- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Rahimde perde olması ya da şekil bozukluğu ya da kurtajdan dolayi yapisiklik olması durumunda düşük oluyormuş en kisa zamanda hsg cektirin adet başladığından itibaren 14 gün içinde cektirebilirsinizAMin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım rahim de perde olması bebeğin kalp atışını durdururum ki ?
AMİn canım inşallahBence dalinda daha iyi bi dr gorun rabbimin izniyle olur insallah
çok geçmiş olsun.canım kac haftalıksın. kese 5. hafta falan olusuyor. ondan onceyse kimyasaldır. parca dedıgın pıhtı mı ?rabbim tez zamanda yenisini versin.Arkadaşlar bu arada ben düşük yaptım. Bugün küçük parça geldi kimyasal olsa parça olmazdı dimi. Oluşmaya başlamış sanırım ama tam da bilemedm kimyasal nasıl oluyor ama parça vardı bende
canım et parçası 2 nokta vardi üzerinde göz noktası gibiçok geçmiş olsun.canım kac haftalıksın. kese 5. hafta falan olusuyor. ondan onceyse kimyasaldır. parca dedıgın pıhtı mı ?rabbim tez zamanda yenisini versin.
O zaman en az 8haftalıktı parcayı saklasaydın patolojiye gönderirdincanım et parçası 2 nokta vardi üzerinde göz noktası gibi
yok canım o kadar yoktu. değerim artmadı zaten benim.birde öyle ağrılı falan olmadı. Daha önce yaptığım düşükte ağrıdan öldüm. Bu kez Binde kaldı sonra düştü değer. Anlayamadım bende. Hayırlısı artıkO zaman en az 8haftalıktı parcayı saklasaydın patolojiye gönderirdin
Geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsinyok canım o kadar yoktu. değerim artmadı zaten benim.birde öyle ağrılı falan olmadı. Daha önce yaptığım düşükte ağrıdan öldüm. Bu kez Binde kaldı sonra düştü değer. Anlayamadım bende. Hayırlısı artık
Clexan Sabah akşam mı kullandın günde 1 mi? Perinatolog bana dedi ki doktorların gözardı ettiği bir şey var clexan 12 saat etkili. O yüzden 12 saatte bir yapılmalı, hibor olursa 24 saat etkili dedi. Günde 1 clexan yeterli mi gelmedi acabaHayır hsg çekilmedim onu çektirmek istiyorum onun için adetli iken gidip randevu almam lazım adet olunca gidicem inşallah bir sorun çıkmaz.
Tsh son hamileliğim de bakmıştı doktorum yavaş çalışıyor demişti sonucum 3.35 çıkmıştı ilaç kullandım onun için de hamileyken ama oda fayda etmedi
Mrb bana da doktorum bu şekilde kullanılmasını söyledi adetliyken igneye başlayalım dedi siz ne zaman baslamistiniz igneyeEvet canim 3 tane cocugum var evet dozunu artirdi clexan 04 gunde iki defa sabah aksam igne vuruldum coraspin 100 luk 1 tane igneyi 3 aya kadar sabah aksam yaptim 4. Ayda teke dustu sizede saglikli dogumlar dilerim insallah sizinde olur
tedaviniz ne aşamada?merhabaalr cd56 testini duydunuz mu benım yuksek cıktı tedavsıı serum dedı doktor...bukonu hakkında bılgısı olan varmı ? 4 kaybım var kımyasal..gervekten bu yuzdenmıymıs.. bus erumda ne var mıs ? kullanan oldumu
Günaydınlar canımClexan Sabah akşam mı kullandın günde 1 mi? Perinatolog bana dedi ki doktorların gözardı ettiği bir şey var clexan 12 saat etkili. O yüzden 12 saatte bir yapılmalı, hibor olursa 24 saat etkili dedi. Günde 1 clexan yeterli mi gelmedi acaba
Kuzum hiç bilmiyorum ki ama benim 2 gebeliğim de de 0,4 lük verdiler çok saçma ya bak 2 tane aynı iğneyle bebeğim öldü karnım da neden gene aynı iğneyi verecekler ki hamile kalınca ben 0,4 lük kullanmayacağım kan pıhtılaşması olmasa da zaten 4 lük veriliyor olana nasıl 4 lük yetsin ki düşününce saçma geliyor işteCanım ben de senin durumunda sayilirim ve bir dahakine günde 2 kez 0.4 luk mu kullanmak gerekir yoksa bir kez 0.6 lik mi :-/ acaba hangisi daha etkilidir
bende 04 luk kullandım zayıfım dr 06 ağır gelir dedi sonuç 3 kayıp. Bir dahaki ne hamilelik planlarken başlayacağım iğneyeCanım ben de senin durumunda sayilirim ve bir dahakine günde 2 kez 0.4 luk mu kullanmak gerekir yoksa bir kez 0.6 lik mi :-/ acaba hangisi daha etkilidir
bende 04 luk kullandım zayıfım dr 06 ağır gelir dedi sonuç 3 kayıp. Bir dahaki ne hamilelik planlarken başlayacağım iğneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?