herkese tek tek teşekkür ederim. üstümden hala atamadım 3. hamileliğim oldugu için çok üzgünüm çok ümitlenmiştik eşimle bi anda hayallerimiz yıkıldı çok üzgünüz rüya gibi geliyor hala ne oldugunu anlayamadım bi anda oldu bitti hamileyken bi anda artık hamile degilim diyorum alışamadım bide kesemi düşünce gördüm onuda hatırladıkca üzülüyorum neyseki tek tesellim kesemin içi boştu bebek falan yoktu kendimi onunla avutuyorum napalım hayırlısı buymuş allah bunları yaşamamı istiyor demekki yapacak bir şey yok umarım sizin bebekleriniz saglıkla dogarlar...
Fundacıııım , iyiyim canım ..Sen de iyi olduğunu yazmıştın , çok sevindim...Hamilelikle ilgili pek bi şikayetim yok şükür , sürekli dinleniyorum...Az önce yazdığım gibi çok hafif akıntı vardı , kafama takılıyordu , onunla ilgili kültür verdim..Tansiyonum bayağı düşüktü , bir iki defa kendimden geçer gibi oldum..Ama yapacak birşey yokmuş , bu aylarda bazı hamilelerde olabiliyormuş...20. haftada kontrolüm var , kan akımı kontrolü ile ayrıntılı organ tarama testi yapılacak...İnşallah herşey yolunda gider..Bi de bu ay tetanoz aşısı olmam gereikiyormuş..Sen yaptırdın mı canım ? Sen oğlunu bayağı bi hissetmeye başlamışsın ne güzel , ben henüz hissetmeye başlamadım..Daha doğrusu hissettiklerimden emin değilim , dün sanki hafifçe vurdu gibi geldi , çok heyecanlandım , bir-iki defa da sanki karnımda baloncuklar patlıyor gibi oldu...Kızlar daha geç hissettirebiliyor diyorlar , bi de daha çok minik , büyüdükçe kasları kuvvetlendikçe güçlü vurabilecek herhalde...Zaman zaman kalp atımlarını dinliyorum ev doppleriyle , öyle avunuyoruz bakalım...
Benden haberler böyle canım , sen de oğlunla Allaha emanet ol canım...Kendine çok iyi bak , öpüyorum...
herkese tek tek teşekkür ederim. üstümden hala atamadım 3. hamileliğim oldugu için çok üzgünüm çok ümitlenmiştik eşimle bi anda hayallerimiz yıkıldı çok üzgünüz rüya gibi geliyor hala ne oldugunu anlayamadım bi anda oldu bitti hamileyken bi anda artık hamile degilim diyorum alışamadım bide kesemi düşünce gördüm onuda hatırladıkca üzülüyorum neyseki tek tesellim kesemin içi boştu bebek falan yoktu kendimi onunla avutuyorum napalım hayırlısı buymuş allah bunları yaşamamı istiyor demekki yapacak bir şey yok umarım sizin bebekleriniz saglıkla dogarlar...
kızlarrrrrr
evde yapılan gebelik testleri ne derece doğrudur acaba?????
ikinci çizgi silik çıktı 2 sinde de ama biz korunuyorduk
çok fena şoklardayımmmm :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?