Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dün biliyosunuz çatladım bir an önce tekrar kana baktırıyım diye:)) neyse gittik 4 gün önce 120 olan değer 4 gün sonra 380 olmuş. doktor normal dedi. iki günde bir %60 değerinde artması gerekiyomuş sanırım benimkide artmış dediğine göre bakalım bekliyorum hala cuma tekrar baktırıcam. yavaş yavaş artıyo benimki sanırım biraz daha geç görücem keseyi ve bebeği. ama göreyimde hayırlısıyla diyorum napalım geç olsun bu arada bu kandaki bthcg değerlerindeki artışla ilgili bilgisi olan varmı kızlar ya?

sağol baharçelik.cevap verdiğin teşekkür ederim canım acaba banada cevap yazan olurmu diye merak ediyordum. gerçekten üzülmemek elde değil. yine aynı şeyleri baştan yaşamaktan korkuyorum hep dua ediyorum isyan etmek istemiyorum eşimle tek istediğimiz sağlıklı güzel bi bebeğimiz olması. işte bide bu boş gebelik çıktı gerçekten öylemi şu anda bilmiyorum 4 gün sonra ögrencez. bide benim iğneyi göbeğimden eşim yapıyor iğne olan yerlerim aşırı morarıyo acaba bizmi yapamıyoruz diyorum 4 gündür kullanıyorum ama göbeğimin her yeri mosmor oldu şimdiden bu konuda bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ESERıZMıR canım sen bu kadar kişiye cevap vermeyi nasıl becerdin ben ancak bir kutucuk açabiliyorum:)) bu arada eşime ve onun ailesine karşı bir gıcıklık bendede oluştu kızlar. ottan b.. tan sinir oluyorum bu aralar. aynen benim koca benim gözüme cins görünüyo desem yeridir. herşeyi batıyo. her acıyı biz çekiyoruz onlar yan gelip yatıyolar birde geçen gece annesiyle falan konuştuktan sonra bir havalara girdi bir surat yaptı sebebini bilmiyorum abisi kardeşi falan gelmiş sanırım onlarımı anlatacaktı artık bilmiyorum bende ne zaman gelmiş kim gelmiş diye sormamıştım ondanmı böyle tavır yaptı konuşmadı bilmiyorum ama tabi ertesi günde ben sinirlendim patladım ne bu havan ne senin diye. şimdi konuşmuyorum. yani ben burda binbir türlü stresin içindeyim değer yükselicekmi kese görünecekmi aynı acıları yaşarmıyım diye. her gün göbekten iğne haftada bir kalçadan düşük iğnesi iki günde bir kan aldır her yerim delindi bir de bizim beyin gereksiz tavırlarıyla uğraşıyoruz. sonrada konuşmak istedi ama şimdide benim tavır yapasım var çeksin biraz:))) bu kadar stresteyken çokta umrumda sanki kardeşlerinin gelmesi gitmeside onları anlatıyo bana sinir ya böyle işte kızlar kısacası herkese herşeye gıcık kapıyorum bu aralar batıyo herşey:))))

canım merhaba biraz bekleyin bakalım hemen boş gebelik diye sıkmayın kendinizi. hepimiz aynı şeyleri baştan yaşamaktan çok korkuyoruz. benimde şuan 4+5 günlük hamileyim sözüm ona:ecrin_bebek:4 günde bir kan baktırıyoruz değerler artıyo ama yavaş yavaş bakalım bakıcaz bizde sonuç ne olucak dua etmekten başka çare yok ne yazıkki:Saruboceq:sen kanda değerlerini takip ediyomusun güzelim. bu arada benim iğnemide eşim yapıyo bir haftadır vuruluyorum sadece 2 tanesi morardı onlarda bayağı acımıştı vurarken. birde ben iğneyi vurunduktan sonra kolonyalı pamukla iyice ovalıyorum üstünü. uzun uzun ovala kolonyalı pamukla. birde benim eşim o morarttıklarını yavaşyavaş yapmıştı yani iğneyi yavaşça batırmıştı hem daha çok acıdı hemde morardı. hızlı bir şekilde saplasın iğneyi öyle söyle hem çok acımıyo hemde morarma olmuyo oldumu canım. hayırlı haberleri veririz inşallah birbirimizi burdan. sen kaç haftalık olmuştun bu arada. ilk hamile olduğunu ne zaman öğrendin kan değerin kaçtı

