ne testi canımKızlar test sonucumu paylaşsam anlayan varmi
Faktör5 diye bir şey var o daha heterozigot canımCanım ya senin durumuna çok üzülüyorum ve kendim.için de umutsuzlanmaya basladimsen de sadece mthfr 1298 mi heto onun haricinde faktör de demişsin ama orasını anlamadım. Bir de eğer rahim de problem olursa histeroskopi olur senin filmde ne yazıyor? Sebebi bilinmeyen düşükse yani her şey düzgünse elbet bebisin olur bir gün Allah bekle der en iyisini verir sabır ve dua ile..
Polyannacim ben de seninle aynı durumdayım hersey normal sadece 1298 de heterozigot çıktı zeynep kamilde i Dr da herhangi bir ilaç vermedi ve düşük yapmaz bu gen dedi ama ben ikna olmadım çünkü bu durumda olan çoğu arkadaşımız tedavilere bebis sahibi olmuş ben de bugünden itibaren folibol coraspin ve benexol kullanmaya başladım 2 ay sonra inşallah bebis düşünüyorum Allah im nasip ederse tabi
Pihtilaşma testi canimne testi canım
gönder canım bildiklerimizi söylerizPihtilaşma testi canim
canım tüp bebekle hamile kalmışsın bence o kadar emek psikoloji için önlem amaçlı kullan ama tabiki en iyisini doktorun bilir ama zaman kaybetmeden doktoruna görün mutlakaEki Görüntüle 2078327 kızlar sizce bu sonuca göre kan sulandırıcı kullanmama gerek var mı bilen var genetik dr u gerek yok dedi tüp bebekle hamile kaldım daha kalp atışı duymadım kendi dr u ma daha danışmadm
Bu testi hamile kalmadan önce yaptirmadinizmi çünkü muhtemelen iğne tedavisi gerektirirEki Görüntüle 2078327 kızlar sizce bu sonuca göre kan sulandırıcı kullanmama gerek var mı bilen var genetik dr u gerek yok dedi tüp bebekle hamile kaldım daha kalp atışı duymadım kendi dr u ma daha danışmadm
canım ben geçen sene yaptırdım, yaşım 39 du o zaman, doktorlar zaman kaybetmemek için beni yönlendirdi, çünkü her geçen ay yumurta kalitesi ve sayısı düşüyordu, inşallah hayırlısı olur hakkındaBen kromozom araştırmasını da orda yaptırdım sizi niye başka yere gönderdiler anlamadım :/ bana sadece folbiol yeterli dedi Dr ama ben önlem amaçlı coraspin de kullanmaya başladım inşallah hayirlisiyla olur bu defa
Çok saçma sonuç beklemeden tup bebeğe göndermeleri sonucu bilmek lazım ki tedavi uygulansin dimi sen en kisa zamanda doktoruna git canim burda biz ne desek boscanım ben geçen sene yaptırdım, yaşım 39 du o zaman, doktorlar zaman kaybetmemek için beni yönlendirdi, çünkü her geçen ay yumurta kalitesi ve sayısı düşüyordu, inşallah hayırlısı olur hakkında
Şuan kullanıyorum canım 12.haftaya kadar kullancam gebelik sağlıklı giderse ama çok canimi yakıo artık .canım tüp bebekle hamile kalmışsın bence o kadar emek psikoloji için önlem amaçlı kullan ama tabiki en iyisini doktorun bilir ama zaman kaybetmeden doktoruna görün mutlaka
Tedaviye başlamadan önce yaptrdim sağlıklı devam ederse zaten 12 haftaya kadar kullanicam ama sonrasını kullanmalimiyim genetik dr u kullanicilari gerektrcek bişe yok dedi o yüzden kafam karıştı .bunu bn bi kaç dr a soracağımB
Bu testi hamile kalmadan önce yaptirmadinizmi çünkü muhtemelen iğne tedavisi gerektirir
Ama tup bebek tedavisinde iğne veriyorlarsa inşallah bebeğiniz de bir sorun olmaz
Tüp bebek değil canım hamileliğim. Doktorlar kromozom testi sonucu çok uzun sürdüğü için Zeynep kamil de zaman kaybetmeyeyim diye Kartal hastanesine yönlendirdi. Yanlış anlattım sanırımÇok saçma sonuç beklemeden tup bebeğe göndermeleri sonucu bilmek lazım ki tedavi uygulansin dimi sen en kisa zamanda doktoruna git canim burda biz ne desek bos
O hemşireye kim diploma vermişSoyle oldu canim o gebeliğimde Henüz pihti testlerini yapmamistin doktor 2. Dusugum olduğu için tedbir amaçlı verdi düşük olduğunu görünce de demekki geç kaldık demişti ama ben folbiol de kullanmamistim coraspinden de bihaberdim. Belki dediginiz gibi sadece coraspin bile ise yarayacaktı folbiol ile. Ve hemşire demiştiki kas a vuracaksin İğneyi 1 ay kasa vurduk meğer kasa asla vurulmamasi gerekiyormus derinin hemen altına yağ dokusuna vurmak gerekiyormus :/ iğne kullananlar buna çok dikkat etmeli hem doktor hem hemşire ler yalnis yapabiliyor
Kartal da eylem hanım mı yaptıevet zeynep kamil ikinci bir araştırmayı yapmıyor sanırım bunu bende bilmiyordum, kromozom araştırması için beni başka hastaneye göndermiş olmasaydı yine bilemicektim, ben coraspin kullanıyorum, bir de kan sulandırıcı iğne doktorum yazıyor iğneleri, amin cümlemiz inşallah
Evet . Eylem hanım yaptı.Kartal da eylem hanım mı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?