- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Gözünüz aydin dusuklerinizin sebebi neymiş hangi genlerIyi aksamlar benimde 4 tane dusugum oldu 2 dusugumdede clexan 04 kullanmistim gunde bi defa ama yine durmadi doktorum gunde 2 defaya cikardi saglikli dogumlarim oldu
Umudunu tüketme annesi ..ilk gebeligim 28.haftaya kadar surdu ki kalbi durdu kizimin oldu gelisim geriligi dediler testlere gerek yok olur boyle denildi..5 ay sinra hamile kaldim 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum..5 ay sonra 3. Gebelivi yasadim ki bu arada testlerde bisey cikmadi genetik filan ..o uda kaybettim..tamam yeter dedim detayli arastirinca eksik bi durum cikti ve pihtilasma tanisi kondu cirasprin 300 basladim tabi korunmayi biraktik hop hamile ol ama kimyasal yssa.ve kimyasaldan 4 ay sonra 5. Ye hamileyim 25 haftaligiz bi oglum olacak insallah corasprin 100 arti clexsan 0.8 igne vuruluyorum canim umudunu tuketme sakin hicbisey olmayacak goreceksin keseyi ..benim umudum tükeniyor artık. tam oldu tamam bu kez dediğim zaman bitiyor. Bir değil iki değil üç
Umudunu tüketme annesi ..ilk gebeligim 28.haftaya kadar surdu ki kalbi durdu kizimin oldu gelisim geriligi dediler testlere gerek yok olur boyle denildi..5 ay sinra hamile kaldim 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum..5 ay sonra 3. Gebelivi yasadim ki bu arada testlerde bisey cikmadi genetik filan ..o uda kaybettim..tamam yeter dedim detayli arastirinca eksik bi durum cikti ve pihtilasma tanisi kondu cirasprin 300 basladim tabi korunmayi biraktik hop hamile ol ama kimyasal yssa.ve kimyasaldan 4 ay sonra 5. Ye hamileyim 25 haftaligiz bi oglum olacak insallah corasprin 100 arti clexsan 0.8 igne vuruluyorum canim umudunu tuketme sakin hicbisey olmayacak goreceksin keseyi ..
Ne güzel masallah darısı başımıza bize dua edin :)Yillar once yaptirmistim canim hatirlamiyorum ilk kizimda tek doz gunde fragmindi adi 2.de clexan 04 gunde 2 dfa 3 aya kadar 4.ayda tek doza dustu dogumdan 2 gun once birakmistim 3.gebelimde ilac hic kullanmadim onermedi sade coraspin kullanmistim
kan değerim düşmüş canım büyük ihtimal kimyasal diyor doktor zaten. Öyle işteUmudunu tüketme annesi ..ilk gebeligim 28.haftaya kadar surdu ki kalbi durdu kizimin oldu gelisim geriligi dediler testlere gerek yok olur boyle denildi..5 ay sinra hamile kaldim 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum..5 ay sonra 3. Gebelivi yasadim ki bu arada testlerde bisey cikmadi genetik filan ..o uda kaybettim..tamam yeter dedim detayli arastirinca eksik bi durum cikti ve pihtilasma tanisi kondu cirasprin 300 basladim tabi korunmayi biraktik hop hamile ol ama kimyasal yssa.ve kimyasaldan 4 ay sonra 5. Ye hamileyim 25 haftaligiz bi oglum olacak insallah corasprin 100 arti clexsan 0.8 igne vuruluyorum canim umudunu tuketme sakin hicbisey olmayacak goreceksin keseyi ..
Hayır hsg çekilmedim onu çektirmek istiyorum onun için adetli iken gidip randevu almam lazım adet olunca gidicem inşallah bir sorun çıkmaz.Acaba clexane dozu mu yetmedi aslında çok önemli pıhtılaşma değil bunlar yetmesi gerekirdi bence sebebi pihtilasma degildir y hsg cektirdiniz mi rahimde ilgili sorun olabilir ya da tsh olcturdunuzmu hamileyken
Sedamsf
Hayır hiç çocuğum yok maalesefBence doktorun dozun artirmasi lazim ayni seyleri yillar oncesinde yasamistim saglikli cocugunuz varmi
Mrb arkadaşlar benim 2 kürtajım 1 düşüğüm oldu ilk kürtajımda bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu.
2. Bebeğimde coraspin ve clexan 04 kullandım düşük oldu.
3. Bebeğimde 2.5 aylıkken kalbi Durdu ben omdan da coraspin+clexan 04+progestan+omega3+folikasit kullandım bebeğimi yinekaybettim
Doktorum genetik ve trombofili testi istedi genetik testlerimiz de sorun yok ama diğer testim bu şekilde bakarmısınız n yapmam lazım doktoruma henüz gidemedim şehir dışında olduğum için
Hayır hsg çekilmedim onu çektirmek istiyorum onun için adetli iken gidip randevu almam lazım adet olunca gidicem inşallah bir sorun çıkmaz.
Tsh son hamileliğim de bakmıştı doktorum yavaş çalışıyor demişti sonucum 3.35 çıkmıştı ilaç kullandım onun için de hamileyken ama oda fayda etmedi
AMin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun canim eğer rahimde perde falan varsa hemen duzeltirler bu durumda iğne ve Aspirin kullanmanada gerek kalmamış olur o yüzden iyi olur aslında :) Allah yardimcimız olsun insallah
Amin inşallah canım .Evet canim 3 tane cocugum var evet dozunu artirdi clexan 04 gunde iki defa sabah aksam igne vuruldum coraspin 100 luk 1 tane igneyi 3 aya kadar sabah aksam yaptim 4. Ayda teke dustu sizede saglikli dogumlar dilerim insallah sizinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?