Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim keseyi gördük biz 4gün önce doktor yolk kesesini göremedi boş gebelik olabılır dedı 10 gun bekleyelım dedı işte cumartesı kontrolum vardı ama bugun boyle pembe lekem gelmeye basladı. 6 hafta 3 gunluk hamıleyım su anda doktor baktıgında 5+5 di. işte bakalım anlamadıkkı bos gebelıkmı gercekten bana bıraz yolk kesesını gormesı ıcın erken gıbı geldı cunku kesemız kucuktu daha. doktor oyle dedı ama anlayamadık kendımızı zaman bıraktık.

oyle dıyorum bende saglıklıysa eger bebek varsa vardır o olacak ama eger yoksa yoktur elımızden bısey gelmez hep ıstedıgımız saglıklı bebek doktorum bana boyle bı ıgne demedı ıste kanama baslayınca hastaneye gel yatıralım dedı heralde ıs ısten gectıkten sonra vurcak ıgneyı sımdılık gelme dedı.

canım bazı arkadaşlardan duyardım hep bazılarında geç göründü..
5+5 diyorsun bence daha minicik.. inşallah ilerleyen günlerde herşeyini göreceksiniz..
hemen üzülme stres yapma kendine rahat ol..
şuan yapabileceğin en iyi şey evdesin sanırım keyfine bak yat dinlen uzan tv izle..
keyifli bir meyve tabağı hazırla kendine uzat ayaklarını müzik dinle... vs ne bileyim kendini mutlu edeceğin bişey yap lütfen veee sakın üzülmee tamammı ..inşallah güzel gelişecek herşey.

birde ben bi şey sorcam 2 gun önce başka bi dr. muayene oldum oda baktı keseme oda yolk kesesi yok dedı bıde yaran var dedı acaba bu pembe akıntı yaradan kaynaklanırmı ben bunu kendı doktoruma soylemedım daha da boyle bısey yasayan veya duyan varmı aranızda. acaba işte bı ıhtımal baska bısey olurmu dıye dusunuyorum kendımce

cok saol meryemmeryem bıraz içim rahatladı yüzüm güldü işte bıde bu leke olmasa zaten o bıtırıyo benı hep tekrar saolasın canımopuyorumnanaktan

cok saol meryemmeryem bıraz içim rahatladı yüzüm güldü işte bıde bu leke olmasa zaten o bıtırıyo benı hep tekrar saolasın canımopuyorumnanaktan

canım benim :1hug:
bu yara durumunu doktoruna sorsaydın keşke .lekelenme yaradan dolayı mı diye..
bir görüş istersen bir önerisi veya bir bilgisi vardır canım

ya benım su an kendı doktorum var sureklı ona gıdıyorum sımdı senden sonra baska doktora gıttım muayene oldum dıyemedım sana guvenemedım der gıbı olcak dıye dıyemedım acıkcası

krizantemcim canım biraz rahatlamaya çalış seni rahatlatacaksa hiç bekleme kalk bi doktora git için rahat etçekse belkide çok önemsiz bişeydir belkide bebeğini görürsün sana bi süpriz yapar böyle daha çok stres oluyosun beklemek zordur canım

ya benım su an kendı doktorum var sureklı ona gıdıyorum sımdı senden sonra baska doktora gıttım muayene oldum dıyemedım sana guvenemedım der gıbı olcak dıye dıyemedım acıkcası

haklısın canım anlıyorum, kendi doktorun dışında gittiğin doktorla görüşebilme imkanın varmı hani yara demiş yaa en azından lekenin yarayla bağlantısını belki bişey derdi..

o doktoru telefonla zor bulurum heralde hastanedeydı o kalkıp kendı doktoruma gıtmeyı ısterımde ıste cok kalabalık muayenehanesi bıde sımdı bısey yapamayız deyınce oturdum bende ya lekenın gecmesını beklıycem yada artmasını keske bebegımı gorebılsem ama dusununce cok uzak gelıyo bana su an ınsallah bı gun olcak bılıyorum ama ne zaman ıste allahın ıstedıgı zaman olcak ınsallah. destegınız için cok saolun kıslar boyle burda konusmak cok ıyı gelıyomus bugun bunu anladım anlatmak ınsanı rahatlatıyor. her nekadar tanımasamda uzun zamandır sizi hep burda takip ettim inşallah sizde bebeklerınıze kavusursunuz saglıkla.tekrar saolun öpuyorum sizi.hımmm bıde funda dıye bı arkadasımız vardı onuda takip ediyodum ama goremedım bu ara yok sanırım oda hamıleydı son durumunu merak ettim.

cnm benim 8. haftada pembe lekeyi bırak kanamam geldi. 3 gün hastanede yatıp çıktım. merak etme plesanta yerleşirken böyle kanamalrın olması normal ilk haftalarda. sen moralini bozma iyi düşün iyi olsun. hafta hafta gebelik siteleri var internette onları okusana..