Reiscim yapma ama böyle sakin olmaya çalış elinden geldiğince.
Biz ne kadar rahat olursak bu sürecin o kadar güzel geçeceğine inanıyorum ben.
Bir de evet stresin çoğunu biz çekiyoruz, ama bu eşlerimizin suçu değil ki..
Ben aslında biraz asabi bir insanım, tabiatım böyle telaşlı, stresliyimdir. Eşim sürekli huysuzum der bana.
Ama hamilelikle birlikte kendi kendime söz verdim, sessizlikle sakinlikle huzurla dolu yaşamak istiyorum bu süreci dedim kendime..
Ve elimden geldiğince eski huylarımı bırakmaya çalışıyorum.Umarım başarılı olurum.
Lütfen kızlar siz de başta kendi psikolojiniz için böyle yapmayı deneyin.
Eşlerinizi de üzmeyin, çünkü onlarda eminim derinden hissediyorlardır yaşadıklarınızı.

oooooo DıNAMıSıMMMM, KAHVELOKUMUMMMMMMMM, MERYEMıMMMMMM herkes burda kızlar hepinizi çok öpüyorum beni soran ve merak eden tüm arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canlarım benim iyisiniz dimi. bu arada yukarıda okumuşsunuzdur değer 4 günde 120 den 380 çıktı normalmi kızlar?

krizantam merhaba, sen doktorlara bakma canım, onlar pek sever kötü konuşmayı ve kürtaj yapmayı.. o yüzden moralini bozma, inşallah ii olur her şey..

kızlar, ben hamile değilim ama ben de ilk düşüğümde yaşadığım şeyleri düşünüp eşimin ailesine sinir oluyorum..... acaba liste mi yapsak eşinin ailesine sinir olanlar diye :)

reisdevrim, hadi artışa devam.. inş hızlanacak bu artışlar... bu arada ben de bilmiyorum aynı anda nasıl o kadar alıntı yapıldığını ve çok merak ediyorum....

sonuyok, inş rahim filmin temiz çıkar... ve bu işlemden sonra hemen hamile kalırısn... genelde hamileliği kolaylaştrıdığı söyleniyor bu işlemin... hadi hayırlısı...

tabi keseyi gördün senin keyfin yerinde dimiiiiizemuszemusopuyorumnanaktan tatlım şaka bir tarafada çok haklısın aslında bende çok sinirli bir yapıya sahibim. kendimi frenlemeye çalışsamda elimde olmuyo bazen patlıyorumkötükedihüsopsikolojik destekmi alsam nedir-tatlicadiarzu-alkisalkisalkisdelikafaduldenkızlar bana bir haller oluyo deliriyom galiba:dilcikar:çocuk dünyaya gelse bile sağlıklı bir annesi olucakmı acaba bu streslelaelaelaelaelae

Ama mesela ben daha eşimin ailesine söylemedim hamile olduğumu..3 ay dolana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Ne kadar az insan bilirse o kadar az oluyor stresi bence.
Bir de allah korusun ama başıma olumsuz bir eşy gelirse açıklama yapmak zorunda kalmayacağım böylelikle:))
Tavsiye ederim bence siz de hemen paylaşmayın, kendinize saklayın :))

merhaba canım ben kan değerlerimi takip ediyordum hatta kafayı onlarla bozmuştum ne kadar yükseliyo yükselcekmi diye. şimdi hiç baktırmıyorum ben su an 6+3 hamileyim. adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırım 168 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım ikiye katlancakmı diye 419 olmustu bıraz daha fazla katlanıyodu benim 2 gün sonra ölçtürmedim sanırım ozamanda 900 veya 1000 olmustur sonra 2 gün sonra yıne baktırdık 2190 olmustu tabı bız cok sevındık hızla yukselıyo dıye sonra bı baktıkkı 3000 olmus sonra 3330 dıye o degerlerde yavas yavas cıkmaya basladı yanı cok hızla yukselırken bı anda cok yavasladı bızım moral sıfır oldu tabı sımdı hıc baktırmıyorum moralım bozulacak dıye. bıde dr. bos gebelik olabılır falan deyınce tamamen bıraktım merakla beklıyorum sonuc ne olacak dıye bebegımızı gorebılecekmıyız dıye. iğne içinde tavsiyelerin için saol canım benim deniycem.

