Zekai Tahire gitsen sana igne bile kullandirtmazlar. Basima geldi biliyrm. Ben cag hastanesi erol bayraktara gitmenizi tavsiye ederim.Merhabalar.cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. dün doktora gittim 4+4 günlük hamileymişim. Doktor igne başladı. Hibor 3500- 0,2 ml. Açıkçası kaç gündür bu topiği okuyorum ve genelinin clexan+coraspin kullandığını gördüm. Benim doktorum coraspini bıraktı. Doz yeterli gelir mi gelmez mi diye endişe içindeyim. BetaHCG değerlerim ilk gün 208,3 iken ertesi gün 315,6 olmuş. doktor iki katı artış olursa normal seyrinde diyebiliriz demişti.
Doktor sanki çok sıradan bir durummuş gibi, sanki herhangi bir ilacı kullanıyormuşum gibi hiç bir bilgilendirme yapmadı igne hakkında. misal her gün aynı saatte yapılması gibi.. Özel bir klinik ve biran evvel benden sonraki hastaları almak gibi bir telaşı vardı. Acaba yolun başındayken doktoru değiştirsemmi diye düşünüyorum. Ama ankarada güvenebileceğim başka bir doktor tanımıyorum. Zekai Tahir hastanesi bölge hastanesi olduğu için bizim gibi vakalar orada çok görülüyordur diye düşünüyorum. Ordan tanıdığıniz bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden çokk teşekkürler
sezeryanla doğum yaptım canım ama çok zor geçti rahmim çok yıprandığı için neredeyse dr alıyormuş çok şükür son anda toparlanmışNadi doğum yaptin normal sezeryan edipural
Canim
Mrhba canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin, bende de 677 heterozigot mutasyon çıkmıştı bir prof gösterdim hamilelik boyunca iğne dedi 5 aydır vuruluyorum ayrıca coraspini de birlikte kullanıyorum, benim başka bir arkadaşım var dr u kan pıhtılaşması çıkmamasına ragmen hamilelik boyunca iğne kullandırdı ve 1 hafta önce bebegini kucagına aldı zaten hamilelikte kanının sulu olması gerekiyorki rahime kan akışı bol olsunki bebek beslenebilsin inşallah dr un iğne yazar ben kullanmanı tavsiye ederimkızlar günaydın. bende mthr c677t heterozigot, paı 4g-5g heterozigot, faktör xııı v34l heterozigot mutasyon var. hamile kalmadan bir ay önce kan sulandırıcı hap kullanmaya başladım hala da devam ediyorum. şu anda gittiğim iki doktor var. biri iğne başlamak istiyor, diğeri başlamak istemiyor. o kadar arada kaldım ki ne yapcagımı şaşırdım. fazlasında kanım çok sulu olur azında allah korusun bebeğime bşey olabilir. aranızda benim gibi olan var mı ne kullanıyorsunuz varsa.
Sagol canim cevabin icin. Anladigim kadariyla kanin sulu olmasi sakincali degil. Peki senin digerleri normal mi çıkmıştı. Bende 2 heterozigot daha var. Bir tane daha doktor bulup ona danisicam. Neden doktorlar farkli farkli soyluyor ki anlamadim. Igneden de korkuyorum kendime vuramam gibi geliyor.Mrhba canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin, bende de 677 heterozigot mutasyon çıkmıştı bir prof gösterdim hamilelik boyunca iğne dedi 5 aydır vuruluyorum ayrıca coraspini de birlikte kullanıyorum, benim başka bir arkadaşım var dr u kan pıhtılaşması çıkmamasına ragmen hamilelik boyunca iğne kullandırdı ve 1 hafta önce bebegini kucagına aldı zaten hamilelikte kanının sulu olması gerekiyorki rahime kan akışı bol olsunki bebek beslenebilsin inşallah dr un iğne yazar ben kullanmanı tavsiye ederim
Canım zaten iğneyi kilona göre verihor dr cleaksin iğnenin 0, 2 0, 4 0, 6 olanı var ben 70 kilolardayım 0.4lük kullanıyorum genelde iğne ve coraspini kullananlar birirni sabah birirni akşam alıyor ben iğneyi her sabah 7 de yapıyorum coraspini akşam 7 de alıyorum çalıştıgım için bazen mesai uzuyor işyerinde iğne yapamam hapı alırım diye böyle ayarladı hapla iğneyi 12 saat arayla kullandırıyor dr hap ile iğneyi yakın zamanlarda alma, benim diğer testlerim yapılmadı hastane sadece 677 mtrf bakıyordu ücretsiz ınlark yaptırdım diğer testleri yapmıyordu varmı bilmiyorum, daha önce iki düşüğüm oldu biri kürtaj gittiğim prof sen hamile kalabiliyorsun sıkıntı yok ama bebekler gelişmiyor mutlaka iğne kullanmalısın dedi ayrıca 5 aydan beri progestanı hala kullanıyorum vücudum prıgestanı az üretiyor bir kez kanama atlattım dr um hala devam etyiriyor.iğne olmaktan kimse hoşlanmaz ve inan bende yapamam diyordum ama il başa düşünce ve sözkonusu bebeginse herşeye katlanıyorsun ilk zamanlar vurdugun yerler morarır ama zamanla morarmadan yaparsın.ben ilk 3 ay göbegime yaptım şimdi bacagımın üstüne yapıyorum gittiğin hastanede ilk dozu hemşire vuruyor hemde sana tarif ediyor bu iğnelerde önemli olan derinin altınayapman damar aramıyorsun sen iğneyi yeterki yap morarsabile faydasını gösteriyor yine bide sadece iğnenin başı girerken çok az acı hissediyorsun iğneyi yavaş yavaş sıkıyorsun en fazla 3, 4 dk yanma oluyor sonra hiç acı hissetmiyorsun. 2 kere kendine vursan sonra alışıyorsun bebeklerimiz için herşeye deger canını sıkma yaparsınSagol canim cevabin icin. Anladigim kadariyla kanin sulu olmasakincali degil. Peki senin digerleri normal mi çıkmıştı. Bende 2 heterozigot daha var. Bir tane daha doktor bulup ona danisicam. Neden doktorlar farkli farkli soyluyor ki anlamadim. Igneden de korkuyorum kendime vuramam gibi geliyor.