kızlar ben geldim beni soranlara tşk edrim
ama maalesef rahim filmini çektiremedim sinir içindeyim hastaneyi başlarına yıkasım geldi delirmek üzereyim çocuktan vazgeçicem bu gidişle

anlatayım hemen ben bundan 20 gün önce 9 eylül ünv kadın doğum polikliniğine gittim rahim filmi çektirmek istiyorum diye zaten orda asistan dolu ve bu çokbilmiş asistan beni muayene etmeden akıntın varmı ağrın sızın varmı diye sormadı bile muayene mi yapacak neyse yapmadı git gün al çektir rahim filmini dedi bende aldım ve bugün gittim hazırlandım ilacımı aldım masaya yattım ve neee göreyim iki asistan geldi biri kadın biri erkek aralarında muhabbet ediyorlar tecrübeli olmadıkları gayet açık ve en fazla 23 yaşındalar onları görünce daha çok korktum
kız yapacak bana işlemi kıza dedimki ben korkuyorum ilaç yakıyormu çok acıycakmı diyorum kız bana istemiyorsan istemiyorum diye imza atar çektirmezsin demezmi şok oldum içerdeki arkadaşıda kıza diyor ki sen tecrübelisin ama ileri fazla gitme aleti sokma falan gibi bişiler dedi ayyyy dedim tamam ben mefta olucam bu kızın ellerinde nihayet rahimi açmak için aparatı aldı geldi açacak baktı baktı yok dedi ben yapamam sende akıntı var yaparsam karın boşluğuna dolar enfeksiyon kaparsın ayyy allahım ölürmüsün öldürürmüsün ne olcak peki dedim sana ilaç yazayım akıntın iki haftada kurur sonra sen gün al tekrar gel öyle çekilecek demezmi bu da 1 ay sonra oluyor yani eşimde yanım da ben kıza kız dediğimde yeni doktor yani asistan hanfendiii ya dedim kad doğ polikniğinde neden beni muayene etmediler madem böyle saçamalıkta bu hastanede gördüm dedimbilmiyorum diyor eeee bilmiyorsan ben burda sizlerle zaman kaybediyorum dedim kız direkt bu ilaçları kullan öyle gel diyor

9 eylül kadar asistana meraklı bir hastane görmedim zaten geçen senede bir kadına göz ameliyatı yerine rahmini almışlardı demek bu sebeplerden oluyormuş

sonra eşim vardı ya yanımda ona bağırdım sinirimden özelde para gitcek diye yaptırmazsın burda el kadar çocuklara beni rezil ettirirsin dedim paran kıymeyli senin diye delirdim sonra ben çocuk istemiyorum bırak beni kendi halime ömrüm yetene kadar yaşamak istiyorum diye sinirimden ağladım kızlar çok kötü bir gündü ne yapayım ben aklımı kaçırıcam artık çocukta istemiyorum bıktım artık herşeyden hastanelerden doktor yüzü görmekten nefret ediyorum artık bana akıl verin yoksa delireceğim

sonuyok,
ah canım yaaa, haklısın, ne denir bilmiyorum ama okurken ben bile gerildim sinirlendim.. canım ya her işte bir hayır vardır, bence araştır daha rahat yaptırabileceğin bir yer bulursun belki... araştırma hastaneleri hep böyle... bunlar daha şimdiden böyle yarın uzman doktor olunca nasıl olurlar bilmiyorum... off offff...

Son düzenleme:
sonu yok çok vicdan azabı çektim sana ben tavsiye etmiştim orayı çok özür dilerim ama inan bana çok iyi davrandılar buda bana ders oldu bundan sonra kimseye hastane veya dr tavsiye etmicem ben memnun kalmıştım ama demekki druna denk gelmişim

sonuyok canım genede çok geçmiş olsun inanki benimde çok zor olmamıştı yattı kalktı 10 15 dk falan sürmüştü şansızlık olmuş hemen her şeyden vaz geçme bence kendine biraz zaman ver zaman her şeyin ilacı biraz sakinleş rahatla ondan sonra çektirirsin her şeyde bi hayır vardır bacım sıkma canını üzülme inan bende çok üzüldüm allah yardımcın olsun

canım ya öyle şey olurmu hiç tabiki söyleyeceğiz birbirimize tabiki dr tavsiye edeceğiz ama bu asistanlar sinir etti beni senin ne suçun olabilir lütfen herşeyde bir hayır vardır bende başka yerde çektiririm en iyi si bu olur

haklısın canım sakinleşmem lazım olsun bakalım bundada vardır bir hayır diyorum

hiç sorma kahvelokumcum aslında bebek için uğraşmak tedavi olmak inan dert değil fakat bu kendini bilmezler yüzünden insanın vazgeçesi geliyor doktorlar hastaneler yoruyor aslında bizi ve moralimizi de bozan bunlar ahhh param olsa bunları böyle konuştururmuyum herşeyin başı paraya bakıyor 6 aydır uğraşıyorum henüz sonuç belli olamadı neden bu gün al gün ver ayların kaybolsun zaman geçsin özele gitsem bir ayda teşhis tedavi olurdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…