kahvelokumum gülüm yapalım valla bu listeyi bacımkaydirigubbakcemile3 benimde ilk bebeğimi kaybetmeme sebep hep onlar olarak görüyorum. çok güzel giden bir hamileliğim vardı herşey yolundaydı ilk doktora gittiğimizde 6 haftalık olmuştuk bile keseyi bebeği gördük doktor yerleşmesi gereken en güzel yere yerleşmiş dedi. bundan iki hafta sonra bizimkinin ailesinin bize gelmesi gündeme geldi. maşallah bunlarda gelince zaten 8-10 kişi gelir tüm kardeşler gelin torun falankafamçokkarıştıben o dönem rahatsızım kendimi iyi hissetmiyorum şimdi gelmesinler dedim eşimeCADIARZUyok efendim söyleyemezmiş ayıp olurmuş gelsinlermiş ben bir iş yapmasamda olurmuşkafamçokkarıştı neyse kayınvalideye söyledim kendimi iyi hissetmediğimi ama nerde gelmeyelim bari demediler. hoş sonucunda gelmediler ama biz birbirimizi yedik evde eşimle sinir hastası oldum resmen derdimi anlatamamak beni acayip strese soktu ve gerdi. sonuç kürtaj olucam bu bebeği istemiyorum diye bağırdım kocamın suratına. ve gerçektende kontrole gittiğimizde kalp atışı durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kaldımmafoldumben bundan sonra hep onları sorumlu bildim. birde kürtajdan sonra eltim falan dalga geçer gibi geçmiş olsuna gelmedilermiklava:inan hepsini bir kaşıkta boğmak geldi içimden ama noldu fazla sinirle kimseye birşey yapmadım kendi kendime yaptım acıyı ben çektim ne yazıkki:çok üzgünüm hamileliğimde yine bu aylardaydı tamda tatile gelme zamanları yine. bizimki yine abisini kardeşlerini göremeyince streslere girer. ben bu kadar birbirine bağlılık görmedim. abartı geliyo bana. abilerini ararlar sorarlar kardeşleri ama beni hiç aramazlar sağolsunlar. başta çok takardım şimdi aman aramasınlar da gelmesinlerde diyorumdelikafadulden Çok üzgünüm çoookvalla çenem düştü benim kızlarrrrr iyiki varsınızzzzkaydirigubbakcemile5

aramıza hoşgeldin canım..hemen üzülme bence bazı doktorlar hemen kestirip atıyor..bende düşük yaptığımda bir doktor dış gebelik demişti neler neler demişti.. kendi doktoruma gittiğimde normal bir gebelik ve kan pıh. yüzünden düşük dedi.. ve şuan hamileyim herşey yolunda bak..yani bazen her doktorun dediğine kafayı takmama lazım biraz zaman geçsin bakalım neler olacak..hemen yolun başından pes etme canım

canım bende normal doğum düşünüyordum ama artık ikisinede kendimi alıştırdım hangisi benim için sağlıklıysa öyle yapacam napalım her ikisindede bir takım acılar yaşanacak nede olsa..önemli olan bebeğimize sağlıcakla kavuşalımda ..

bacak ağrısını hiç sorma canım gerçekten çeken biliyor.. inanılmaz birşeydi tüm sinirlerimi alt üst etmişti o ağrı.. o günlerde nerdeyse 3 gün boyunca ağrıdı,hep kalsiyum magnezyum eksikliği diye düşündük,kalsiyum magnezyum ilaçları kullanıyorum,soda da içiyorum günde 1 tane..
çok garip bişey oldu.. o gün çok ağrıyordu doktorumu aradım tlf meşguldu,sonra ılık bir duş aldım yattım uyumuşum bir uyandım bacağımda bir rahatlık var,yatarken üstüme kalın nevresim örtmüştüm bacağımı sıcak tutunca ağrısı dindi bende doktoru aramadım sonra o günden beri iyiyim şuan..
birde adanadayım ben burada inanılmaz sıcak ve nem var..biz o gün yayla evimize gittik orda muhteşem bir hava var sonuçta ordada bacağım hiç ağrımadı,eşimde acaba havadan dolayı düzelmiş midir felan dedi bilemiyorum..
ama başlarsa hemen doktoruma gidicem artık bir ağrı kesici alıcam en azından acil durumlar için.
ama canım doktorunla görüş istersen çünkü anlıyorum çok kötü bir ağrı (
bende böyle garip bir durum oldu canım bakalım ileriki zamanda ne olacak

canım benim hepimiz az çok eşlerimiz aileleriyle bir takım sorunlar yaşıyoruz,sevimsiz anlarımız oluyor..ama lütfen kendini üzmemeye sinirlenmemeye çalış,napalım ne yapsakta bu durumu değiştiremiyoruz önemli olan eşlerimizle aramızın iyi olması ve ailelere karşı birbirimizi korumamızdır..
bak benim ailemde ben eşime bir laf dedirtmem,eşimde kendi ailesinde bana söz söyletmez..kaynanam bişey dese iyide olsa eşim benden önce cevap verir..öyle olunca pek sorun olmuyor bence.. ama yinede ister istemez üzücü kırıcı şeyler görüp duyuyorsun napalım..
ama ben şunu öğrendim sessiz kalırsan daha çok üzülüyorsun,vallahi artık lafımı esirgemiyorum ben bişey olduğunda açıkca düşüncemi söylüyorum önceden aman yaşlıdır belki kırmayım diyordum ama çekemiyorum kimseyi vallahi..