evet bir hafta antibiyotik tedavisi görmüştüm doğumdan sonra .Kizlar
Szeryan sonraki doktorunuz ilaç filan verdi mi antibiyotik vs.
Lütfen cevap
canım ben pazar günü yazdırdım kadın doğum hastanesndeki uzman nöbetçi dr. 1 kutu iğne yazdı bi sorun çıkmadı.Ama geçen üniye kend dr.uma gittiğimde rapor çıkarttırdı ve 9 kutu birden aldım bence raporla 3 aylık birden al bidaha uğraşmamış olursun uzun bi sürekan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar , iğnelerinizi raporlamı alıyorsunuz , dün sgk da çalışan kadın doğuma gittim ilacı yazdırıp alabilmek için , bin dereden su getirdi yazmadı , tüp bebek uzmanı yazarmış , cerrah yazabilirmiş ya da üniv hastanelerine gitmem gerekirmiş ,, bundan 4 yıl önce kızıma hamileyken yazdırıyordum , bu kanun yenimi çıktı dedim git o doktora yazdır o zaman dedi .. ay deli olcam insanı durduk yere strese sokuyorlar
Canimevet bir hafta antibiyotik tedavisi görmüştüm doğumdan sonra .
hatırlamıyorum adını cnm , doktorun verdiği ilacı içebilirsin cnm korkmaCanim
Hangi antibiyotiktir hatirliyo musun ben iki gün kullandim süte geçmesin DIE de. Simdi de korktum bey olur mu DIE,
bende yarenle raporla alıyordum toptan iyi oluyordu , ama bu sefer doktorlar riskli diye yazmak istemiyor korkuyorlar anlamadım gitti .. eğitim araştırma hastanesine gidecem bende cnm bakalım inş. yazarlarcanım ben pazar günü yazdırdım kadın doğum hastanesndeki uzman nöbetçi dr. 1 kutu iğne yazdı bi sorun çıkmadı.Ama geçen üniye kend dr.uma gittiğimde rapor çıkarttırdı ve 9 kutu birden aldım bence raporla 3 aylık birden al bidaha uğraşmamış olursun uzun bi süre
Allah allah neden riskliymiş ki cnm bi tehlikesi mi varmış ki bu iğnelerin?bende yarenle raporla alıyordum toptan iyi oluyordu , ama bu sefer doktorlar riskli diye yazmak istemiyor korkuyorlar anlamadım gitti .. eğitim araştırma hastanesine gidecem bende cnm bakalım inş. yazarlar
doktorlar açısından riskli bir ilaçmış yani hamileyiz sonuçta ve hamile her ilacı kullanamaz diye dşünüyorlar ,, bizim için çok gerekli bunun farkında değiller sanırım .. asıl kullanmazsak asıl risk o zaman çıkıyorAllah allah neden riskliymiş ki cnm bi tehlikesi mi varmış ki bu iğnelerin?
Canım bildiğim kadarıyla heterozigot çıktığı zaman taşıyıcı oluyorsun.Muhtemelen hamile kaldığın zaman iğneye başlatırlar.Geçmiş olsun.kızlar mrblar..deneyim olduğunuz için size soru sormak istiyorum...ben testlerimi yaptırdım..değerlerimin birinde heterezigot mutant yazıyor.bu ne anlama geliyor..fikri olan varmı..
tşk ediyorum bilgi için.regli olunca doktuma gidicem ama gidene kadar merakta kalmamak için ; bi hemo varmış bide heterezigot..arasındaki farkı biliyormusun peki..yani hangisi daha tehlikeli..çok bilgim yok araştırma aşamasındayım şu anda..Canım bildiğim kadarıyla heterozigot çıktığı zaman taşıyıcı oluyorsun.Muhtemelen hamile kaldığın zaman iğneye başlatırlar.Geçmiş olsun.
Zekai Tahire gitsen sana igne bile kullandirtmazlar. Basima geldi biliyrm. Ben cag hastanesi erol bayraktara gitmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?