- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
Canım doktorun illaki bildiği birşey vardır şuan hamileysen hiç riske atma başka doktorada görün aklında şüphe kalmasınMrb kızlar
2 dusuk sonrası mthfr a1298c heterozigot olduğumu öğrendim ama doktorum hiç bir şeye gerek yok bu düşük yapmaz dedi ama forma bakıyorum bu durumda olanlar iğne ve değişik ilaçlar kullanmış ben ne yapacağımı bilemiyorum bu durumda olanlar yardimci olabilirmi lütfen
betahcg henüz sıfırlanmamıştır o yüzden pozitif çıkmıştırYardimci olun lutfn
Teşekkürler başka dr a gideceğim ama burdaki arkadaşlar bu durumda olup ne yapıyorlar diye sordumCanım doktorun illaki bildiği birşey vardır şuan hamileysen hiç riske atma başka doktorada görün aklında şüphe kalmasın
.Mrb kızlar
2 dusuk sonrası mthfr a1298c heterozigot olduğumu öğrendim ama doktorum hiç bir şeye gerek yok bu düşük yapmaz dedi ama forma bakıyorum bu durumda olanlar iğne ve değişik ilaçlar kullanmış ben ne yapacağımı bilemiyorum bu durumda olanlar yardimci olabilirmi lütfen
Anladım çok teşekkür ederim.
Kadın dogumcular değil de hematoloji uzmanları bu konuda daha iyi canım.Bence onlara gitmelisin
Bunun kilo ile alakazi yok..
Hematoloi bölümüne gitmek için dahiliyeden mi yönlendiriyorlar kızlar direk o bölüme randevu alamıyorum.
Kadın dogumcular değil de hematoloji uzmanları bu konuda daha iyi canım.Bence onlara gitmelisin
.Hematoloi bölümüne gitmek için dahiliyeden mi yönlendiriyorlar kızlar direk o bölüme randevu alamıyorum
Ben de zeynep kamil genetik 2 de yaptırdım canim sagolaşın mthfr 1298 heterozigot çıktı ama Dr hiç bir şeye gerek yok diyor sizin ne cikti.
Ben üniversitenin araştırma hastanesinde yaptirdim canım bilmiyorum inanki.Tek bebek kaybı varsa yapmıyorlarmış hiçbir yerde.Kuzenim orda doçent o yaptırdı benimkileri de.yoksa özelde 6bin falan testler.Herkes 3 bebek kaybim var deyip yaptiriyormus burada okuduğum kadarıyla..
.Ben de zeynep kamil genetik 2 de yaptırdım canim sagolaşın mthfr 1298 heterozigot çıktı ama Dr hiç bir şeye gerek yok diyor sizin ne cikti
Anladım canım hayırlısı olsun insallah hsg de çektirdim ben bugun o da temiz çıktı tek sorunum benim bu gözüküyor bakalım siz de haber verin cikinca.
Genetik sonucu daha çıkmadı.Kan testinin de hepsi çıkmadı canim
Hamilelikten önce folbiol ve b 12 vitamini kullanan var mı kizlar folbiol biraz ağır dozda olduğu için sorun olur mu acaba hamilelikten önce
Peki teşekkürler ona göre yarın başlamayı düşünüyorum ben deBen kullanıyorum pıhtılaşma olanlarda homosistein değeri düzene girmesi için gerekli. Zararı olmaz merak etme vitamin takviyesi gerekli hem senin içim iyi hemde bebek için
..
Genetik sonucu daha çıkmadı.Kan testinin de hepsi çıkmadı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?