gelgit nasılsın. hazırlıklar nasıl gidiyor.
ayyy o kadar sıcakki hazırlık falan yapmıyorum artık.bez almam gerek bebeğimede kendimede.onun dışında herşey hazır zaten.yanı sanırım... aman sağlıkla doğsunlarda gerisi halledilir diyorum ben.çok az kaldı ayın 20 sinde gunumuzu belırleyeceğiz.sancılarım cok cok fazla benım magnezyum verdi içinde 20 tane var her akşam 1 tane toz.suya döküp içiyorum.sün 1 saat içinde 4 sefer sancı girdi.sanırım saatte 6 ya cıkarsa geldiğinin habercisiymiş.bakalım daha yenı başladım.2 hafta daha dayanalımda sonrası gelsede normal sayılıyor artık.
Canım hem umutsevgime de cevap gibi olsun...
Ben de 0,6 fraksiparin kullanıyorum...Lütfü bey 0,3 x2 demişti...Hematolog da öyle yapacağınıza 0,6 günde bir kez uygulayın aynı şey hem günde iki enjeksiyon yıpratıcı olur dedi...Ben iğnenin etki süresi olarak tereddüt ettim , hematolog da damar açıcı tedavi yaptığımız zaman 12 saatte bir veriyoruz , sizin durumunuzda koruyucu amaçlı olduğu için bütün hamile hastalarıma öyle uygulatıyorum dedi...Sonra Lütfü beye tekrar sordum , hiç farketmez günde bir kez uygulayın dedi ...Yani önemli olan gün içinde 0,6 lık dozu almak , ama tek seferde , ama 0,3x2 şeklinde iki seferde...Ben 4,5 aydır günde bir kez yapıyorum..Hiçbi sorun yaşamadım...Hem günde tek iğne olduğum için daha çok yer kalıyor...
Böyle işte canım...smm06 akıntın vardı galiba canım...Aynı sorun bende de vardı..Hatta ben iyice tedirgin olmuştum hafif sulu olduğu için endişeleniyordum...Beraberinde kaşıntı ,yanma , ağrı yoksa kötü kokulu değilse normal demişti doktor...Defalarca normal olduğunu söyledi , en son gene sorunca kültür alalım için rahat etsin , enfeksiyona rastlarsak tedavi veririz dedi...Ben Allah korusun keseden akıntı olur filan diye korkmuştum , doktorum mümkün değil dedi , zaten doğum kanalı kapalı olduğu için ordan gelemez dedi ..Neyse bayağı rahatladım.. Burda Nazlıyla fundada da olmuştu özellikle sabah saatlerinde hafif sulu akıntı ..Yani şu sıralar öyle bi akıntın varsa korkma canım...Gebelikte normal kabul ediliyor...İlerleyen gebelik döneminde kıvamı artıyormuş...
Sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum canım , kendine iyi bak...Sevgiler...
Canım , son zamanlarda çok gerildin , haklısın , bazen herşey üstüste gelir ama gelip geçecek bugünler biraz sabır canım...Şu filmi hayırlısıyla çektirirsen geriye bişey kalmıyor...Canım , hematoloğa gitmen şart değil bence , yani eğer gitme şansın varsa iyi olur ama ...Yalnız iğneyi verecek kadın-doğumcun iyi olsun , bizim durumumuzda hastaları olsun...Bak ne diycem ...Pıhtılaşma sonuçlarını Lütfü beye , bir de Osman develioğlu hoca varmış bursada , onlara mail at ve hangi doz iğne kullanman gerektiği konusunda görüşlerini al...Ona göre bir de orda gittiğin kadın doğumcunun görüşüne göre bi karar verebilirsin...Yalnız kadın doğumcun iyi olsun , ben mersinde bi prof a gittim ve bana " tedbir olarak aspirin önericem " dediğini düşün...Ben en az 0,6 lık iğne kullanmam gereken bi haldeyken...O yüzden ordaki doktorunun görüşünü al , sonra da hocalara mail atarak teyit et , için rahat eder canım... En kısa zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle , çok sevgiler ....kızlar merhaba nasılsınız
bende bugün hastaneye gittim klasik artık benim için bari rahim filmini çektiremedim bu arada hematolog ve endokrine gideyim dedim ama çok erken sıra almak gerekiyormuş yani yarın gideceğim fakat bugün gece 11 de filan sıra almam gerekmiş zaten topu topu 20 kişiye bakıyorlar bende eşimin yanına gittim bu gece bana sıra alırmısın diye o da eve geleyim sonra tekrar gelir alırım dedi sonra düşündük ki dahaaaaaa çoookkkkk süründürecekler bunlar bizi hastanelerde
bende dedim dur bakalım bu test sonuçlarımı kadındoğumcuma bi göstereyim ne diyecek (drum ünv değil özel) sonra baktı ve bana iğne aspirin kullanıcan dedi işte ee bu da klasik sonra troidim yüksek dedim onun için ne yapıcaz dedim fazla yüksek değil dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında bakıcaz eğer artarsa ilaç veririm dedi sonrada adetinin 2. günü gel yumurta takibi yapalım gebeliğikolaylaştırmak için dedi ayrıca bu bebeği kaybetmek istemiyorum dedim deneme yanılma yapıldı zaten şimdiye kadar dedim eğer hematoloğa gitmem gerekiyorsa iğne dozunu ayarlamak için söyleyin dedim bunu kaybetmek istemiyorum gerek yok dedi zaten onu biz ayarlıyoruz falan dedi
ben şimdi başka bir kadın doğumcudan da randevu aldım pazartesiye onada danışıcam bakalım o neler söylücek
papatyacım sana bir sorum olacak hematoloğa gitmem şartmı kadındoğumcu bu iğne dozunu ayarlayabilirmi sen gitmiştin o yüzden soruyorum
meryem meryem sen gittinmi hematoloğa senin iğne dozunu kim ayarladı
herkese soruyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinicem kızlar
