- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
canım benim keseyi gördük biz 4gün önce doktor yolk kesesini göremedi boş gebelik olabılır dedı 10 gun bekleyelım dedı işte cumartesı kontrolum vardı ama bugun boyle pembe lekem gelmeye basladı. 6 hafta 3 gunluk hamıleyım su anda doktor baktıgında 5+5 di. işte bakalım anlamadıkkı bos gebelıkmı gercekten bana bıraz yolk kesesını gormesı ıcın erken gıbı geldı cunku kesemız kucuktu daha. doktor oyle dedı ama anlayamadık kendımızı zaman bıraktık.
cok saol meryemmeryem bıraz içim rahatladı yüzüm güldü işte bıde bu leke olmasa zaten o bıtırıyo benı hep tekrar saolasın canımopuyorumnanaktan
ya benım su an kendı doktorum var sureklı ona gıdıyorum sımdı senden sonra baska doktora gıttım muayene oldum dıyemedım sana guvenemedım der gıbı olcak dıye dıyemedım acıkcası
saol canım bugun kahverengı şekilde gelmedi hemen pembe geldi akıntı şeklinde kanama degilde doktorumu aradım zaten bende boş gebelikten şüpheleniyodu kanama olabılır demıstı ve oluyoda şimdi bısey yapamayız dedı kanama seklınde olursa gel hastaneye yatıralım dedı. şimdi korkarak evde beklıyorum her an artacakmı cogalacakmı agrım varmı dıye beklemekteyım.baska neden olabılır pembe akıntı hıcbı bılgım yok sızın bı bılgınız varsa benımle paylasırmısın.
sonu yok çok vicdan azabı çektim sana ben tavsiye etmiştim orayı çok özür dilerim ama inan bana çok iyi davrandılar buda bana ders oldu bundan sonra kimseye hastane veya dr tavsiye etmicem ben memnun kalmıştım ama demekki druna denk gelmişim
sonuyok canım genede çok geçmiş olsun inanki benimde çok zor olmamıştı yattı kalktı 10 15 dk falan sürmüştü şansızlık olmuş hemen her şeyden vaz geçme bence kendine biraz zaman ver zaman her şeyin ilacı biraz sakinleş rahatla ondan sonra çektirirsin her şeyde bi hayır vardır bacım sıkma canını üzülme inan bende çok üzüldüm allah yardımcın olsun
ah canım yaaa, haklısın, ne denir bilmiyorum ama okurken ben bile gerildim sinirlendim.. canım ya her işte bir hayır vardır, bence araştır daha rahat yaptırabileceğin bir yer bulursun belki... araştırma hastaneleri hep böyle... bunlar daha şimdiden böyle yarın uzman doktor olunca nasıl olurlar bilmiyorum... off offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?