Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar beni yanlış anlamazsaniz bir ricam olacak claxsan 4 luk kullananlar fazladan iğnesi kalan varsa benim üst komşum 8 kere tüp bebek denemesi yaptı hep 6 aylık ken ücüz ücüz kaybetti durumu yok tekrar tüp bebek denemesi yapacak hamile kalmadan igneye başlaması lazimmis fazladan iğnesi olanlar bana yazabilirse sevinirim maksat yardım bende hamileyim bende kullanıyorum ben fazladan kalırsa veri cem ihtiyaç sahibi olmasa yazmam

Bende ilk bebeğimi pıhtılaşma nedeni ile kaybettim şimdi yeniden hamileyim enox 0,4lük iğne kullanıyorum inş.aynı acıyı hiç birimiz yaşayamayız
peki canım sendede yerleşme kanaması oldumu... şu anda yerleşme kanaması yaşıyorumda bide geç döllenme oluyo bende... pıhtılaşma var galiba bendede... genetik sonuçlarım 5 ocakta belli olacak... kanı sulandırmak için ne yapabilirim acaba

Merhaba,
Arkadasım kafama takıldı neden normal aspirin değil corasprin? Dr un mu önerdi? Merak ettim.prof Sinan hocaya sormuştum bi farkı yok Demişti.şimdi araştırdım "coraspin ile aspirinin etken maddesi aynıdır fakat coraspinde özel bir kaplama kullanılmıştır ve bu kaplama ancak bağırsaklarda çözünür, mideye zarar vermez" yazıyor.tecrübeler de önemli bu konuda,ben gebeliğe hazırlık için uzuun zamandır bebe aspirini kullanıyorum.aydınlatırsan sevinirim.
Teşekkürler...

benim tek bildiğim coraspin asprine göre daha hafif asprin daha etkili yani ağır gelir diye vermiyolar galiba dr un vizitene ne yazdı o önemli bana da ağzıyla asprin diyor ama coraspin yazıyor

Doktordan geliyorum , 3 .ay korunma süresi bitince gel demişti.Altan muayane etti , rahim temizlenmiş ,ne yara nede başka bir sıkıntı yok dedi, yumurtalıklarında iyi dedi.3.GEBELİK oluşursa günlük iğneye başlıcagız dedi, coraspin mi kullanıcam dedim ,HAYIR O Bir işe yaramıyor dedi anlamadım .KAFAM ÇOK KARIŞTI.

Çok çok teşekkür ederim cevabın için bencede iğne şart çünkü hiçbişey yapmadan beklemek zor gelir hamile olunca iyce strese girerim en azından iğne psikolojime bile iyi gelir diye düşünüyorum..senin var mı canım hamileliğin ya da bebeğin?Demiştim ama şimdi önceki mesajını okudum Allah bağışlasın Allah mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizede nasip olsun sağlıklı hayırlı bi evlat..Ayrıca tam olarak nasıl beslendin?yazmışsın aslında kivi limon haşlanmış et diye ama biraz daha ayrıntılı yazabilir misin nasıl bir hamilelik geçirdin?

Son düzenleme:
aynen öyle... ikisi de aynı etkiyi gösterir fakat coraspirin mideye zarar vermez koruyucudur. normal aspirin mide kanamalarına da neden olabilir ülseri gastriti olanlarda.

pıhtılaşma nedeninizi biliyorsanız sizin gibi aynı durumda olan arkadaşların yazılarını burdan okuyup bilgi edinebilirsiniz. Google a pıhtılaşma nedeninizi yazıp arkasına da kadınlar kulübü yazarsanız eminim bir sürü mesaj ve bilgi bulacaksınızdır. geçmiş olsun..en kısa zamanda hayırlı gebelikler dilerim.

bende de mthfr c677t homozigot var. ben hamile kalmadan önce sadece folik asit kullandım. hamile olduğumu öğrendikten sonra iğne ve coraspirine başladım. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum size.

ben de kürtajdan sonra sadece folik asit kullandım. gebelik oluşunca aspirine ve iğneye başlanır dedi doktorum. biz öyle yaptık.

sizde de mi kan pıhtılaşması var? varsa doktorunuza danışarak kullanmalısınız. yoksa gereksiz yere kullanıp bebeğinize zarar verirsiniz diye biliyorum.
evet bendede var... bugün geçte olsa adet oldum... hamilelikten önce kullanmaya başlasam sorun olurmuki acaba

E="Gece mavisi13, post: 38410638, member: 645437"]Çok çok teşekkür ederim cevabın için bencede iğne şart çünkü hiçbişey yapmadan beklemek zor gelir hamile olunca iyce strese girerim en azından iğne psikolojime bile iyi gelir diye düşünüyorum..senin var mı canım hamileliğin ya da bebeğin?Demiştim ama şimdi önceki mesajını okudum Allah bağışlasın Allah mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizede nasip olsun sağlıklı hayırlı bi evlat..Ayrıca tam olarak nasıl beslendin?yazmışsın aslında kivi limon haşlanmış et diye ama biraz daha ayrıntılı yazabilir misin nasıl bir hamilelik geçirdin?[/QUOTE]
Canim ben 36 saate bir clexan kullandim.bazi doktorlar hergun kullan diyolar ama benim ki 36 saate bir kullandirdi. Bi gun folbiol bi gun benexol kullandim.doktorum ikisini ayni anda almanin faydasi yok demisti.limon haslanmis et kivi yerdim.tabi bi an da yuklenmedim clexan kullanamdigim gunler oluyordu o gunlerde limona daha dikkat ederdim. İnternette kan sulandirici kullananlarin dikkat etmesi gereknler diye biliste var.ona dikkat ettim.tabi doktoruma danisarak.yesil sebzelerde cok k vitamini var gunluk bi tabaktan fazla tuketmemeye gayret ettim.dere otu salatalik tursusu bezelye ispanak pazi semiz otu kivircik k var bunlarda. Yesil sogan kani sulandiriyo ama icin de az miktarda k var.ceviz yerdim hem bebek icin hem de kan sulandiriyo diye biliyorum.ama her gun asiri limon asiri sulandiran seyler yememek lazim bu sefer de kan fazla sulanir o da zarar.olcu ile yemek lazim .ben bunlara dikkat ederdim doktora da sorarak.aklima gelen olursa ben yazarim daha gunde 3 litre de su icerdim.

