hoşgeldin aramıza tekrar canım. inşallah canım dediğin gibi bu sefer mutlu sona erersin. canım sıkma canını bizim burda işyerinde arkadaşla aynı anda hamile kalmıştık o doğum yaptı ben ikinci bebeğimi düşürmüştüm. şimdi üçüncüye hamileyim daha çok yeni şuan 4 hafta 4 günlük daha keseyi falan göremedik şaka gibi geliyo inanamıyorum o yüzden hayırlısı olsun hepimiz hakkında ne diyim bol bol dua edelim birbirimize, allahım inşallah çok bekletmeden sağlıklı sıhhatli bir şekilde seninde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:
meryemcim ben buraya girdiğime sen daha hamiş değildin şimdi okuyunca çok sevindim canım sağlıkla kucağına al canım sanırım bi oğlun olucak
osmak ve dinamiss çok tşk ederim kızlar valla akşam oldu sakinleştim ben neler geçmedi ki 5 dk lık bi rahim filminimi atlatamıycam olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş başa gelen çekilir çaresiz katlanacağım inş bişi çıkmazda birde onla uğraşmam en önemlisi bu benim için
artık acıların kadını oldum hehehe (küçük emrah gibi)
Sevgili sonuyok , boşuna kendini üzüyorsun...Daha önce de yazmıştım , inan çok basit ve ağrısız bi işlem...Ben korkudan 3 ay çektirmemiştim de çektirince kendime çok kızmıştım , niye bu kadar korktum diye...Rahat ol canım , inşallah bi sorun da çıkmayacak , gönül rahatlığıyla hamile kalıcaksın...Sevgiler Not : işlemden bi yarım saat önce eczaneden bi kas gevşetici al , faydasını göreceksin canım....osmak ve dinamiss çok tşk ederim kızlar valla akşam oldu sakinleştim ben neler geçmedi ki 5 dk lık bi rahim filminimi atlatamıycam olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş başa gelen çekilir çaresiz katlanacağım inş bişi çıkmazda birde onla uğraşmam en önemlisi bu benim için
artık acıların kadını oldum hehehe (küçük emrah gibi)
ıyı geceler bende bişey sormak ıstıyorum ben dondurulmus embıryo ıle hamıle kaldım claxsan kullanıyorum göbekten hergun 17 haftalık hamileyim
bu ıgneyı kullanıpta normal dogum yapan varmı
doktorlarınız ne düşünüyo bu konuda :sinifsinif:
günaydın arkadaşlar uzun bir süredir aranızda yoktum yeni hamişler çok sevindim allah kucağınıza almak nasip etsin.darısı bizlerin baına .liste yapmışsınız benide eklermisiniz .
nazlı günaydın aşağıda ismini gördüm seninde az kalmıştır artık ne kadar güzel
kızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben
evet gerçektende hamilelikten olmuş sanırım. kendimi daha dün toparlayabildim. şimdiyse hiçbişey yokmuş gibi... galiba dengesizleşiyorum :) ben burak ağcaya gidiyorum. bende gittiğim dr.lar arasında en memnun kaldığım dr. sende birkaç dr. a git hangisi aklına yatarsa ona devam et. bu bizim için gerçekten önemli. benim eşim bile dr.ları beğenmiyordu ama şimdi bu dr.a oda benle geliyor. o bile anlıyo dr.lardan :)eserizmir merhaba msjları okurken senin msjını gördüm senin bu durumun hamilelikten canım benimde öyle olmuştu hep ağlıyordum sürekli birileirine kızıyordum herşeyi yanlış anlıyordum
birde izmirli olman güzel bişey merek ediyorum sen hangi doktora gidiyorsun ben daha yeni öğrendim kanımda pıhtılaşma olduğunu ve hetorozigot taşıyıcısı olduğumu şuan ne yapayım hangi doktora gitmeleyim bilemiyorum
bana durumunu kısaca anlatırsan ve hangi doktora gittiğini yazarsan sevinirim
umarım en kısa zamanda bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın sağlıcaklla kal
kızlar benide alırmısınız bekleyenler listesine durumumu sizlerle paylaşıp sizlerinde tecrübelerinizi ve tedavi yöntemlerinizi öğrenmiş olurum
daha yolun çok başındayım umarım hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
yaa bak işte bende herşeye kızıyorum sinirleniyorum ama eşime ve ailesine ayrı sinirleniyorum eskiden yaptıkları aklıma geliyorda o zaman bile delirecek gibi oluyorum. başka kişilerin geçmişli aklımın ucuna bile gelmezken onlar aklımdan çıkmıyorlar doğrusu. umarım buda geçer :)eser izmir seninle gebelik günümüz bile aynı canım.....yaşadıklarının aynısını 3-4 gündür bende yaşıyorum ve kendime inanamıyorum.... benimki ağlamak değilde aşırı bir sinirlilik şeklinde.....ama bu asabiyet sadece eşimin ailesine karşı..... hepsini bir kaşık suda boğmak istiyorum.... bu gazla gidersem yakında onuda yapcam galiba.....sırf anne babası ve kız kardeşi yüzünden melek gibi kocam bile gözüme cin gibi görünmeye başladı... allah sonumu hayır etsin....
