- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Ben kullanmistim. Sanirim gunde 2 defa. Zaten 3 gunde bitiyor. 6 hap var icinde. Biri sabah biri aksam. Adetin 3.gunu kullaniosun. Ama yinede arastr tam net hatirlamior olabilirum. Cunku 2.5 yil oldu ben kullanali. Ogluma hamile kalmistim kullandigim ay.Klomen kullanan var mı günde kaç kez gerekiyor aç mi tok mu kullanılıyor bilen varsa acil yardım bekliyorum
Ben kullanmistim. Sanirim gunde 2 defa. Zaten 3 gunde bitiyor. 6 hap var icinde. Biri sabah biri aksam. Adetin 3.gunu kullaniosun. Ama yinede arastr tam net hatirlamior olabilirum. Cunku 2.5 yil oldu ben kullanali. Ogluma hamile kalmistim kullandigim ay.Klomen kullanan var mı günde kaç kez gerekiyor aç mi tok mu kullanılıyor bilen varsa acil yardım bekliyorum
Teşekkür ederim içinde 10 tane var dr bir sey söylemedi internette 1 diyen de var 2 diyen de ama ilk kez kullanacagim için 2 çok mu gelir bilemedim inşallah benim de sizin gibi hemen olur aç mi tok mu kullanilacak onu da bulamadimBen kullanmistim. Sanirim gunde 2 defa. Zaten 3 gunde bitiyor. 6 hap var icinde. Biri sabah biri aksam. Adetin 3.gunu kullaniosun. Ama yinede arastr tam net hatirlamior olabilirum. Cunku 2.5 yil oldu ben kullanali. Ogluma hamile kalmistim kullandigim ay.
Ac tok sanirim farketmiyor ama gunde 2 olduguna eminim.. kac yildr istiorsunuz. Baska bi skintiniz yoksa insllh olur. Cunku yumurtalari cok gelistirior. Adeti kacinci gunu kulln dedi doktor. Bu en onemlisiTeşekkür ederim içinde 10 tane var dr bir sey söylemedi internette 1 diyen de var 2 diyen de ama ilk kez kullanacagim için 2 çok mu gelir bilemedim inşallah benim de sizin gibi hemen olur aç mi tok mu kullanilacak onu da bulamadim
Adetin 5. Günü dedi yarın kullanmaya baslayacagim o zaman dediğiniz gibi 2 deneyeyim 2 kürtaj oldum pihtilasma var iğne de kullanacağım igneye erken baslamak için yumurta takibi yapılacak bu ay sanırım çok teşekkür ederim ilginiz içinAc tok sanirim farketmiyor ama gunde 2 olduguna eminim.. kac yildr istiorsunuz. Baska bi skintiniz yoksa insllh olur. Cunku yumurtalari cok gelistirior. Adeti kacinci gunu kulln dedi doktor. Bu en onemlisi
Bende 2 dsuk sonrasi klomenle ogluma gebe kaldim.hamileligim boyunca hibor igne ve corasprin kullndim. Cok zorlu sureclerdi. Uzulmeyin. Insllh bi hamile kalirsaniz artik tedaviyle cocugunuzu dogurursunuz.Adetin 5. Günü dedi yarın kullanmaya baslayacagim o zaman dediğiniz gibi 2 deneyeyim 2 kürtaj oldum pihtilasma var iğne de kullanacağım igneye erken baslamak için yumurta takibi yapılacak bu ay sanırım çok teşekkür ederim ilginiz için
Bende 2 dsuk sonrasi klomenle ogluma gebe kaldim.hamileligim boyunca hibor igne ve corasprin kullndim. Cok zorlu sureclerdi. Uzulmeyin. Insllh bi hamile kalirsaniz artik tedaviyle cocugunuzu dogurursunuz.Adetin 5. Günü dedi yarın kullanmaya baslayacagim o zaman dediğiniz gibi 2 deneyeyim 2 kürtaj oldum pihtilasma var iğne de kullanacağım igneye erken baslamak için yumurta takibi yapılacak bu ay sanırım çok teşekkür ederim ilginiz için
Aynı durumu yasamisiz o yüzden umutlandim şu an. Peki kaç kiloydunuz o zaman Kaç lik hibor kullandığınızı hatirliyormusunuz ben bu konuda da kararsız kaldım doktorlar ilgisiz konuşuyor güven vermiyorlar malesefBende 2 dsuk sonrasi klomenle ogluma gebe kaldim.hamileligim boyunca hibor igne ve corasprin kullndim. Cok zorlu sureclerdi. Uzulmeyin. Insllh bi hamile kalirsaniz artik tedaviyle cocugunuzu dogurursunuz.
