sağol baharçelik.cevap verdiğin teşekkür ederim canım acaba banada cevap yazan olurmu diye merak ediyordum. gerçekten üzülmemek elde değil. yine aynı şeyleri baştan yaşamaktan korkuyorum hep dua ediyorum isyan etmek istemiyorum eşimle tek istediğimiz sağlıklı güzel bi bebeğimiz olması. işte bide bu boş gebelik çıktı gerçekten öylemi şu anda bilmiyorum 4 gün sonra ögrencez. bide benim iğneyi göbeğimden eşim yapıyor iğne olan yerlerim aşırı morarıyo acaba bizmi yapamıyoruz diyorum 4 gündür kullanıyorum ama göbeğimin her yeri mosmor oldu şimdiden bu konuda bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Reiscim yapma ama böyle sakin olmaya çalış elinden geldiğince.
Biz ne kadar rahat olursak bu sürecin o kadar güzel geçeceğine inanıyorum ben.
Bir de evet stresin çoğunu biz çekiyoruz, ama bu eşlerimizin suçu değil ki..
Ben aslında biraz asabi bir insanım, tabiatım böyle telaşlı, stresliyimdir. Eşim sürekli huysuzum der bana.
Ama hamilelikle birlikte kendi kendime söz verdim, sessizlikle sakinlikle huzurla dolu yaşamak istiyorum bu süreci dedim kendime..
Ve elimden geldiğince eski huylarımı bırakmaya çalışıyorum.Umarım başarılı olurum.
Lütfen kızlar siz de başta kendi psikolojiniz için böyle yapmayı deneyin.
Eşlerinizi de üzmeyin, çünkü onlarda eminim derinden hissediyorlardır yaşadıklarınızı.
krizantam merhaba, sen doktorlara bakma canım, onlar pek sever kötü konuşmayı ve kürtaj yapmayı.. o yüzden moralini bozma, inşallah ii olur her şey..
kızlar, ben hamile değilim ama ben de ilk düşüğümde yaşadığım şeyleri düşünüp eşimin ailesine sinir oluyorum..... acaba liste mi yapsak eşinin ailesine sinir olanlar diye :)
reisdevrim, hadi artışa devam.. inş hızlanacak bu artışlar... bu arada ben de bilmiyorum aynı anda nasıl o kadar alıntı yapıldığını ve çok merak ediyorum....
sonuyok, inş rahim filmin temiz çıkar... ve bu işlemden sonra hemen hamile kalırısn... genelde hamileliği kolaylaştrıdığı söyleniyor bu işlemin... hadi hayırlısı...
merhaba.siteye yeni üye oldum uzun zamandır misafir olarak sizleri takip ediyordum artık bende katılmak istedim.şu anda 6 hafta 3 günlük hamileyim. bundan önce 2 kez hamilelik yaşadım ilkinde 4 haftalıkken hamile oldugumu öğrendiğim gün düşük yaptım. 2.sinde 5 haftalıkken kanamam başladı 20 gün boyunca sürekli yattım ve o da çok trajik bi şekilde sona erdi kürtaj oldum. sonra testlerimiz yapıldı. faktör 2 ve mthfr c677t heterozigot çıktı. şimdi 3. hamileliğim coraspin ve hibor diye bi iğneye başladık ama şimdide başka bi sorun çıktı doktor boş gebelik olabilir dedi hep bi sorun çıkmak zorundamı diye çok üzüldük cumartesi kontrolum var doktor yolk sacı göremezsek kürtaj dedi yani bizi hemen kötü sona hazırladı moralim çok bozuk. bebeğimizin olmasını cok istiyoruz. sanırım biraz fazla anlattım kusura bakmayın içim çok sıkılıyor.mafoldumben
evet gerçektende hamilelikten olmuş sanırım. kendimi daha dün toparlayabildim. şimdiyse hiçbişey yokmuş gibi... galiba dengesizleşiyorum :) ben burak ağcaya gidiyorum. bende gittiğim dr.lar arasında en memnun kaldığım dr. sende birkaç dr. a git hangisi aklına yatarsa ona devam et. bu bizim için gerçekten önemli. benim eşim bile dr.ları beğenmiyordu ama şimdi bu dr.a oda benle geliyor. o bile anlıyo dr.lardan :)
yaa bak işte bende herşeye kızıyorum sinirleniyorum ama eşime ve ailesine ayrı sinirleniyorum eskiden yaptıkları aklıma geliyorda o zaman bile delirecek gibi oluyorum. başka kişilerin geçmişli aklımın ucuna bile gelmezken onlar aklımdan çıkmıyorlar doğrusu. umarım buda geçer :)
sırayla değil sonuyokcum :) çalışan kazanır göbüşü dolar :) hadi bakalım bahaneler üretme haberlerini bekliyoruz ama sen kilo vermeye devam et biraz daha banada dr.lar kilo ver diyolardı dinlemiyordum 75le hamile kaldım şimdi ben bile durduramıyorum kendimi acayip boğazım açıldı :)