Canım Lütfü beye sor bu konuyu , ben sormuştum , hiç farketmez demişti..Gittiğinde sen de sor ..Günde bir seferde bile bayağı bi morarma , sertlik oluyor , yer kalmıyor ..Daha rahat edersin...Akıntıya da moralini bozma dediğim gibi çoğu hamilede oluyor , benim doktorum da kesinlikle normal olduğunu söyledi , ben de senin gibi tedirgin olmuştum...ıstersen benim gibi kültür verebilirsin , için rahat eder ...Çok öpüyorum canım...canım benim günde 2 kere iğne yapmaktan hiç yer kalmadı çok kötü durumda kollarım açıkcası lütfü bey 2 kere diyince hiç günde tek 0.6 yapsam olurmu demek aklıma gelmedi bi bildiği vardır dedim eğer tek yapsam olcaksa bende o şekilde isterim en azında bi kere iğne girmiş olur benim akıntım hala devam ediyo öğle saatlerinde özellikle işteyken oluyo koku kaşıntı yanma yok ama sulu olunca korktum amniyon sıvısı olabilrimi diye düşünmedim değil ayın 11 de lütfü beyde kontrolüm var hepsini sorcam malum kendisine sormayınca anlatmıyo o açıdan sıkıntı yaşıyorum sanki yolunda gitmeyen bişeyler varmış gibi geliyo iğneler etki ediyomu yada çokmu kanım sulanıyo sürekli kafam bunlarla meşgul kasık ağrılarımda oluyo lütfü bey normal olur dedi tüm gebelik boyunca bakalım heralde o normal diyosa normaldir güvenmekten başka çaremiz yok
kendine ve bebişine çok ii bak canım öpüyorum
Nazlıcım merhaba , nasılsın ? Öncelikle oğlunu çok öpüyorum...Buluşmanıza az kaldı ne mutlu...
Canım şey sorucam sana , ben 5. aydayım şu an , bu ay tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş herhalde...Sen bayağı bi kararsız kalıp sonra yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam...Henüz doktorumla konuşamadım , 15 inde randevum...Meryem de aşının çok ağrıttığını söylemişti, sende de öyle oldu mu ? Tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum...
ayyy o kadar sıcakki hazırlık falan yapmıyorum artık.bez almam gerek bebeğimede kendimede.onun dışında herşey hazır zaten.yanı sanırım... aman sağlıkla doğsunlarda gerisi halledilir diyorum ben.çok az kaldı ayın 20 sinde gunumuzu belırleyeceğiz.sancılarım cok cok fazla benım magnezyum verdi içinde 20 tane var her akşam 1 tane toz.suya döküp içiyorum.sün 1 saat içinde 4 sefer sancı girdi.sanırım saatte 6 ya cıkarsa geldiğinin habercisiymiş.bakalım daha yenı başladım.2 hafta daha dayanalımda sonrası gelsede normal sayılıyor artık.
kızlar merhaba nasılsınız
bende bugün hastaneye gittim klasik artık benim için bari rahim filmini çektiremedim bu arada hematolog ve endokrine gideyim dedim ama çok erken sıra almak gerekiyormuş yani yarın gideceğim fakat bugün gece 11 de filan sıra almam gerekmiş zaten topu topu 20 kişiye bakıyorlar bende eşimin yanına gittim bu gece bana sıra alırmısın diye o da eve geleyim sonra tekrar gelir alırım dedi sonra düşündük ki dahaaaaaa çoookkkkk süründürecekler bunlar bizi hastanelerde
bende dedim dur bakalım bu test sonuçlarımı kadındoğumcuma bi göstereyim ne diyecek (drum ünv değil özel) sonra baktı ve bana iğne aspirin kullanıcan dedi işte ee bu da klasik sonra troidim yüksek dedim onun için ne yapıcaz dedim fazla yüksek değil dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında bakıcaz eğer artarsa ilaç veririm dedi sonrada adetinin 2. günü gel yumurta takibi yapalım gebeliğikolaylaştırmak için dedi ayrıca bu bebeği kaybetmek istemiyorum dedim deneme yanılma yapıldı zaten şimdiye kadar dedim eğer hematoloğa gitmem gerekiyorsa iğne dozunu ayarlamak için söyleyin dedim bunu kaybetmek istemiyorum gerek yok dedi zaten onu biz ayarlıyoruz falan dedi
ben şimdi başka bir kadın doğumcudan da randevu aldım pazartesiye onada danışıcam bakalım o neler söylücek
papatyacım sana bir sorum olacak hematoloğa gitmem şartmı kadındoğumcu bu iğne dozunu ayarlayabilirmi sen gitmiştin o yüzden soruyorum
meryem meryem sen gittinmi hematoloğa senin iğne dozunu kim ayarladı
herkese soruyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinicem kızlar
merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim pcye acaba benide merak eden olmusmudur diye açtım baktım kimse beni sormamış heralde yeni oldugum için burda.reisdevrim sen nasıl oldun acaba merak ettim seni.aynı gün lekelenmemiz olmuştu ben çok üzgünüm çünkü gece düşük yaptım moralim çok bozuk umarım sen iyisindir. benide merak edip sordugunuz için herkese teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim pcye acaba benide merak eden olmusmudur diye açtım baktım kimse beni sormamış heralde yeni oldugum için burda.reisdevrim sen nasıl oldun acaba merak ettim seni.aynı gün lekelenmemiz olmuştu ben çok üzgünüm çünkü gece düşük yaptım moralim çok bozuk umarım sen iyisindir. benide merak edip sordugunuz için herkese teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?