Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar ben kayınvalıdemlerdeyım o yuzden pek gıremıyorum gecmıssıde okuyamadım ınsallah hersey yolundadır bende sımdılık kotu gıden bısey yok cok sukur kızlar ya sıze bısey soracaktım ıgnelerı gunde bı keremı ıkı keremı kullanıyosunuzz cvp yazarsanız sevınırım rabbım herkesın gonlune gore versın alllaha emenet olunn optttt

Canım benim bi tanıdığımın nerdeyse doğuma kadar ara ara kanamaları olurdu...Bebişlerini sağlıkla kucağına aldı...Bence her şey yolunda Allahın izniyle tabi...İyi haberlerini hep alırız inşaallah...

umut sevgim iyi haberlerine çok sevindim iğneb kaçlık doktorun sölemedimi bacım bildiğim kadarıyla hepimiz genelde 1 kez vuruluyoruz iğneyi sen doktounla konuşsana bacım herkesin bünyesi farklı allaha emanet ol

canım ben fraxiparin 0.3 lükten günde 2 kere yapıyorum sen günde kaç kere yapıyosun ankarada dr un kimdi

BAHARCIM dilek aslanı çok duydum herkes çok iyi diyor fakat irenbe çok pahalı bir merkez allah sana kolaylıklar verisn canım inş hamile kalıp değerli hediyene kavuşursun allah kimseyi bu yolda oyalamasın canım

efet canım pahalı ssk anlamasıda yok ilaçlar muayene ücteri iğneler derken baya bi zorlanıyorum aslında ama sigortadan çok çektim işim gereğide gidem,yorum zaten yoğunum buraya akşamları iş çıkışı gidiyorum iyi oluyo ah sıpalar ah daha doğmadan para yiyolar bir de doğunca valla pek şanslı bu bebeler yahu

valla Allah'a şükür büyüdük canım ya.. darısı burada ki tüm arkadaşların başına sağ salim kucağımıza alsak hayırlısıyla. heyecan başladı baya artık:sm_cool:

sağ salim kucağına alırsın inşallah canım yolun sonuna az kalmış mis kokulunu doya doya bizler içinde koklarsın o zaman

zeynepçim bunların bazıları banada yapıldı pıhtılaşmayla ilgili tesler bazıları

nazlıcım inşallah sizleri gördükçe dahada umutlanıyorum dahada yürekleniyorum inşallah bir dahaki bebeğime hamiş kaldığımda aynı şeyleri yaşamadan mis kokulumu alırım kucağıma

evet bazı testlerim daha çıkamadı bazılarıda daha yapılmadı sonuçları almadığımız için dr ye daha göstermek internet uzrinden baktım belki anlayan birileri vardır dedim. sana yapılanlarda bir şey çıktımı

efet canım mthfr heterozigot çıktı kanda pıhtılaşma yane bu yüzden iğne kullanıcam diğer arkadaşlar gibi bende hamiş kalınca irde aspirin

canım ben fraxiparin 0.3 lükten günde 2 kere yapıyorum sen günde kaç kere yapıyosun ankarada dr un kimdi
Canım hem umutsevgime de cevap gibi olsun...

Ben de 0,6 fraksiparin kullanıyorum...Lütfü bey 0,3 x2 demişti...Hematolog da öyle yapacağınıza 0,6 günde bir kez uygulayın aynı şey hem günde iki enjeksiyon yıpratıcı olur dedi...Ben iğnenin etki süresi olarak tereddüt ettim , hematolog da damar açıcı tedavi yaptığımız zaman 12 saatte bir veriyoruz , sizin durumunuzda koruyucu amaçlı olduğu için bütün hamile hastalarıma öyle uygulatıyorum dedi...Sonra Lütfü beye tekrar sordum , hiç farketmez günde bir kez uygulayın dedi ...Yani önemli olan gün içinde 0,6 lık dozu almak , ama tek seferde , ama 0,3x2 şeklinde iki seferde...Ben 4,5 aydır günde bir kez yapıyorum..Hiçbi sorun yaşamadım...Hem günde tek iğne olduğum için daha çok yer kalıyor...

Böyle işte canım...smm06 akıntın vardı galiba canım...Aynı sorun bende de vardı..Hatta ben iyice tedirgin olmuştum hafif sulu olduğu için endişeleniyordum...Beraberinde kaşıntı ,yanma , ağrı yoksa kötü kokulu değilse normal demişti doktor...Defalarca normal olduğunu söyledi , en son gene sorunca kültür alalım için rahat etsin , enfeksiyona rastlarsak tedavi veririz dedi...Ben Allah korusun keseden akıntı olur filan diye korkmuştum , doktorum mümkün değil dedi , zaten doğum kanalı kapalı olduğu için ordan gelemez dedi ..Neyse bayağı rahatladım.. Burda Nazlıyla fundada da olmuştu özellikle sabah saatlerinde hafif sulu akıntı ..Yani şu sıralar öyle bi akıntın varsa korkma canım...Gebelikte normal kabul ediliyor...ılerleyen gebelik döneminde kıvamı artıyormuş...

Sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum canım , kendine iyi bak...Sevgiler...

Nazlıcım merhaba , nasılsın ? Öncelikle oğlunu çok öpüyorum...Buluşmanıza az kaldı ne mutlu...

Canım şey sorucam sana , ben 5. aydayım şu an , bu ay tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş herhalde...Sen bayağı bi kararsız kalıp sonra yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam...Henüz doktorumla konuşamadım , 15 inde randevum...Meryem de aşının çok ağrıttığını söylemişti, sende de öyle oldu mu ? Tecrübesi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum...

Fundacıııım , iyiyim canım ..Sen de iyi olduğunu yazmıştın , çok sevindim...Hamilelikle ilgili pek bi şikayetim yok şükür , sürekli dinleniyorum...Az önce yazdığım gibi çok hafif akıntı vardı , kafama takılıyordu , onunla ilgili kültür verdim..Tansiyonum bayağı düşüktü , bir iki defa kendimden geçer gibi oldum..Ama yapacak birşey yokmuş , bu aylarda bazı hamilelerde olabiliyormuş...20. haftada kontrolüm var , kan akımı kontrolü ile ayrıntılı organ tarama testi yapılacak...ınşallah herşey yolunda gider..Bi de bu ay tetanoz aşısı olmam gereikiyormuş..Sen yaptırdın mı canım ? Sen oğlunu bayağı bi hissetmeye başlamışsın ne güzel , ben henüz hissetmeye başlamadım..Daha doğrusu hissettiklerimden emin değilim , dün sanki hafifçe vurdu gibi geldi , çok heyecanlandım , bir-iki defa da sanki karnımda baloncuklar patlıyor gibi oldu...Kızlar daha geç hissettirebiliyor diyorlar , bi de daha çok minik , büyüdükçe kasları kuvvetlendikçe güçlü vurabilecek herhalde...Zaman zaman kalp atımlarını dinliyorum ev doppleriyle , öyle avunuyoruz bakalım...

Benden haberler böyle canım , sen de oğlunla Allaha emanet ol canım...Kendine çok iyi bak , öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…