anladım canım çok geçmiş olsun inşallah Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmaz hiçbirimize en kısa sürede sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzSoyle oldu canim o gebeliğimde Henüz pihti testlerini yapmamistin doktor 2. Dusugum olduğu için tedbir amaçlı verdi düşük olduğunu görünce de demekki geç kaldık demişti ama ben folbiol de kullanmamistim coraspinden de bihaberdim. Belki dediginiz gibi sadece coraspin bile ise yarayacaktı folbiol ile. Ve hemşire demiştiki kas a vuracaksin İğneyi 1 ay kasa vurduk meğer kasa asla vurulmamasi gerekiyormus derinin hemen altına yağ dokusuna vurmak gerekiyormus :/ iğne kullananlar buna çok dikkat etmeli hem doktor hem hemşire ler yalnis yapabiliyor
evet benim protein s de normal değerin altında mthfr c677t de homozigot benimEvet canım bütün değerlerim olması gerektiği aralıklar da Allah in izniyle başka bir sebep görünmüyor sizinde mi aynı gen de heterozigot vardı
amin inşallah canim Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah tez zamanda hepimizin sağlıklı hayırlı tatliş bebisleri oluranladım canım çok geçmiş olsun inşallah Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmaz hiçbirimize en kısa sürede sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
ben kürtaj da oldum canım rahim de perde olsa belli olmaz mıydıBen de son dusugumde iğne kullanmistim ama 5.haftada başlamıştım doktor geç kaldık dedi belki senin de öyledir geç baslamissindir kullanmaya ama hsg de çektir belki rahimde perde fln vardır o da düşük sebebiymis
bugün tekrar bakılacak değerime canım. İnşallah dış gebelik değildirSonucu ne zaman belli olacak canim üzülme dua et inşallah bundan sonra bebeğini kucağına alırsın bak bu rda aynı durumu yaşayan dolu insan var umutsuzluğa kapılmanın kime faydası olacak dua edelim bir dahaki hamilelik için tedbirimizi alalım tedavi olalım takdir Allah tan.
Mrb kızlar
2 dusuk sonrası mthfr a1298c heterozigot olduğumu öğrendim ama doktorum hiç bir şeye gerek yok bu düşük yapmaz dedi ama forma bakıyorum bu durumda olanlar iğne ve değişik ilaçlar kullanmış ben ne yapacağımı bilemiyorum bu durumda olanlar yardimci olabilirmi lütfen
Polyannacim ben de seninle aynı durumdayım hersey normal sadece 1298 de heterozigot çıktı zeynep kamilde i Dr da herhangi bir ilaç vermedi ve düşük yapmaz bu gen dedi ama ben ikna olmadım çünkü bu durumda olan çoğu arkadaşımız tedavilere bebis sahibi olmuş ben de bugünden itibaren folibol coraspin ve benexol kullanmaya başladım 2 ay sonra inşallah bebis düşünüyorum Allah im nasip ederse tabibende aynı durumdayım maalesef2 düşüğüm var ve tahlillerimde herşey normal çıktı sadece MTHFR a1298C Heterozigot yazıyor benim dr um da bu değer tek başına düşüğe neden olmaz dedi peki ne neden olur dedim onu da cevaplamadı çaresiz bekliyorum başka Dr lar araştırıyorum
Polyannacim ben de seninle aynı durumdayım hersey normal sadece 1298 de heterozigot çıktı zeynep kamilde i Dr da herhangi bir ilaç vermedi ve düşük yapmaz bu gen dedi ama ben ikna olmadım çünkü bu durumda olan çoğu arkadaşımız tedavilere bebis sahibi olmuş ben de bugünden itibaren folibol coraspin ve benexol kullanmaya başladım 2 ay sonra inşallah bebis düşünüyorum Allah im nasip ederse tabi
