Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin çok teşekkür ederim. bulunduğum ilde sadece 1 tane hemotolog var. o da bugün amerikaya gitti. telefonla ancak sordu doktorum ve 0.6 demiş günde 1 defa. ama döndüğünde tekrar gidip konuşacağım uygun doz için şimdilik bu hafta böyle devam edeceğim. kadın doğum doktorum 0.4 istiyor hemotolog 0.6 diyor. sizin kadın doğum doktorunuz ne diyor? fazla doz size ye da doğumunuza bir sıkıntı yaratır mı?

Korkma canim hepimiz ayniyiz burda birbirimize umut olmaya calisiyoruz ins saglikli hayirli bebisler nasip etsin Rabbim

Benim doktorumda dozun fazla oldugunu soyluyor ama prof a gitcem bu ay yine bi sure sonra ayni testi tekrar ediyorlar duruma bakmak icin drum risk alamam doz yuksek normalde sezeryanda olsa kani durduramam dedi onun icin bu ay gidip tekrar konuscaz normal bi doz mu kiloya gorede etkiliyormus belki normaldir ama sen prof a git dedi drum bakalim ins haftaya gidicem sonuclari yazarim ins

bir de doktorum pıhtılaşma mutasyonu önemli dedi. yani benimki c677t homozigot. sizinki daha farklı bir sebep. belki ondan farklı vuruluyoruz sizin 2 benim 1 iğne gibi. benim hematolog da ayda 1 bu test tekrarlanacak demiş. haftaya dönerse ben de gidip tekrar görüşeceğim. bu arada benim kilom 53. etkisi var mı bilmiyorum.

Arkadaşlar banada dua edin bende 1 yıl 3 aylık evliyim. Ilk bebeğim 2 aylıkken karnımda öldü. Kürtaj oldum. Parça bırakmışlar rahmimde sonra kötü doktora rast geldim bana rahmin temizlenmiş dedi bir kaç ay sonrasında yine hamile oldum oda kimyasal gebelik oldu rahimde oluşmadı adetimle gitti şuan folbiol ve coraspin kullanıyorum korunuyorduk 4 ay oldu korumalı daha yeni bıraktık inş olur bebeğimiz dua edin banada canlarım. Allah tüm isteyenlere eli yüzü düzgün hayırlı özürsüz evlatlar nasip etsin banada nasip etsin ;(((. Bi sorum olacak pıhtılaşma cinsiyeti etkiliyo mu. Kız yada erkek bebek olarak cvp lütfennnnn bebeği olanlar her iki cinsiyetten de oldumu arklar

Canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız senin pıhtılaşma testlerin yapıldı mı? Coraspin 2 düşükten sonra rutin mi başlandı? Pıhtılaşma cinsiyeti etkilemiyo canım

Evet canım çıkan pozitifin ne olduğuna bağlı tedavi değişiyor benim de seninkiyle aynı değer ama heterozigot pozitif doktorum çok önemli değil dedi ama yine de hamile kalırsam coraspin e başlayacak mışım ama bu daha ziyade önlem gibi dedi tedaviden ziyade. İğneye de kalp atışını duydığumuzda başlarız dedi ama homozigot olanlara keseyi görür görmez başlıyorlarmış

Amin Allahım hepimize nasip etsin bu arada hayırlı sağlıklı evlatlsrımızı en kısa sürede kucağımıza alırız inşallah

Ewet

Hamilede olursam iğneye başlayacak günün geçince gel dedi doktor bu aada burda yeniyim hem donuyo site bir sürü msj yazdım yayınlanmadı yanlış yere tıkladım galiba
Amin Allahım hepimize nasip etsin bu arada hayırlı sağlıklı evlatlsrımızı en kısa sürede kucağımıza alırız inşallah

Test yaptım 1 ayda çıktı pıhtılaşma var dedi. Inş allah dualarımızı kabul etsin olmayan herkeZe nasip etsin gönlümüzdekini niyetimizdekini bize hayırlı kılsın gönlümüzdekini nasip etsin Aminn

Amin canım evlendiğimde hiç çocuk düşünmüyodum ben her yeni evlinin zannettiği gibi ilk denemede olacak sanarak 2 ay korundum işte Allahtan daha uzun bi süre korunmamışım sonra kimyasal sonra 7 haftalık kürtaj 7 aydırda hamile kalamıyorum benim ailemin de 6 sene sebepsiz olmamış eşimin ailesinin de 6 sene sebepsiz olmamış. İnş ben de o kadar uzun beklemem

Bende ilk başta istemiyordum hemen olur diye evliliğimin tadını çıkarayım dedim. İstesemde olmazdı zaten vajinismusum vardı 3 4 ayda ilşkiye giremedim ilk geceden sonra korku oluştu ;(( sonrada bu pıhtılaşma derdi çıktı inş beklemeyiz fazla rabbim verir inş ;(((

