Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cuteharttt ismini gorunce tuhaf oldummm.burda yazdiklarini okurdum.nasilsin bebesin nasil zaman cabuk gecmis diyesim geldi birden.
Tesekkur ederim. Iyiyiz cok sukur
Buyuyor kuzum. Cok zormus annelik. Ama hep en guzel yanini gorerek buyutmek lazimmis onu anladim. Oyle disardan gorundugu gibi degilmis isler
Simdi ek gidaya gecti kuzum. Yemegiydi oyunuydu uykusuydu gezmesiydi derken, ben haftanin sali gunu derken bakmisim aslinda cuma gelmis. O kadar hizli geciyor. Allah hepinize yasatsin.

Nerden bilebilirsin ki canim.hic hata olarak düşünme. Yasayacagi varsa omru olsaydi diye dusun.kendinde suc bulma lutfen.dua edecem senin icin.insallah saglikli gebeligin saglikli bebeklerin olur.ben aklima geldikce yazarim tabi ki. Stresten uzak dur. Psikolojini iyi tut.soracagin ya da konusacagin oylesine bi sohbet bile olsa ben buralardayim insallah.bazen insan kendi gibi birilerini ariyo konusacagi basit bisey olsa bile.[/QUOTE]
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim duaların için de ayrıca..şuan yaptığın şey o kadar değerli ki benim için tekrar buraya dönüp de yazman ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunu gösteriyor bence..

teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için folik asit kullanıyorum şu an doktorlarda her biri ayrı şey söyler ya genelde başından geçen birilerinden öğrenmek istedim.sizde bebeğinizide analı babalı sağlıkla büyütün.

[QUOTE="cuteheart, post: 38419741, meekkur im. Iyiyiz cok sukur
Buyuyor kuzum. Cok zormus annelik. Ama hep en guzel yanini gorerek buyutmek lazimmis onu anladim. Oyle disardan gorundugu gibi degilmis isler
Simdi ek gidaya gecti kuzum. Yemegiydi oyunuydu uykusuydu gezmesiydi derken, ben haftanin sali gunu derken bakmisim aslinda cuma gelmis. O kadar hizli geciyor. Allah hepinize yasatsin.[/QUOTE]
Oyle canimm masallah. Allah yokluklarini gostermesin. Annelik zor gercekten.dedigin gibi olaylar hic goruldugu gibi degil.biz de ek gidaya 5. Ayda baslayacaz.sutum az dua et cogalsin insallah.op kuzucugu benim yerime.Allah hayirli saglikli uzun omurler versin evlatlarimiza.herkese hayirlisiile yasatsin bu duyguyu

Tekrar tekrar çok teşekkür ederim duaların için de ayrıca..şuan yaptığın şey o kadar değerli ki benim için tekrar buraya dönüp de yazman ne kadar güzel yürekli bir insan olduğunu gösteriyor bence..[/QUOTE]
Rica ederim canimm ne demek

birgün bende böyle yazabilmeyi umut ediyorum cute gerçekten böyle hikayelere ihtiyacımız var bizim.

İnan şuan şoktayım ben bebeğimi kaybettiğim hafta tam bir kavanoz büyükçe hemde salatalık turşusu yemiştiminanamıyorum şuan..ama nerden bilecektim ki..lütfen aklına gelen bişey olursa paylaşır mısın yine..Allah bin kere razı olsun hiç bilmeden yaptığım hataya bak sayende öğrendim gerçekten çok teşekkür ederim..[/QUOTE]

canım bence bu etkilemiş olamaz ya bu kadar basit olamaz yani çünkü bizler kanımızı zaten sulandırıyoruz normal insanlarınki gibi oluyo kanımız bizlerde pıhtılaşmaya yatkınlık var sadece iğneyle biz kanı yeterince sulandırıyoruz coraspin kullanıyoruz üstüne bi de yani turşu yedin diye bebek ölmemiştir emin ol yoksa bu kadar kolay olsa hiçbir bebek yaşamaz ben buna yormadım canım onun yaşamaması gerekiyomuş bi dahakinde yemezsin için rahat olsun diye ama kendini suçlama Allah böyle istemiş kayıp sonrası travmalar yaşıyoruz hepimiz.

masallah size de o zaman. Hic uzulme. Bulgur pilavi inanipmaz sut yapiyr dene derim.

birgün bende böyle yazabilmeyi umut ediyorum cute gerçekten böyle hikayelere ihtiyacımız var bizim.
Emin ol yazacaksin cnm.

ah ahhhhhhhhhhh keşke bizlerde anne olabilsek rabbim duysun bizleri sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hamile haberi aldıkça üzülüyorum canım çok şanslısınız çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk rabbim sana bağışlasın.

