Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlu uğurlu olsun inş.....coraspine gebe kalmadan öncemi başlamıştınız

Sağol, darısı bekleyen isteyen herkesin başına..
Hayır, coraspine hamile olduğumu öğrenince başladım, doktorum tam tersi iğneye gebelik düşünmeye başladığım ay başlattı, gebe kalmadan önce yani...

amin inş...ya ben coraspine bu ay başladım..iğneyede gebe kalınca başlıcaktık...regli oldum sanırım..erken daha vardı günüme ..coraspin etki etmişmidirki..bikaç yerde okudum söktürücü olarak kullanan varmış sanırım

Bende iğnenin yanında coraspin kullanıyorum benim korktuğum nokta aspirin bebeğe bir zarar verir mi arkadaşlar

bana da doktorum hematoloğa git falan dememişti. ben kendim buradan ya da başka yerlerden araştırarak gitmeye karar verdim. iyi ki de gitmişim çünkü doktorum 0.2lik vermişti. antifaktör xa testine göre iğne dozu ayarlanıyor bilginiz olsun. zaten dikkat edin iğnelerimizin üzerinde de antifaktör xa 0.4 ya da 0.6 yazıyor. kiloya göre değilmiş yani. ben de öyle sanıyordum.

Allah bağışlasın oğlunuzu.böyle tecrübeleri okudukça ümit doluyorum. Aynı genetik mutasyonlara sahibiz.benim faktör 5 Leiden,Mthfr 1298 ve pai 4/5g .Benim pıhtılaşmadan habersiz dogum yaptıgım bir oğlum var,gecen yıl 9 haftalık bi kürtajım var.yeni bir hamilelikten çok korkuyorum,ama paylaştıklarınız kaygılarımı biraz hafifletti.tesekkürler...
Ben uzun zamandır aspirin,bemiks ve folbiol kullanıyorum.hamilelikle beraber iğneye baslıycam,inşallah hersey yolunda gider,tüm bekleyenler için...

cevabımı düzeltmek istiyorum yanlış bilgi edinmişim çünkü. bugün hematoloğumla görüştüm antifaktör xa ve kilo 2si bir arada değerlendirilerek iğne dozu belirleniyormuş. tek başına biri yetmiyormuş. ikisi de önemliymiş.

slm kızlar.. ben 2 tane düşük yaşadım ilki 11 hafta yaşadı sonra kalp atışı alınamıyor diye kürtaj oldum. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. testler yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.ben şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve ben ne olduğunu pek bilmiyorum. bana yardımcı olur musunuz?

Başlık da açmıştım ama sonra burayı okudum bende de mthfr 1298C heterozigot ve PAI-I 4G 5 G heterozigot var şuan hala beklemedeyim bebeğim doğumuna yakın kalbi durdu..şuan normal asprin yazmış doktorum ama emin olamıyorum hamilelik öncesi genelde coasprin içiliyormuş tekrar sorcam bakalım şimdilik sadece folbiol içiyorum 1 tane..homozigot arasındaki fark ne acaba?bundan sonra iğne olcakmışım hamile kalırsam..bazı doktorlar da iğneye gerek yok diyo bu nasıl bişe anlamadım bende pıhtılaşma var mı yok mu?madem iğneye gerek yoksa yavrum neden öldü..eşini patalojiye göndedik birşey çıkmadı ki doğduğunda da herşeyi çok güzelmiş meleğimin..Çok canım yanıyo çok çaresiz hissediyorum içime acı düştüğünde..

Geçmiş olsun, doğuma yakın yazmıssın çok üzüldüm .Allah tekrardan nasip eder inşallah.

canım sen kullan iğne bi zararı yok sulandırıcıların kafana da takma lütfen ayrıca normal asprin değil coraspin kullanman lazım hamile kalınca da iğneni yazdır kullan bence bu arada homozigot hastalığın sende olduğunu heterezigot ise annenden ya da babandan aldığını yani taşıyıcı olduğunu gösterir.

arkadaşlar merhaba bende haziran ayında 4 haftalıkken düşük yaptım.daha sevinemeden üzüldüm anlayacağınız.doktorum bana önlem amaçlı pıhtılaşma testi yaptırmamı söyledi.sonuçlarımı aldım değerlerim şöyle PAI-1 4/G/4G mthfrC677T heterozigot mutasyon.Bfibrinojen heterozigot mutasyon.doktorumda salı gününe randevum var ama merak ediyorum bu sonuçlar ne anlama geliyor.Tekrar hamilede kalmadım aynı sonuçlara sahip olan varsa neler yaptınız hepinize geçmiş olsun rabbim herkese annelik duygsunu yaşatsın inşallah...