DİKKAT!!! bu mesaj bol miktarda umut içerir
bu siteden çok şey öğrendim uzun zamandır da uğramıyordum ama güzel haberi vermek ve benim gibi bekleyenlere umut olmak için yazmam gerektiğini düşündüm
tam 4 bebek kaybım var maalesef
1. bebeğimizi 6,5 haftalık kalbi durduğunda kaybettik ve ben bunu öğrendiğimde 9 haftalık hamileydim henüz birşeylerin farkında değildik ve hastalıktan da haberdar degğildik 14 ağustos 2012 de kürtaj oldum korunmamız gerekiyordu ve ben öyle olduğunu dusunduğümde meğer 2. bebeğimiz gelmiş bile adetim uzun sürdü diye gittiğimizde kesenin oluştuğunu ve hatta yarısının düşmüş olduğunu öğrendik dr hemen kürtaj yapmayalım yeni oldun zaten yarısı dusmus bekleyelim dedi ama 1 ay olmasına rağmen düşmedi bende hem bekleme surecimizi uzattığından hemde artık cok sıkıldığımdan yeter artık alın dedim 9 ekimde 2. kürtajımı olmuştum
artık beklememize rağmen bebek gelmmiyordu başka bi dr a gittim coraspınden bahsetti araştırırken burayı buldum ve testlerimin yapılması gerektığını duşundum ama ilk dr um bana ınanmıyordu
sonra unıversıte hastanesine gittik arkaddasımın tavsiyesiyle onda da aynı durum soz konusuydu dayanamıyor sürekli ağlıyordum o zamanlar onunla konusunca umutlarım tekrar yeşermişti..
dr yüksek riskli gebelik uzmanı bir prof tu tahlillerimiz yapıldı genetik temız 677 heterozigot cıktım
coraspine devam etmemi söyledi serophene verdi ilk kullandığım ay hamileydim 3500 hibor başlandı iki dr uma da devam ettim ama diğeri iğne kullanmamı hiçç istemiyordu iki dr umda kalp atışını duymuştu fakat günlerini hep farklı söylüyorlardı
tatile hiç gidememiştik o zmanlar kürtajlardan dolayı hep zehir olmuştu günler
esimle tatile istanbula gittik dr um cok onermemisti ama ben bisey olmaz diyordum cunku morale cok ihtiyacım vardı
istanbula gidene kadar 2 sehire daha uğramıştık
her hamileliğimde kasık agrılarıım cok yoğun oluyordu bu kez de oyleydi
sonunda antalyaya geçmeden bi dr a gözükelim dedik ve öğrendik ki bebeklerimiz ikizmiş dünya başıma yıkıldı onları öğrenmemle kaybettiğimi öğrenmem bir olmuştu ne yapacağımızı bilemiyorduk tatil iptal oldu dr orda kürtaj olup gel dedi tarih 7 temmuz veda ettim yine zor zamanlardı
yasadıgımız yere döndük 1 ay sonra buyuk parçalar geliyordu adetken dr a gittik kürtaj oonerıyorum dedi rahimde kalınlaşma varmış ve ben inanılmaz ağrılar çekiyordum tarih yine 14 ağustos ve 1 senede tam 4 kürtaj yasamıstım
vazgeçmek istiyordum artık bitmişti hersey hayat durmuştu sanki benim için
yine aynı seyleri yasayan arkadaşla konuştum tek bi ilaç kalmıştı onun kullanıp benim kullanmadığım DEKORT
o da 5. bebeğine onunla kavuşmuştu tekrar cesaretimi topladım dr la konuştuk 0,6 cleksan kullanacaktık bu kez ama bi turlu bebek olmuyordu yine serophene kullandım yok 2. ay da yine olmadı dedim anda 9 martta testle aldık güzel haberi kalp atışı duyduktan sonra yuregım hep ağzımda bekledim heyet raporlarıyla evde geçirdim hamileliğimi hep son aylar rahim ağzında kısalma başlamıştı bu kadar olumsuzluklara rağmen tam 1 ay önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür hemde 38+4 te
ben zor seyler yasadım burdan cok sey öğrendim o yüzden sızde umudunuzu yitirmeyin diye yazdım bunları
belki tekrar girip bakamayabilirim bebeğimle yoğun zmanlar geçiriyoruz malum alışmaya çalışıyor
inş hepınız yasarsınız bu güzelliği
hamileleiğim surecinde hiç araştırma yapıp kendimi üzmedim tavsıyemdır ıyı bı dr bulup ona guvenın ve kafanızı bulandırmayın
ilaclarra ggelince::::coraspını 34. haftada dekortu 5. ayda kestık iğneyi de doğuma 2 gun kala bıraktım epidural doğum yaptım

allah bağışlasın bebeğini
epudural normal doğum mu sezeryan mı oldunuz?

kızlar aranızda sadece c677t heterozigot pozitif olan varmı?varsa doktorunuz ne dedi? coraspini devamlı kullanıyomusunuz?

kızlar aranızda sadece c677t heterozigot pozitif olan varmı?varsa doktorunuz ne dedi? coraspini devamlı kullanıyomusunuz?
benim mfhtr 677 heterozigot mutant...coraspirin verdi günlük bitane..gebe kaldığımı öğrenir öğrenmezde iğnelere başlıcaz.bide folbiol kullanıyorum

benim mfhtr 677 heterozigot mutant...coraspirin verdi günlük bitane..gebe kaldığımı öğrenir öğrenmezde iğnelere başlıcaz.bide folbiol kullanıyorum
cnm coraspini ne zamandır kullanıyosun kullandığın dönemde gebelik oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…