bu bacak ağrısı nasıl bişi benimde dizlerimden kopacak sanki bacaklarım ama aşırı kilo aldım ondan mı bilemiyorum oturup kalkarken dizlerim dehşet derecede ağrıyo... sen nasıl geçirdin o ağrıları formülün varsa versene :)
umarım acısız ağrıssız olur heemen yaz gelince merak ettim bak bende şimidi :)
nasıl bir akıntı ki rengi ne ve koku var mı, yanma var mı yazsana ... 16-17.haftalarda krem rengi kokusuz akıntı oluyo hemde aşırı derecede günde 2-3kez çamaşır değiştitrecek kadar hemde... böleyse korkma
benim dr.da bana normal doğum yapabilirsin dedi son günlerde kandaki trombositlere bakıyorlarmış ve normalse trombosit miktarı normal doğum yaptırıyorlarmış. doğrusu bende sezeryandasn korkuyorum ve normal doğum yapmayı düşünüyorum. inşallah aksilik çıkmazda normal doğum yaparım :)
ESERİZMİR canım sen bu kadar kişiye cevap vermeyi nasıl becerdin ben ancak bir kutucuk açabiliyorum:)) bu arada eşime ve onun ailesine karşı bir gıcıklık bendede oluştu kızlar. ottan b.. tan sinir oluyorum bu aralar. aynen benim koca benim gözüme cins görünüyo desem yeridir. herşeyi batıyo. her acıyı biz çekiyoruz onlar yan gelip yatıyolar birde geçen gece annesiyle falan konuştuktan sonra bir havalara girdi bir surat yaptı sebebini bilmiyorum abisi kardeşi falan gelmiş sanırım onlarımı anlatacaktı artık bilmiyorum bende ne zaman gelmiş kim gelmiş diye sormamıştım ondanmı böyle tavır yaptı konuşmadı bilmiyorum ama tabi ertesi günde ben sinirlendim patladım ne bu havan ne senin diye. şimdi konuşmuyorum. yani ben burda binbir türlü stresin içindeyim değer yükselicekmi kese görünecekmi aynı acıları yaşarmıyım diye. her gün göbekten iğne haftada bir kalçadan düşük iğnesi iki günde bir kan aldır her yerim delindi bir de bizim beyin gereksiz tavırlarıyla uğraşıyoruz. sonrada konuşmak istedi ama şimdide benim tavır yapasım var çeksin biraz:))) bu kadar stresteyken çokta umrumda sanki kardeşlerinin gelmesi gitmeside onları anlatıyo bana sinir ya böyle işte kızlar kısacası herkese herşeye gıcık kapıyorum bu aralar batıyo herşey:))))
Reiscim canımmm sen bunları düşünme şimdi...
Boşverrr dediğim gibi kimseye de bişe deme..Bu güzel haberi doyasıya kendin yaşa.
Değerin kendi sonuçlarımdan hatırladığım kadarı ile sanırım 3-4 haftalık, e zaten sen de o kadarlıksın heralde di mi:))
Bu arada değerini doktoruna gösterme ya da telefonla falan sorma şansın varsa böyle yap bence.
İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın canım benim:))
oooooo DİNAMİSİMMMM, KAHVELOKUMUMMMMMMMM, MERYEMİMMMMMM herkes burda kızlar hepinizi çok öpüyorum beni soran ve merak eden tüm arkadaşlarımı çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canlarım benim iyisiniz dimi. bu arada yukarıda okumuşsunuzdur değer 4 günde 120 den 380 çıktı normalmi kızlar?
Ama mesela ben daha eşimin ailesine söylemedim hamile olduğumu..3 ay dolana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Ne kadar az insan bilirse o kadar az oluyor stresi bence.
Bir de allah korusun ama başıma olumsuz bir eşy gelirse açıklama yapmak zorunda kalmayacağım böylelikle:))
Tavsiye ederim bence siz de hemen paylaşmayın, kendinize saklayın :))
benimde bu aralar bu konu çok canımı sıkıyor hiçbişey belli degılken kımsenın hamıle oldugumu bılmesını ıstememıstım ama eşimin annesine soyleyınce masallah su anda butun akrabalar bılıyorlar kımı gorsem hayırlı olsun doktora gıttınmı ne dedı dıye sormaya basladılar bı dahakı sefere eşimle aramızda kalcak kımseye soylemıycem dedım. bıde dusuk falan olursa gecmıs olsun faslı baslar artık hıc kımseyı canım ıstemıyor.en ıyısı 3. ayı doldurana kadar kımsenın bılmemesı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?