hayırlu uğurlu olsun inş.....coraspine gebe kalmadan öncemi başlamıştınız
amin inş...ya ben coraspine bu ay başladım..iğneyede gebe kalınca başlıcaktık...regli oldum sanırım..erken daha vardı günüme ..coraspin etki etmişmidirki..bikaç yerde okudum söktürücü olarak kullanan varmış sanırımSağol, darısı bekleyen isteyen herkesin başına..
Hayır, coraspine hamile olduğumu öğrenince başladım, doktorum tam tersi iğneye gebelik düşünmeye başladığım ay başlattı, gebe kalmadan önce yani...
sekiz ay sonra canım yalnız ben korundum korunmayı bıraktığım ay içinde hamile kaldımhayırı uğurlu olsun..sağlıkla al kucağına inş.kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın
bana da doktorum hematoloğa git falan dememişti. ben kendim buradan ya da başka yerlerden araştırarak gitmeye karar verdim. iyi ki de gitmişim çünkü doktorum 0.2lik vermişti. antifaktör xa testine göre iğne dozu ayarlanıyor bilginiz olsun. zaten dikkat edin iğnelerimizin üzerinde de antifaktör xa 0.4 ya da 0.6 yazıyor. kiloya göre değilmiş yani. ben de öyle sanıyordum.cok tesekkür ederim cevabınz için şimdi görüştüm doktorla iğneye devam dedi.genetik raporda iç açıcı seyler yazmıyordu o yüzden endişe ettim.bana hematolog git demedi ama belki simdilik gerek duymadı.kilo almamaya dikkat et dedi.nasıl olacaksa ikizlerle cunku kilona göre dozun artacak dedi.verdiğin bilgiler için tesekkür ederim.szde hayırlı gebelikler....
bizim gibi kan pıhtılaşması olanlarda aspirin candır merak etmeyin kullanmayı da ihmal etmeyin gebeliğiniz hayırlı olsunBende iğnenin yanında coraspin kullanıyorum benim korktuğum nokta aspirin bebeğe bir zarar verir mi arkadaşlar
Merhaba arkadaslar. Ben de mtfhr heterizigot faktor bes heterizigot pai 4g gelen biriyim.gebeligimin ilk haftalrinda kanama olmasi sebebiyle doktorum trombofili paneli testi yapti ve sonuclar boyle cikmisti. O gunleri hatirlamak bile istemiyorum.36 saate bir clexan 0.4 luk kullandım benexol ve folbiol esliginde.cook sukur Rabbime oglumu kucagima aldim.simdi 4 aylik.kilosu biraz dusuk dogdu ama saglikli cok sukur. Dogurdugumda buraya yazacagim demistim zamaninda. Anca simdi yazabildim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zor bi surec gecirdim kendi adima. Kollarimda igne yapilan yerler acir hala. Kalcamdan az proluton igne yemedim arada sizlar hatirlatir gibi sanki.hareketlerini takip etmekle gecti hamileliğim.hele ki 35 haftada suyu az gelisimi durmus dediklerinde nefesim kesiliyo zannettim.daraldim kimseye diyemedim ama hep olumlu dusundum.annelik zor derlermis ya dogruymus.ilk haftalar ikili test sikintiliydi cvs diye bi test var ondan yaptirmistik sonucunu beklemek olumdu resmen.bi kitapcik vardi bebegin gun gun gelisimini anlatan.onu okurdum hergun bugun bebegim ne yapacak nasil gelisecek diye.aklimda deli sorular dolasirdi ya yarin bu hareketleri yapamazsa ya kucagima alamazsam diye.bedenen de psikolojik olarak da cokme asamasindaydim. Sana bagli bi can ve yarin ne olacagi belli degil.gozlerim dolardi hergun .hep dua ederdim. Simdi ise kucagimda hala inanamadim o gunlerin gectigine.inanin aglamasini istemiyorum cunku cok zordu benim gebeligim aglarsa sanki haksizlik yapacakmisim gibi geliyo bebegime.kimsenin canini sikmak istemem ama anlatmak istedim nedense.Rabbim isteyen herkese saglikli bebek saglikli gebelik nasip etsin
cevabımı düzeltmek istiyorum yanlış bilgi edinmişim çünkü. bugün hematoloğumla görüştüm antifaktör xa ve kilo 2si bir arada değerlendirilerek iğne dozu belirleniyormuş. tek başına biri yetmiyormuş. ikisi de önemliymiş.bana da doktorum hematoloğa git falan dememişti. ben kendim buradan ya da başka yerlerden araştırarak gitmeye karar verdim. iyi ki de gitmişim çünkü doktorum 0.2lik vermişti. antifaktör xa testine göre iğne dozu ayarlanıyor bilginiz olsun. zaten dikkat edin iğnelerimizin üzerinde de antifaktör xa 0.4 ya da 0.6 yazıyor. kiloya göre değilmiş yani. ben de öyle sanıyordum.
