Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah bagıslasın canm .sonucları beklemedınız yanı dımı
yok bekledik canım ben kürtaj olmuştum 40 gün sonra adet oldum ondan sonra korunmadık...ama bende kan pıhtılaşması falan çıkmamıştı..testleri yaptırmadan önce de zaten dr 3. gebeliğinde iğneye başlıcaz demişti ve hemen başladık 18 aylık bi kızım var şimdi tekrar hamileyim yine iğne kullanıyorum darısı sana inş canım

yok cnm malesef yolunu gözlemekteyim coraspin şu an kullanmıyorum başlasam mı diye sordum da cnm gebelikten önce düşünürken arkadaşlar başlamış gebe kalmadan
Hayirlisi canim ins olur Bazen dr lar baslatiyorlar aspirin folik asitle beraber ama benimki plansiz oldugu icin bilemedik ben 3 haftalik hamileydim igne folik asit aspirin hemen basladik bi gorus drunla ins hayirlisiyla olur canim benim umudunu kaybetme

Sonucumu aldım arkadaslar bugun doktora gosterdım ıgne artı corasprın dedı sımdı corasorını ıcmeye basla dedı bu de vıtamın verdı gebe kalınca ıgne baslancak

Sonucumu aldım arkadaslar bugun doktora gosterdım ıgne artı corasprın dedı sımdı corasorını ıcmeye basla dedı bu de vıtamın verdı gebe kalınca ıgne baslancak
Inş tez vakit de hamile kalırsın :) ve bebişini kucağına alırsın

hadi tedavin hayırlı olsun..inş en kısa zamanda hamile kalırız

Slm kızlar forumu okumaya çalıştım ama kendimle ilgili bişey bulamadım. Molekuler genetik raporumda mthfr 1298 a c polimorfizmi homozigot mutant ve pai polimorfizmi 4g/4g çıktı. Ne anlama geliyor anlamadım. Tüp bebek hamilesiyim ikiz olcak allah nasıp ederse ancak çok endişe ettim.fraksiparine 0.3 progestan folbiol kullanıyorum doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben çok merak ettim nolur cvp yazın aynı durumda olan var mı. ...

Slm kizlar bu hafta prof muayenemiz vardi 0.6 lik 2 doz clexane kullaniyorum anti faktor testi ile belirlemusti dozu tekrar etmeye gerek yok dedi testi bu dozda doguma kadar devam cok sukur hic bi problem yok bebisimizde :) herseyi normal gelisiyor Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsin ins hamile olanlar saglikla kucagina alsin kalmayi bekleyenler de ins en kisa surede guzel haberi alirsiniz umutsuz olmayin yeter ki Rabbim en zor zamanda en buyuk mujdenizi verir ins opuldunuZ kizlar :-*

gebeliğiniz hayırlı olsun :) bu forumda mthfr 1298a homozigot olan çok insan var merak etmeyin. onlar da iğne ve aspirin ve folbiol kullanıyorlar. benimki mthfr c677t homozigot. aynı tedaviyi görüyorum. sadece iğne dozumuz farklı. ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 0.2 kullandım. daha sonra 0.4 clexane. şimdi de 0.6 clexane kullanıyorum. iğne dozunu kadın doğum doktorum değil hematolog ayarlıyor. antifaktör Xa diye bir kan testi yapıyorlar onun sonucuna göre iğne dozu belirleniyor. hayırlı gebelikler ve zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim... maşallah ikizlere