Reiscim canımmm sen bunları düşünme şimdi...
Boşverrr dediğim gibi kimseye de bişe deme..Bu güzel haberi doyasıya kendin yaşa.
Değerin kendi sonuçlarımdan hatırladığım kadarı ile sanırım 3-4 haftalık, e zaten sen de o kadarlıksın heralde di mi:))
Bu arada değerini doktoruna gösterme ya da telefonla falan sorma şansın varsa böyle yap bence.
ınşallah sağlıkla kucaklayacaksın canım benim:))

benimde bu aralar bu konu çok canımı sıkıyor hiçbişey belli degılken kımsenın hamıle oldugumu bılmesını ıstememıstım ama eşimin annesine soyleyınce masallah su anda butun akrabalar bılıyorlar kımı gorsem hayırlı olsun doktora gıttınmı ne dedı dıye sormaya basladılar bı dahakı sefere eşimle aramızda kalcak kımseye soylemıycem dedım. bıde dusuk falan olursa gecmıs olsun faslı baslar artık hıc kımseyı canım ıstemıyor.en ıyısı 3. ayı doldurana kadar kımsenın bılmemesı.

kız kardeş ben demedimde bizim boşboğazlı koca anasına söylemişklava:ben birtek kendi anneme söylemiştim onada ihtiyacım var yemek falanyapıversin diyedelikafaduldeneee birde işyerinden rapor alırkende rapora düşük tehdidi diye yazınca doktor herkesler duydunaniknanik amannn ben onu takmıyorum duyan duysun kimseyede açıklama yapmak zorunda değilim dimi:dilcikar:hoş daha kayınvalide aramadı beni hamileymişsin diye oda artık 3 ay oluncaya kadar hayırlı olsun demiycek sanırım-tatlicadiarzu-iki hamileliktede her hayırlı olsun dedikten sonra düşük yapıyorumsırnaşık şeytövbe tövbe sardım ben yine-tatlicadiarzu-
canım benimde elimde değerlerin yazılı olduğu kağıda göre 3-4 haftalık gösteriyo. zaten 4+5 günlük hamile görünüyorum son adet tarihine göre. doktora sordum normal artış dedi. %60 oranında katlaması gerekiyomuş iki günde bir. benimde 4 günde 120den 380 normal katlamış dedi ama ben hala tedirginim. Ama baksana aramıza yeni katılan ismini yanlış yazmadıysam eğer KRİZANTEM 'in hızla değerleri yükselmiş ama sonra değerler yavaşlamış. benimki az az ama emin adımlarla yükseliyo sanırımkafamçokkarıştı
canım inşallah gerek sen gerekse ben ve tüm arkadaşlarımız hep güzel haberlerle burada buluşur ve kucağımıza hayırlısıyla alırız bebeklerimizi:Saruboceq:

canım beta değerin sonuçta yükseliyor..bence herşey yolunda gidecek merak etme stres yaratma kendine ..
bende hiç beta değeri çok takip edilmedi aslında 5+3 haftalıkken kese görününce bekledik 7+3 olunca kalp atışı duyuldu yani bu haftalara kadarda hiç beta takibi yapılmamıştı..çok bilemiyorum o yüzden ama yükselmesi lazım ve yükseliyor seninkide bence güzel bişey bu

bencede canım beni daha önceki düşük olayımı eşim ben ve doktorum dışında kimse bilmiyor,şuan iğne kullandığımı bile çoğu kimse bilmiyor..
bazen misafir varken evde iğne saatim geldiğinde eşim odada bana yapıveriyor iğneyi geçip oturuyor kimsenin ruhu duymuyor :))
ne anlatayımki herkese hiç gereği yok her kafadan bilmiş bilmiş uyarılar geliyo kimseyi çekemem diye kimseye söylemiyorum vallahi..

canım seni çok iyi anlıyorum inan. allah korusun birşey olsa şimdi vah vah neden oluyoki allah allah araştırmasını yaptırdınızmı diye zırvalar herkes sanki biz o kadarını bilmiyoruz gibikötükedihüso-tatlicadiarzu-bizim kocada söyledi anasına dediğin gibi bütün erkek tarafı biliyo şimdi. işin kötüsü eltiyle hiç birbirimizi sevmiyoruz karı oh der bişey olsaÇok üzgünüm çoook aman boşver bunları vallahi ben bu düşüklerden sonra asabi oldum zıt bir laf gelince pat diye yapıştırıyorum artık cevabını elimde değil valla boşver söylersin lafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…