Geçmiş olsun, doğuma yakın yazmıssın çok üzüldüm .Allah tekrardan nasip eder inşallah.Başlık da açmıştım ama sonra burayı okudum bende de mthfr 1298C heterozigot ve PAI-I 4G 5 G heterozigot var şuan hala beklemedeyim bebeğim doğumuna yakın kalbi durdu..şuan normal asprin yazmış doktorum ama emin olamıyorum hamilelik öncesi genelde coasprin içiliyormuş tekrar sorcam bakalım şimdilik sadece folbiol içiyorum 1 tane..homozigot arasındaki fark ne acaba?bundan sonra iğne olcakmışım hamile kalırsam..bazı doktorlar da iğneye gerek yok diyo bu nasıl bişe anlamadım bende pıhtılaşma var mı yok mu?madem iğneye gerek yoksa yavrum neden öldü..eşini patalojiye göndedik birşey çıkmadı ki doğduğunda da herşeyi çok güzelmiş meleğimin..Çok canım yanıyo çok çaresiz hissediyorum içime acı düştüğünde..
Başlık da açmıştım ama sonra burayı okudum bende de mthfr 1298C heterozigot ve PAI-I 4G 5 G heterozigot var şuan hala beklemedeyim bebeğim doğumuna yakın kalbi durdu..şuan normal asprin yazmış doktorum ama emin olamıyorum hamilelik öncesi genelde coasprin içiliyormuş tekrar sorcam bakalım şimdilik sadece folbiol içiyorum 1 tane..homozigot arasındaki fark ne acaba?bundan sonra iğne olcakmışım hamile kalırsam..bazı doktorlar da iğneye gerek yok diyo bu nasıl bişe anlamadım bende pıhtılaşma var mı yok mu?madem iğneye gerek yoksa yavrum neden öldü..eşini patalojiye göndedik birşey çıkmadı ki doğduğunda da herşeyi çok güzelmiş meleğimin..Çok canım yanıyo çok çaresiz hissediyorum içime acı düştüğünde..
Merhaba arkadaslar. Ben de mtfhr heterizigot faktor bes heterizigot pai 4g gelen biriyim.gebeligimin ilk haftalrinda kanama olmasi sebebiyle doktorum trombofili paneli testi yapti ve sonuclar boyle cikmisti. O gunleri hatirlamak bile istemiyorum.36 saate bir clexan 0.4 luk kullandım benexol ve folbiol esliginde.cook sukur Rabbime oglumu kucagima aldim.simdi 4 aylik.kilosu biraz dusuk dogdu ama saglikli cok sukur. Dogurdugumda buraya yazacagim demistim zamaninda. Anca simdi yazabildim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zor bi surec gecirdim kendi adima. Kollarimda igne yapilan yerler acir hala. Kalcamdan az proluton igne yemedim arada sizlar hatirlatir gibi sanki.hareketlerini takip etmekle gecti hamileliğim.hele ki 35 haftada suyu az gelisimi durmus dediklerinde nefesim kesiliyo zannettim.daraldim kimseye diyemedim ama hep olumlu dusundum.annelik zor derlermis ya dogruymus.ilk haftalar ikili test sikintiliydi cvs diye bi test var ondan yaptirmistik sonucunu beklemek olumdu resmen.bi kitapcik vardi bebegin gun gun gelisimini anlatan.onu okurdum hergun bugun bebegim ne yapacak nasil gelisecek diye.aklimda deli sorular dolasirdi ya yarin bu hareketleri yapamazsa ya kucagima alamazsam diye.bedenen de psikolojik olarak da cokme asamasindaydim. Sana bagli bi can ve yarin ne olacagi belli degil.gozlerim dolardi hergun .hep dua ederdim. Simdi ise kucagimda hala inanamadim o gunlerin gectigine.inanin aglamasini istemiyorum cunku cok zordu benim gebeligim aglarsa sanki haksizlik yapacakmisim gibi geliyo bebegime.kimsenin canini sikmak istemem ama anlatmak istedim nedense.Rabbim isteyen herkese saglikli bebek saglikli gebelik nasip etsin
Allah yardimcin olsun canim.allah sabir versin.seni cok iyi anliyorum.bende de faktor bes mtfhr pai heterizigot geldi.gebeligimde kanama olunca doktor test yaptirdi oyle cikti.igne kullandim gebeligim boyunca folbiol benexol kullandim.bence pihtilasma olan birinde igne sart.sadece mtfhr heterizigot olanlarda igneye gerek yok diyolar ama bence gerek var.buni hem bi saglikci olarak hem de pihtilasmasi olan biri olarak soyluyorum.homozigot olunca genlerin her ikisinde var demek heterizigot olunca sadece iki genden birinde.allah yardimcin olsun.icinin acisi gecmez kolay kolay ama bence guzel seyler dusunmeye bak.olumlu dusun canim.soracagin bisey olursa ben buralardayim .seni cok iyi anliyorumGece mavisi1338379414 .!.:Başlık da açmıştım ama sonra burayı okudum bende de mthfr 1298C heterozigot ve PAI-I 4G 5 G heterozigot var şuan hala beklemedeyim bebeğim doğumuna yakın kalbi durdu..şuan normal asprin yazmış doktorum ama emin olamıyorum hamilelik öncesi genelde coasprin içiliyormuş tekrar sorcam bakalım şimdilik sadece folbiol içiyorum 1 tane..homozigot arasındaki fark ne acaba?bundan sonra iğne olcakmışım hamile kalırsam..bazı doktorlar da iğneye gerek yok diyo bu nasıl bişe anlamadım bende pıhtılaşma var mı yok mu?madem iğneye gerek yoksa yavrum neden öldü..eşini patalojiye göndedik birşey çıkmadı ki doğduğunda da herşeyi çok güzelmiş meleğimin..Çok canım yanıyo çok çaresiz hissediyorum içime acı düştüğünde..
