Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kızlar şimdi tuvalete gitmiştim kahverengi akıntı geldi biraz (( yaa çok korkuyorum offfff yolunda gitmeyen birşeyler var yineee((((((((

offf bende şimdi tuvalete gittim benimde normal akıntım pembe renkte geldi. buda olmayacak bekliyodum zaten korkarak ne zaman lekem gelmeye baslayacak dıye kesın baslıyor. reisdevrim sen progestan kullanıyomusun ben kullanıyorum fitil olarak ama bi işe yaradıgını zannetmıyorum bence sadece geciktiriyo düşüğü zaten düşük olması gerekiyorsa niye progestan verirler onuda anlamıyorum kendiliğinden düşşün işte. reisdevrim canım seni şu an cok ıyı anlayabılıyorum. cok uzgunum.

Korkma canım telaş yapma.
Hatırlarsın benimde gelmişti geçen hafta, korkumdan doktorda almıştım soluğu.
Ama hiçbişe çıkmadı, hatta doktorum şu an tam da adet olman gereken dönemdesin, olabilir böyle şeyler dedi.
Lütfen sen de telaşlanma ama ihmal de etme. Yakınlarda gidebileceğin bir yer varsa git göster bi.
Ama sen bu kadar stres yapma lütfen canım.

ya canım kime neyi göstericem bebek görünmüyoki daha( krizantem aynı kaderimi yaşıyoruz seninle nedir((( evet canım progeston kullanıyodum artı birde iğnesini oluyodum 8 gündür kesmişti birşey yoktu şimdi tekrar başladı. bilmiyorum kızlar canım çok sıkıldı. eve gidiyorum şimdi sonra görüşürüz büyük ihtimalle öğleden sonra gelmem işe

ya kızlar şimdi tuvalete gitmiştim kahverengi akıntı geldi biraz (( yaa çok korkuyorum offfff yolunda gitmeyen birşeyler var yineee((((((((

canım bende olmamıştı ama çoğu arkadaşlarda ilk zamanlarda böyle lekelenmeler oluyordu,bu durumda kendini hiç yorma yat dinlen diyorlardı doktorları hep öyle okurdum
ama sen yinede ne olursa olsun en ufak bişeyde olsa doktoruna haber ver ben hep öyle yaparım,doktorunu ara en azında tlf la da olsa bir önerisi vardır mutlaka
bu arada ben 4.ayıma kadar progestan kullanmıştım onun faydası oluyor..

artık hiç inanasım gelmiyor yolunda gitmiyor bi şekilde çok üzgünüm moralim çok bozuk bana yine kürtaj yolu görüncek sanırım.dinamiss saol canım inşallah normale döner ama zannetmiyorum.pek ümidim yok.senağlama

kızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben

slm canım benimde aynı oluyodu biliyorsunki aynı haftadayız doktordan geldim şimdi dün tahlilerimi yaptırdım akıntım çok oluyodu birde akıntıyla beraber beyaz küçük küçük tortu gibi bişey geliyodu malasefki ciddi derecede idrar yolları enfeksiyonu olmuş bende bugün kültür testi verdim oda 1 hafta sonra çıkacakmış sağ kasımda hafif bi ağrı var sol kasığımda karnımda falan yok sendede varmı bilmiyorum ne yapıcam öğleden sonra tekrar doktora gidip sorayım diyorum kesin enfeksiyondan dolayıdır ama emin olmam lazım

ayşegülcüm canım benim hemen öle kendini korkutma bişey olmaz biliyorsun hepimizde oldu ayaklarını uzat dinlenmeye çalış iş yerindesin galiba ayaklarını uzat iş yapma ve sakin ol işallah bişey olmayacak korkma ve moralini bozma

evet canım benimde o şekilde oluyo dr a gitmeme 10 gün var aynı dediğin gibi ağrılar bendede oluyo ben bulantıdan dolayı çok fazla su içemiyorum sanırım ondan oldu artık dr agidince bende tahlil falan istiyim inş. önemli bişey değildir bu kadar sıkıntıdan sonra bide bunların çıkması çok canımı sıktı allah beterinden korusun senin doğum tarihin ne görünüyo şimdilik

ayşegül ve krizantem lütfen iyi düşünmeye çalışın sonucu kötü de olsa size kendinizi iyi hissetirecektir ve unutmayın bizler zaten sağlıksız bebekler istemiyoruz zaten bebek sağlıksızsa muhakkak gidecektir doğanın dengesi bu ama herşeyden önce sizin sağlığınız önemli siz sağlıklı olduğunuz müddetçe sağlıklı bebeklerimiz olucaktır

merhaba arkadaşlar.. ben yeni üye oldum. sizin gibi üzücü deneyimlerim olmadan pıhtılaşma bozukluğu olabileceğini doktorum sağolsun akıl etti. sigorta hastanesinden ücretsiz olarak yaptırdım ve tam da dediği gibi çıktı doktorumun. o yüzden kendisine minnetarım. benimki heterozigot çıktı ama gene de iğne vurulucam. fraxiparine 0,3 ml. 9,5 haftalık hamileyim. perşembe günü kontrole gidicez. umarım herşey yolundadır. ama kendimi çok üzmüyorum kötü şeyler düşünmüyorum. ama itiraf ediyorum ilk kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim. benim endişem kendimden değilde çok yakın bi arkadaşımın 7 haftalıkken bebeğini kaybedip bi daha hamile kalamamasından kaynaklandı. herşeyi beraber yaşadık ve ben ondan çok etkilendim. 2 yıldır sürüyo onun çabaları ama bi sonuç alamadı. 2 yıl sürekli aynı stresi yaşadım onunla beraber. şimdi allaha bin şükür benim bebeğim yolda ve umarım ilk gördüğüm gibi sağlıklıdır.
ama arkadaşlar sizde de tavsiyem hakkatten hiçbirşeyi kafaya takmayın ve rahat olun. her kötü olayın başı stres.. siz stres yapmıyorum desenizde aklınızın bi köşesinde o hep oluyo. o yüzden bırakmayın kendinizi ve güçlü olun.. herşey bigün mutlaka yoluna giriyor. buna inanın.

