- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Sadece coraspin ise yarayacagini sanmıyorum iğne kullanmadinizmiKizlar mrb benimde kan pıhtılaşma var 1 yilsan fazla caraspin kulaniyorum ve geçen ay düşük yaptim daha adatime 3 gün vardı düşük yaptim coraspinde kulanıyorum coraspin işe yaramadi mi niye dusuk taptim
Hamile olmadigim icin kullanmadim hamile kaldigin an igne kullan dedi doktor suan sadece coraspin kulaniyirumSadece coraspin ise yarayacagini sanmıyorum iğne kullanmadinizmi
Eski mesaj ama durumun ne oldu canım merak ediyorumBendede iki mutasyon var 1298 li olan bide 162 mi 7 mi tam hatirlayamadim bende iki kez kalbi durup öldü ikincide ustelik hem 0,4 igne hemde aspirin aliyordum 3 ayda öldü sinan beye basladik seninki gibi hamileligi homosistein dusene kadar yasakladi simdi serbest ama cok zor dusuyor hepsine uydum sende de zor mu dustu simdi de asiri sebze ot tuketiyorum limitteki peyniri sutu bile azalttim calisiyorum da ofise bile evden pisirip getiriyorum bekliyoruz ne zaman olcak artik
Hibor 5000 ve coraspinHibor kaçlık kullandınız hibor lar birlikte coraspin de kullandınız mi acaba
homosistein i hangi doktordan istemeliyim kadın doğum hariciCanım geçmiş olsun madem 0.4 ise yaramadı neden dozu artirmadilar? Homosistein yüksekse metioninden fakir diyet uygulaman gerekir hamilelikten önce başlama gerekir diyete. Ve pihtilasma mthfr lerde ise folbiol marka folik asit kullanman gerekir çünkü onun dozu yeterli geliyor ancak. İğne ile beraber coraspin de kullanmak da yarar var
hematolojiden istedim ben onlar da yapiyorhomosistein i hangi doktordan istemeliyim kadın doğum harici
buradasi küçük yer hematoloji yok acaba dahiliye yaptırır mıhematolojiden istedim ben onlar da yapiyor
dahiliyeden emin degilim ama endokrin bolumu de yapar.dahiliye de yapar diye dusunuyorum insallah oyledir bi sorun istersenizburadasi küçük yer hematoloji yok acaba dahiliye yaptırır mı
henuz sonucum cikmadi ama vardir mutlaka.siz diyetinizi yapin duser insallahHomosisteğni Düşürüp sağlıklı hamilelik geçiren yok mu?????
Canım kimyasal gebelik geçirmişsin. Muhtemelen bebeğin kromozomlarıda sıkıntı vardır. Yani pıhtılaşman olmasa da düşecek, sağlıksız gebelik yada bebek olabilir. Doktorun daha iyi bilir gerçi ama böyle olabilir diye düşünüyorum.Kizlar mrb benimde kan pıhtılaşma var 1 yilsan fazla caraspin kulaniyorum ve geçen ay düşük yaptim daha adatime 3 gün vardı düşük yaptim coraspinde kulanıyorum coraspin işe yaramadi mi niye dusuk taptim
Cnm kimyasal gebelik nasil oluyoyor kromozomda sikindi var demisin allah korusun heo boykemi olur bunun icin tedavi gerekiyir mu bilgin var miCanım kimyasal gebelik geçirmişsin. Muhtemelen bebeğin kromozomlarıda sıkıntı vardır. Yani pıhtılaşman olmasa da düşecek, sağlıksız gebelik yada bebek olabilir. Doktorun daha iyi bilir gerçi ama böyle olabilir diye düşünüyorum.
Canım bu ovulasyon testi mi yoksa gebelik mi. Gebelik testi ise pozitifmerhaba arkadaslar uzun suredir yazmadim buraya. bir ayrdima ihtiyacim var. yumurtlama gunum kesin. yumurtadan sonraki 9.cu gunum. demin test yaptim cift pembe cizgi ama t c ye cok yakin. acaba o cidden t midir?
Eki Görüntüle 2090071 Eki Görüntüle 2090072
Gebelik canim.Canım bu ovulasyon testi mi yoksa gebelik mi. Gebelik testi ise pozitif
Canım kimyasal gebelik daha kese falan oluşmadan gebelik oluşmadan adet kanaması gibi düşmesi. Yani bu doktorlar bunu düşükten saymıyorlar bile. Bizim için psikolojikman zor tabiki ama doktorlar önemsiz görüyor. Tekrarlanacak diye bisey yok. Bebek sağlıksızmış diyor doktorlar böyle durumda. Korkulacak birsey değil rahat ol. İyi bir kadın doğum uzmanı bul onun öncesinde testlerini yaptır pıhtılaşma vs canım bence. Doktorun en doğru bilgileri verecektir insallahCnm kimyasal gebelik nasil oluyoyor kromozomda sikindi var demisin allah korusun heo boykemi olur bunun icin tedavi gerekiyir mu bilgin var mi
Canım catlatma ignesi falan kullanmadiysan gebelik vardır yarın daha koyu çıkar hayırlısı olsun insallahmerhaba arkadaslar uzun suredir yazmadim buraya. bir ayrdima ihtiyacim var. yumurtlama gunum kesin. yumurtadan sonraki 9.cu gunum. demin test yaptim cift pembe cizgi ama t c ye cok yakin. acaba o cidden t midir?
Eki Görüntüle 2090071 Eki Görüntüle 2090072
Cnm ben suan koydeyim orda yaşıyorum esim ywni arandi burda doktor yok olansa guven olmaz bnim bu ay adatime 3 gun var bu sabah yest yaptim degisik cikti var gibi hemen hastaneye gittim kan testi yaptim doktor negatif desi yine cok üzuldum ama test var gibi bozukta olabilir sende bi bakCanım kimyasal gebelik daha kese falan oluşmadan gebelik oluşmadan adet kanaması gibi düşmesi. Yani bu doktorlar bunu düşükten saymıyorlar bile. Bizim için psikolojikman zor tabiki ama doktorlar önemsiz görüyor. Tekrarlanacak diye bisey yok. Bebek sağlıksızmış diyor doktorlar böyle durumda. Korkulacak birsey değil rahat ol. İyi bir kadın doğum uzmanı bul onun öncesinde testlerini yaptır pıhtılaşma vs canım bence. Doktorun en doğru bilgileri verecektir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?