Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım canım çok geçmiş olsun inşallah Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmaz hiçbirimize en kısa sürede sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

anladım canım çok geçmiş olsun inşallah Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmaz hiçbirimize en kısa sürede sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
amin inşallah canim Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah tez zamanda hepimizin sağlıklı hayırlı tatliş bebisleri olur

bugün tekrar bakılacak değerime canım. İnşallah dış gebelik değildir

bende aynı durumdayım maalesef 2 düşüğüm var ve tahlillerimde herşey normal çıktı sadece MTHFR a1298C Heterozigot yazıyor benim dr um da bu değer tek başına düşüğe neden olmaz dedi peki ne neden olur dedim onu da cevaplamadı çaresiz bekliyorum başka Dr lar araştırıyorum

Polyannacim ben de seninle aynı durumdayım hersey normal sadece 1298 de heterozigot çıktı zeynep kamilde i Dr da herhangi bir ilaç vermedi ve düşük yapmaz bu gen dedi ama ben ikna olmadım çünkü bu durumda olan çoğu arkadaşımız tedavilere bebis sahibi olmuş ben de bugünden itibaren folibol coraspin ve benexol kullanmaya başladım 2 ay sonra inşallah bebis düşünüyorum Allah im nasip ederse tabi

ilk düşüğünün sebebi neydi peki ,inşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın

Insallah canim Allah hepimize nasip etsin. İlk Dusugum 5.haftada oldu hiç bir ilaç kullanmamistim normal dedi Dr herkesin başına gelebilirmiş. Ama 2 ay sonra 2.bebisimde de hcg hiç 2 ye katlanmiyordu o zmn clexane kullan dedi Dr tedbir amaçlı ama bebisim 8. Haftada piti piti atan kalbi durmustu bu 2 kurtajimdan sonra bütün testleri yaptirinca mthfr 1298 heto olduğunu öğrendim şimdi de araştırmalarım sonucu bu ilaçlara basladim canim insallah hayırlı olur

canım benim de faktörü ve mthfr heto. bu 3. olacak bir türlü sağlıklı ilerlemiyor. ihmal etme her testi yaptır. Benim kromozom analizi falan da oldu eşim ve bende sonuçlar iyi ama bebek sıkıntılı oluyorr. Hematojojye bir sürü test verdim bende sonuç bekliyorum. Ayrıca dış gebelik mi kimyasal mi belli değil hala.

Kadercim sonuçları aldın mi. Merak ettim gerçekten her testi yaptirmissin tedavi olarak iğne folbiol falan ne kullandin ve ne zaman kullanmaya başladın. Rahim de perde hsg cekilmeden belli olmayabilir canim ama emin değilim bu durumda çektirmen şart ama çünkü burda eski yorumlarda okumuştum tedaviye rağmen düşük oluyormuş en sonunda rahimde bozukluk/perde olduğu ortaya çıkmış. Mutlaka sen de çektir bize de sonuçtan haber ver. Bu arada tiroit hormonu değeri 2.5 üzeri düşük yapabilir onu da hamileyken 2 haftada 1 olcturmek lazım şu an hamilesin onu da hemen olcturmeni tavsiye ederim tsh :/

Dış gebelik değildir inşallah bi arkadaşım oldu geçen yıl hcg aşırı yükseliyordu onun aşırı yani ama bunun tam tersini diyen de var eğer şiddetli ağrı ve kanama yoksa duş gebelik değildir canim yani İnşallah

Doktor bana folia diye bir folik asit verdi içinde çinko ve b12 var...
Birde ecopirin verdi gebelik öncesi
Bu ilaçları kullanan var mı acaba

selam kızlar hsg sonucum fotodaki gibi cıkmıs yorumlayabilecek olanınız var mı?

Eklentiler

• Adsız.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 72
canım benim ki sağlıksiz betahcg bir haftadır 1000 dün yine aynıydı. Rahim filmi de çekildim ben bir tek hsteroskopi kaldı. İğneye çok erken başladım canım aslında. Hatta 2. Gebelikte beta 12 iken başladım düşün artık

Canım ya senin durumuna çok üzülüyorum ve kendim.için de umutsuzlanmaya basladim sen de sadece mthfr 1298 mi heto onun haricinde faktör de demişsin ama orasını anlamadım. Bir de eğer rahim de problem olursa histeroskopi olur senin filmde ne yazıyor? Sebebi bilinmeyen düşükse yani her şey düzgünse elbet bebisin olur bir gün Allah bekle der en iyisini verir sabır ve dua ile..

Kızlar metioninden sınırlı diyeti kimler yapıyor bir fikri olan var mı Dr bana söylemedi ben de sormadım unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…