Tesekkurler cnm saol...Rica ederim,insaAllah canim :)
İlk baslarda bende oluyordu kan toplamis gibi kabarcik oluyordu ama simdi olmuyor,baslarda igne yakiyordu ama simdi yakmiyor.Neden boyle oldugunu danistim,vucudumun igneye alistigini soylediler.Zamanla sende de yanma azalacak ve o kabarciklar olusmayacaktir.
Insallah hicbir sorun cikmadan saglikli bir hamilelik gecirirsinEvet canım hamileyim 4+6 bende anlamadım bu yeter sana yüksek dozlar Felç bile yapıyormıs
gebe kalmaya devam et diyen doktorlara bir daha gitme yoksa her gebeliğini kaybedersin erkenden banada öyle diyen bir prof oldu bir daha gitmedim
bende 5 gende heterozigot var en önemliside faktor v
gebelik öncesi b12 çinko folik ast kullandım gebe kalınca doktorum keseyi dahi görmeden iğne ve corasprin başlattı
sana tavsiyem iğne öneren iğneyi gerekli gören bir doktor bulman
bazı doktorlar kabul etmesede maalesef pıhtılaşma sorunu olanların tek çözümü iğne
gebe kalmaya devam et diyen doktorlara bir daha gitme yoksa her gebeliğini kaybedersin erkenden banada öyle diyen bir prof oldu bir daha gitmedim
bende 5 gende heterozigot var en önemliside faktor v
gebelik öncesi b12 çinko folik ast kullandım gebe kalınca doktorum keseyi dahi görmeden iğne ve corasprin başlattı
sana tavsiyem iğne öneren iğneyi gerekli gören bir doktor bulman
bazı doktorlar kabul etmesede maalesef pıhtılaşma sorunu olanların tek çözümü iğne
Peki benim durumumda iki heterezigot olupta bebegine kavusan varmi? Ucuncu kez dusuk karsisinda kendimi asla toparliyamam.ikincisinde yeterince dagildim.simdi kendime geldim arastirmaya dustum.destek alacagim biri olursa cok sevinirim.peki sizin suan varmi
Cvp verdigin icin cok tesekkur ederim cnm.ben bir bucuk senedir kan sulandirici igne vuruluyorum.1dusuk 2 kimyasal gebelik gecirdim.jinekologa gorunuyorum tamam belki bilgili bi doktor ama cok yavas ilerliyor.zaten zar zor hamile kaliyoruz onunda sonu gelmiyor.hacettepede bi iki doktor var yarin randevu almaya calisacagim prof.ve bu pihtilasmada isinin ehli galiba.su an hamile degilim kalirsam yine ayni seyler olmasindan cok korkuyorum.genetik testim var homozigot c677t mutasyonu yaziyor.benim bacagimda toplar damar tikandi pihti atti yani.oylelikle pihtilasma oldugu cikti.bacagimdan dolayi hap vereceklerdi ama ben bebek istedigimden igne verdi iste bir bucuk senedir igne vuruluyorum.cok yoruldum vuruldugum halde dusuk oluyr.ilk 0.3 tu son 6 aydir 0.7 lik vuruluyorum.Ankarayi bilmiyorum ama bu konuda uzman olmayan doktorlarin yorumlari hep havada kalıyo diye düşünüyorum. Ve verilen kan sulandirici iğnenin dozaji çok önemli. Bebeğe degil ama anne ye zarar verebilir. Veya doz düşük olursa bebek anne tarafindan beslenemez. Bu yüzden bir profosöre danışmak yada hastanesinde genetik uzmani veya hematolog bulununan bir doçent ile devam etmek en mantıklısi. Benim doktorum bana şunu söyledi sen özel ilgi ve alaka gerektiren ozel bianne adayisin... bu yüzden herhangi bir jinokologun yapabileceği cok swy yok.
Allah razi olsun cnm moral veriyorsun cok sagol.evet ben hem anneden hem babadan almisim.insallah hayirli bi doktor denk gelir artik.dile kolay 1bucuk seneden fazla oldu igne vuruluyorum hani bebek olsa amenna ama oda yok.0.7 az mi geliyor ki bilmiyorum ki yaa.off....dua et yarin hayirlisiyla randevu alabileyim iyi bi doktoraÖncelikle çok geçmiş olsun hemen hemen ayni durumlari yaşamisiz. Ama bu bidaha olucak anlamina gelmez. Benim bacağımda böyle bi sorun olmadi ama kuzenimde oldu. Bu durum genetik bi miras malesef babamda ve dedemde de var. Hepimiz gunde bir tane Corasprin içiyoruZ. Öncelikle beyin olarak hazirlan beynini bosaltki bedenin hazir olsun. Dediğin gibi jinekolog yavas ilerler fakat bu konuda uzman biri gerçekten olaya farkli bakmani sağlıyor. Bende buyuzden doktorumu değiştirdim gerçekten cok farkli bakıyorum suan korkularim geçti. Inan bende çok üzüldüm cok ağladım cok korktum. Am durumda yorulmak pes etmek korkmak yok ! Bence yeni doktorunu biran once bul. Ignelerin yaninda Corasprin verecektir ve dozunu yükseltecektir.