canım benim de faktörü ve mthfr heto. bu 3. olacak bir türlü sağlıklı ilerlemiyor. ihmal etme her testi yaptır. Benim kromozom analizi falan da oldu eşim ve bende sonuçlar iyi ama bebek sıkıntılı oluyorr. Hematojojye bir sürü test verdim bende sonuç bekliyorum. Ayrıca dış gebelik mi kimyasal mi belli değil hala.Insallah canim Allah hepimize nasip etsin. İlk Dusugum 5.haftada oldu hiç bir ilaç kullanmamistim normal dedi Dr herkesin başına gelebilirmiş. Ama 2 ay sonra 2.bebisimde de hcg hiç 2 ye katlanmiyordu o zmn clexane kullan dedi Dr tedbir amaçlı ama bebisim 8. Haftada piti piti atan kalbi durmustubu 2 kurtajimdan sonra bütün testleri yaptirinca mthfr 1298 heto olduğunu öğrendim şimdi de araştırmalarım sonucu bu ilaçlara basladim canim insallah hayırlı olur
Kadercim sonuçları aldın mi. Merak ettim gerçekten her testi yaptirmissin tedavi olarak iğne folbiol falan ne kullandin ve ne zaman kullanmaya başladın. Rahim de perde hsg cekilmeden belli olmayabilir canim ama emin değilim bu durumda çektirmen şart ama çünkü burda eski yorumlarda okumuştum tedaviye rağmen düşük oluyormuş en sonunda rahimde bozukluk/perde olduğu ortaya çıkmış. Mutlaka sen de çektir bize de sonuçtan haber ver. Bu arada tiroit hormonu değeri 2.5 üzeri düşük yapabilir onu da hamileyken 2 haftada 1 olcturmek lazım şu an hamilesin onu da hemen olcturmeni tavsiye ederim tsh :/canım benim de faktörü ve mthfr heto. bu 3. olacak bir türlü sağlıklı ilerlemiyor. ihmal etme her testi yaptır. Benim kromozom analizi falan da oldu eşim ve bende sonuçlar iyi ama bebek sıkıntılı oluyorr. Hematojojye bir sürü test verdim bende sonuç bekliyorum. Ayrıca dış gebelik mi kimyasal mi belli değil hala.
canım benim ki sağlıksiz betahcg bir haftadır 1000 dün yine aynıydı. Rahim filmi de çekildim ben bir tek hsteroskopi kaldı. İğneye çok erken başladım canım aslında. Hatta 2. Gebelikte beta 12 iken başladım düşün artıkKadercim sonuçları aldın mi. Merak ettim gerçekten her testi yaptirmissin tedavi olarak iğne folbiol falan ne kullandin ve ne zaman kullanmaya başladın. Rahim de perde hsg cekilmeden belli olmayabilir canim ama emin değilim bu durumda çektirmen şart ama çünkü burda eski yorumlarda okumuştum tedaviye rağmen düşük oluyormuş en sonunda rahimde bozukluk/perde olduğu ortaya çıkmış. Mutlaka sen de çektir bize de sonuçtan haber ver. Bu arada tiroit hormonu değeri 2.5 üzeri düşük yapabilir onu da hamileyken 2 haftada 1 olcturmek lazım şu an hamilesin onu da hemen olcturmeni tavsiye ederim tsh :/
Canım ya senin durumuna çok üzülüyorum ve kendim.için de umutsuzlanmaya basladimcanım benim ki sağlıksiz betahcg bir haftadır 1000 dün yine aynıydı. Rahim filmi de çekildim ben bir tek hsteroskopi kaldı. İğneye çok erken başladım canım aslında. Hatta 2. Gebelikte beta 12 iken başladım düşün artık
bende merak ediyorum onu neye göre veriyor doktorlar bana da söylemedi ama bizde fazla protein kaynaklı besleniyoruzKızlar metioninden sınırlı diyeti kimler yapıyor bir fikri olan var mı Dr bana söylemedi ben de sormadım unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?