Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese tek tek teşekkür ederim. üstümden hala atamadım 3. hamileliğim oldugu için çok üzgünüm çok ümitlenmiştik eşimle bi anda hayallerimiz yıkıldı çok üzgünüz rüya gibi geliyor hala ne oldugunu anlayamadım bi anda oldu bitti hamileyken bi anda artık hamile degilim diyorum alışamadım bide kesemi düşünce gördüm onuda hatırladıkca üzülüyorum neyseki tek tesellim kesemin içi boştu bebek falan yoktu kendimi onunla avutuyorum napalım hayırlısı buymuş allah bunları yaşamamı istiyor demekki yapacak bir şey yok umarım sizin bebekleriniz saglıkla dogarlar...

krizantem 20
çok çok geçmiş olsun.Allah sabır ve güç versin sana ve eşine.
ne yazsam boş şimdi inan bana acılar paylaştıkça azalıyor ben öyle yaptım ve 6ay oldu arkadaşım.dertleşmek istersen bizler burdayız.

kızlarrrrrr
evde yapılan gebelik testleri ne derece doğrudur acaba?????
ikinci çizgi silik çıktı 2 sinde de ama biz korunuyorduk
çok fena şoklardayımmmm :1shok: :1shok:

canım geçmiş olsun...önce var sonra yok için acıyor biliyorum ama biraz zaman ver kendine acın yeni zaman herşeyin çözümü allah önce sana sonra eşine sağlık versin inş.bu son olur.

nazlıcım günaydın uzun zamandır giremiyordum ama sürekli takip ediyorum sizleri mesajını özelden yeni gördüm cvb.için tşk.bende ege üniv.fuat akercana gidiyorum.nazlı aklına geldikçe bizlerede dua et.

reisdevrim bende seni çok merak ediyorum? nasılsın ne yaptın?

sonuyok biraz sabır bizimkiler bayağı bi eziyetli olacak ama allahım kucağımızda görmek nasip eder inş.şu dönemi doktor aşamasını yaşarken insan herşeyden bıkıyor işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor yaşanacaksa yaşanıyor

canım benim iyi olmana çok sevindim benimde ilk başlarda hareketleri sanki karnımda balon patlar gibiydi seninkide büyük bir ihtimal küçük prensesin ayak sesleridir papatyacım ...ama benim oğluş biraz naz yaptı dün fazla oynamadı özellikle akşam meyve yedikten sonra tekmelerdi ama tekmelemedi tedirgin oldum açıkçası ...dün ilk defa oğluşuma bez aldık mega paketlerden 5 paket aldık 5 paket daha alıp ilk aylarda rahat etmek istiyorum yavaş yavaş bakım ürünlerinide alacağım kıyafetleri alamıyorum çünkü tam kış başlangıcı doğacak şu andada hep yazlık ürünler var ağustos sonu eylül başını bekliyorum ....benim doktorum tetanoza gerek yok dedi ben vurdurmadım ama bilmiyorum tedirginim açıkçası şu anda bile geç değil sanırım... bence doktorun ne diyorsa onu yap ... tansiyona gelince aynı şeyi benim doktorumda söyledi tansiyon düşüklüğünü önemsemiyorlarmış yükselmemesi iyi dedi bakalım zaman ne gösterecek benim tansiyon sürekli 8-5 , 9-6 oluyor yükselmiyor bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli değil bendede halsizlik ve yorgunluk yapıyor ... işte böyle allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah ...
ikinizide çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan

krizantem çok geçmiş olsun canım allah sabır versin birdaha göstermesin inşallah çok üzücü bir durum ama herşey allahtan demekki böylesi hayırlıymış kendini üzmemeye çalış ne kadar başarırsın bilmiyorum ama aynı acıları aynı üzüntüleri burdaki hemen hemen bütün arkadaşlarımız yaşadı bir sürü sınavdan geçtik bak yavaş yavaş meyvelerini alıyoruz sende sabırlı ol umudunu hiç bir zaman yitirme kendini biran önce topla ve çalışmalara başla .... ben inanıyorum burdaki bütün arkadaşlarımızın kucakları dolacak ve yaşanan bütün talihsizlikler sadece bir yaşanmışlık olarak kalacak... allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah

Sevgili krizantem , çok geçmiş olsun canım... Benim de 3. gebeliğim seninki gibi sonuçlanmıştı , çok üzülmüştüm..Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..Kesinlikle ümidini kaybetme , benim de 3. düşüğüm kasımda oldu doktorum 3 ay bekleme süresi vermişti...Ben ilk şoku atlattıktan sonra toparlanmam lazım dedim ve doktorumu dinlemeden 1 ay sonra denemeye başladım , ümidimi kaybetmemeye çalıştım...3 ay sonra şubatta yine hamile hamile kaldım ve bu hamileliğim Allahıma şükürler olsun güzel bi şekilde devam ediyor... ınşallah senin de öyle olacak...Bana doktorum erken dönemde sonuçlanması , kendiliğinden olması büyük şans demişti , sonuçta kürtaj da yıpratıcı oluyor...Senin de kendiliğinden olmuş bu da bi teselli olmalı canım sana...Şu sıralar kendine dikkat et , enfeksiyondan korunmak için antibiyotiğini kullan , kendini iyi hisssetsen bile ilacını bırakma tüm kutunu bitir...Öncelikle vücudunu toparla , beslenmene dikkat et...Moralini , enerjini yüksek tut , umudunu kaybetme , bak işte ben sana bi umut örneği olabalirim...Allah başka acı göstermesin inşallah , bugünlerini de güzel haberlerle unuttursun inşallah...Geçmiş olsun tekrar...

çok geçmiş olsun krizantem benimde 3. gebeliğim seninki gibi oldu tek fark bende gelişme durmuştu ama sen daha şanslıymışsın ki kürtaj olmamışsın.acını çok iyi anlıyorum inşallah er yada geç bizimde olacak hayırlısıyla yaşacaklarımız varmış :teselli: ...

krizantem çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın demekki sağlıklı değildi oyüzden düştü diye kendini teselli etmelisin biraz zaman ver kendine unutacaksın ama acısı hep derinlerde kalacak ama her yeni gün yeni umut demek olacak birgün bizlerinde bebeği üzülme hayırlısı buymuş diyelim

fransiyum ilginç valla korunurken hamile mi kaldın hayırlısı beklenmeyen bir bebiş inş sağlıklı geçer gebeliğin ama bir an önce betahcg baktır ki emin ol canım

güzincim fuat akercanın adını bende duydum sanırım kadın doğum ana bilim dalı başkanı da olsa gerek egede nasıl biri bende dr araştırmasındayım dr bulana kadarda hamile kalmaya niyetim yok güvenebilleceğim bir dr arıyorum bakalım hayırlısı sen hamile değilsin yanlışmı hatırlıyorum güzin

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???[/QUOTE]

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

şen, celen, lal,.... ve diğer güzel anneler nerdesiniz ya:))) özledik. bu topiğin kurucuları olarak aramıza katılın ara sıra.

fraksiyum gözün aydın canım inşallah hamilesindir ve allah tamamına erdirir inşallah

reisdevrim nasılsın canım tahlil verecektin bugün hatırladığım kadarıyla ne oldu herşey yolundadır umarım ben inanıyorum bu sefer herşey güzel olacak allah gönlüne göre verecek hadi hemen yaz bizi merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…