar oldugu zaman bebegin gelismesine imkan vermiyormus diye duymustum ins genislemesi iyi olur Rabbimm cok sevindim tatlim ya hamileyim desen bu kadar olurdu bunlarla gecmis olsun son olsun ins bitanem mini bebegini alirsin kucagina ins
0.4luk tek igneydi benim bastan sona kadar. Cati darsa mecbur sezeryan. Bana baska dr.da yillar once demisti catin dar diye o nedenle dr.uma guvendim. Ben sadece 1 gun igne yapmamis oldum. 38+1in aksami igne yaptim. 38+2de yapmadim. 38+3un sabahi 8:50de de yavrum dogmustuCok saol canim evet bende cok duydum kanama durmadigini ama normal olsun istiyorum ins oyle olur cati dar olursa mecbur ama sezeryan dimi rahatladim ama cidden Allah razi olsun kaclikti senin igne 2 gun icinde alindi yani igne kesildikten sonra
fazla surmuyor sanirim okudugum genelde oyle benim 3 dusuk oldu onlardan sonra bu ilk dogum olcak ins insan korkuyor haliyle kendimden gectim artik bebisime bisey olmasin da :)
Cnm. Gecmis olsun, sifa olsun. Bildigim kadariyla perde, dusuge neden oluyr. Tam detayini bilmiyrm ama benim kuzen de bu operasyondan sonra 2 tane saglikli evlat sahibi oldu.Innnnsallah canim yaa.doktor soyleyince kiz kardesim esim ve ben dilimiz tutuldu resmen.alismisiz hersey temiz sebepsiz dusuk denilmesine.perdeyi aldik rahmi genislettik deyince ustumden bir yuk kalkti sanki. sonunda tedaviye yonelik gercek bir adim attik gibi geldi.umut kirintisi bile olsa coook mutluyummmm
artik Sağlıkla en kısa zamanda kavusursun bebeğine ins. CanımInnnnsallah canim yaa.doktor soyleyince kiz kardesim esim ve ben dilimiz tutuldu resmen.alismisiz hersey temiz sebepsiz dusuk denilmesine.perdeyi aldik rahmi genislettik deyince ustumden bir yuk kalkti sanki. sonunda tedaviye yonelik gercek bir adim attik gibi geldi.umut kirintisi bile olsa coook mutluyummmm
ayy inş dar degildir :) maşallah ne güzel minik sevimli :) Rabbimm saglıkla büyütmeyi nasip etsin0.4luk tek igneydi benim bastan sona kadar. Cati darsa mecbur sezeryan. Bana baska dr.da yillar once demisti catin dar diye o nedenle dr.uma guvendim. Ben sadece 1 gun igne yapmamis oldum. 38+1in aksami igne yaptim. 38+2de yapmadim. 38+3un sabahi 8:50de de yavrum dogmustu
Darisi hepinize..saglikla kavusun kuzulariniza. Sonra da ayyyyy uykusuzluktan bayilmak uzereyim, aaaa basim dönuyr acaba hasta miyim, ayyy yavrum az uyusan da ben de dinlensem vs gibi cumleler kurun surekli
Cok sagol canimmm.insallah sebep budurda hersey yoluna girer artik.artik Sağlıkla en kısa zamanda kavusursun bebeğine ins. Canım
Cnm. Gecmis olsun, sifa olsun. Bildigim kadariyla perde, dusuge neden oluyr. Tam detayini bilmiyrm ama benim kuzen de bu operasyondan sonra 2 tane saglikli evlat sahibi oldu.[/QU
Insallah canim cok sagol.bende dusuge sebep oldugunu biliyodum yada hamile kalmaya engel olduguna ama aklim almiyor 5 dusuge ragmen hicbir prof.un aklina bile gelmemesine sasiriyorum.yada rahim filminde bisey cikmadi piril piril rahmin var dediler.yine benim cabalarimla bunu ogrenmeme uzuluyorum.neyse artik simdi dua ediyorumki sebep bu olsunda bari gecmis sikintilara degsin.bebegim sagligiyla kucagima gelsin artik...
[QUOTE="rosefairy, post: 37616953, member: 617410"
="luckystar_34, post: 37619043, member: 575368"]Hic uzulme tatlim. Allahtan caresini buldum diye mutlu ol. Seni cok iyi anliyrm. Baska bir hastalik nedeniyle de beni rezil.etmisti cok meshur proflar.
Hatta riskli gebelik uzmanlarina kalsam bu yavrumda yasamazdi. Sagolsun beni kurtaran doktorum
cute canım sen hibor kaç kullanmıştın ben 7500+coraspin kullanıyorm sende kanama oldu mu hiç ben geçen hafta kanamam oldu zaten progesteron kullanıyodum neyse bir haftadır gelmiyor ama dr a sordum kan sulandırıcılar kanamayı tetikler dedi e haliyle bi yerde bi kanama varsa kan sulandırıcı bunu arttıracak sen aklıma geldin sende hiç oldu mu merak ettim
[QUOTE="rosefairy, post: 37616953, member: 617410"
evet canım sebebbi tam olarak bu mudur bilmiyorum ama içime tuhaf bir ferahlık geldi.sonunda elle tutulur bir araştırma yapan birisi çıktı.ankara üniversitesi hastanesi cem atabekoğlu.aylar öncesinden aldığım ve ümitsizce gittiğim bir randevuydu.bakalım tam olarak sebep budur denilmiyor ama yinede 6. gebeliğimden sonra göreceğiz gerçekmi değilmi.bu operasyon sonucu 2 ay kullanıcam ilaçlar var.sonraHic uzulme tatlim. Allahtan caresini buldum diye mutlu ol. Seni cok iyi anliyrm. Baska bir hastalik nedeniyle de beni rezil.etmisti cok meshur proflar.
Hatta riskli gebelik uzmanlarina kalsam bu yavrumda yasamazdi. Sagolsun beni kurtaran doktorum.
Canim cok gecmis olsun.. Bu sefer kucagina almak nasip olsun insallah.. Benim de iki dusugum var.. Simdi de ignemi kendim yapiyorum ve emin ol en iyisi kendin yapmak.. Bana ilk bi kac gun esim yapti ama kendim yapinca daha rahatim.. Buna alisman lazim dokuz ay boyunca her gun yapacak birilerini bulamayabilirsin.. İnsalah alisirsin.. Sormak istedigin bisey olursa sor..kizlar ben iki dusuk yasadim bu ucuncuyede bos gebelik kurtaj dediler olmadim biraz daha bekledim sonra kahve lekelerim geliyor diye umudu kesip kurtaja gittim bir baktik bebek kalbi atiyo allahimin mucizesiclexane 400.progestan bide coraspin verdiler. ucgundur igneyi burda vurduruyodum hemsire kendin ogrendin vur diye kibarca beni istemedi baska kimsede yok aglayip duruyorum kendim vuramiom korkudan sap gibi kaldim ortada :-( siz nasil vuruyonuz igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?