Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya kızlar

Tuvalette cisinizi yapinca çok afedersiniz. Sildiginizde hafif pembeye çalan islaklik normal mi,

Ya kızlar

Tuvalette cisinizi yapinca çok afedersiniz. Sildiginizde hafif pembeye çalan islaklik normal mi,
Çatı muayenesi yapıldı mi senin benim ondan sonra lekelenmem başladı 2 gün sonra doğum yapmıştım doktoruna sor istersen

Yok canım korkma ya bana olani yazdim devamivgelcek mi bak devam ederse doktoruna sorarsin

günaydın canlarrr :))

uzun süredir yazamıyodum yoğunluktan.

dün doktoa gittik ikili tarama için bebişimiz gaye t sağlıklı dedi. kan sonucuda muhtemelen olumlu gelir dedi.

çok kilo almısım. o yüzden fırca attı. yediklerine dikkat et dedi. hamurişi vs yasak .

ve cinsiyet erkek dedi. kesin bi sekilde ama internetten arastırdım 20, haftada kız diyenler oluyormus. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize.

iğneyi 32, 34, haftada keseriz muhtemelen duruma göre dedi. sezeryan olcam ben.

acaba cok erken değilmi 32-34 de kesmek (

Merhaba Hanımlar,

Daha önce iki düşüğüm oldu, ikisi de 7 haftalık dönemdeydi. Doktorum genetik testler istedi. Sadece FII (Protrombin) G20210A heterezigot olarak taşıyıcı durumda çıktı. Doktor bir sonraki hamileliğinde heparin iğnesi olursun dedi. Bu fikir bana çok ama çok itici geldi ve bir an ikinci çocuktan vazgeçtim. (6 yaşında bir kızım var). Ardından doktorumun tavsiyesi ile hematolog gördüm ve gerçekte ne kadar kan pıhtılaşması var diye ek testler istedik. Tüm pıhtılaşma değerlerim normal çıktı. Hematolog, "bu genetik testleri biz üçüncü düşükten sonra yapıyoruz; üçe kadar olanlar doğal seleksiyon kategorisinde değerlendiriliyor. Bir sonrakinde ister iğne ol, ister olma sen karar ver. Sonuçta bu genetik yatkınlık, seni sadece sigara içen bir insan kadar riskli yapıyor" dedi. Şu an doktorum "heparin/kan sulandırıcı iğnelerin ne kadar işe yaradığı kesin olarak bilinmiyor, hamilelikte kullanımının bir zararı olmadığı kesin olarak bilindiğinden, kullanılmasını destekliyoruz ki risk azalsın, ama gerçekte ne kadar azaltıyor bilmiyoruz" diyor. Ayrıca "erken hamilelikteki düşükler genelde kromozom anomalisine yorulur, kesinlikle kan pıhtılaşmasındandır da diyemeyiz" dedi ve iğne kullanımı konusunda kararı bana bıraktı. Eşimle konuştuğumda da "stres çocuğa daha çok zarar verir, iğne seni strese sokacaksa, hiç gerek yok, olması gerekiyorsa hayırlı ise bizim için iğnesiz de olacaktır, nasıl ki ilk çocuğumuz oldu, bu da olur kısmetse" diyor. Ben de iğnesiz devam etmeyi planlıyorum. Benzer durumda ve sürüncemede olan arkadaşlar var mı diye merak ettim. Varsa tecrübelerinizi dinlemek isterim. Teşekkürler.

Normal degil. Dr.una danis cnm.
Cati muayenesini elle yapti bana. O gun kanama oldu. 5 gun sonra zaten sezeryan yapildi cnm.
canım ya bu çatı muayenesi nasıl oluyor kanama açıldıgından mı oluyor acaba ? zor oluyor mu korktum şimdi ben :) iğne kullanıyorum şimdi normal yapamazsın diye birşey yok 37 haftada çatı muayenesi yaparız normal yapabilirsen normal olur olmazsa riske atmayız sezeryan olur dedi 37 haftada dogum olursa erken olmaz mı? sen ne zaman yaptın doğum canım

Pıhtılı hatunlar
:) pıhtılı hatunlar çok güzel ya sevdim bu cümleyi herkes diyoki annelik kolay degil sanırım bizimki digerlerine göre daha zor :) bizim sıpalar bizim hakkımızı hiç ödeyemez galiba her yerim mosmor oldu şimdiden hergün iğne hap bulantılar Rabbimmm güzel güzel mini mini bebişlerimizi Sağlıklı hayırlı bi şekilde almamızı nasip etsin kucağımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…