Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok teşekkür ederim. Şimdi corasprin kullanıyorum ama hamile kalır kalmaz iğneye mi başlanır ve kaçlık iğne yapmak gerek acaba hiç bilgi de vermiyor doktorlar
80 kilo altiysan 0.4 luk verir ustuysen 0.6 verir. Muhtemelen coraspon igne donusumlu kullanirsin. Coraspin 32. Haftada birakiliyor. Igne doguma kadar devam. Bazi durumlarda dogumdan sonrada kullanılıyor igne.

Çok teşekkür ederim. Şimdi corasprin kullanıyorum ama hamile kalır kalmaz iğneye mi başlanır ve kaçlık iğne yapmak gerek acaba hiç bilgi de vermiyor doktorlar
En iyisi doktora gitmeniz olur tabi ama benim fikrim coraspin ve folik asit içmeye devam edin hergün. Doktor igneye hamilelikten 2 hafta önce başlayabilir ama kese gorununce başlatan da var dozunu doktor önerir zaten canjm geçmiş olsun tekrar

80 kilo altiysan 0.4 luk verir ustuysen 0.6 verir. Muhtemelen coraspon igne donusumlu kullanirsin. Coraspin 32. Haftada birakiliyor. Igne doguma kadar devam. Bazi durumlarda dogumdan sonrada kullanılıyor igne.
Çok sağol bilgiler için canım bunları bilmiyordum. 1.55 boyum 52 kiloyum sanırım düşük doz verir ven şimdi aspirin içerken bile ya az gelirse diye hep stres yapıyorum. yoruyor bu süreçler insanı

Doktor hem özele hem devlete gidiyorum ikiside faklı söylüyor insan kimi dinleyeceğini şaşırıyor valla

Çok sağol bilgiler için canım bunları bilmiyordum. 1.55 boyum 52 kiloyum sanırım düşük doz verir ven şimdi aspirin içerken bile ya az gelirse diye hep stres yapıyorum. yoruyor bu süreçler insanı
Benim kan sulandiricim bana fazla geliyor. Coraspini birakinca duzelir diye dusunuyordum. Doktorum bir alakasi olmadigini soyledi coraspin daha ziyade pihtilasmaya dayali gebelik zehirlenmesini onluyormus. Bebegin beslenmesi gelismesi icin gerekli olani igne sagliyormus. O yuzden idrarda protein cikmadikca ve tansiyon yuksekligi olmadikca coraspin yeterli gelir merak etme.

Merhaba ben 2 aylık hamileyken dün kürtaj ile alındı gelişemediği için doktor bana trombofil paneli testi var kan pıhtılaşması için 1,5 ay sonra yaptıracağım ama hiçbir bilgim yok nasıl oluyor süreç olumsuz olursa nasıl olacak bilgi verirmisiniz(

Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

HEMOTOLOJİYE GİDİP KAN TESTİ YAPTIRACAKSIN.sonuç 1 ayda filan çıkıyor. sonuca göre aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanman gerekebilir.

Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

teşekkür ederim iyi dileklerin için. umarım seninde gönlüne göre olur herşey :)

merhabalar.ben 8,5 yıllık evliyim.2 tüp bebek 1 aşılama deneyimim var.sonuncu denemede iynelere alerji verdiyimden doktor iyne yapma dedi.hcg 300 deyken kanamam başladı.842 ye kadar yükseldi.doktor keseyi görmeeden bişeey yapamam dedi.ve hcg düşmeye başladı.ama ben o kanamalarda diyer adetlerimden farklı birşey görmedim.nerdeyse 3-4 aydan bir öyle oluyorum.burada bir arkadaş kanına baktır dedi,tüp doktor ben zaten ilaç verdiydim,gerek yok dedi-işinee gelmeedi herhal.başka doktora mecbur yazdırdım.vede çıkdı.mutasıya için olan bayrrramdan sonra çıkcak.cardiolipin İgG -19,4 İgM-26,4 çıktı.her gün 100mg aspirin kardio içiyorum.sizce yeterli olurmu.başına gelmeyen anlamaz bizi,doktorlarda ciddiye almıyorlar diye sizlerin tectübesine güveniyorum.şimdiden yardımlarınız için teşekkür

geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah beklemeden sağlıklı bir hamilelik yasarsın. neden testi bir bucuk ay sonra yaptırıyorsun? ben hemen yaptırmıstım.

Doktor 1,5 ay dedi ama bilmiyorum ki bende çok çok üzüldüm algılayamıyorum birşeyi
kıyamam sana bende iki düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum. ama zaman herşeyin ilacı geçecek canım . doktorun öyle dediyse vardır bildiği. hem bu arada toparlanır hem ruhen hem fiziken yeni gebeliğe hazırlanms olursun.

Çoook teşekkür ederim canım hayırlısı ile herşeyin en güzeli olur inşallah İnan geceleri yatamıyorum burda yazarak teselli buluyorum o kadar korkuyorum ki olmayacak diye 2aylıktı hiç gelişmemişti almak zorunda kaldı doktor sebebi için trombofili paneli testi istedi işte (

aynen canım bende senin gibiydim. tek teselliyi burda buluyordum. hiç korkma yine oluyor. neyseki doktorun tüm testleri istemis sebep belli olunca birdaha böyle bir şey yaşamassın. olumlu düşün olur mu. bire üzülünce kendini baska birşey düşünmeye zorla . üzüntü hiç iyi gelmiyor bize. ayrıca en büyük nimet hamile kalabilmek.doktorum bana dediki. korkma çok sanslısın ki hamile kalabiliyorsun. sorun neyse bulacagız gebeliğinin devamını saglayacagız demişti. sende de durum aynı. büyük ihtimal kan pıhtılasması vardır. hayırlısıyla sorunu bulup tedavini olup hamile kalırsın inşallah canım

Arkadaşlar mrb 8+5 günlük hamileyim 3 ay 10 günlük gebeliğim düşükle sonuçlandı öncesinde maalesef doktorum genetik testi istedi sonuç böyle çıktı hibor 3500 lük iğneye başladı 3 gündür vuruyoruz sizlere bi sorum olacak hibor 3500 lük iğneyi vururken enjektörün havası alınıyor mu doktor havası almadan havayı enjektörün üst kısmına alıp önce havayı vücuda enjekte edip sonra ilacı havanın içine enjekte edeceksin havanın içinden dağılacak ilaç dedi 2 tane farklı hastanede de 2 hemşire hava vücuda enjekte edilmez diyor hava dediğimde küçük bi kabarcık ilkini doktor vurdu 2. Sini hemşire havasını alıp vurdu 3. Sünü eşim dün gece havasını almadan vurdu prospektüste pistonu havayı atmak için itmeyin yazıyor hemşirenin vurduğu yer morardı diğerlerinde bişey Yok karından vuruyorum bu arada bilgisine olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

bana hiç doktor vurmadı ama ben kendim yaparken havasını alıp yapıyordum bilinçli olarak yaptığım bisey değil ama sizide yanıltmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…