Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım. benim de iki kaybım var ve şu anda coraspin, folbiol ve deltacortril kullanıyorum. hamile kalınca iğneye başlayabiliriz dedi doktorum. geç kalırsak iğneye diye korkuyorum.

Canim hiç korkma ben hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra başladım iğneye doktorum bir sorun olmaz dedi şu an 7hf+2 gün hamileyim. Inşallah allah sana da nasip etsin en kısa zamanda...

Arkadaslar cuma gunu eskısehır tıp fak hastanesınde genetık tahlıllerımı yaptdm kromoxom analızı ıkı ayda anca cıkar dedı cok uzun degılmı pıhtılasma testı erkn cıkar ama dedı. 2 dusuk yasadım gecn ay kurtaj oldum bklmk ıstemıyorum bu sefer kan pıhtılasma testım sonuclanınca hamıle klsam nokur kı acaba kromozom analızınde herhangı bı skntı cıkan oldu mu bklemesrm bn onu......?

Ben innohep kullanıyorum Iğneyi yapmadan önce o bölgeye buz koy canım bikaç dakika bekle ondan sonra iğne yap bittikten sonra yine buz koy biraz eminim rahatlatacak bacakların birde sürekli bacağına yapma kollarına da yap Iğneyi nereye yapacaksan öncesinde ve sonrasında buz koy mutlaka

Canim hiç korkma ben hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra başladım iğneye doktorum bir sorun olmaz dedi şu an 7hf+2 gün hamileyim. Inşallah allah sana da nasip etsin en kısa zamanda...
Kizlarr benimde kaybim var biliosunuz 7 aylik.tekrar hamil kaldigimda ise 10 gun sonra falan basladik igneye hicbi sorun olmadi cok.sukur...

Benimde ıkı kaybım bi tane 5yasında kızım var.kayıplardan sonra kızımda clexane iğne oldum hergün şimdi bidaha bebiş bekliyoruz Allah'ımın izniyle hemen başladık öğrenince son72saat kala olmuyorum bıdaha hepimiz sağlıkla alalım insallah kucağımıza ,bu arada ben 5aya kadar hep karından oluyorum sonra kol kasına arkaya yapıyoruz bacaktan olmuyorum cok kılcal damar var cok acıyor ve kanıyor karın kası ve kol kasına yapın derim

arkadaşlar kaçıncı haftada iğne kullanmaya başladınız
Canım kan testi yaptırıp öğrendiğim gün başladık iğneye.Bazı doktorlar keseyi bekliyor,bazıları kalp atışını bekliyorlar ama ben hiç kese göremeden düşük yaşadığım için hemen başladık.

ben kromozom yaptırmadım sadece pıhtılaşma testlerini yaptırdım

Baksana sana bile normalde olsa sezeryanda olsa durduramam demiş by doktorlar beni öldürecek birgün
Mrb canim girememistim nete sana doktorun neye gore verdi iki taneyi bende anti faktor x@ diye bi test yapti ona gore verdi 04 luk kullaniyordum 2 tane bu testle 04 luk yetmiyor dedi 06 lik yapti Bunu bi sor biraz pahali bu test bide aptt diye bi test yapiyolar onda kanin ne kadar civik olduguna bakiyolar doktoruna bi sor sen bunlari ins saglikla hayirla alirsin kucagina bebisini

antifaktör xa testini ben de yaptırdım sonuçları yarın çıkacak. sizin sonuçlarınız neydi acaba yazarsanız çok sevinirim. kendi sonuçlarımla değerlendirmek istiyorum. ben günde 1 tane 0.4 clexane kullanıyorum. mthfr c677t homozigot benim sorunum. sizin sıkıntınız nedir acaba? cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Anti faktor de 0.26 cikti sonuc normal degerlerde 0.40 ile 1.10 arasi yaziyordu benimki cok dusuk diye prof 0.6 lik yapti iki tane kullaniyorum gunluk Genetikde de faktor v g6191a heterezigot mthfr a1298c homozigot cikti

Bende 2,5 ay önce düşük yaşadım.Test sonucum 1298 geni heterozigot çıktı.2. düşüğüm var.Bu ayki adet bitiminde doktora gidicem .Doktorun tavsiyesiyle ve yönlendirmesiyle çalışmlara başlayıcam.Doktorum dediğine göre gebelik olursa iğneye başlayacam .O kadar çok korkuyorum ki bu süreçte.Bu sayfadan bir kaç bişeye baktım ve umutlandım.

Anti faktor de 0.26 cikti sonuc normal degerlerde 0.40 ile 1.10 arasi yaziyordu benimki cok dusuk diye prof 0.6 lik yapti iki tane kullaniyorum gunluk Genetikde de faktor v g6191a heterezigot mthfr a1298c homozigot cikti
bugün antifaktör xa sonucumu öğrendim. sonuç 0.14 çıktı (normal aralık 0.40-1.10) 0.4lük olan iğnemi 0.6'ya çıkardı hemotolog.

. Slm canım bende iğne kullanıyorum bu test tam olarak ne hamileyken mi yaptırılıyo ben 16 haftalık hamileyim doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedi genetik sonucum da hetreZigot mutasyonu mutasyonu çıkmıştı ve ikinci düşük den sonra başladık clexane

bugün antifaktör xa sonucumu öğrendim. sonuç 0.14 çıktı (normal aralık 0.40-1.10) 0.4lük olan iğnemi 0.6'ya çıkardı hemotolog.
Canim ins iyi olur saglikla bebisini alirsin seninkide daha dusuk cikmis tek doz mu iki mi ben 0.26 gunde 2 doz kullaniyorum 0.6 lik cok sukur simdiye kdar bi sorun yasamadim artik hareketlendide iyice hissediyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasatsin :)

Rabbim saglikla kavustursun bebegine ins canim evet hamile iken anti faktor x@ diye bi test yapiyorlar bu kan degerini olcuyor dusuk cikarsa normal araliklari yaziyor zaten igne dozunu artiriyor ben once 0.4 luk kullaniyordum gunde 2 tane test sonucuna gore 0.6 lik yapti dozu 2 doz onu kullamiyorum simdi doktoruna bi danis ben ucuncu bebegimi doz yetmedigi icin kaybettim pahali biraz test ama onlar icin degiyo icin rahat olur en azindan igne yeterli ise zaten yukseltmiyor ins bi sorun olmadan hayirla saglikla alirsin kucagina bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…