Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ilk düşüğüm 5 haftalıktı daha sonra 3 ay dinlendim ve tekrar hamile kaldım. drum bebe aspirini ve progestan verdi. 8 haftalıkken kanamam başladı hastaneye yattım bebiş düştü. hiç kürtaj olmadım..

en son düşüğümde dr hasanade kürtaj yapacaktı kabul etmedim . suni sancı verdi ve sancıyla düşürdüm

gülay 30 aslında benim adet günüm 1 gün geçti dün olmam gerekiyodu olmadım. sabah test yaptım c ve t nin tam ortasında tek bir çizgi vardı negatifse eğer c nin tam altında olmaliydı sanırım test bozuk falan dedim ama bilmiyorum. biliyosun hamileliğin ilk gününden itibaren innohep iğne yapılmalıyım. benim diğer gebelilerimde hep testte pozitif gösterirdi. şimdi farkına varamayıp yine düşecek diye korkuyorum çok zor bi durum yaaaaa

sanırım test bozuk yokmu yakınlarda hastane hemen bi bhcg ver kanda kesin sonuç çıkıyor hadi hayırlısı canım hakkında ama ihmal etme biran önce hastaneye git

benimde 2düşügüm var ilki 7 haftalıktı kalbi durdu sonuncu boş gebelikti bana kalırsa boş deyildide doktorlara göre boş gebelikmiş çünki ilk bebeyimde geç gözükmüştü

bebek beslenemediği için geç görünüyo ve her 10 kadından birinde bu rahatsızlık varken dr lar nasıl bu kadar rahat davranabiliyolar bilmiyorum.

Nergıs bazen geÇ dÖllenme olabılıyor o yÜzdende testte Çıkmaya bılıyor Şuan yaptıgın test bozuk o bellı ama sen kanda baktır genede

buradaki hastanelerde sadece hafta içi beta hcg yapıyolar hafta sonu idrarda bakıyolar. yarın giderim artık.

Ya kızlar kafama bırŞey takıldıbu doktor benım sadece proteın s aktıvıteme bakıp karar verdı sızlerdede bÖylemı oldu baŞka tahlıllerde ıstedı ama ÖbÜr tahlıller ne Çıkarsa Çıksın bu tedavıye baŞlayacagız dedı ıynelerın raporunuda verdık ıÇerı 0 8lık ıgne bırde beybı pırınmı ne Öyle bırŞey onların raporu Çıkartılacak sızlerede bÖyle karar verıldı ıyneye

gülay kaç kilosun 0,8 lik iğneyi neye göre verdi birde aspirin içindemi rapor çıkacakmış

ayrıca diğer pıhtılaşma testlerin daha önemli sadece protein s ve c aktivitelerine bakarak verileceğini sanmıyorum yalnız onlarda problem olduğunda diğer pıhtılaşma faktörlerinde bir sorun olduğunu tahmin ederek vermiştir
diğer testlerin çıksın daha sağlıklı bir tedavi uygulanır bence

Son düzenleme:

canım ben 85 kilo varım benim anlamadıgım benim elimde pırtılaşmayla ilgili bildigim protein s aktivitesi var ve ilaç raporunu ben içeriye verdim başka tahlillere gerek yokmu faktör v leri mthfr 677 ve 1298mut diye olan tahlilleri yeni verdim daha sonuçları bile çıkmadı

haklısın gülaycım bende şaşırdım bu duruma tedavini yapsınlarda ne yaparlarsa yapsınlar canım dediğin diğer testlerin çıksın çıkmasın demekki sana böyle bir tedavi uygulanacak canım bende 83 kiloyum şu an bana da 0,8 lik yada 1 lik dedi hematoloğ ama kilo vermeye uğraşıyorum aslında 93 kiloydum 3 ayda 10 kilo verdim şu an 83 dadada vermeyi düşünüyorum çünkü hem iğne kullanıp hem kilolu olmak doğumda beni korkutuyor ya bişey olursa diye o yüzden 70 lere inmeden hamile kalmayı da düşünmüyorum tabi allah hakkımızda hayırlısını versin

öyle vallahi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…