Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

AMin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım rahim de perde olması bebeğin kalp atışını durdururum ki ?
Rahimde perde olması ya da şekil bozukluğu ya da kurtajdan dolayi yapisiklik olması durumunda düşük oluyormuş en kisa zamanda hsg cektirin adet başladığından itibaren 14 gün içinde cektirebilirsiniz

Arkadaşlar bu arada ben düşük yaptım. Bugün küçük parça geldi kimyasal olsa parça olmazdı dimi. Oluşmaya başlamış sanırım ama tam da bilemedm kimyasal nasıl oluyor ama parça vardı bende

Arkadaşlar bu arada ben düşük yaptım. Bugün küçük parça geldi kimyasal olsa parça olmazdı dimi. Oluşmaya başlamış sanırım ama tam da bilemedm kimyasal nasıl oluyor ama parça vardı bende
çok geçmiş olsun.canım kac haftalıksın. kese 5. hafta falan olusuyor. ondan onceyse kimyasaldır. parca dedıgın pıhtı mı ?rabbim tez zamanda yenisini versin.

O zaman en az 8haftalıktı parcayı saklasaydın patolojiye gönderirdin
yok canım o kadar yoktu. değerim artmadı zaten benim.birde öyle ağrılı falan olmadı. Daha önce yaptığım düşükte ağrıdan öldüm. Bu kez Binde kaldı sonra düştü değer. Anlayamadım bende. Hayırlısı artık

Geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin

Clexan Sabah akşam mı kullandın günde 1 mi? Perinatolog bana dedi ki doktorların gözardı ettiği bir şey var clexan 12 saat etkili. O yüzden 12 saatte bir yapılmalı, hibor olursa 24 saat etkili dedi. Günde 1 clexan yeterli mi gelmedi acaba

Evet canim 3 tane cocugum var evet dozunu artirdi clexan 04 gunde iki defa sabah aksam igne vuruldum coraspin 100 luk 1 tane igneyi 3 aya kadar sabah aksam yaptim 4. Ayda teke dustu sizede saglikli dogumlar dilerim insallah sizinde olur
Mrb bana da doktorum bu şekilde kullanılmasını söyledi adetliyken igneye başlayalım dedi siz ne zaman baslamistiniz igneye

Arkadaşlar dün haberlerde izledim cd 56 katil hücre diye birşey varmış bilen yada böyle bir test yaptiran varmı

tedaviniz ne aşamada?

Günaydınlar canım
Günde bir kez kullandım clexanı canım belki de yeterli gelmiyor dediğin gibi. Karnında Böyle bebeğinin kalbi duranlara bile veriyorlar bu iğneyi ki kan pıhtılaşması olmasa bile ama benim pıhtılaşmam var buna göre 4 mg lık yetmeyecektir diye düşünüyorum çünkü daha önce 2 hamileliğim de test yaptırmadan clexan 04 mg+coraspin vermişti. Dediğin çok mantıklı İnan ne yapacağım bilmiyorum tekrar hamie kalırsam ve aynı ilaçları verirse gene aynı şey olacak biliyorum
Ama artık ne yapacağımı bilmiyorum
Sende kan pıhtılaşması var mı canım ne derece de pıhtılaşman ve kaç mg ilk kullanıyorsun ?

Canım ben de senin durumunda sayilirim ve bir dahakine günde 2 kez 0.4 luk mu kullanmak gerekir yoksa bir kez 0.6 lik mi :-/ acaba hangisi daha etkilidir

Canım ben de senin durumunda sayilirim ve bir dahakine günde 2 kez 0.4 luk mu kullanmak gerekir yoksa bir kez 0.6 lik mi :-/ acaba hangisi daha etkilidir
Kuzum hiç bilmiyorum ki ama benim 2 gebeliğim de de 0,4 lük verdiler çok saçma ya bak 2 tane aynı iğneyle bebeğim öldü karnım da neden gene aynı iğneyi verecekler ki hamile kalınca ben 0,4 lük kullanmayacağım kan pıhtılaşması olmasa da zaten 4 lük veriliyor olana nasıl 4 lük yetsin ki düşününce saçma geliyor işte
Allahım sen yardım et yarabbim

herkese merhaba bende 3 kayıp verdim ve testlerim yapıldı mthfr mutasyon homozigot saptandı yazıyor test sonucumda ve genetik testimde ( materyalden elde edilen metafazlarda 17.kromozomun p11.2ile q25 bölgelerine ilişkin perisentrik inversiyon tespit edilmiştir. gözlenen karyotipin olası parental orjininin tespiti amacıyla hastanın anne ve babasından kromozom analizi yapılması endikedir. tespit edilen değişikliğin anomalili doğum ve düşük riskini arttırması nedeniyle ailenin gelecekteki olası gebelikleri için prenatal veya preimplantasyon genetik tanı yöntemlerinin uygulanması önerilmektedir.) yazıyor lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi ne olursunuz çıldırcam düşünmekten doktoruma cuma günü gideceğim yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…