evlenmeden önce annem babam evleneceğin kişinin anne ve babası da en az evleneceğin kişi kadar önemlidir demişlerdi... tabi o zamanlar benim aklım bi karış havada ... eşimle anlaştıktan sonra gerisinin ne önemi var derdim... meğer ne haklılarmış....
sırayla değil sonuyokcum :) çalışan kazanır göbüşü dolar :) hadi bakalım bahaneler üretme haberlerini bekliyoruz ama sen kilo vermeye devam et biraz daha banada dr.lar kilo ver diyolardı dinlemiyordum 75le hamile kaldım şimdi ben bile durduramıyorum kendimi acayip boğazım açıldı :)kahvelokum ve çalıkuşu hadi hamilelik haberi verme sırası sizde kızlar ben sizlerden sonrayım
hadi çalışın bir an önce boşaltın önümüde sıra banada gelsin( listeye göre)
bu bacak ağrısı nasıl bişi benimde dizlerimden kopacak sanki bacaklarım ama aşırı kilo aldım ondan mı bilemiyorum oturup kalkarken dizlerim dehşet derecede ağrıyo... sen nasıl geçirdin o ağrıları formülün varsa versene :)günaydın herkeseee perşembe gününden beri yoktum umarım herkesin keyfi yerindedir..
geçmişi okuyacam şimdi..
benim bacağım biraz ağrıyordu izinliydim yaylaya gittim orda kaldım ordada internet felan yok tabiki:)
( yayla evlerini bilirsiniz)
çok şükür şimdi daha iyiyim,bacaklarımda ağrı felan yok..
işi de bırakıp eve çekilmek istiyorum dinleneyim diyorum doğuma kadar ,bilemiyorum yinede bakalım artık
umarım acısız ağrıssız olur heemen yaz gelince merak ettim bak bende şimidi :)kızlar gelmez dediğim rahim filmi çektirme günüm geldi ve yarın gideceğim nolur bana dua edin çok korkuyorum oooofff nedir benim çilem yarabbim kas gevşeticimi alsam diyorum iyice panik oldum ben stresten ne yapacağımı bilemiyorum
inş çok acımaz offf offff
nasıl bir akıntı ki rengi ne ve koku var mı, yanma var mı yazsana ... 16-17.haftalarda krem rengi kokusuz akıntı oluyo hemde aşırı derecede günde 2-3kez çamaşır değiştitrecek kadar hemde... böleyse korkmakızlar moralim çok bozuk 14. haftanın içindeyim ama benim akıntım var ve arada sıvı şekilde oluyo sizce önemli bişeymidir ne yapmam lazım bana bi fikir verin mafoldumben
benim dr.da bana normal doğum yapabilirsin dedi son günlerde kandaki trombositlere bakıyorlarmış ve normalse trombosit miktarı normal doğum yaptırıyorlarmış. doğrusu bende sezeryandasn korkuyorum ve normal doğum yapmayı düşünüyorum. inşallah aksilik çıkmazda normal doğum yaparım :)canım benim doktorum önceleri sezeryanı hep anlatırdı bana,yani sezeryanı sevdirmeye çalışırdı.. ama geçenlerde konuştuğumda bana iğne doğumun eklini etkilemez merak etme son günler gelince bakıcaz eğer normal yapabilecek durumda olursan yaparsın sorun yok dedi..
bende clexane kullanıyorum canım,doğuma 20 gün kala iğneyi bırakacağımı söyledi doktor..
benim durumum böyle..diğer arkadaşların doktorları nasıl bakıyor bilemiyorum
hoşgeldin canım
canım bildiğim kadarıyla renksiz kokusuz akıntı sorun değil..
pembemsi kırmızı lekelenme kokulu kaşıntılı akıntılar olursa tedirgin olmalıyız diye biliyorum canım..
bende ara sıra oluyor.
korkma ama yinede doktorunla konuş rahatsız oluyorsan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?