Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah öyle olur rabbim nasip eder bakalım artık (

Selamlar ben de sizler gibi pıhtılaşma sorunu olan ve bu nedenle 6 kez düşük yapan biriyim.5. Hamileligimde büyük kızımı 8. Hamileligimde küçük kızımı dünyaya getirdim. Çok yıkıldığım umudumu yitirdiğim anlar oldu. Ama pes etmedim. Anne olacağıma hep inandım. Tüm zorluklara rağmen 2 tane dünyalar güzeli kızım var. Düşüklerim clexan ve coraspin kullanmama rağmen devam etti. 35. Haftada aspirini bıraktım. Doğum öncesi iğneyi hiç bırakmadım. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Rabbim sizleri de evlatlarınıza kavuştursun.

ben 0.4claxane kullanmistim. bana hep havasini aldirmislardi.

Clexane ve coraspin kullanmanıza rağmen dusuk olmuş peki iki kiziniza hamileyken ne kullandınız fa iyi geldi bilgi verirseniz sevinirim

Kas değil damara denk gelmiştir. Benim de ara sıra oluyor içi de sertleşiyor. Hemşireye gösterdim damara denk gelmiş. Sorun olmaz dedi. Ben hep buz koyuyorum iğneden sonra , çünkü hibor kullanıyorum ve buz olmayınca bildiğin ağlıyorum

Ben o konuda doktoruma güveniyorum kesinlikle clexan vermedi. Evet canın yanacak bu iğneyi hamileler sevmiyor ama 24 saat etkili dedi. Ben de 2 defa iğne yapmaktansa dişini sıkıp hibor yapmayı kabul ettim.

Ben o konuda doktoruma güveniyorum kesinlikle clexan vermedi. Evet canın yanacak bu iğneyi hamileler sevmiyor ama 24 saat etkili dedi. Ben de 2 defa iğne yapmaktansa dişini sıkıp hibor yapmayı kabul ettim.
Hibor kaçlık kullandınız hibor lar birlikte coraspin de kullandınız mi acaba

Merhabalar. Benim homosistein im 39 çıktı 3 kayıp yaşadım. Doktora gideceğim sonuç için ama değerim çok yüksek böyle değeri olup da düzelen oldu mu çok umutsuzum

Ben kullanıyorum pıhtılaşma olanlarda homosistein değeri düzene girmesi için gerekli. Zararı olmaz merak etme vitamin takviyesi gerekli hem senin içim iyi hemde bebek için
merhaba canım. benim de 3 kaybım var her yerde homosistein yazılarını okuyorum 2 gende pıhtılaşma var 3 gebelikte de clxane 04 kullandım işe yaramadı. Hematolojye gittim en son. Homoşiştein 39 çıktı düzelmez diye çok umutsuzum senin durumun nasıl su an merak ettim. Bu değer düzelir mi ki(

Canım geçmiş olsun madem 0.4 ise yaramadı neden dozu artirmadilar? Homosistein yüksekse metioninden fakir diyet uygulaman gerekir hamilelikten önce başlama gerekir diyete. Ve pihtilasma mthfr lerde ise folbiol marka folik asit kullanman gerekir çünkü onun dozu yeterli geliyor ancak. İğne ile beraber coraspin de kullanmak da yarar var

bu değer düşer mi canım peki :-(

Düşer canim homosistein ortada folik asit olmadığı zaman da yukseliyormus o yüzden folbiol ve b 12 vitamini kullanıp metionin diyeti yaparsın bir de iğne ve coraspin kullanirsin düşer Allah in izniyle stres yapma
inşallah canım. Doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Umarım kısa zamanda düşer 15 gün önce kadar düşük yaptım zaten iki üç ay içinde düşer değer umarım

Kizlar mrb benimde kan pıhtılaşma var 1 yilsan fazla caraspin kulaniyorum ve geçen ay düşük yaptim daha adatime 3 gün vardı düşük yaptim coraspinde kulanıyorum coraspin işe yaramadi mi niye dusuk taptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…