Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlerin başına

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah :) benim 1 düşüğüm oldu 2 gende pıhtılaşma sorunum var ve homosistein değerim 20 olduğu için hamileliğe izin vermiyo doktorum..senin bu değerine bakmış mıydı doktorun?

Bakilmisti canim ama normal degerlerdeydi diye hatirliyorum.baska bisuru seyde sorun vardi ANA testim pozitifti nesela ki cok onemlidir.protein c dusuktu 4 gende heterozigot vardi.ama kac ay oncesinden donusumlu olarak vitaminler kullandim.folbiolu hic birakmadim kac ay oncesinden basladim.bemix cinko coraspin ve solgarin magnezyum kalsiyum d3 vitaminini donusumlu olarak kullandim.cok okudum cok arastirdim.yabanci makaleleri bile taradim.cogunu unuttum tabi simdi ama bu dedigim ilaclari pihtilasma yada birinci trimester kayiplarina onhazirlik olarak bicok dr.un verdigini gordum.metionin diyeti tam yapmadim ama aklima geldikce dikkat ettim.ozellikle ilk uc ay.simdi ceviz brokoli balik falan yiyorum cok abartmadan.hemosisteinde yedigin ictiginden yasam seklinden cok etkilenir.beslenmene dikkat edip coraspinini alip gunluk yuruyusler yaptiginda cok kisa sure icerisinde hemosistein istenilen seviyeye gelecektir bence.Rabbim yardimciniz olsun.ne kadar bilirsek uygularsakta hersey onun elinde.ol deyince olur.

Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.coraspini kaçıncı haftada birakacaksin.ben ilk doğumumda 35.haftaya kadar kullandim.maalesef suan aynı doktora gidemiyorum.dogudayım.buradaki doktorum da hic birsey demiyor.gerci dogum icin eski doktoruma gidicem kismetse ama erken bırakmak istiyorum.

inşallah sağlıkla al kucağına canim. Benim de 2 düşük 1 kürtaj. 2 gen hterezgot. Bebek düşünürken mı başladın iğneye yoksa hamileliğini öğrendkten sonra mı onu merak ediyorum

inşallah sağlıkla al kucağına canim. Benim de 2 düşük 1 kürtaj. 2 gen hterezgot. Bebek düşünürken mı başladın iğneye yoksa hamileliğini öğrendkten sonra mı onu merak ediyorum
Merhaba bnde ayni durumdayım suan ecopirin iciorm sadece hamile deilim folik asit aliyorum birde hamile kaldigim zaman igneye baslayacagimizi söyledi bnm doktorum.

Evet pıhtılaşma var hibor 5000 kullanıyorum. Doktorunun hibor vermesini iste. Çünkü etkisi 24 saat. Clexan olursa günde 2 vermeleri gerekiyormuş.

Merhaba,
Benim de nasıl olduğunu anlayamadığım bir kimyasal gebeliğim bir de 12. haftada kalbinin durmasıyla kaybettiğim ve kürtajla alınan bebeğim var. Genetik testleri yapıldı. 2 heterozigot 1 homozigot gen mutasyonu var, anti ds dna ve ana (anti nükleer antikor) pozitif çıktı. Bunlar da daha önce teşhisi konulan romatizmal hastalığımla ilişkilendirildi. Gebelik olduğunda Coraspin, kan sulandırıcı iğne ve kortizon başlayacağız dedi hem romatoloji doktorum hem de kadın doğum doktorum. Şimdi 5+4 haftalık hamileyim, 8 gün önce günüm geçmeden kendim kan tahlili yaptırıp öğrendim ve 8 gündür Enox 0.4 mg iğne + Coraspin + günde 3 defa Progestan fitil + haftada bir Proluton Depot iğne kullanıyorum. Kortizona henüz başlamadık ama.
12. hafta bittiğinde kalbinin durduğunu öğrendiğim bebeğime patolojide falan bir inceleme yapılmadı. Pıhtılaşma sebebiyle kaybetmiş olma ihtimalimiz yüksek doktorlara göre. İnşallah bu kez hayırlısıyla olur, her gün acabayla yaşamak zor :/