merhaba chilekhhh. bende bugün üye oldum.hamileliğin hayırlı olsun. ben 2 üzücü hamilelik yaşadıktan sonra heterozigot oldugumu ögrendim.stresin üzüntünün kimseye bi faydası yok bu kesin ama işte stres yapmamakta elde değil insan ister istemez üzülüyor.hele birde bi kaç kez üzücü şeyler yaşandıktan sonra hep panik oluyoruz umarım senin bebeğin iyidir sonuna kadarda iyi olur.

canım benim teşekkür ederim. şu doktorları anlamıyorum hiç. bu hastalık bu kadar yaygınken doktorlar bunu neden tahmin edemezler anlayamıyorum bir türlü. ben artı olarak birde romtizma hastasıyım. doktorumla ilk tanıştığımız ve öngörüşme yaptığımız gün (daha hamile olduğumu bilmeden önce) romatizma hastası olduğumu belirttim. o da bu tarz bağ dokusu hastalıklarımda trombofilir hastalığının olma ihitmalini bana anlattı. ve hemen ilk önce buna baktıralım dedi. ve dediğide çıktı. yani diğer doktorlar başka bi eğitim mi alıyor nedir anlamadım. ayrıca ramatoloğum ki kendisi profesör ve ana bilim dalı başkanı, hamilelik düşündüğümü bile bile bana bi kere bu hastalığın varlığından söz etmedi. nasıl birşey anlamakta zorlanıyorum. inan burda yazılanları okudukça çok üzülldüm.. yani bana sanki ihmalmiş gibi geliyo çoğu. insanlara bu kadar üzücü olaylar yaşatmak zorundalar mı. tamam belki olacağı wardı olldu deriz ama en azından sebebini bilmek insanın içini az da olsa rahatlatır di mi. 2 düşük diyorsunuz mesela. ya akılları nerde bu doktorların 2 düşük yapasıya kadar. anlayamıyorum.. mantığım almıyo.

canım şimdi doktordan geldim çok şükürki bebekle ilgili değil hamile bayanların genelinde görülürmüş korkulacak bişey yok ayaklarımızı ve belimizii korumamız gerekiyormuşyaz diye ayaklarınızı suya sokmayın öle şarıl şarıl balkon yıkama viledayla sil yatarken açıkta yatma cam önünde yatma ve bol bol su içilecek en az 8 bardak dedi bu ağrılarla birlikte lekelenmelerin varsa kork dedi akıntı zaten çok normalmişanlayacağın üşütmüşüm idrar yolları kendimize biraz daha dikkat edecez napalım bebişlerimizi bi kucağımıza alsak allahın izniyle tüm dertlerimiz bitecek

canım benim geçmiş olsun akıntın pembe rengemi dönüştü hemen doktıoruna git bence bekleme belki korktuğun gibi bişey değildir allah yardımcın olsun

saol canım bugun kahverengı şekilde gelmedi hemen pembe geldi akıntı şeklinde kanama degilde doktorumu aradım zaten bende boş gebelikten şüpheleniyodu kanama olabılır demıstı ve oluyoda şimdi bısey yapamayız dedı kanama seklınde olursa gel hastaneye yatıralım dedı. şimdi korkarak evde beklıyorum her an artacakmı cogalacakmı agrım varmı dıye beklemekteyım.baska neden olabılır pembe akıntı hıcbı bılgım yok sızın bı bılgınız varsa benımle paylasırmısın.

canım benim inşalah dış gebelik felan yoktur ve sağlıklı bir gebelik sürecin olur..
benim hamileliğim süresince 1 kez pembe bir leke oldu..
o andada 4.ayımdaydım..doktorum o aylarda rahimde bir yer değişmesi gibi bişey olurmuş ondan olabilir veya kendini yormandan olabilir demişti..
kanama sancılı ve artarsa ve kırmızı renkte olursa korkmalıyız demişti..
bende böyle bir durum olmuştu..

bak ben düşük yaptığımda dış gebelikten de şüphelendiler ama vajinal ultrasonda hemen incelendi 2 uzman doktor vardı hatta ,o esnada tüplere baktılar ve dış gebelik olsaydı döllenmiş yumurta burda olurdu demişlerdi..
birde beta değerinde artış olupta kese görünmezse dış gebelik olur demişti..

yani neyi bekliyor doktorun ben tam anlayamadım ,kaçırdığım bir yazınmı var acaba

krizantem canım bu bebek senin nasibinse ne olursa olsun sana sımsıkı tutunacaktır hiç bişey olmaz ama düşecekse ne yaparsan yap düşecek her şey olacağına varır kendini yıpratma ayaklarının altına yastık koy popon aşağıda kalsın öle yat canım bide bizpruloton diye bi iğne kullanıyoruz düşüğü önleyen bi iğne reis devrimde kullanıyo ben hala kullanıyorum doktoruna sölesende sende kullansan kendi adıma konuşuyum ben çok faydasını gördüm bi doktorunla konuş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…