Hepinizzzzz saglikla alin yavrularinizi kucaginiza. Bu topigin eski sakinlerindedim suan 7 ayi bittti gitti bile yavrumun cok sukur. Ben diyet yapmadim. Gunde 1 tane kivi yedim kan sulandirici etkisinden dolayi. Tansiyonum hep dusuk oldugu icin de gun asiri yarim limon yedim. Aspirin + 0.4claxane kullandim. 35+5te aspirini 38+1de de igneyi biraktim. Catim dar diye 38+3te sezeryan oldum yoksa normal doguracaktim. 17.haftam bitene kadar progestan kullandim. 12.haftam bitene kadar folideca sonrasinda da elevit kullandim. Bunlar yazili burada ama gecmise dönup bulmak zor olur diye tekrar yazdim

2kaybim var. Mthfrc 677t heterozigot ve pai homozigot.

Umudunuzu kaybetmeyin. Ben yine dusuk riski yasadim. Hep yatan gebe oldum. Ama hicccc umitsiz kalmadim. Hep yatmama ragmen toplam 11 kg aldim. Herseyi yedim.

Canim ben 36 saate bir clexan kullandim.bazi doktorlar hergun kullan diyolar ama benim ki 36 saate bir kullandirdi. Bi gun folbiol bi gun benexol kullandim.doktorum ikisini ayni anda almanin faydasi yok demisti.limon haslanmis et kivi yerdim.tabi bi an da yuklenmedim clexan kullanamdigim gunler oluyordu o gunlerde limona daha dikkat ederdim. İnternette kan sulandirici kullananlarin dikkat etmesi gereknler diye biliste var.ona dikkat ettim.tabi doktoruma danisarak.yesil sebzelerde cok k vitamini var gunluk bi tabaktan fazla tuketmemeye gayret ettim.dere otu salatalik tursusu bezelye ispanak pazi semiz otu kivircik k var bunlarda. Yesil sogan kani sulandiriyo ama icin de az miktarda k var.ceviz yerdim hem bebek icin hem de kan sulandiriyo diye biliyorum.ama her gun asiri limon asiri sulandiran seyler yememek lazim bu sefer de kan fazla sulanir o da zarar.olcu ile yemek lazim .ben bunlara dikkat ederdim doktora da sorarak.aklima gelen olursa ben yazarim daha gunde 3 litre de su icerdim.[/QUOTE]
İnan şuan şoktayım ben bebeğimi kaybettiğim hafta tam bir kavanoz büyükçe hemde salatalık turşusu yemiştiminanamıyorum şuan..ama nerden bilecektim ki..lütfen aklına gelen bişey olursa paylaşır mısın yine..Allah bin kere razı olsun hiç bilmeden yaptığım hataya bak sayende öğrendim gerçekten çok teşekkür ederim..

aynen öyle... ikisi de aynı etkiyi gösterir fakat coraspirin mideye zarar vermez koruyucudur. normal aspirin mide kanamalarına da neden olabilir ülseri gastriti olanlarda.
benim tek bildiğim coraspin asprine göre daha hafif asprin daha etkili yani ağır gelir diye vermiyolar galiba dr un vizitene ne yazdı o önemli bana da ağzıyla asprin diyor ama coraspin yazıyor

Teşekkürler cevaplarınız için.corasprine geçsem daha iyi olacak,midemi agrıttıgı için bebe asprinini uyumadan önce alıyordum.corasprin midede sindirelemiyormuş,her gün corasprine devam...

İnan şuan şoktayım ben bebeğimi kaybettiğim hafta tam bir kavanoz büyükçe hemde salatalık turşusu yemiştiminanamıyorum şuan..ama nerden bilecektim ki..lütfen aklına gelen bişey olursa paylaşır mısın yine..Allah bin kere razı olsun hiç bilmeden yaptığım hataya bak sayende öğrendim gerçekten çok teşekkür ederim..[/QUOTE]
Nerden bilebilirsin ki canim.hic hata olarak düşünme. Yasayacagi varsa omru olsaydi diye dusun.kendinde suc bulma lutfen.dua edecem senin icin.insallah saglikli gebeligin saglikli bebeklerin olur.ben aklima geldikce yazarim tabi ki. Stresten uzak dur. Psikolojini iyi tut.soracagin ya da konusacagin oylesine bi sohbet bile olsa ben buralardayim insallah.bazen insan kendi gibi birilerini ariyo konusacagi basit bisey olsa bile.

Cuteharttt ismini gorunce tuhaf oldummm.burda yazdiklarini okurdum.nasilsin bebesin nasil zaman cabuk gecmis diyesim geldi birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…