Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gelgit nasılsın. hazırlıklar nasıl gidiyor.

ayyy o kadar sıcakki hazırlık falan yapmıyorum artık.bez almam gerek bebeğimede kendimede.onun dışında herşey hazır zaten.yanı sanırım... aman sağlıkla doğsunlarda gerisi halledilir diyorum ben.çok az kaldı ayın 20 sinde gunumuzu belırleyeceğiz.sancılarım cok cok fazla benım magnezyum verdi içinde 20 tane var her akşam 1 tane toz.suya döküp içiyorum.sün 1 saat içinde 4 sefer sancı girdi.sanırım saatte 6 ya cıkarsa geldiğinin habercisiymiş.bakalım daha yenı başladım.2 hafta daha dayanalımda sonrası gelsede normal sayılıyor artık.

gelgitcim canım allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelir beben rabbim tüm kötülüklerden sakınsın tm bebeleri inşallah

kızlar merhaba nasılsınız

bende bugün hastaneye gittim klasik artık benim için bari rahim filmini çektiremedim bu arada hematolog ve endokrine gideyim dedim ama çok erken sıra almak gerekiyormuş yani yarın gideceğim fakat bugün gece 11 de filan sıra almam gerekmiş zaten topu topu 20 kişiye bakıyorlar bende eşimin yanına gittim bu gece bana sıra alırmısın diye o da eve geleyim sonra tekrar gelir alırım dedi sonra düşündük ki dahaaaaaa çoookkkkk süründürecekler bunlar bizi hastanelerde

bende dedim dur bakalım bu test sonuçlarımı kadındoğumcuma bi göstereyim ne diyecek (drum ünv değil özel) sonra baktı ve bana iğne aspirin kullanıcan dedi işte ee bu da klasik sonra troidim yüksek dedim onun için ne yapıcaz dedim fazla yüksek değil dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında bakıcaz eğer artarsa ilaç veririm dedi sonrada adetinin 2. günü gel yumurta takibi yapalım gebeliğikolaylaştırmak için dedi ayrıca bu bebeği kaybetmek istemiyorum dedim deneme yanılma yapıldı zaten şimdiye kadar dedim eğer hematoloğa gitmem gerekiyorsa iğne dozunu ayarlamak için söyleyin dedim bunu kaybetmek istemiyorum gerek yok dedi zaten onu biz ayarlıyoruz falan dedi

ben şimdi başka bir kadın doğumcudan da randevu aldım pazartesiye onada danışıcam bakalım o neler söylücek

papatyacım sana bir sorum olacak hematoloğa gitmem şartmı kadındoğumcu bu iğne dozunu ayarlayabilirmi sen gitmiştin o yüzden soruyorum

meryem meryem sen gittinmi hematoloğa senin iğne dozunu kim ayarladı

herkese soruyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinicem kızlar

canım benim günde 2 kere iğne yapmaktan hiç yer kalmadı çok kötü durumda kollarım açıkcası lütfü bey 2 kere diyince hiç günde tek 0.6 yapsam olurmu demek aklıma gelmedi bi bildiği vardır dedim eğer tek yapsam olcaksa bende o şekilde isterim en azında bi kere iğne girmiş olur benim akıntım hala devam ediyo öğle saatlerinde özellikle işteyken oluyo koku kaşıntı yanma yok ama sulu olunca korktum amniyon sıvısı olabilrimi diye düşünmedim değil ayın 11 de lütfü beyde kontrolüm var hepsini sorcam malum kendisine sormayınca anlatmıyo o açıdan sıkıntı yaşıyorum sanki yolunda gitmeyen bişeyler varmış gibi geliyo iğneler etki ediyomu yada çokmu kanım sulanıyo sürekli kafam bunlarla meşgul kasık ağrılarımda oluyo lütfü bey normal olur dedi tüm gebelik boyunca bakalım heralde o normal diyosa normaldir güvenmekten başka çaremiz yok

