Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Alladeamanda saglikli gebelik gecirmemizi ve bebegimizi saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah.su an sadece corasprin mi aliyirsun.ben zinco ,folbiol,decavit,apikobal,ferro sanol vitaminlerini aliyorum.hmm bi de innohep igne
Yeni doktorum suan sadece corasprin kullan dedi suan onun dediginin dışına cikmak istemiyorum. Folbiol kullanıyorum ama ona ara ver dedi. Bgn kestim öbür ay başlıcam tekrar. Eski doktorum ayni bi dolu ilaç veriyodu insan kendini hasta hissediyor. Gerek yok dedi bu doktor. Ve iğne clexan vericek. Senin igneni duymadim hic. Amiiin inşallah eder

Yarin randevu alabilirsem yazarim buraya..guya hamilelikten once bu vitaminleri depo etmeliymisim vucuda yokda bebek sakat olabilirmis dedi doktor.bakalim Allah ne verirse hayirlisini versin

Haberlerini bekliyorum. Senin sorunun vitaminler degilki kanla alakali bi durum. Sen hamilede kalabiliyosun. Yani düzgün diozda iğneyle hersey guzel olucak. Sen herseyi sor yeni doktora. Benim bi arkdasim adetleri duzensizdi ve doktor hamile olduğunu bilmeden adet söktürücü verdi ona rağmen bebek tutundu. Ne vitamin kullaniyodu ne folik asit. Ama bebekleri olmuyodu.sonra oluverdi. kafani bosalt cok kurcalama durumu . Doktora her şeyi sor rahatla akışına birak.bu durumda belli etmeselerde eşler cok etkileniyor. Ve buda bebek olmasinda sorun yaratiyo inan

Canim bende pko var.1 sene boyunca hamile kalamadim.pihtilasmadan dolayi hormon ilacida alamadim.incir kuru sogan kuru falan yaptim o zaman hamile kaldim(Allahin izniyle tabi)..genetik doktoru sonucuma not yazmis doktor da ona gore tedavi uyguluyor.artik neden bu kadar vitamin depolatiyor bende bilemiyorum..ama inan zar zor hamile kalanlardanim

Suan karşı komşum hamile pko lu doktor hamile kalamazsin dedi yumurtlamiyosun sen dedi suan karşıda oğuruyor :) ovulasyon testi aldik onada 18.gun yumurtladigini fark ettik. 1kutuyla oda hamile kaldi. Vitamin fln kullanmadi. O kürleri uygulama derim arkadaşım onlar çokta yararli değil rahim duvarini inceliyor ve bebek tutunamiyor. Ben kurtaj sonrasi 5 gün yaptim doktor canima okudu. Hic gerek yok.

Hadi yaaa Allahim bizede nasip etsin...ben hic ovulasyon testi almadim ne zaman yumurtladigim belli bile degil o yuzden bosa almak istememistim

[QUOTE="muhammedomer, post: 38058761, member: 46196dudi yaaa Allahim bizede nasip etsin...ben hic ovulasyon testi almadim ne zaman yumurtladigim belli bile degil o yuzden bosa almak istememistim[/QUOTE]
O yazdiysa hepsi olur merak etme olucakta.. ne zor durumda insanların oluyo bizimde olur. Korkma mutlu günleri düşün hep rahatla. Bende o testle hamile kaldim. Bende erken yumurtluyorum 12. Günde. Ama bidaha alicam çünkü kurtajdan sonra degisebiliyormus tarihler. Bide ben 2.ayda adet oldum döngum değişmiş olabilir. 28gunde bir adet gören genelde 14.gunde yumutluyor ama bende erken olduğunu öğrendim ve o ay hamile kaldim ama pihtilasma olduğunu bilmiyordum.cukulata kisti olan bi arkadasim suan 8aylik hamile onada zor dediler. Oldu. Oda ovulasyon testi ile. Biz hepimiz prediktor marka kullandik içinden 7tane cikiyor. 50tl regli bitimi 10.gun denemeye başla nasilsa 17.gune kadar yeter

[QUOTE="muhammedomer, post: 38058761, member: 46196dudi yaaa Allahim bizede nasip etsin...ben hic ovulasyon testi almadim ne zaman yumurtladigim belli bile degil o yuzden bosa almak istememistim
O yazdiysa hepsi olur merak etme olucakta.. ne zor durumda insanların oluyo bizimde olur. Korkma mutlu günleri düşün hep rahatla. Bende o testle hamile kaldim. Bende erken yumurtluyorum 12. Günde. Ama bidaha alicam çünkü kurtajdan sonra degisebiliyormus tarihler. Bide ben 2.ayda adet oldum döngum değişmiş olabilir. 28gunde bir adet gören genelde 14.gunde yumutluyor ama bende erken olduğunu öğrendim ve o ay hamile kaldim ama pihtilasma olduğunu bilmiyordum.cukulata kisti olan bi arkadasim suan 8aylik hamile onada zor dediler. Oldu. Oda ovulasyon testi ile. Biz hepimiz prediktor marka kullandik içinden 7tane cikiyor. 50tl regli bitimi 10.gun denemeye başla nasilsa 17.gune kadar yeter[/QUOTE]
Ne guzel seyler yazmissin biraz da olsa moralim duzeldi cok sagolll.bende alayim ama ilk once su doktor isini halletmem gerek