Hicc aglama canim guzel dusunmeye bak.ben burada ayni mutasyonlara sahip ama haberi bile olmadan bebek sahibi olan insanlari biliyorum.onlarda bana umut olmustu.ignelerin yaninda beslenmeye de dikkat etmek gerekiyo.ben k vitamini bulunan yiyecekler i yemezdim limon kivi yemeye dikkat ederdim.haslanmis et yemeye dikkat ederdim. Zor hamilelikti burdaki herkesi cok iyi anliyorum.yasamayan bilemez.icini ferah tut canim.ben 36 saate bir clexan kullanmistim.kanamam da olmustu iki ay boyinca yattim yatakta. Olur insallah canim gonlunu kafani rahat tut ve hamile kalir kalmaz pihtiyi aklından cikar.ben oyle yapmaya calismistimcanımsın yaaaa çok şükür almışsın kucağına ben ilk kaybımı 7,5 haftalıkken yaşadım neyse benimde mtfrh ve factor v heterezigot çıktı iğne başlattı ikinci gebelikte dr um ve coraspin alıyodum ama malesef 13 haftada durdu kalbi ense kalınlığı vardı cvs için gittiğimizde malesef durmuştu kalbi 15 gün olacak kürtaj olalı genetik sonuçlarını bekliyoruz acaba diyorum ben de anne olabilecek miyim senin çok zor geçmiş hamileliğin çok umutluydum ikincisinden ama olmadı cesaretim kırıldı biraz Allahım inşallah bir dahakini sağlıkla kucağıma alabilirimmmmmmm artık ağlamak istemiyorum.
Hem ense kalinligi da var demissin belki pihti ile alakali degildir.genetik sonuci bi gelsin hele.umudunu yitirme gonlugu yuregini serin tut. Aglama sakin ben bayaca agladim hamileyken esimden gizli gizli.hala gozlerim dolar benim.bakardim etrafima herkes sagliklihamilelik geciriyo ben yatiyorum her kontrole gittigimde bi sikinti ccikiyo.artik psikolojik olarak da kotuydum.bazen tevekkul etmek lazim.doktorlara inanmak istemiyordum. Yattigim yerden cok sey arastirdim. Saglikciyimm sozde ama kendi sokugumu dikemedim hic.canıçok şükür almışsın kucağına ben ilk kaybımı 7,5 haftalıkken yaşadım neyse benimde mtfrh ve factor v heterezigot çıktı iğne başlattı ikinci gebelikte dr um ve coraspin alıyodum ama malesef 13 haftada durdu kalbi ense kalınlığı vardı cvs için gittiğimizde malesef durmuştu kalbi 15 gün olacak kürtaj olalı genetik sonuçlarını bekliyoruz acaba diyorum ben de anne olabilecek miyim senin çok zor geçmiş hamileliğin çok umutluydum ikincisinden ama olmadı cesaretim kırıldı biraz Allahım inşallah bir dahakini sağlıkla kucağıma alabilirimmmmmmm artık ağlamak istemiyorum.
Amin canimmm aminn.bak sen de umut kaynagisin bilmeden bi oglunu kucagina almissin masallah.insallah hamileliklerin sikintisiz gecer saglicakla kucağına alirsin.aminnnnsumay 38331265 .!.:Allah bağışlasın oğlunuzu.böyle tecrübeleri okudukça ümit doluyorum. Aynı genetik mutasyonlara sahibiz.benim faktör 5 Leiden,Mthfr 1298 ve pai 4/5g .Benim pıhtılaşmadan habersiz dogum yaptıgım bir oğlum var,gecen yıl 9 haftalık bi kürtajım var.yeni bir hamilelikten çok korkuyorum,ama paylaştıklarınız kaygılarımı biraz hafifletti.tesekkürler...
Ben uzun zamandır aspirin,bemiks ve folbiol kullanıyorum.hamilelikle beraber iğneye baslıycam,inşallah hersey yolunda gider,tüm bekleyenler için...
Çok teşekkürler cevabın için o zaman hemen asprine başlayayım..canım sen kullan iğne bi zararı yok sulandırıcıların kafana da takma lütfen ayrıca normal asprin değil coraspin kullanman lazım hamile kalınca da iğneni yazdır kullan bence bu arada homozigot hastalığın sende olduğunu heterezigot ise annenden ya da babandan aldığını yani taşıyıcı olduğunu gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?