Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aslında ikiside pıhtılaşmayla alakalı ama homozigot kalıtsal yani aileden geçen bir gen taşıyorsun demek ama heterozigot kalıtsal olmayan ailende değilde sende olan bir gen.

Aslında ikiside pıhtılaşmayla alakalı ama homozigot kalıtsal yani aileden geçen bir gen taşıyorsun demek ama heterozigot kalıtsal olmayan ailende değilde sende olan bir gen.
tşkler vallaa çok ii oldu.benim ilk düşüğümdü.12. haftamdı normalde ama 9. haftada kalbi durmuştu...düşükten ne kadar sonra hamile kaldın

rabbim hayırlı uğurlu etsin..kalp atışlarınıda duyarsınız inşş

tşkler vallaa çok ii oldu.benim ilk düşüğümdü.12. haftamdı normalde ama 9. haftada kalbi durmuştu...düşükten ne kadar sonra hamile kaldın
Rica ederim :)Çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın.İnşaAllah hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını dünyaya getirirsin.Canım ilk düşüğümü 1.5 yıl önce yaptım.Sonra 1 yıl hamile kalamadım.2.yi 2 ay önce düşürdüm.2. adetimden sonra hamile kaldım çok şükür.2. düşük tamamlandıktan hemen sonra pıhtılaşma testlerini yaptırdım.Bende iki gen heterozigot çıktı.Hamileliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladım.

çok geçmiş olsun..sağlıkla alırsın inş kuzunu kucağına...takip edicem topiği

Igneden korkmayin çok pratik ve kolay acitmiyor bazi arkadaşlar biraz acittigini yazmış ama 5 dk bile değil. Vurulunca hiç acimiyor ben hibor da kullandım clexane de. Hibor vurulduktan sonra birkaç dk yakıyor ama clexane hiç yakmiyor. Ben homozigot um ama heterozigot da olsaydım iğne olurdum bence vurulun..

[QUOTEzlenen2010, post: 37842590, member: 177109"]kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar , iğnelzi raporlamı alıyorsunuz , dün sgk da çalışan kadın doğuma gittim ilacı yazdırıp alk için , bin dereden su getirdi yazmadı , tüp bebek uzmanı yazarmış , cerrah yazabilirmiş ya da üniv hastanelerine gitmem gerekirmiş ,, bundan 4 yıl önce kızıma hamileyken yazdırıyordum , bu kanun yenimi çıktı dedim git o doktora yazdır o zaman dedi .. ay deli olcam insanı durduk yere strese sokuyorlar [/QUOTE]
Hayir boyle bisey yok ben 2 kere parayla aldim 3.sunde kalp atislarini duyunca doktor kendi rapor yazdi 1 kurus bile odemedik.ozel bi hastane doktoru yazdi raporu.artik istediginiz saglik ocagina yazdirabilirsiniz bittikce dedi.

kızlar mrblar..deneyim olduğunuz için size soru sormak istiyorum...ben testlerimi yaptırdım..değerlerimin birinde heterezigot mutant yazıyor.bu ne anlama geliyor..fikri olan varmı..
Oncelikle gecmis olsun. Heterozigot demek ya anne ya da babadan sadece birinden tek bir mutant(hastalik) gen gecmis demek.homozigot ise hem anneden hem de babadan cift hastalik geni gecmis demektir.ikisi de kalitsaldir bizden de cocuklarimiza gecme olasiligi vardir.

çok teşekkür ediyorum..takip ettikçe daha ii anlıyacağım konuyu.iğneyi hamile olduğunuzu öğrendikten sonramı başladınız..ve hamileik öncesinde tedbira amaçlı bişey kullandınızmı

Daha tehlikeli diye ayiramayiz cunku ikisi de gebelik kayiplarina neden oluyor ikisinin de tedavisi aspirin ve igne.ama cocuklara bu geni gecirme bakimindan heterozigotlar daha sansli cunku yaninda saglikli genleri var en azindan.

çok teşekkür ediyorum..takip ettikçe daha ii anlıyacağım konuyu.iğneyi hamile olduğunuzu öğrendikten sonramı başladınız..ve hamileik öncesinde tedbira amaçlı bişey kullandınızmı
Igne ve aspirini hamile oldugumu kan testinde onaylattiktan sonra basladim yani 4.haftayi yeni bitirmistim.oncesinde sadece folik asit kullandim.doktorum aspirin kullanmana gerek yok dedi.ama ben hergun 1 limonu sikip sulandirip 1 bardak ictim hala da takviye olarak iciyorum.doktorum icebilirsin dedi.

Daha tehlikeli diye ayiramayiz cunku ikisi de gebelik kayiplarina neden oluyor ikisinin de tedavisi aspirin ve igne.ama cocuklara bu geni gecirme bakimindan heterozigotlar daha sansli cunku yaninda saglikli genleri var en azindan.
hımm evet.

şuan reglimi bekliyorum bende.oyüzden biraz tedirginim.

ben yeni başladım hibor kullanmaya 6 gündür yapıyorum iğneyi. nasıl yapıcam diye inanın kara kara düşünüyordum. ama insan sağlık adına herşeye katlanabiliyor. ilk günler direkt vurmuştum ve epeyce canımı yakmıştım. sonra buradan okudum bazı arkadaşlar önce soğuk pres uyguluyormuş. sonrasında yapıyrmuş iğneyi. birkaç gündürde öyle deniyorum. inanın iğneyi hiç hissetmiyorsunuz. buzlu presi tavsiye ederim. hiç korkmanıza gerek yok.

sen de lekelenme olmuş cute bende kan pıhtılaşmasından dolayı 7500 hibor+coraspin kullanıyorum 6.haftamda lekelenme oldu 8.haftada kanama oldu bir peçete geçen akşam kahverengi lekelenme oldu geçti ama hala daha vajinal progestan kullanıyorum bende sana soracaktım hiç lekelenme ya da kanaman oldu mu diye.

Benim bir tanıdığımda da kan pıhtılaşması var.4 doğum yaptı ve dördünüde normal yaptı.Başka bir tanıdığımda ilkini normal ikincisini sezeryanla yaptı.Kan pıhtılaşması normal doğuma engel değil,çok tehlikeli bir durum yoksa tabiiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…