Cok haklisiniz. Inanin ben kendi hastaligimi bile kendi zorumla teshis ettirmistim.kimsenin umrunda degiliz. Kilom 65 civqriydi. Suanda da 72 faln. Kullndigim hibor 3500 du. Ideal olan sanirim. Benim 1 genim homozigot 2 genimde heterezigottu.Aynı durumu yasamisiz o yüzden umutlandim şu an. Peki kaç kiloydunuz o zaman Kaç lik hibor kullandığınızı hatirliyormusunuz ben bu konuda da kararsız kaldım doktorlar ilgisiz konuşuyor güven vermiyorlar malesef
Aminnnn. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Ben de ayni kilodayim :) doktorum clexan 0.4 yada 0.6 dedi ama etkisi 24 saat değil diyorlar o yüzden hibor istemeyi düşünüyordum ben de benim de mthfr heterozigot sadece çok teşekkür ediyorum çıkıyorum cevap yazdiniz Allah oglunuzu size bagislasin darısı bize inşallah
folil asit b vitaminin evet ..bemiks c de kullanıtorum ben p.tesi ve cuma..folbiol çarşamba günü.her gün coraspin ,prednol da iki günde bir.prednolu günde kac kere iciyorsunuz hamilemisiniz
folil asit b vitaminin evet ..bemiks c de kullanıtorum ben p.tesi ve cuma..folbiol çarşamba günü.her gün coraspin ,prednol da iki günde bir.
Ecopirin i pzrtesi perşembe folik asiti sali cuma hergunde balık yağı verdi doktorum decavit var evde onudamı kullansam doktor vermedi ama
Ecopirin i pzrtesi perşembe folik asiti sali cuma hergunde balık yağı verdi doktorum decavit var evde onudamı kullansam doktor vermedi amafolil asit b vitaminin evet ..bemiks c de kullanıtorum ben p.tesi ve cuma..folbiol çarşamba günü.her gün coraspin ,prednol da iki günde bir.
Geçmiş olsun burda ben de dahil çoğu arkadaşın kullandığı gibi siz de gebelikte iğne kullanırsınız yani çocuğunuz olmasına engel bir şey değil buArkadaşlar benimde
FV leiden heterozigot
PAI 4G/4G
çıktı sonuçlarım hemotolojiye gittim istersen kullan aspirin istemezsen kullanma sana kalmış dedi. Hamile kalınca kadın doğum doktorunla görüş dedi. Benim de bir doğumdan sonra iki kez kalp atışı durduğu için kürtajım ve kimyasal gebeliğim oldu. Sizce bu değerler riskli mi ne yapmalıyım
valla kafana göre kullanma derım canım bu sefer başka bı değerin yükselir..bence başka bi doktora da gözük araştır hangi şehirdesin ?Ecopirin i pzrtesi perşembe folik asiti sali cuma hergunde balık yağı verdi doktorum decavit var evde onudamı kullansam doktor vermedi ama
Çok teşekkür ederim. Şimdi corasprin kullanıyorum ama hamile kalır kalmaz iğneye mi başlanır ve kaçlık iğne yapmak gerek acaba hiç bilgi de vermiyor doktorlarGeçmiş olsun burda ben de dahil çoğu arkadaşın kullandığı gibi siz de gebelikte iğne kullanırsınız yani çocuğunuz olmasına engel bir şey değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?