Canım sağol sorduğun için.
Bugün 7. haftanın ilk günü.
Sonrasında devamı gelmedi, ama öğrendim öğreneli bu ikinci kez oldu.
Doktor aspirini keselim, iğneye devam et şimdilik dedi.
Cumartesi de kontrolüm var, inşallah iyi haberler alırım doktordan.
Bakalım hakkımızda hayırlısı, inşallah sağlıklıdır bebeğim ve tabii ki hepimizin bebekleri.
slm kızlar ben kayınvalıdemlerdeyım o yuzden pek gıremıyorum gecmıssıde okuyamadım ınsallah hersey yolundadır bende sımdılık kotu gıden bısey yok cok sukur kızlar ya sıze bısey soracaktım ıgnelerı gunde bı keremı ıkı keremı kullanıyosunuzz cvp yazarsanız sevınırım rabbım herkesın gonlune gore versın alllaha emenet olunn optttt
slm kızlar ben kayınvalıdemlerdeyım o yuzden pek gıremıyorum gecmıssıde okuyamadım ınsallah hersey yolundadır bende sımdılık kotu gıden bısey yok cok sukur kızlar ya sıze bısey soracaktım ıgnelerı gunde bı keremı ıkı keremı kullanıyosunuzz cvp yazarsanız sevınırım rabbım herkesın gonlune gore versın alllaha emenet olunn optttt
BAHARCIM dilek aslanı çok duydum herkes çok iyi diyor fakat irenbe çok pahalı bir merkez allah sana kolaylıklar verisn canım inş hamile kalıp değerli hediyene kavuşursun allah kimseyi bu yolda oyalamasın canım
valla Allah'a şükür büyüdük canım ya..darısı burada ki tüm arkadaşların başına sağ salim kucağımıza alsak hayırlısıyla. heyecan başladı baya artık:sm_cool:
sağ salim kucağına alırsın inşallah canım yolun sonuna az kalmış mis kokulunu doya doya bizler içinde koklarsın o zaman
nazlı mrb nasılsın
merhaba arkadaşlar ben 3 düşük yaptım nedenlerini öğrenmek için fakulteye gittim bu tahlıleri yaptırdim bazıları daha çıkmadı bunlardan anlayan birileri varmı acaba nereye yazacağımı bilemedim bende buraya yazdım cavaplarınızı bekliyorum
Koagulometre
Örnek Tipi : Plazma
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama
PTR (sec) 12.3 9.5 - 13
PTR (INR) 1.01 0.88 - 1.2
APTT 31.5 25 - 35
FIBRINOJEN 218 212 - 488
ANTİ TROMBİN 3 58 * 84.60 - 120.00
PROTEİN S 82.0 64.40 - 128.80
Mikro Elisa
Örnek Tipi : Serum
ANTİ KARDİYOLİPİN IgG Negatif
ANTİ KARDİYOLİPİN IgM Negatif
HPLC - AA
Örnek Tipi : Plazma
HOMOSYSTEİNE 10,45 umol/L 5 - 14
Canım hem umutsevgime de cevap gibi olsun...canım ben fraxiparin 0.3 lükten günde 2 kere yapıyorum sen günde kaç kere yapıyosun ankarada dr un kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?