Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar
sonuyok çok haklısın paranın gözü kör olsun vallahi.çok stres yaşamışsın üni.has.leri hep öyle tedavimizle mi uğraşalım bunların kaprisleriylemi uğraşalım bilemedim gitti.bende düşüğümde acil olarak üni.has.ne gitmiştim bunlar beni diri diri kesecek demiştim. bunların duyguları sıfırlanmış.bizleri dili olmayan,acı duymayan oyuncak gibi görüyorlar. biz onlara göre sadece hastayız birey,insan değiliz herhalde
ben antalyanın ilçesindeyim.50 km.kadar uzaklıkta ssk.nın geçtiği özel hastanede dün rahim filmimi çektirdim.korkarak gittim sabah gelin dediler akşam 5.te çektirebildim düşünün ben o saate kadar hastanenin içinde dışında dolandım durdum tanıdıkmı var sanki sırf bu hastane için taşınacağım vallahi işlerimizi ayarlarsak eşim ve ben zir.müh.yiz ondan ilçedeyiz.
neyse sonuç temiz çıktı 12lira muayene+138lira film parası ödedim.sadece spekulumu(metal olanından)
takarken azıcık ağrıdı içeriye ilacı verirken inan ağrımadı ve ekrandan gösterdi işlemi bana. kadın doğumcu+hemşiresi ve radyoloji teknisyeni yaptı işlemi.eşimin ise haberi bile olmadı neden bu kadar çok gidiyorsun dr.a diyor gülüyorum ah canım sürekli anlatıyorum tedavi aşamalarımı ama erkekler işte ne diyeyim.bu ay hamilelik düşünme dedi.

kızlar nerdesiniz 2 gündür kimse yok burayı terkmi ettiniz yaaaaaaa yalnız boynu bükük kaldım buralarda bises verinnnnnnnnnnn

Günaydııın herkese...
Hummu85 , sende yara vardı değil mi ? Doktor ( doktor özel değildi ) 1 ay önce bana yara olduğunu ve dondurmak gerektiğini söyledi...Dün başka bir doktora ( özele ) gittim yaraya baksın diye...Sende yara yok dedi...Aynı şey benim kardeşiminde başına gelmişti...Sana söyleyeyim dedim canım , yaniii bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor ... Özel dışında ben artık başka doktora gitmeyeceğim , çünkü insanın kafasını çok karıştırıyorlar...

Ravzacım sen neler yapıyorsun , nasıl gidiyor hamileliğin...Bebişin ve sen nasılsın ?

Reisdevrim bizi habersiz bırakma...Herşey çok güzel gider inşaallah...

Diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir ve problem yoktur inşaallah...

Hepinize sevgiler...

iyiyim canım yarın 13 .cü haftam bitiyo bebişin keyfi yerinde ultrasonda görecektin kıpır kıpır dı allahım en kısa zamanda sanada yaşatsınsenin adet 7 temmuzdu değilmi eğer ölese az kalmış bi belirti kıpırtı bişey varmı

Ravzacın dün gittiğim doktorda iyi bir doktor...Bende sadece mthfr 677 heterozigot , diğer değerler normal...Bana önemli olan homozigotluk , heterozigotun önemi yok tabi diğer değerlerin normalse dedi...Sadece asprin al gebelikte ve haftada bir kan pıhtılaşması için testleri yaptır dedi...Bir dost olarak söylüyorum hiç düşünmeden mutlaka amniyosentez yaptır dedi...Kendisi yaptırmış amniyosentezi , oda bayan doktor...Yani canım benim kafam bu heterozigotluk yüzünden çok karışık...

Canım benim bu ay bebiş yok galiba, dün doktorada gittimya olsa söylerdi...Ultrasonla baktı çünkü...Önümüzdeki aya inşaallah bebiş haberini vericem :)) Hemde ikiz :))

