Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb kızlar
2 dusuk sonrası mthfr a1298c heterozigot olduğumu öğrendim ama doktorum hiç bir şeye gerek yok bu düşük yapmaz dedi ama forma bakıyorum bu durumda olanlar iğne ve değişik ilaçlar kullanmış ben ne yapacağımı bilemiyorum bu durumda olanlar yardimci olabilirmi lütfen

Canım doktorun illaki bildiği birşey vardır şuan hamileysen hiç riske atma başka doktorada görün aklında şüphe kalmasın

Kizlar bisy sorcm sizlere ben 15 kasim kurtaj oldum ve hic korunmadim iliskide ol 5 aralikta tekrrdan test yaptim evde pozitif cikti ama bugunde kanamam oldu bole yasayan vrmi anlayamadm ben

.
Kadın dogumcular değil de hematoloji uzmanları bu konuda daha iyi canım.Bence onlara gitmelisin

Hematoloi bölümüne gitmek için dahiliyeden mi yönlendiriyorlar kızlar direk o bölüme randevu alamıyorum
.
Ben üniversitenin araştırma hastanesinde yaptirdim canım bilmiyorum inanki.Tek bebek kaybı varsa yapmıyorlarmış hiçbir yerde.Kuzenim orda doçent o yaptırdı benimkileri de.yoksa özelde 6bin falan testler.Herkes 3 bebek kaybim var deyip yaptiriyormus burada okuduğum kadarıyla..

Ben de zeynep kamil genetik 2 de yaptırdım canim sagolaşın mthfr 1298 heterozigot çıktı ama Dr hiç bir şeye gerek yok diyor sizin ne cikti

Hamilelikten önce folbiol ve b 12 vitamini kullanan var mı kizlar folbiol biraz ağır dozda olduğu için sorun olur mu acaba hamilelikten önce

Ben kullanıyorum pıhtılaşma olanlarda homosistein değeri düzene girmesi için gerekli. Zararı olmaz merak etme vitamin takviyesi gerekli hem senin içim iyi hemde bebek için
Hamilelikten önce folbiol ve b 12 vitamini kullanan var mı kizlar folbiol biraz ağır dozda olduğu için sorun olur mu acaba hamilelikten önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…