Kizlar mrb hepinize gecmis olsun ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Benim sorunumda su sekil lutfen banada bir akil verin. Eylul de evlendik kasimda hcg degerim 11 cikti doktor hamilelik olabilir ama cok erken dedi daha gunum gecmemisti. Gecikmenin 5. Gunu kanama basladi sonra kimyasal dendi. Tekrar hazirana kadar hicbir sey olmadi. Haziranda hcg 20 cikti tekrar gecikmenin 6. Gunu kanamam basladi doktorlar gene kimyasal dediler. Genetik tahlil yaptirmamai istedi doktorum ama daha erken biraz daha bekle olmazsa yaptir dedi. 6 ay gecti hala olmadi bende genetik yaptirayim diyorum benim gibi hcg si cok yukselmeyen var mi aranizda

Bir arkadaşımın o şekilde olmustu kimyasal dendi ama bir kez oldu. Benim fikrim gidip hem genetik testi hem pihtilasma testini yaptırmaniz hem de hcg öneririm

Anlamiyorum ki niye doktor bisey demiyor hormon tahlili yapildi 3 defa alttan muayene etti rahimde gorunur hicbirseyin yok gayet temiz enfeksiyon bile yok dedi

merhabalar , benimd e 13. haftada kalbi durdu kürtaj oldum 9 ay önce...hem heterezigot hem homozigot gen mutasyonu var bende de..benim homosistein yüksek şu an o yüzden doktorum izin vermiyo..siz nerde oturuyorsunuz ve hangi doktora gidiyorsunuz? bir de homosistein değeriniz kaç acaba?

Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi :) Forumlar arasında dolanırken tesadüfen gördüm mesajınızı. Ben de şimdi hamileyim 6+2 sanıyorum benim. Daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu ondan sonra pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıkınca bu hamileliğimde doktor hemen clexane+coraspin+haftada bir de proluton a başladı. Bu sefer önlemini aldık bir şey olmaz inşallah dedi. Fakat bu sefer de istediği testlerde ANA pozitif çıktı. Ben onu ilk defa duydum. Anti ds dna negatif. Ama hoca yine de lupus hücresi testi istedi. Çok korkuyorum ilk defa duyuyorum bunları ben. Düşüğe sebep olan durumlar mı acaba? Ya da tehlikeli hastalıklar mı? İnternetten araştırmaya da korkuyorum.

Evet pıhtılaşma var hibor 5000 kullanıyorum. Doktorunun hibor vermesini iste. Çünkü etkisi 24 saat. Clexan olursa günde 2 vermeleri gerekiyormuş.
Benim kayıplarım da böyle ihmalsizlikten oldu yahu arkadaş madem bu clexan 12 saatlik sen bana neden bunu veriyorsun yada günde 2 ver onada rağzıyım
Denek fareleriyiz resmen o ilacı dene olmadı bu ilacı dene böyle saçmalık varmı ya
İnanın yıldım artık 2 kürtaj 1 düşük 2 kimyasalım var 5 kez hamile kaldım canıma yazık psikolojim alt üst eşimde benim gibi çok kötüyüz korkuyoruz
Ben olsun istiyorum tekrardan ama eşim bir daha aynı şeyi yaşarsam toparlanamam kaldıramam bir kez daha bebeğimizi kaybetmeyi diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum

Bana clexane 0.6 verdi bunu günde 2 kez mi isteyeceğim yoksa hibor mu isteyeyim kafam karıştı ikisi de aynı etkiyi gösterir mi

homosistein ne oluyor neden yüksek çıkıyor acaba

Canim coraspini ne zaman birakicam hic konusmadik daha.ama ilk randevumda bende sorayim yazarim burayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…