Kızlar aranızda cleaxane kullanan var mı 4 atığımıza girdik arasıra kolum dan yapıyorum genellikle bacakdan yapıyorum dün kan ama oldu ve bacağımın bi kaç bölgesinde morarmalar artı ağrı da olmaya başladı bu durum da olan ve bi çözümü olan var mı yürürken baya ağrı oluyo

merhaba arkadaşlar 4+6 haftalık gebeyim bu ikinci çocuğum olcak inş ama ilkinde iğneye başladığımızda 3 haftalıktı şimdiki dr da keseyi gördükten sonra başlıcaz dedi o yüzden korkuyorum tekrar düşük yaşamaktan...sizler kaçıncı haftada başladınız

Kızlar aranızda cleaxane kullanan var mı 4 at girdik arasıra kolum dan yapıyorum genellikle bacakdan yapıyorum dün kan ama oldu ve bacağımın bi kaç bölgesinde morarmalar artı ağrı da olmaya başladı bu durum da olan ve bi çözümü olan var mı yürürken baya ağrı oluyo​
Yaptiktan hemen sonra buz koyanlarda daha az morarma oluyo diye biliyorum. 1dakika fln buz kompresi iyi gelir

Parisienne

Canim randevu alamadim ikisi ozelinde bakiyor digeride eski hastalarina bakiyormus.bende gata daki domtorlari arastirdim oda cuma gunu saat 1 ile 2 arasi randevu alabilirse alabiliyormussun.cuma gunu israrla arayip randevu almaya calisacagim

Parisienne

Canim randevu alamadim ikisi ozelinde bakiyor digeride eski hastalarina bakiyormus.bende gata daki domtorlari arastirdim oda cuma gunu saat 1 ile 2 arasi randevu alabilirse alabiliyormussun.cuma gunu israrla arayip randevu almaya calisacagim​

Parisienne

Canim randevu alamadim ikisi ozelinde bakiyor digeride eski hastalarina bakiyormus.bende gata daki domtorlari arastirdim oda cuma gunu saat 1 ile 2 arasi randevu alabilirse alabiliyormussun.cuma gunu israrla arayip randevu almaya calisacagim

Canim merhaba,
Nasilsa acelemiz yok en yakin zamana alirsin önemli olan doğru doktorla başlaman benim doktorum bu ay basliyabilirmiyiz diye sorduğumda yangindan mal kacirmiyoruz dedi. Sen cuma günü ara benim durumum brz zor fln de acil dersen bişi ayarlarlar.​

Parisienne

Canim merhaba,
Nasilsa acelemiz yok en yakin zamana alirsin önemli olan doğru doktorla başlaman benim doktorum bu ay basliyabilirmiyiz diye sorduğumda yangindan mal kacirmiyoruz dedi. Sen cuma günü ara benim durumum brz zor fln de acil dersen bişi ayarlarlar.​
Insallah alabilirim canim ya.cunku bu ay korunmayacagim olurda hamile kalirsam ayni seyler olmasini istemiyorum. Gerci hamile kalmam cok zor ama Allah ol dedikten sonra hicbir sey zor degil

Tabiki zor değil kalabilirsinde inşallah.olmicak ayni seyler Allahin izniyle merak etme. Özel bi muayehane bulabilirmisin brz pahali oluyo ama. Ben öyle yapiyorum suan

Tabiki zor değil kalabilirsinde inşallah.olmicak ayni seyler Allahin izniyle merak etme. Özel bi muayehane bulabilirmisin brz pahali oluyo ama. Ben öyle yapiyorum suan​
Simdi ilk gataya gitmek icin uğraşacagim eger ordan da memnun kalmazsam ozel bi profa giderim galiba.ama gata ya gidecegim icin ayri heyecanliyim.insallah Allahim tez zamanda bizim anne olmamizi saglasin

Tabiki zor değil kalabilirsindezatenisteyellah.olmicak ayni seyler Allahin izniyle merak etme. Özel bi muayehane bulabilirmisin brz pahali oluyo ama. Ben öyle yapiyorum suan​
Simdi ilk gataya gitmek icin uğraşacagim eger ordan da memnun kalmazsam ozel bi profa giderim galiba.ama gata ya gidecegim icin ayri heyecanliyim.insallah Allahim tez zamanda bizim anne olmamizi saglasin​
Amin canim benimde tek duam bu zaten isteyen herkesin olsun inşallah. Allahim doğru zamani bilir verir. Bende bu ay denesemmi diye düşünüyorum ama bekle dedi doktorum. Ama cok isteyince insan sabirsiz oluyo ama bidaha ayni seyleri yasamamak icin takla at dese atarim

Tabiki zor değil kalabilirsindezatenisteyellah.olmicak ayni seyler Allahin izniyle merak etme. Özel bi muayehane bulabilirmisin brz pahali oluyo ama. Ben öyle yapiyorum suan​
Simdi ilk gataya gitmek icin uğraşacagim eger ordan da memnun kalmazsam ozel bi profa giderim galiba.ama gata ya gidecegim icin ayri heyecanliyim.insallah Allahim tez zamanda bizim anne olmamizi saglasin​
Amin canim benimde tek duam bu zaten isteyen herkesin olsun inşallah. Allahim doğru zamani bilir verir. Bende bu ay denesemmi diye düşünüyorum ama bekle dedi doktorum. Ama cok isteyince insan sabirsiz oluyo ama bidaha ayni seyleri yasamamak icin takla at dese atarim​
Evet cnm sabretmek cok zor.bende kurtajdan sonra uc ay korundum ama gel bi de bana sor nasil gecti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…