kendine ve bebişine çok ii bak canım öpüyorum

Canım , son zamanlarda çok gerildin , haklısın , bazen herşey üstüste gelir ama gelip geçecek bugünler biraz sabır canım...Şu filmi hayırlısıyla çektirirsen geriye bişey kalmıyor...Canım , hematoloğa gitmen şart değil bence , yani eğer gitme şansın varsa iyi olur ama ...Yalnız iğneyi verecek kadın-doğumcun iyi olsun , bizim durumumuzda hastaları olsun...Bak ne diycem ...Pıhtılaşma sonuçlarını Lütfü beye , bir de Osman develioğlu hoca varmış bursada , onlara mail at ve hangi doz iğne kullanman gerektiği konusunda görüşlerini al...Ona göre bir de orda gittiğin kadın doğumcunun görüşüne göre bi karar verebilirsin...Yalnız kadın doğumcun iyi olsun , ben mersinde bi prof a gittim ve bana " tedbir olarak aspirin önericem " dediğini düşün...Ben en az 0,6 lık iğne kullanmam gereken bi haldeyken...O yüzden ordaki doktorunun görüşünü al , sonra da hocalara mail atarak teyit et , için rahat eder canım... En kısa zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle , çok sevgiler ....

merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim pcye acaba benide merak eden olmusmudur diye açtım baktım kimse beni sormamış heralde yeni oldugum için burda.reisdevrim sen nasıl oldun acaba merak ettim seni.aynı gün lekelenmemiz olmuştu ben çok üzgünüm çünkü gece düşük yaptım moralim çok bozuk umarım sen iyisindir. benide merak edip sordugunuz için herkese teşekkür ederim...

Canım Lütfü beye sor bu konuyu , ben sormuştum , hiç farketmez demişti..Gittiğinde sen de sor ..Günde bir seferde bile bayağı bi morarma , sertlik oluyor , yer kalmıyor ..Daha rahat edersin...Akıntıya da moralini bozma dediğim gibi çoğu hamilede oluyor , benim doktorum da kesinlikle normal olduğunu söyledi , ben de senin gibi tedirgin olmuştum...ıstersen benim gibi kültür verebilirsin , için rahat eder ...Çok öpüyorum canım...

canım aynen öyle kabus dolu bir süreçten sonra riske girmeyi göze alamadım. tamam hastanede doğuracaz, steril ortam falan... ama yine de risk var. bebeğimi riske atamadım ve vuruldum. hemde sağlık ocağında. bana bir aşı adı verildi ama tükemişti içbir yerde yoktu. sağlık ocaklarında tetanoz ve difteri karışık ama sürekli vurulan o aşı. bu kadar kişiye vuruluyor diyip vuruldum ama tek doz. doktorum 2. ye gerek yok dedi bana . Allah'a emanet güzelim ya.bende ne ağrı ne acı ne ateş hiçbişey olmadı bende anlamadım. hatta yeri bile belli değildi vurulduktan sonra. umarım sende de öyle olur. inan hiç anlamadım ben. hatta eşime ya hemşire çaktımadan çöpemi attti dedim. baya bi pinpiriklenince ben bu aşı bişey yaparmı diyekaydirigubbakcemile3 umarım seninde kolaycacık olur.

sıcaklardan bende çoooook bunalıyorum. çıkıp yürümeye çalıştığımda beş adım sonra gözüm oturacak yerlerde oluyor. sancım yok benim ama sertleşmeler oluyor gelgitcim. aman aman birazcık daha dursun bebişlerimiz. 36. haftayı tamamlayalım. sonra bakarızkaydirigubbakcemile3 sen coraspini naptın ben bugün bıraktım artık sadece iğne kaldı. o da gece vuruyorum. bizim bezimizi anneannesi hediye almış,prima yeni doğan 2-5 kg arası. hastane çantasını yaparız artık yavaş yavaş. hadi bakalım geriye sayım başladı Allahın izniyle. bizim de 16 temmuzda randevumuz var o zaman belli olur sanıırm doğum şekli ve günü..