Merhaba arkadaslar. Ben de mtfhr heterizigot faktor bes heterizigot pai 4g gelen biriyim.gebeligimin ilk haftalrinda kanama olmasi sebebiyle doktorum trombofili paneli testi yapti ve sonuclar boyle cikmisti. O gunleri hatirlamak bile istemiyorum.36 saate bir clexan 0.4 luk kullandım benexol ve folbiol esliginde.cook sukur Rabbime oglumu kucagima aldim.simdi 4 aylik.kilosu biraz dusuk dogdu ama saglikli cok sukur. Dogurdugumda buraya yazacagim demistim zamaninda. Anca simdi yazabildim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zor bi surec gecirdim kendi adima. Kollarimda igne yapilan yerler acir hala. Kalcamdan az proluton igne yemedim arada sizlar hatirlatir gibi sanki.hareketlerini takip etmekle gecti hamileliğim.hele ki 35 haftada suyu az gelisimi durmus dediklerinde nefesim kesiliyo zannettim.daraldim kimseye diyemedim ama hep olumlu dusundum.annelik zor derlermis ya dogruymus.ilk haftalar ikili test sikintiliydi cvs diye bi test var ondan yaptirmistik sonucunu beklemek olumdu resmen.bi kitapcik vardi bebegin gun gun gelisimini anlatan.onu okurdum hergun bugun bebegim ne yapacak nasil gelisecek diye.aklimda deli sorular dolasirdi ya yarin bu hareketleri yapamazsa ya kucagima alamazsam diye.bedenen de psikolojik olarak da cokme asamasindaydim. Sana bagli bi can ve yarin ne olacagi belli degil.gozlerim dolardi hergun .hep dua ederdim. Simdi ise kucagimda hala inanamadim o gunlerin gectigine.inanin aglamasini istemiyorum cunku cok zordu benim gebeligim aglarsa sanki haksizlik yapacakmisim gibi geliyo bebegime.kimsenin canini sikmak istemem ama anlatmak istedim nedense.Rabbim isteyen herkese saglikli bebek saglikli gebelik nasip etsin

cok tesekkür ederim cevabınz için şimdi görüştüm doktorla iğneye devam dedi.genetik raporda iç açıcı seyler yazmıyordu o yüzden endişe ettim.bana hematolog git demedi ama belki simdilik gerek duymadı.kilo almamaya dikkat et dedi.nasıl olacaksa ikizlerle cunku kilona göre dozun artacak dedi.verdiğin bilgiler için tesekkür ederim.szde hayırlı gebelikler....

allah bebeğine sağlık versin canım.banada umut oldun.bende hep olumlu düşünüyorum hersey iyi olacak diyorum.cünkü stres bana zarardan baska ne verebilir ki.arada yaz içimi rahatlattın.

Selam arkadaşlar..
Daaha önce bu konuya yazmışlığım çok oldu, umut edindiğim arkadasşlar da oldu, okudukça hayal kırıklıklarına uğradığımda...
2 kayıp yaşadım,(7 ve 8.haftalarda kalpleri durmuştu)
ilk kayıptan hemen sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik (MTHR ve Faktör V'de)
2.gebeliğime korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama ne yazıkki 0da 04.'lük iğne kullanmama rağmen kürtajla sonuçlandı...
.şimdi yine hamileyim ve 0.6'lik celaxan ve coraspin kullanıyorum, ikili testimizi yaptırdık, cinsiyetimizi öğrendik Haftada 1 kontrole gidiyorum içim pır oır ederek korkarak ama umutla...
sırayla hep bunları hayal ettim, şimdi sırada sağlıkla haraketlerini hissetmek var, sonrasında kucağımıza almak... dilerim hep böyle sorunsuz devam etsin...
Bu günleri görmek bile öyle güzel ki, hepiniz bu duyguları yaşayın, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım, alıcaz da...
Tek isteğim umutsuzluğa kapılmayın,
"Umut edin, nefes alır gibi hemde"...

Bende ilk bebeğimi pıhtılaşma nedeni ile kaybettim şimdi yeniden hamileyim enox 0,4lük iğne kullanıyorum inş.aynı acıyı hiç birimiz yaşayamayız
hayırı uğurlu olsun..sağlıkla al kucağına inş.kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın

hayırlu uğurlu olsun inş.....coraspine gebe kalmadan öncemi başlamıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…