canım bence bu etkilemiş olamaz ya bu kadar basit olamaz yani çünkü bizler kanımızı zaten sulandırıyoruz normal insanlarınki gibi oluyo kanımız bizlerde pıhtılaşmaya yatkınlık var sadece iğneyle biz kanı yeterince sulandırıyoruz coraspin kullanıyoruz üstüne bi de yani turşu yedin diye bebek ölmemiştir emin ol yoksa bu kadar kolay olsa hiçbir bebek yaşamaz ben buna yormadım canım onun yaşamaması gerekiyomuş bi dahakinde yemezsin için rahat olsun diye ama kendini suçlama Allah böyle istemiş kayıp sonrası travmalar yaşıyoruz hepimiz.[/QUOTE]
Canım ben bilmiyordum ki pıhtlaşma olduğunu kaybettikten sonra öğrendim iğne ilaç kullanmıyordum yani

Arkadaslar ıgneye kese gorununce mı baslanıyo yoksa hamıle oldugunu ogrenınce mı benım bat a bı hafta var belırtılerı yasıyorum erkenden ogrenmek ıstyorum ıgne kullanmaya bı an once baslamak ıcın

Arkadaslar ıgneye kese gorununce mı baslanıyo yoksa hamıle oldugunu ogrenınce mı benım bat a bı hafta var belırtılerı yasıyorum erkenden ogrenmek ıstyorum ıgne kullanmaya bı an once baslamak ıcın
Ben aspirin iciyordum. 5+5te de igneye basladim. O zaman kese 17mmdi. Dr. hatasi yuzunden gec baslamistim. Sukur bisi olmadi. Ama daha adet gunu gelmeden baslayanlar cok. Yumurtlama gununden eminsen,yunurtlamanin 11.gunu kanda baktirabilirsin. Ona gore igneye baslayip baslamamaya karar verirsin doktorunla.

Cok sagolun ınsalşah vardır kndımı kaptırdım var dıe hayal kırıklıgı yasamam ınsallah.

Merhaba bnde de pıhtılaşma var 4 kaybım var ama hangi dozda iğne kullancam bilmiyorum bu antifaktor xa testi nerde yapılıyor yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin ve adetim iki gündür gecikti büyük ihtimal hamileyim lutfennnnnnnn((

Merhabalar arkadaşlar, 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz bu sürede bi kaç kere hamile kaldım ve 2 haftalık kanda gözükürken sonra adetle beraber vucut gebeliği sonlandırıyordu. Yani kimyasal gebelik. Ardından genetik testlerimi yaptım. Ve testtte C677T HETEROZİGOT , A1298C HETEROZİGOT MUTANT tespit edildi. Bu değerlerle kan pıhtılaşması olduğu çıktı ama doktorum bu değerle iğneye gerek yok dedi bu sürede gene kimyasal gebelik geçirdim tabi. Doktor illa keseyi gördükten sonra iğneye başlamam gerektiğini söyleyip duruyor.
Bende araştırdım 2 haftalık gebelikte bile iğneye başlatan doktorlar var.
Şimdi doktoru bıraktım ve bursa yada ekişehirde gerçekten bu işle ilgilenen doktor arıyorum önerebileceğiniz bi doktor var mı (

Geçmiş olsun cnm..çıkan faktörlerin çok tehlikeli değil ve taşıyıcısın sadece.Bir kaç kere kimyasal gebelik yaşadığına göre bunlar sağlıksık gebeliklermiş demek ki vücud atmış.İçinin rahat etmesi için eşinle beraber kromozom analizlerine d baktırabilirsin..Bursa' da Özel Rentıp Hastanesi'de Dr.Selim Akgün'e gidiyorum ben ve memnunum.Bende de 2 gende taşıyıcılık çıktı ve her gün 1 tane clexane 0.4 vuruyorum göbeğimden..keseyi görünce başlattı doktorum iğneyi.Hakkında hayırlısı olsun:)

Merhaba arkadaşlar.Bende ard arda 2 kez düşük yaşadım,3 ay önce kürtaj oldum maalesef.Kromozom,pıhtılaşma ve enfeksiyon testlerini yaptırdım,rahim filmide çekildim.Bi sorun çıkmadı çok şükür ama hala 3.yü denemek için çok tedirginim,aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Doktorum bir daha hamile kalırsam sadece bebe aspirini kullanmamın yeterli olucağını söylüyor ama ben bu forumda pıhtılaşma çıkmadığı halde bu pıhtılaşmayı önleyici iğneleri bazı doktorların tedbir amaçlı verdiğini okudum.Çünkü bu pıhtılaşma genleri çeşidi çok fazlaymış fakat ülkemizde en çok hangisi yaygınsa sadece o testler yapılıyor.Belki bende nadir görülen bi pıhtılaşma sorunu var.Bende iğne kullanmak istiyorum önlem amaçlı,bilmiyorum kullanmak beni psikolojik olarakta rahatlatacak sanki.Sizce iğne kullanmalı mıyım,doktoruma bu istedğimi paylaşayım mı?

ben testlerim çıkmadan bi doktor tanıdığa sormuştuk...hiç test mest yaptırma direk iğneye başla demişti..farklı bi doktora görüne bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…