meraba, bende 3 düsük yaptim.bende de kan pihtilasmasi var,aradan 1,5yil gecti ve simdi 5 haftalik hamileyim.Ama dün geceden beri kahverengi akintim var bugün doktora gittim. saedece dinlen dedi,ama cok korkuyorum.

canım benim papatyanın dediği gibi son günlerde hastane tahlil derken sen biraz yoruldun çok iyi anlıyorum..

canım ben hematologtan sadece tahlil sonuçlarımı almıştım kendi doktorum sonuçlara bakarak bana şu iğne şu dozda kullanıcaksın demişti..
şuan çok yoğunum ofisteyim hemen kısa cvp verdim sonra giricem kızlar öpüuyorum sizi

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin demekki hakkında hayırlısı buymuş üzülme demek çok saçma olur biliyorum ama sabır ve zaman senin ilacın şu an sana ne desek boş gelecek o yüzden seni çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz bebeklerimizi kaybettik allah yardımcın olsun

Canım Allah sabır versin...İnşaallah bundan sonra böyle bir şey yaşamazsın...Canım senin ilk düşüğünmüydü...Herşeyde bir hayır vardır ,ben bebeğimi 37+5 te kaybettim hala aklımda ve hiç çıkmayacak aklımdan ama sabretmemiz gerekiyor...Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşaallah arkadaşım...

Arkadaşlar listemizi tekrar güncelliyorum lütfen listede olmayanlar kendlerini ekleyebilirler mi?

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)...............................677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

krizantem20 çok geçmiş olsun.
Zor bir süreç biliyorum ama inan ki zamanla geçecek canım.
Sen sakin kalmaya, kendini mümkün olduğunca üzmemeye çalış lütfen..

Allahım sabrını versin, bir daha da yaşatmasın inşallah.

Son düzenleme:
kızlar ya aranızda malatyada olan varmı
bana malatyada iyi bir kadın doğum doktoru lazım ama bulamıyorum
kaç doktora gitdiysem hamileliliğimde hgiç biri bana iğne vermedi
şimdi tekrar bebek düşünüyorum ve takibimi iyi yapacak bir doktora ihtiyacım var

papatyacım ve meryemcim çok tşk ederim kızlar

gittiğim dr ban 0,4 lük yada0,6 ayarlıcaz dedi yani çoğu dr iğne taraftarı değil fakat ben gerekli görüyorum dedi bende bana iğne önerecek dra gitmek istiyorum zaten bu hamileliğimide riske atmak istemiyorum dedim zaten ikincisinde aspirin kullandım fakat sonuç aynıydı gerçi ikincisinde bu değerlerimide bilmiyordum ya neyse

pazartesi gideceğim dr ne diyecek bakalım bekliyorum merakla bu arada gideceğim dr eserizmirin de doktoru ilk gittiğim dr da çiçeklaranın doktoru yani onlarda iğne kullanıyorlar ya o yüzden içim rahat papatyacım ayrıca ilk gittiğim dr 2. kürtajımı yapmıştı

papatyacım lütfü beye mail atıp sordum canım copaspin ve 0,3 lük günde iki defa dedi ama banada stres olur gibi geldi günde iki kez iğne tek doz 0,6lık düşünüyorum bende ama içimde bir umut var bu bebeğim yaşayacak ve sağlıkla doğacak inş allah isterse tabi ki denemeden göremeyiz

bu arada eşim kararsız çocuk konusunda çok çektik çok yıprandık o yüzden hamile kalmam adamı korkutuyor aynı stresler yine diye bugün sordum bebek düşünelimmi artık diye .....biraz düşünmem gerek diyor kararsız yani gerçi ben karar verdim bir defa daha deniycem bu sefer iğneyle ama işte eşimi bekliyorum bi karar versede çalışmalara başlasak diye

herşey kısmet tabiki allah herşeyin hayırlısını versin zaman geçince çekilen acılar unutuluyor ve yeniden düşünüyor insan yapmam asla dediği şeyleri ne tuhaf insanoğlu ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…