Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol canım inşallah birgün hepimiz anne oluruz seninde bebeişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallah minicik ellerinden tuttuğunda yaşadığın tüm kötü günler geride kalmış olsun bende cennete 2 melek gönderdim inşallah o iki melek sonunda kardeşlerini buraya gönderirler ben sabırla onu bekliyorum

meryemcim ben buraya girdiğime sen daha hamiş değildin şimdi okuyunca çok sevindim canım sağlıkla kucağına al canım sanırım bi oğlun olucak

osmak ve dinamiss çok tşk ederim kızlar valla akşam oldu sakinleştim ben neler geçmedi ki 5 dk lık bi rahim filminimi atlatamıycam olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş başa gelen çekilir çaresiz katlanacağım inş bişi çıkmazda birde onla uğraşmam en önemlisi bu benim için

artık acıların kadını oldum hehehe (küçük emrah gibi)

küçük emrah bile bu kadar strese girmemiştir bence :))
canım inşallah kolayca geçer film sürecin..
bak bazen herhangi bişeyde bende korkarım sanki çok kötü geçecek gibi bir giderimki ammada abartmışım derim kendime hiç korktuğum gibi olmaz..inşallah seninkide öyle olurda burda bizlere güzel şeyler anlatırsın...

Sevgili sonuyok , boşuna kendini üzüyorsun...Daha önce de yazmıştım , inan çok basit ve ağrısız bi işlem...Ben korkudan 3 ay çektirmemiştim de çektirince kendime çok kızmıştım , niye bu kadar korktum diye...Rahat ol canım , inşallah bi sorun da çıkmayacak , gönül rahatlığıyla hamile kalıcaksın...Sevgiler Not : işlemden bi yarım saat önce eczaneden bi kas gevşetici al , faydasını göreceksin canım....

sonuyok canım, korkunu anlıyorum... umarım işlem bittikten sonra, boşuna stres yapmışım dersin... iyi sonuçlar alman dileğimle...

canlarım meryem meryem papatya kahvelokum teşekkür ederim kızlar sizler moral verdikçe kim tutar beniii çekilin ben geliyorum bu gazla yapamayacağım şey yok!!!!!!! mu acaba ?

yarın akşam gelince detaylıca anlatıcam inş korktuğum gibi olmaz hepinizi öpüyorum ve bu topicte bütün arkadaşlarım herkesi ve bu topiğiiii seviiiiiyorummm

off kızlar, uyku tutmadı bu gecede... 3 haftadır doğru dürüst uyuyamıyorum.. havaların dengesizliği benim de uyku düzenimi bozdu... umarım bugün güzel haberler verir herkes... herkese günaydınnnnnnnnn......

ıyı geceler bende bişey sormak ıstıyorum ben dondurulmus embıryo ıle hamıle kaldım claxsan kullanıyorum göbekten hergun 17 haftalık hamileyim

bu ıgneyı kullanıpta normal dogum yapan varmı
doktorlarınız ne düşünüyo bu konuda :sinifsinif:

günaydın arkadaşlar uzun bir süredir aranızda yoktum yeni hamişler çok sevindim allah kucağınıza almak nasip etsin.darısı bizlerin baına .liste yapmışsınız benide eklermisiniz .
nazlı günaydın aşağıda ismini gördüm seninde az kalmıştır artık ne kadar güzel

kızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben

canım benim doktorum önceleri sezeryanı hep anlatırdı bana,yani sezeryanı sevdirmeye çalışırdı.. ama geçenlerde konuştuğumda bana iğne doğumun eklini etkilemez merak etme son günler gelince bakıcaz eğer normal yapabilecek durumda olursan yaparsın sorun yok dedi..
bende clexane kullanıyorum canım,doğuma 20 gün kala iğneyi bırakacağımı söyledi doktor..
benim durumum böyle..diğer arkadaşların doktorları nasıl bakıyor bilemiyorum

hoşgeldin canım

kızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben

canım bildiğim kadarıyla renksiz kokusuz akıntı sorun değil..
pembemsi kırmızı lekelenme kokulu kaşıntılı akıntılar olursa tedirgin olmalıyız diye biliyorum canım..
bende ara sıra oluyor.
korkma ama yinede doktorunla konuş rahatsız oluyorsan ..

