- 29 Kasım 2014
- 17
- 0
- 1
- 40
Yeni doktorum suan sadece corasprin kullan dedi suan onun dediginin dışına cikmak istemiyorum. Folbiol kullanıyorum ama ona ara ver dedi. Bgn kestim öbür ay başlıcam tekrar. Eski doktorum ayni bi dolu ilaç veriyodu insan kendini hasta hissediyor. Gerek yok dedi bu doktor. Ve iğne clexan vericek. Senin igneni duymadim hic. Amiiin inşallah ederAlladeamanda saglikli gebelik gecirmemizi ve bebegimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.su an sadece corasprin mi aliyirsun.ben zinco ,folbiol,decavit,apikobal,ferro sanol vitaminlerini aliyorum.hmm bi de innohep igne
Yarin randevu alabilirsem yazarim buraya..guya hamilelikten once bu vitaminleri depo etmeliymisim vucuda yokda bebek sakat olabilirmis dedi doktor.bakalim Allah ne verirse hayirlisini versinYeni doktorum suan sadece corasprin kullan dedi suan onun dediginin dışına cikmak istemiyorum. Folbiol kullanıyorum ama ona ara ver dedi. Bgn kestim öbür ay başlıcam tekrar. Eski doktorum ayni bi dolu ilaç veriyodu insan kendini hasta hissediyor. Gerek yok dedi bu doktor. Ve iğne clexan vericek. Senin igneni duymadim hic. Amiiin inşallah eder
Canim bende pko var.1 sene boyunca hamile kalamadim.pihtilasmadan dolayi hormon ilacida alamadim.incir kuru sogan kuru falan yaptim o zaman hamile kaldim(Allahin izniyle tabi)..genetik doktoru sonucuma not yazmis doktor da ona gore tedavi uyguluyor.artik neden bu kadar vitamin depolatiyor bende bilemiyorum..ama inan zar zor hamile kalanlardanimHaberlerini bekliyorum. Senin sorunun vitaminler degilki kanla alakali bi durum. Sen hamilede kalabiliyosun. Yani düzgün diozda iğneyle hersey guzel olucak. Sen herseyi sor yeni doktora. Benim bi arkdasim adetleri duzensizdi ve doktor hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü verdi ona rağmen bebek tutundu. Ne vitamin kullaniyodu ne folik asit. Ama bebekleri olmuyodu.sonra oluverdi. kafani bosalt cok kurcalama durumu . Doktora her şeyi sor rahatla akışına birak.bu durumda belli etmeselerde eşler cok etkileniyor. Ve buda bebek olmasinda sorun yaratiyo inan
Suan karşı komşum hamile pko lu doktor hamile kalamazsin dedi yumurtlamiyosun sen dedi suan karşıda oğuruyor :) ovulasyon testi aldik onada 18.gun yumurtladigini fark ettik. 1kutuyla oda hamile kaldi. Vitamin fln kullanmadi. O kürleri uygulama derim arkadaşım onlar çokta yararli değil rahim duvarini inceliyor ve bebek tutunamiyor. Ben kurtaj sonrasi 5 gün yaptim doktor canima okudu. Hic gerek yok.Canim bende pko var.1 sene boyunca hamile kalamadim.pihtilasmadan dolayi hormon ilacida alamadim.incir kuru sogan kuru falan yaptim o zaman hamile kaldim(Allahin izniyle tabi)..genetik doktoru sonucuma not yazmis doktor da ona gore tedavi uyguluyor.artik neden bu kadar vitamin depolatiyor bende bilemiyorum..ama inan zar zor hamile kalanlardanim
Hadi yaaa Allahim bizede nasip etsin...ben hic ovulasyon testi almadim ne zaman yumurtladigim belli bile degil o yuzden bosa almak istememistimSuan karşı komşum hamile pko lu doktor hamile kalamazsin dedi yumurtlamiyosun sen dedi suan karşıda oğuruyor :) ovulasyon testi aldik onada 18.gun yumurtladigini fark ettik. 1kutuyla oda hamile kaldi. Vitamin fln kullanmadi. O kürleri uygulama derim arkadaşım onlar çokta yararli değil rahim duvarini inceliyor ve bebek tutunamiyor. Ben kurtaj sonrasi 5 gün yaptim doktor canima okudu. Hic gerek yok.
O yazdiysa hepsi olur merak etme olucakta.. ne zor durumda insanların oluyo bizimde olur. Korkma mutlu günleri düşün hep rahatla. Bende o testle hamile kaldim. Bende erken yumurtluyorum 12. Günde. Ama bidaha alicam çünkü kurtajdan sonra degisebiliyormus tarihler. Bide ben 2.ayda adet oldum döngum değişmiş olabilir. 28gunde bir adet gören genelde 14.gunde yumutluyor ama bende erken olduğunu öğrendim ve o ay hamile kaldim ama pihtilasma olduğunu bilmiyordum.cukulata kisti olan bi arkadasim suan 8aylik hamile onada zor dediler. Oldu. Oda ovulasyon testi ile. Biz hepimiz prediktor marka kullandik içinden 7tane cikiyor. 50tl regli bitimi 10.gun denemeye başla nasilsa 17.gune kadar yeter[/QUOTE][QUOTE="muhammedomer, post: 38058761, member: 46196dudi yaaa Allahim bizede nasip etsin...ben hic ovulasyon testi almadim ne zaman yumurtladigim belli bile degil o yuzden bosa almak istememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?