Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim kurtajdan 15 gün sonra 7 çıkmıştı homosistein
Ben de merak ediyorum tsh in 2.5 üzerinde olması da düşük yapabiliyormus bu durumu yaşayan oldu mu varsa ne ilacı kullanıyor

Hamilelikten önce folbiol ve b 12 vitamini kullanan var mı kizlar folbiol biraz ağır dozda olduğu için sorun olur mu acaba hamilelikten önce
Merhaba benim de tek mthfr1298c hetero.bana da gebe kalana dek coraspin 100 ve folbiol dedi.doz yüksek ama oyle önerdi prof.ben her gun icmiyorum.zaten tedavi ile bebek düşünüyorum

Merhaba benim de tek mthfr1298c hetero.bana da gebe kalana dek coraspin 100 ve folbiol dedi.doz yüksek ama oyle önerdi prof.ben her gun icmiyorum.zaten tedavi ile bebek düşünüyorum
Evst sizin durumu okudum inşallah tez zamanda bebeğimiz olur hepimizin de peki hamile kaldığınız da iğne kullanacak misiniz bir de benim doktor coraspin bile önermedi guya istanbulun en iyi hastanesine gittim şimdi burdan okuduğum yorumlarla kendime tedavi uygulayacagim :/

Tabi kullanacagim.6 ay önce kurtajim var o spontan gebelikti tedavisiz.3 aylıkken kalbi durdu ki ekimde tedavide dr hemen transferle iğne baslamisti zaten o da dış gebelik oldu malesef

Tabi kullanacagim.6 ay önce kurtajim var o spontan gebelikti tedavisiz.3 aylıkken kalbi durdu ki ekimde tedavide dr hemen transferle iğne baslamisti zaten o da dış gebelik oldu malesef
Geçmiş olsun benim de 2 aylıkken kalbi durdu tedbir amaçlı 0.4 kullanmıştım son 1 ayında ama yeterli olmadı demekki ve kese etrafında kanama oluşmuştu acaba iğneden mi oldu bilemedim:-(

Merhaba kızlar. Benim bir düşük bir de kürtajım vardı. Pazartesi betahcg olctrdum 670 çıkmıştı. 5 gün sonra yani bugün ölçüldu 1100 falan çıktı. Doktor bugün kese gibi bir şey var alttan bakayım dedi zarar verir diye istememiştim. Kan sonucu da yeni çıktı. Ya diş gebelik ya da değerin düşüyor sağlıksız gebelik dedi. Yarın yine gideceğim. Bu 3 oldu artık çok yoruldum ben. İğne de kullandım aspirin de içtim olmuyor olmuyor. Bazen benim hiç çocuğum olmayacak mı diye üzülüyorum. Artık çok yoruldum. Esime de üzülüyorum ne yapacağım ben:-(

Benim de

Belki gec döllenme falandir.ya umutsuz olmayin en iyiyi elde edene kadar deneyecegiz.en azindan gebe kaliyoruz

Bir de igne ve aspirin herkes icin saglikli gebelik devami yaratmiyor.protein s,c,lupus vs bin türlü parametre hangisine ne lazim bakmak lazim.anne babanin kromozom analizi,stres ve damar esnekliği bile etkiliyo.yani biraz da şans tabi.

benim umudum tükeniyor artık. tam oldu tamam bu kez dediğim zaman bitiyor. Bir değil iki değil üç
Sonucu ne zaman belli olacak canim üzülme dua et inşallah bundan sonra bebeğini kucağına alırsın bak bu rda aynı durumu yaşayan dolu insan var umutsuzluğa kapılmanın kime faydası olacak dua edelim bir dahaki hamilelik için tedbirimizi alalım tedavi olalım takdir Allah tan.

Ben de son dusugumde iğne kullanmistim ama 5.haftada başlamıştım doktor geç kaldık dedi belki senin de öyledir geç baslamissindir kullanmaya ama hsg de çektir belki rahimde perde fln vardır o da düşük sebebiymis

sdadece mthfr heterozigotlarda iğne bile vermiyorlarki doktorunun geç kaldık demesi beni baya düşündürdü. başka bir sebep yok değil mi protein c s filan bakılmış mıydı?

sdadece mthfr heterozigotlarda iğne bile vermiyorlarki doktorunun geç kaldık demesi beni baya düşündürdü. başka bir sebep yok değil mi protein c s filan bakılmış mıydı?
Soyle oldu canim o gebeliğimde Henüz pihti testlerini yapmamistin doktor 2. Dusugum olduğu için tedbir amaçlı verdi düşük olduğunu görünce de demekki geç kaldık demişti ama ben folbiol de kullanmamistim coraspinden de bihaberdim. Belki dediginiz gibi sadece coraspin bile ise yarayacaktı folbiol ile. Ve hemşire demiştiki kas a vuracaksin İğneyi 1 ay kasa vurduk meğer kasa asla vurulmamasi gerekiyormus derinin hemen altına yağ dokusuna vurmak gerekiyormus :/ iğne kullananlar buna çok dikkat etmeli hem doktor hem hemşire ler yalnis yapabiliyor

Evet canım bütün değerlerim olması gerektiği aralıklar da Allah in izniyle başka bir sebep görünmüyor sizinde mi aynı gen de heterozigot vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…