Çatı muayenesi yapıldı mi senin benim ondan sonra lekelenmem başladı 2 gün sonra doğum yapmıştım doktoruna sor istersenYa kızlar
Tuvalette cisinizi yapinca çok afedersiniz. Sildiginizde hafif pembeye çalan islaklik normal mi,
Çatı muayenesi yapıldı mi senin benim ondan sonra lekelenmem başladı 2 gün sonra doğum yapmıştım doktoruna sor istersen
Çatı muayenesi yapıldı mi senin benim ondan sonra lekelenmem başladı 2 gün sonra doğum yapmıştım doktoruna sor istersen
Evet onu dedimCati. fiilde alttan o uzun aletle acuilma var mi DİE bajmisti o mu
Ya kızlar
Tuvalette cisinizi yapinca çok afedersiniz. Sildiginizde hafif pembeye çalan islaklik normal mi,
Normal degil. Dr.una danis cnm.Yok yapilmadi, lekelenmemi bu, ama is yapnc oldu ya hayirrrrrrrr
Devam Ediyor mu nasılsınE kanama olacaksa niye yapiyolar bunu ya, cari muayenesini bende elle yapiliyo filan saniyotum
Aspirini 32. Haftada igneyi son günAspirinin kacinci haftada biraktiniz
15 gün daha devamCanim
Doğumdan sonra igeyedevam ettin mi
canım ya bu çatı muayenesi nasıl oluyor kanama açıldıgından mı oluyor acaba ? zor oluyor mu korktum şimdi ben :) iğne kullanıyorum şimdi normal yapamazsın diye birşey yok 37 haftada çatı muayenesi yaparız normal yapabilirsen normal olur olmazsa riske atmayız sezeryan olur dedi 37 haftada dogum olursa erken olmaz mı? sen ne zaman yaptın doğum canımNormal degil. Dr.una danis cnm.
Cati muayenesini elle yapti bana. O gun kanama oldu. 5 gun sonra zaten sezeryan yapildi cnm.
:) pıhtılı hatunlar çok güzel yaPıhtılı hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?