ya kızlar şimdi tuvalete gitmiştim kahverengi akıntı geldi biraz(( yaa çok korkuyorum offfff yolunda gitmeyen birşeyler var yineee ((((((((
kızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben
ya kızlar şimdi tuvalete gitmiştim kahverengi akıntı geldi biraz(( yaa çok korkuyorum offfff yolunda gitmeyen birşeyler var yineee ((((((((
slm canım benimde aynı oluyodu biliyorsunki aynı haftadayız doktordan geldim şimdi dün tahlilerimi yaptırdım akıntım çok oluyodu birde akıntıyla beraber beyaz küçük küçük tortu gibi bişey geliyodu malasefki ciddi derecede idrar yolları enfeksiyonu olmuş bende bugün kültür testi verdim oda 1 hafta sonra çıkacakmış sağ kasımda hafif bi ağrı var sol kasığımda karnımda falan yok sendede varmı bilmiyorum ne yapıcam öğleden sonra tekrar doktora gidip sorayım diyorum kesin enfeksiyondan dolayıdır ama emin olmam lazım
evet canım benimde o şekilde oluyo dr a gitmeme 10 gün var aynı dediğin gibi ağrılar bendede oluyo ben bulantıdan dolayı çok fazla su içemiyorum sanırım ondan oldu artık dr agidince bende tahlil falan istiyim inş. önemli bişey değildir bu kadar sıkıntıdan sonra bide bunların çıkması çok canımı sıktı allah beterinden korusun senin doğum tarihin ne görünüyo şimdilik
offf bende şimdi tuvalete gittim benimde normal akıntım pembe renkte geldi. buda olmayacak bekliyodum zaten korkarak ne zaman lekem gelmeye baslayacak dıye kesın baslıyor. reisdevrim sen progestan kullanıyomusun ben kullanıyorum fitil olarak ama bi işe yaradıgını zannetmıyorum bence sadece geciktiriyo düşüğü zaten düşük olması gerekiyorsa niye progestan verirler onuda anlamıyorum kendiliğinden düşşün işte. reisdevrim canım seni şu an cok ıyı anlayabılıyorum. cok uzgunum.
saol canım bugun kahverengı şekilde gelmedi hemen pembe geldi akıntı şeklinde kanama degilde doktorumu aradım zaten bende boş gebelikten şüpheleniyodu kanama olabılır demıstı ve oluyoda şimdi bısey yapamayız dedı kanama seklınde olursa gel hastaneye yatıralım dedı. şimdi korkarak evde beklıyorum her an artacakmı cogalacakmı agrım varmı dıye beklemekteyım.baska neden olabılır pembe akıntı hıcbı bılgım yok sızın bı bılgınız varsa benımle paylasırmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?