Eklentiler

• 10859655_10153022138694236_817029228_n.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 75

canımsın yaaaa çok şükür almışsın kucağına ben ilk kaybımı 7,5 haftalıkken yaşadım neyse benimde mtfrh ve factor v heterezigot çıktı iğne başlattı ikinci gebelikte dr um ve coraspin alıyodum ama malesef 13 haftada durdu kalbi ense kalınlığı vardı cvs için gittiğimizde malesef durmuştu kalbi 15 gün olacak kürtaj olalı genetik sonuçlarını bekliyoruz acaba diyorum ben de anne olabilecek miyim senin çok zor geçmiş hamileliğin çok umutluydum ikincisinden ama olmadı cesaretim kırıldı biraz Allahım inşallah bir dahakini sağlıkla kucağıma alabilirimmmmmmm artık ağlamak istemiyorum.

Allah yardimcin olsun canim.allah sabir versin.seni cok iyi anliyorum.bende de faktor bes mtfhr pai heterizigot geldi.gebeligimde kanama olunca doktor test yaptirdi oyle cikti.igne kullandim gebeligim boyunca folbiol benexol kullandim.bence pihtilasma olan birinde igne sart.sadece mtfhr heterizigot olanlarda igneye gerek yok diyolar ama bence gerek var.buni hem bi saglikci olarak hem de pihtilasmasi olan biri olarak soyluyorum.homozigot olunca genlerin her ikisinde var demek heterizigot olunca sadece iki genden birinde.allah yardimcin olsun.icinin acisi gecmez kolay kolay ama bence guzel seyler dusunmeye bak.olumlu dusun canim.soracagin bisey olursa ben buralardayim .seni cok iyi anliyorum

Hicc aglama canim guzel dusunmeye bak.ben burada ayni mutasyonlara sahip ama haberi bile olmadan bebek sahibi olan insanlari biliyorum.onlarda bana umut olmustu.ignelerin yaninda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyo.ben k vitamini bulunan yiyecekler i yemezdim limon kivi yemeye dikkat ederdim.haslanmis et yemeye dikkat ederdim. Zor hamilelikti burdaki herkesi cok iyi anliyorum.yasamayan bilemez.icini ferah tut canim.ben 36 saate bir clexan kullanmistim.kanamam da olmustu iki ay boyinca yattim yatakta. Olur insallah canim gonlunu kafani rahat tut ve hamile kalir kalmaz pihtiyi aklından cikar.ben oyle yapmaya calismistim

Hem ense kalinligi da var demissin belki pihti ile alakali degildir.genetik sonuci bi gelsin hele.umudunu yitirme gonlugu yuregini serin tut. Aglama sakin ben bayaca agladim hamileyken esimden gizli gizli.hala gozlerim dolar benim.bakardim etrafima herkes sagliklihamilelik geciriyo ben yatiyorum her kontrole gittigimde bi sikinti ccikiyo.artik psikolojik olarak da kotuydum.bazen tevekkul etmek lazim.doktorlara inanmak istemiyordum. Yattigim yerden cok sey arastirdim. Saglikciyimm sozde ama kendi sokugumu dikemedim hic.

Amin canimmm aminn.bak sen de umut kaynagisin bilmeden bi oglunu kucagina almissin masallah.insallah hamileliklerin sikintisiz gecer saglicakla kucağına alirsin.aminnnn

AKCAAAAAAA canimm alinti yapamadim telden girdim simdi olmadi cikiyo devamli.canimmm hic sikma canini.anladigim kadarıyla ikiz gebesin masallah masallah.stres yokk sikinti yok.pihtiyi cikar aklindan.k vitamini bulunan yiyecekler den cok yeme imkanin varsa haslanmis et ye.limon ye arada.soracagin ya fa anlatacagin biseyler olursa ben buralardayim.ozelden de yazabilirsin.eger buraya geriye donuk bakamazsam.seni ve pitirciklarii opuyorum.insallah saglicakla alirsin kucagina canim.

Çok teşekkürler cevabın için o zaman hemen asprine başlayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…