80 kilo altiysan 0.4 luk verir ustuysen 0.6 verir. Muhtemelen coraspon igne donusumlu kullanirsin. Coraspin 32. Haftada birakiliyor. Igne doguma kadar devam. Bazi durumlarda dogumdan sonrada kullanılıyor igne.Çok teşekkür ederim. Şimdi corasprin kullanıyorum ama hamile kalır kalmaz iğneye mi başlanır ve kaçlık iğne yapmak gerek acaba hiç bilgi de vermiyor doktorlar
En iyisi doktora gitmeniz olur tabi ama benim fikrim coraspin ve folik asit içmeye devam edin hergün. Doktor igneye hamilelikten 2 hafta önce başlayabilir ama kese gorununce başlatan da var dozunu doktor önerir zaten canjm geçmiş olsun tekrarÇok teşekkür ederim. Şimdi corasprin kullanıyorum ama hamile kalır kalmaz iğneye mi başlanır ve kaçlık iğne yapmak gerek acaba hiç bilgi de vermiyor doktorlar
Çok sağol bilgiler için canım bunları bilmiyordum. 1.55 boyum 52 kiloyum sanırım düşük doz verir ven şimdi aspirin içerken bile ya az gelirse diye hep stres yapıyorum. yoruyor bu süreçler insanı80 kilo altiysan 0.4 luk verir ustuysen 0.6 verir. Muhtemelen coraspon igne donusumlu kullanirsin. Coraspin 32. Haftada birakiliyor. Igne doguma kadar devam. Bazi durumlarda dogumdan sonrada kullanılıyor igne.
Doktor hem özele hem devlete gidiyorum ikiside faklı söylüyorEn iyisi doktora gitmeniz olur tabi ama benim fikrim coraspin ve folik asit içmeye devam edin hergün. Doktor igneye hamilelikten 2 hafta önce başlayabilir ama kese gorununce başlatan da var dozunu doktor önerir zaten canjm geçmiş olsun tekrar
Benim kan sulandiricim bana fazla geliyor. Coraspini birakinca duzelir diye dusunuyordum. Doktorum bir alakasi olmadigini soyledi coraspin daha ziyade pihtilasmaya dayali gebelik zehirlenmesini onluyormus. Bebegin beslenmesi gelismesi icin gerekli olani igne sagliyormus. O yuzden idrarda protein cikmadikca ve tansiyon yuksekligi olmadikca coraspin yeterli gelir merak etme.Çok sağol bilgiler için canım bunları bilmiyordum. 1.55 boyum 52 kiloyum sanırım düşük doz verir ven şimdi aspirin içerken bile ya az gelirse diye hep stres yapıyorum. yoruyor bu süreçler insanı
Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniBenim kan sulandiricim bana fazla geliyor. Coraspini birakinca duzelir diye dusunuyordum. Doktorum bir alakasi olmadigini soyledi coraspin daha ziyade pihtilasmaya dayali gebelik zehirlenmesini onluyormus. Bebegin beslenmesi gelismesi icin gerekli olani igne sagliyormus. O yuzden idrarda protein cikmadikca ve tansiyon yuksekligi olmadikca coraspin yeterli gelir merak etme.
Merhaba ben 2 aylık hamileyken dün kürtaj ile alındı gelişemediği içindoktor bana trombofil paneli testi var kan pıhtılaşması için 1,5 ay sonra yaptıracağım ama hiçbir bilgim yok nasıl oluyor süreç olumsuz olursa nasıl olacak bilgi verirmisiniz (
Çok teşekkür ederim bilgiler için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
HEMOTOLOJİYE GİDİP KAN TESTİ YAPTIRACAKSIN.sonuç 1 ayda filan çıkıyor. sonuca göre aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanman gerekebilir.
Teşekkür ederim engel değil hamileliğe değil mi
canim mersinin ilcesindeyim ama burada imkanlar kısıtlı konya mersin adana ankara dolanıp duruyorumvalla kafana göre kullanma derım canım bu sefer başka bı değerin yükselir..bence başka bi doktora da gözük araştır hangi şehirdesin ?
geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah beklemeden sağlıklı bir hamilelik yasarsın. neden testi bir bucuk ay sonra yaptırıyorsun? ben hemen yaptırmıstım.
kıyamam sana bende iki düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum. ama zaman herşeyin ilacı geçecek canım . doktorun öyle dediyse vardır bildiği. hem bu arada toparlanır hem ruhen hem fiziken yeni gebeliğe hazırlanms olursun.Doktor 1,5 ay dedi ama bilmiyorum ki bende çok çok üzüldüm algılayamıyorum birşeyi
kıyamam sana bende iki düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum. ama zaman herşeyin ilacı geçecek canım . doktorun öyle dediyse vardır bildiği. hem bu arada toparlanır hem ruhen hem fiziken yeni gebeliğe hazırlanms olursun.
bana hiç doktor vurmadı ama ben kendim yaparken havasını alıp yapıyordum bilinçli olarak yaptığım bisey değil ama sizide yanıltmak istememEki Görüntüle 2086955
Arkadaşlar mrb 8+5 günlük hamileyim 3 ay 10 günlük gebeliğim düşükle sonuçlandı öncesinde maalesef doktorum genetik testi istedi sonuç böyle çıktı hibor 3500 lük iğneye başladı 3 gündür vuruyoruz sizlere bi sorum olacak hibor 3500 lük iğneyi vururken enjektörün havası alınıyor mu doktor havası almadan havayı enjektörün üst kısmına alıp önce havayı vücuda enjekte edip sonra ilacı havanın içine enjekte edeceksin havanın içinden dağılacak ilaç dedi 2 tane farklı hastanede de 2 hemşire hava vücuda enjekte edilmez diyor hava dediğimde küçük bi kabarcık ilkini doktor vurdu 2. Sini hemşire havasını alıp vurdu 3. Sünü eşim dün gece havasını almadan vurdu prospektüste pistonu havayı atmak için itmeyin yazıyor hemşirenin vurduğu yer morardı diğerlerinde bişey Yok karından vuruyorum bu arada bilgisine olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?