herkeslere günaydın nasılız bakalım ayşegülcüm iyi haberler bekliyoruz senden inşallah bugün sonuyokcum seninde kolaylıkla atlatıp bir an önce hamiş kalmanı diliyorum fransinyum canım ben üniversitede yaptırdım ama sanırım eş ile birlikte 600 tl yi buluyor genetik tahlil internetten genetik labaratuarların tellerine bakıp bilgi aalbilirsin canım müsait olursam bende bakar yazarım sanırım istanbuldasın bende hematoloğa gidicem bu aralar tedaviyer başlamadan bi gidip pıhtılaşma değerlerimi ölçtürmek istiyorum gerçi doktorum gerek görmedi ama ben yinede yaptırcam

merhaba.siteye yeni üye oldum uzun zamandır misafir olarak sizleri takip ediyordum artık bende katılmak istedim.şu anda 6 hafta 3 günlük hamileyim. bundan önce 2 kez hamilelik yaşadım ilkinde 4 haftalıkken hamile oldugumu öğrendiğim gün düşük yaptım. 2.sinde 5 haftalıkken kanamam başladı 20 gün boyunca sürekli yattım ve o da çok trajik bi şekilde sona erdi kürtaj oldum. sonra testlerimiz yapıldı. faktör 2 ve mthfr c677t heterozigot çıktı. şimdi 3. hamileliğim coraspin ve hibor diye bi iğneye başladık ama şimdide başka bi sorun çıktı doktor boş gebelik olabilir dedi hep bi sorun çıkmak zorundamı diye çok üzüldük cumartesi kontrolum var doktor yolk sacı göremezsek kürtaj dedi yani bizi hemen kötü sona hazırladı moralim çok bozuk. bebeğimizin olmasını cok istiyoruz. sanırım biraz fazla anlattım kusura bakmayın içim çok sıkılıyor.mafoldumben

evet gerçektende hamilelikten olmuş sanırım. kendimi daha dün toparlayabildim. şimdiyse hiçbişey yokmuş gibi... galiba dengesizleşiyorum :) ben burak ağcaya gidiyorum. bende gittiğim dr.lar arasında en memnun kaldığım dr. sende birkaç dr. a git hangisi aklına yatarsa ona devam et. bu bizim için gerçekten önemli. benim eşim bile dr.ları beğenmiyordu ama şimdi bu dr.a oda benle geliyor. o bile anlıyo dr.lardan :)

yaa bak işte bende herşeye kızıyorum sinirleniyorum ama eşime ve ailesine ayrı sinirleniyorum eskiden yaptıkları aklıma geliyorda o zaman bile delirecek gibi oluyorum. başka kişilerin geçmişli aklımın ucuna bile gelmezken onlar aklımdan çıkmıyorlar doğrusu. umarım buda geçer :)

kahvelokum ve çalıkuşu hadi hamilelik haberi verme sırası sizde kızlar ben sizlerden sonrayım
hadi çalışın bir an önce boşaltın önümüde sıra banada gelsin( listeye göre)
sırayla değil sonuyokcum :) çalışan kazanır göbüşü dolar :) hadi bakalım bahaneler üretme haberlerini bekliyoruz ama sen kilo vermeye devam et biraz daha banada dr.lar kilo ver diyolardı dinlemiyordum 75le hamile kaldım şimdi ben bile durduramıyorum kendimi acayip boğazım açıldı :)

bu bacak ağrısı nasıl bişi benimde dizlerimden kopacak sanki bacaklarım ama aşırı kilo aldım ondan mı bilemiyorum oturup kalkarken dizlerim dehşet derecede ağrıyo... sen nasıl geçirdin o ağrıları formülün varsa versene :)

umarım acısız ağrıssız olur heemen yaz gelince merak ettim bak bende şimidi :)

nasıl bir akıntı ki rengi ne ve koku var mı, yanma var mı yazsana ... 16-17.haftalarda krem rengi kokusuz akıntı oluyo hemde aşırı derecede günde 2-3kez çamaşır değiştitrecek kadar hemde... böleyse korkma
benim dr.da bana normal doğum yapabilirsin dedi son günlerde kandaki trombositlere bakıyorlarmış ve normalse trombosit miktarı normal doğum yaptırıyorlarmış. doğrusu bende sezeryandasn korkuyorum ve normal doğum yapmayı düşünüyorum. inşallah aksilik çıkmazda normal doğum yaparım :)

krizantemcim hoşgeldin canım üzülme demek isterdim ama diyemiyorum çünkü bir çoğumuz bunları yaşadık ve yaşıyoruz sadece güçlü olmak ve sabretmek durumundayız bazen öyle bir noktaya geliyorki sabrımız herşeyi bırakıp isyana yönelmek geliyor içimizden belkide ediyoruz farkında olmadan isyanlar ama yine umudumuz hep olduğu yerde duruyor ne kadar kötü günler yaşarsak yaşayalım bir süre sonra acımız hafiflediğinde yeniden umutlanıyor ve yeniden filizleniyoruz çünkü bebeğimiz karnımızda olmasada beynimizde büyüyor ama şunu unutma bu şekilde doğum yapan arkadaşlarımızın sayısı azımsanamayacak kadar çok umudunu kaybetme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…