- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Canım demiştim ya ben de clexan 0.4 kullandım ama düştü diye doktorum dan innohep 0.45 isteyeceğim bu daha etkili istersen doktoruna sor sen debende 04 luk kullandım zayıfım dr 06 ağır gelir dedi sonuç 3 kayıp. Bir dahaki ne hamilelik planlarken başlayacağım iğneye
Bana Dr okşayarak vermişti eczane olmadığı için clexane verdiler ikisinin de dozu aynı hiç bir fark yok bildiğim kadariylaArkadaşlar oksopar iğne kullanan yokmu hep clexsan mi kullaniyorsunuz
Oksapar diyecektim Sözlüğün Azizligine ugradim
Sizin sebep hangi genler de ve önceden 0.4 kullanıp dusuk mu yaptiniz neden korkuyorsunuzBen oksopar 4000 kullanıyorum günde 1 kez birde ecoprin kullanıyorum ama stresiyim tabi surekli yeterli olcak mi diye
Sizin sebep hangi genler de ve önceden 0.4 kullanıp dusuk mu yaptiniz neden korkuyorsunuz
Bu durum çok muallak kimine yarıyor 0.4 kimine yaramıyor canim ama anneler hep hissediyor istersen doktoruna söyle 0.6 lik versin bi Dr tanıdığım 0.4 tedbir en 0.6 da tedavi amaçlı verilir demişti yine de Allah in takdiri ama benim de mthfr 1298 heto ben bidaha ki hamileligimde daha yüksek doz isteyeceğim meselaYok ben hiç ilaç tedvasi olmadan 8. Haftada kalp.durmasi yaşadım soradan test yaptırınca mhtfr677 heterozigot FXIII34 heterozigot genleri çıktı suan hamileyim iste iğne vs kullaniyorum
Bu durum çok muallak kimine yarıyor 0.4 kimine yaramıyor canim ama anneler hep hissediyor istersen doktoruna söyle 0.6 lik versin bi Dr tanıdığım 0.4 tedbir en 0.6 da tedavi amaçlı verilir demişti yine de Allah in takdiri ama benim de mthfr 1298 heto ben bidaha ki hamileligimde daha yüksek doz isteyeceğim mesela[/QUOTE
Bundan öncekinde sadece iğne mi kullandınız peki siz?
Bu arada sakin folbiol u ihmal etme günlük 1 adet al iğne kadar folik asit de onemliymis bizim icin
Ben yaptırdım bu testi, rahimden parça alınıp bakılıyor, ve yüksek çıkarsa serum kullanılıyorArkadaşlar dün haberlerde izledim cd 56 katil hücre diye birşey varmış bilen yada böyle bir test yaptiran varmı
sizin ne çıktı nerde kaça yaptırdınızBen yaptırdım bu testi, rahimden parça alınıp bakılıyor, ve yüksek çıkarsa serum kullanılıyor
Ben tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırdım bahçecide, 1200 TL civarıydı galibasizin ne çıktı nerde kaça yaptırdınız
bebeğiniz oldu muBen tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırdım bahçecide, 1200 TL civarıydı galiba
Allah razı olsun güzel düşünceniz için inşallah bebisinize sağ salim kavusursunuz darısı bizim başımızaIyi geceler arkadaslar.beni bazilariniz hatirlar.burdan cok sey ogrendim ve inanin kendi kendimin dr.u oldum.dr.lara kalirsa bidaha dene demekten ve gebeligi takip etmekten baska bisey yapmiyorlar.iki kayip yasadim ve simdi Allah nasip ederse 30 haftalik hamileyim.4 genimde heterozigot mutasyon var ve 04 cleaxan kullaniyorum.coraspine devam.insallah saglikla dogum yapip sizlerede umut olurum.ben boyle yazanlari okuyunca cok mutlu oluyodum.umutlaniyodum.cok fazla giremiyorum ama sorunuz olursa herzaman cevaplamaya hazirim.Allah hepimizin kucaklarini doldursun,saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?