Canım sen tehlikeli haftaları geçiriyosun yavaş yavaş , ilk üç ay deşük olmazsa sonra büyük ihtimalle olmazmış...Herşey iyi olacak , yakında cinsiyetinide öğrenirsiniz...Erkek mi ne :))

canım benim sadece benimde bir değerim heterozigot diğerler normal banada sadece asprin yeter demişlrdi bundan önceki gebeliğimde ama 24 .cü haftada bebeğimi kaybettim yani yetmedi ya bacım insanın kafasını karıştırmada üstlerine yok dğrusu ben şu an 0.4 kük iğne ve asprin kullanıyorum ve allahıma binlerce kere şükür her şey yolunda sen bilirsin ama iğne kullanmak taraftarıyım

bilmiyorum canım hayırlısı olsun eli, ayağı düz olsunda kız erkek fark etmez ben zaten öğrenmiycem cinsiyetini süpriz olsun doğumda görücem nasıl olsa

canım benim önce senin sağlığın sen iyi olda nasıl olsa verirsin bebiş heberini yılmadan yorulmadan yola devam sıcaklar bastırıyo diye tembellik etmek yok tamammı

neyse canım çıkmam lazım benim kociş gelir birazdan yemeğe işim bitince girerim tekrar bu arada reis devrimden ses çıkmıyo o çalışıyodu bişeymi oldu acaba rapormu aldıki tekrar işallah iyidir allah yardımcısı olsun

bilmiyorum canım hayırlısı olsun eli, ayağı düz olsunda kız erkek fark etmez ben zaten öğrenmiycem cinsiyetini süpriz olsun doğumda görücem nasıl olsa

Evet canım çok doğru söylüyorsun , eli yüzü düzgün olsun, sağlıklı olsun...Bende acaba cinsiyetini öğrenmesem mi diye düşünüyorum...Zaman çabuk geçiyo ravzacım bi bakmışız burda bize bebişini ve doğum hikayeni anlatıyosun...

Bu arada iğne konusunda bende ısrarcı olmayı düşünüyorum,,,Lütfü bey benim durumumda olanlara iğnede veriyormuş çünkü...

selam kizlar topigin adi ni okudum da.. bu kan pihtilanmasi icin size diyecektim.. zencefil yeyin hergün. Taze zencefil... ufacik bir parca yeter opuyorumnanaktan

canım benim önce senin sağlığın sen iyi olda nasıl olsa verirsin bebiş heberini yılmadan yorulmadan yola devam sıcaklar bastırıyo diye tembellik etmek yok tamammı

Hiç tembellik yapmayı düşünmüyorum valla...Adet biter bitmez 8,10,12,14,16,18 ve 20 yide kaçirmicam :) Eğer böyle olmazsa adet biter bitmez hergün ... Eğer böylede olmazsa sabah ve akşam :) eee napalım artık ... denemekten zarar gelmez...

Reisdevrim yazmayınca ben hep doktordadır diye düşünüyorum...İyi haberlerini bekliyoruz reis devrim...

selam kizlar topigin adi ni okudum da.. bu kan pihtilanmasi icin size diyecektim.. zencefil yeyin hergün. Taze zencefil... ufacik bir parca yeter opuyorumnanaktan

Önerin için çok teşekkür ederiz...Canım kah pıhtılaşma problemi olanlar her gün iğne vurulmak zorundalar , böylece bebişler daha iyi besleniyor ve düşük olmuyor...Kısaca böyle...

dinamiss dün lekelenmem oldu demişsin şimdi nasılsın kaç haftalık oldun

Canım sağol sorduğun için.
Bugün 7. haftanın ilk günü.
Sonrasında devamı gelmedi, ama öğrendim öğreneli bu ikinci kez oldu.
Doktor aspirini keselim, iğneye devam et şimdilik dedi.
Cumartesi de kontrolüm var, inşallah iyi haberler alırım doktordan.
Bakalım hakkımızda hayırlısı, inşallah sağlıklıdır bebeğim ve tabii ki hepimizin bebekleri.

Kızlar zencefilin yararları şunlarmış...

ıştah açıcıdır,
Antiseptik özelliği kanın temiz kalmasını sağlar, Mideyi düzenler,
Mide bulantılarını giderir,
Mide ağrılarında ve hazımsızlıkta iyi bir seçimdir,
Bağırsaklarda biriken ve atılamayan gazların kolaylıkla atılmasını sağlar(colic),
Solunum yollarını açar,
kanın yapısını daha akışkan hale getirir(ki bu kalbin daha rahat çalışmaı demektir)
Vücutta sıcaklık ve terleme meydana getirir.
Zencefil gerçekten iyi bir anti oksidandır(oksitleri temizler dışarıya atılmasına yardımcı olur)
Kalp ritminin düzene girmesini sağlar,
özellikle romatizmal rahatsızlıklarda bin yıllardır kullanılmaktadır.
Baş ağrılarını gideici özelliği vardır,Zencefil
Uykuyu rahatlatır,
Kandaki kollesterolu diğer bir çok bitkiye nazaran daha fazla oranda düşürür,
Bu ve buna benzer daha bir çok faydaları vardır zencefilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…