Merak etme Allah nezaman isterse ozaman o oluyor. Biz araştırmamizi yapalimda gerisi gelicek. Evet uzun bi süre ama sonundaki mutluluğa değer. Benim dayimin eşi 3sene denedi sebebi çok gec bulundu. Oda kan pıhtılaşmasi yüzünden 3 düşük gecirdi şimdi kizi 2yasina basiyor. 0.7 kullanirken düşük yasadinmi? Birde profa giderken herseyini dosyala eski testler raporlar patoloji sonucu hcg değerlerin genetik testlerin bu önemli belki ona göre başka yüksek dozlu iğne verir.Allah razi olsun cnm moral veriyorsun cok sagol.evet ben hem anneden hem babadan almisim.insallah hayirli bi doktor denk gelir artik.dile kolay 1bucuk seneden fazla oldu igne vuruluyorum hani bebek olsa amenna ama oda yok.0.7 az mi geliyor ki bilmiyorum ki yaa.off....dua et yarin hayirlisiyla randevu alabileyim iyi bi doktora
Suan degilim 2ay önce kurtaj oldum 8haftalikti. Yeni seneyle Allahim verirse inşallah. ..muhammedo post: 38058008 .!.:Bu arada hamile misin ya da bebegin var mi cnm
Dusuk yasadigimda 0.3 hibordu.daha sonra kalp damara gittigimde kilom 72 olunca dozunu kiloma gore ayarladi 0.7 yapti.kadin dogumcuda onayladi dozu.daha sonra hamile oldugum anlasilinca 0.9luk vuruldum bir hafta ama oda kimyasal gebelikti degerim dustu.tekrar0.7 lige dondu dozMerak etme Allah nezaman isterse ozaman o oluyor. Biz araştırmamizi yapalimda gerisi gelicek. Evet uzun bi süre ama sonundaki mutluluğa değer. Benim dayimin eşi 3sene denedi sebebi çok gec bulundu. Oda kan pıhtılaşmasi yüzünden 3 düşük gecirdi şimdi kizi 2yasina basiyor. 0.7 kullanirken düşük yasadinmi? Birde profa giderken herseyini dosyala eski testler raporlar patoloji sonucu hcg değerlerin genetik testlerin bu önemli belki ona göre başka yüksek dozlu iğne verir.
Allahim tez zamanda saglikli gebelik gecirmemizi ve bebegimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.su an sadece corasprin mi aliyirsun.ben zinco ,folbiol,decavit,apikobal,ferro sanol vitaminlerini aliyorum.hmm bi de innohep igneSuan degilim 2ay önce kurtaj oldum 8haftalikti. Yeni seneyle Allahim verirse inşallah. ..
Aslinda mantikli bozlar belirlemiş doktor. Ama kimyasal gebelik doktorlarin tam anlamiyla gebelik saymadiklari bi durum o yüzden kafana hiç takma bence. Bana hamile kalinca 0.6 vurulucaksin dedi doktor. Benimde kilom ayni. Ama asprinle birlite. Acele etme sakin davran bence bide profla konuş bakalim. Dua edicem buarada. Bak görürsün sorun olmicak bidahakine.Dusuk yasadigimda 0.3 hibordu.daha sonra kalp damara gittigimde kilolunca dozunu kiloma gore ayarladi 0.7 yapti.kadin dogumcuda onayladi dozu.daha sonra hamile oldugum anlasilinca 0.9luk vuruldum bir hafta ama oda kimyasal gebelikti degerim dustu.tekrar0.7 lige dondu doz
ALLAH razi olsun canim yaaa.niye kimyasal gebeligi gebelikten saymiyorlarki benim doktorda hic umursamiyor kimyasali.ama sonucta dolleniyor ama tutunamiyor degil mi?insallah su prof.bi care bulurAslinda mantikli bozlar belirlemiş doktor. Ama kimyasal gebelik doktorlarin tam anlamiyla gebelik saymadiklari bi durum o yüzden kafana hiç takma bence. Bana hamile kalinca 0.6 vurulucaksin dedi doktor. Benimde kilom ayni. Ama asprinle birlite. Acele etme sakin davran bence bide profla konuş bakalim. Dua edicem buarada. Bak görürsün sorun olmicak bidahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?