- 3 Şubat 2014
- 97
- 49
- 53
Gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim :) ilk once bende esime yaptirdim hep ama o olmayinca yapacak kimse bulamadim benden baska kimse yardim edemez bana herkes kendi yapiyo hadi bakalim dedim besmele cekip sapladim igneyi :) zaten ben bisey farkettim canim igne vururken acitmiyo sonra ilac yakiyo biraz bunlari dusun cesaretlen yap kendin bugun yeni bisey uyguladim bi de buz koy 25 30 sn beklet kan gidio ya hissetmiyosun bile ve morarmiyo denenmistir arkadaslar buzlu cozum :) Allah kolaylik saglik versin canim cok konustum hakkini helal et bebisini hayirla al ins kucaginahaklisin canim nekadar korksakta boyle beslenecekse besleyecez yasasin o da. esim arabayla 20dk uzaklikta hastane saglik ocagi var bi kac kere oraya gotureyim iyice gorelim dio bende kendim yapacam diom bakalim gotururse oraya gidecem gibi
hukukçu_ burdasınız... nasılsınız...umarım gebeliğiniz daha iyi geçiyordur...bana doktorum hibor 0.2lik iğne ve coraspirin verdi..her gün düzenli alıyorum...sizin 0.4 lük müydü?Yok canim bisey olmaz insallah.. İgneyi tam sokmadan butona basma.. Bi dahakine daha rahat yaparsin.. Artik yapabilecegini biliyosun.. Daha kolay olacak..
ben diyet yapmıyorum ama her sabah aç karna 1 limonu sıkıp sulandırıp içiyorum 1 bardak...akşamları da sade sodanın içine limon sıkıp içiyorum..doktoruma sordum ilaçlarınla beraber devam edebilirsin dedi...hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...Arkadaslar diyetinize dikkat ediormusunz pihtilasmayi arttirici besinlere ??
:) canimm benimm devamli olmasin saglikla hayirla alirsin ins minicigini kucagina bende ilk bisey hissetmedim 8 9 haftada bulanti bi basladi pir basladi daha devam ediyo sonra gecsin diye dualar ediyosun herseyi guzel o kadar acidan sonra hepsine katlaniyosun ama bazen dayanilmayacak duruma geliyo gun boyu yemek yok su yok yedigin durmuyo korkudan su bile icemiyosun :) saglikla guzellikle hayirla kucagina almayi nasip etsin RabbimSorma arkadasim bende ayni. Hep bi endise inanki doktora gtmek istemiorm korkuorm. Bole midem bulansin falan istiorm devamli:)
:) canimm benimm devamli olmasin saglikla hayirla alirsin ins minicigini kucagina bende ilk bisey hissetmedim 8 9 haftada bulanti bi basladi pir basladi daha devam ediyo sonra gecsin diye dualar ediyosun herseyi guzel o kadar acidan sonra hepsine katlaniyosun ama bazen dayanilmayacak duruma geliyo gun boyu yemek yok su yok yedigin durmuyo korkudan su bile icemiyosun :) saglikla guzellikle hayirla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
aminmm hepimiz saglikli sekilde kucagimiza aliriz ins bu igneler faydasini gosterir. ben igne aciyacaktan cok igneyi beceremicem bosa gidecek die korkuyodum oylede oldu disari akti gittiGozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim :) ilk once bende esime yaptirdim hep ama o olmayinca yapacak kimse bulamadim benden baska kimse yardim edemez bana herkes kendi yapiyo hadi bakalim dedim besmele cekip sapladim igneyi :) zaten ben bisey farkettim canim igne vururken acitmiyo sonra ilac yakiyo biraz bunlari dusun cesaretlen yap kendin bugun yeni bisey uyguladim bi de buz koy 25 30 sn beklet kan gidio ya hissetmiyosun bile ve morarmiyo denenmistir arkadaslar buzlu cozum :) Allah kolaylik saglik versin canim cok konustum hakkini helal et bebisini hayirla al ins kucagina
valla kasik agri yok diyorum agrisa sorun var sanirim midem bulanmiyor arada yemekten tiksiniyor gibi oluyorum okadar. hic hamile degil gibiyim yarin gidecem doktora bende korkuyorum bundan onceki 6+6 da kalbi durmustu o zamana gelince iki kat korkuyorum. hayirlisiyla bizde anne olacaz insallah kotuyu cagirmamak lazimSorma arkadasim bende ayni. Hep bi endise inanki doktora gtmek istemiorm korkuorm. Bole midem bulansin falan istiorm devamli:)
iyiyim çok şükür.. lekelenmelerim de yok bu ara daha iyiyim.. sen de başlamışsın iğneye.. hadi bakalım hayırlı olsun.. ben clexane 0.4 kullanıyorum.. hiborla aynı mı değerleri bilmiyorum.. inşallah sağsalim kucağımıza alır, birbirimize doğum hikayelerimizi anlatırız..hukukçu_ burdasınız... nasılsınız...umarım gebeliğiniz daha iyi geçiyordur...bana doktorum hibor 0.2lik iğne ve coraspirin verdi..her gün düzenli alıyorum...sizin 0.4 lük müydü?
Aspirine ek olarak limonu sulandirip için bol bol mandalina suyu portakal suyu ne kadar olsa işe yarar diye düşünüyorum geçmiş olsun. .[/QUOTE]srpksy, post: 37698912, member: 547391"]off dun ne guzel igneyi yapmayi basarmistim bugun yine buton disari firlasi cogu dokuldu icime ilactan cok hava girmistir bosa gitti baskada yapamiyorum igneleri eczanede bitmemis gorunce vermiyolarya off off sakarligim yuzunden bisey olacak korkuyorum hap korur ins bugun
ben ankara egitim ve arastirma hast. test yaptirdim iki uc hafta beklemistim sonuclar icinArkadaslar ben ıkıncı kaybımı gecen hafta yasadım. Doktorum kan pıhtılasmasından suphelenıyo ama arastırılcak tabı sızın arastırılma surecı nasıl ısledı tahlıllerı nerde yaptırdınız ve sonuclar ne kadar surede cıktı.ben beklemel ıstemıyorum acıkcası ışk adetımden sonra denemelere baslamak ıstyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?