Dün gittiğim hastahanede hemşirede havası alınmayacak dedi kafam çok karıştıbana hiç doktor vurmadı ama ben kendim yaparken havasını alıp yapıyordum bilinçli olarak yaptığım bisey değil ama sizide yanıltmak istemem
aynen canım bende senin gibiydim. tek teselliyi burda buluyordum. hiç korkma yine oluyor. neyseki doktorun tüm testleri istemis sebep belli olunca birdaha böyle bir şey yaşamassın. olumlu düşün olur mu. bire üzülünce kendini baska birşey düşünmeye zorla . üzüntü hiç iyi gelmiyor bize. ayrıca en büyük nimet hamile kalabilmek.doktorum bana dediki. korkma çok sanslısın ki hamile kalabiliyorsun. sorun neyse bulacagız gebeliğinin devamını saglayacagız demişti. sende de durum aynı. büyük ihtimal kan pıhtılasması vardır. hayırlısıyla sorunu bulup tedavini olup hamile kalırsın inşallah canım
İlacın prospektüsünde de havasını almayın yazıyor 4. Madde de ben mi yanlış anlıyorum acababen 0.4claxane kullanmistim. bana hep havasini aldirmislardi.
Clexane ve coraspin kullanmanıza rağmen dusuk olmuş peki iki kiziniza hamileyken ne kullandınız fa iyi geldi bilgi verirseniz sevinirimSelamlar ben de sizler gibi pıhtılaşma sorunu olan ve bu nedenle 6 kez düşük yapan biriyim.5. Hamileligimde büyük kızımı 8. Hamileligimde küçük kızımı dünyaya getirdim. Çok yıkıldığım umudumu yitirdiğim anlar oldu. Ama pes etmedim. Anne olacağıma hep inandım. Tüm zorluklara rağmen 2 tane dünyalar güzeli kızım var. Düşüklerim clexan ve coraspin kullanmama rağmen devam etti. 35. Haftada aspirini bıraktım. Doğum öncesi iğneyi hiç bırakmadım. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Rabbim sizleri de evlatlarınıza kavuştursun.
bence en guzeli dr.nuzu arayin ve tekrar sorun.Eki Görüntüle 2087259
İlacın prospektüsünde de havasını almayın yazıyor 4. Madde de ben mi yanlış anlıyorum acaba
Kas değil damara denk gelmiştir. Benim de ara sıra oluyor içi de sertleşiyor. Hemşireye gösterdim damara denk gelmiş. Sorun olmaz dedi. Ben hep buz koyuyorum iğneden sonra , çünkü hibor kullanıyorum ve buz olmayınca bildiğin ağlıyorumKızlar clexane iğne vurduktan sonra bi damla kan geldi kasa denk geldi galiba göbekten yapıyorum şimdi orası çürük gibi bayağı mor ve acıyor biraz ne önerirsiniz.... hamile olduğum için buz koymayı istemiyorum bana bi yol gösterin
Ben o konuda doktoruma güveniyorum kesinlikle clexan vermedi. Evet canın yanacak bu iğneyi hamileler sevmiyor ama 24 saat etkili dedi. Ben de 2 defa iğne yapmaktansa dişini sıkıp hibor yapmayı kabul ettim.Ben de ayni kilodayim :) doktorum clexan 0.4 yada 0.6 dedi ama etkisi 24 saat değil diyorlar o yüzden hibor istemeyi düşünüyordum ben de benim de mthfr heterozigot sadece çok teşekkür ediyorum çıkıyorum cevap yazdiniz Allah oglunuzu size bagislasin darısı bize inşallah
Hibor kaçlık kullandınız hibor lar birlikte coraspin de kullandınız mi acabaBen o konuda doktoruma güveniyorum kesinlikle clexan vermedi. Evet canın yanacak bu iğneyi hamileler sevmiyor ama 24 saat etkili dedi. Ben de 2 defa iğne yapmaktansa dişini sıkıp hibor yapmayı kabul ettim.
merhaba canım. benim de 3 kaybım var her yerde homosistein yazılarını okuyorum 2 gende pıhtılaşma var 3 gebelikte de clxane 04 kullandım işe yaramadı. Hematolojye gittim en son. Homoşiştein 39 çıktı düzelmez diye çok umutsuzum senin durumun nasıl su an merak ettim. Bu değer düzelir mi kiBen kullanıyorum pıhtılaşma olanlarda homosistein değeri düzene girmesi için gerekli. Zararı olmaz merak etme vitamin takviyesi gerekli hem senin içim iyi hemde bebek için
Canım geçmiş olsun madem 0.4 ise yaramadı neden dozu artirmadilar? Homosistein yüksekse metioninden fakir diyet uygulaman gerekir hamilelikten önce başlama gerekir diyete. Ve pihtilasma mthfr lerde ise folbiol marka folik asit kullanman gerekir çünkü onun dozu yeterli geliyor ancak. İğne ile beraber coraspin de kullanmak da yarar varmerhaba canım. benim de 3 kaybım var her yerde homosistein yazılarını okuyorum 2 gende pıhtılaşma var 3 gebelikte de clxane 04 kullandım işe yaramadı. Hematolojye gittim en son. Homoşiştein 39 çıktı düzelmez diye çok umutsuzum senin durumun nasıl su an merak ettim. Bu değer düzelir mi ki(
Canım kızlarıma hamileyken de coraspin ve 0.4 clexan kullandım.Clexane ve coraspin kullanmanıza rağmen dusuk olmuş peki iki kiziniza hamileyken ne kullandınız fa iyi geldi bilgi verirseniz sevinirim
bu değer düşer mi canım peki :-(Canım geçmiş olsun madem 0.4 ise yaramadı neden dozu artirmadilar? Homosistein yüksekse metioninden fakir diyet uygulaman gerekir hamilelikten önce başlama gerekir diyete. Ve pihtilasma mthfr lerde ise folbiol marka folik asit kullanman gerekir çünkü onun dozu yeterli geliyor ancak. İğne ile beraber coraspin de kullanmak da yarar var
Anladım canim ama bazılarında ise yaramıyor bazılarında yaramamış clexan ve coraspin nu çok ilginç demekki Allah nasip edince oluyor Allah bagislasin kızlarını darısı basimizaCanım kızlarıma hamileyken de coraspin ve 0.4 clexan kullandım.
Düşer canim homosistein ortada folik asit olmadığı zaman da yukseliyormus o yüzden folbiol ve b 12 vitamini kullanıp metionin diyeti yaparsın bir de iğne ve coraspin kullanirsin düşer Allah in izniyle stres yapmabu değer düşer mi canım peki :-(
inşallah canım. Doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Umarım kısa zamanda düşer 15 gün önce kadar düşük yaptım zaten iki üç ay içinde düşer değer umarımDüşer canim homosistein ortada folik asit olmadığı zaman da yukseliyormus o yüzden folbiol ve b 12 vitamini kullanıp metionin diyeti yaparsın bir de iğne ve coraspin kullanirsin düşer Allah in izniyle stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?