Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar mrb benimde kan pıhtılaşma var 1 yilsan fazla caraspin kulaniyorum ve geçen ay düşük yaptim daha adatime 3 gün vardı düşük yaptim coraspinde kulanıyorum coraspin işe yaramadi mi niye dusuk taptim
Sadece coraspin ise yarayacagini sanmıyorum iğne kullanmadinizmi

Eski mesaj ama durumun ne oldu canım merak ediyorum

homosistein i hangi doktordan istemeliyim kadın doğum harici

Merhabalar. Ben hematoloji doktoruna gittim metiojdninden fakir diyet yapacakmışm bende. Ben gibi homosisteini cok yüksek olup düşüren 1 örnek bile yok mu arkadaşlar. Baştan sona okumadığım yer kalmadı 12 ye falao yüksek demişler hep yok mu değeri 30. 40 falan olup düşürü

Kizlar mrb benimde kan pıhtılaşma var 1 yilsan fazla caraspin kulaniyorum ve geçen ay düşük yaptim daha adatime 3 gün vardı düşük yaptim coraspinde kulanıyorum coraspin işe yaramadi mi niye dusuk taptim
Canım kimyasal gebelik geçirmişsin. Muhtemelen bebeğin kromozomlarıda sıkıntı vardır. Yani pıhtılaşman olmasa da düşecek, sağlıksız gebelik yada bebek olabilir. Doktorun daha iyi bilir gerçi ama böyle olabilir diye düşünüyorum.

Cnm kimyasal gebelik nasil oluyoyor kromozomda sikindi var demisin allah korusun heo boykemi olur bunun icin tedavi gerekiyir mu bilgin var mi

merhaba arkadaslar uzun suredir yazmadim buraya. bir ayrdima ihtiyacim var. yumurtlama gunum kesin. yumurtadan sonraki 9.cu gunum. demin test yaptim cift pembe cizgi ama t c ye cok yakin. acaba o cidden t midir?

Sabah da yapayim.kesin pozitifse igneye baslayacagim maglum.

Cnm kimyasal gebelik nasil oluyoyor kromozomda sikindi var demisin allah korusun heo boykemi olur bunun icin tedavi gerekiyir mu bilgin var mi
Canım kimyasal gebelik daha kese falan oluşmadan gebelik oluşmadan adet kanaması gibi düşmesi. Yani bu doktorlar bunu düşükten saymıyorlar bile. Bizim için psikolojikman zor tabiki ama doktorlar önemsiz görüyor. Tekrarlanacak diye bisey yok. Bebek sağlıksızmış diyor doktorlar böyle durumda. Korkulacak birsey değil rahat ol. İyi bir kadın doğum uzmanı bul onun öncesinde testlerini yaptır pıhtılaşma vs canım bence. Doktorun en doğru bilgileri verecektir insallah

Cnm ben suan koydeyim orda yaşıyorum esim ywni arandi burda doktor yok olansa guven olmaz bnim bu ay adatime 3 gun var bu sabah yest yaptim degisik cikti var gibi hemen hastaneye gittim kan testi yaptim doktor negatif desi yine cok üzuldum ama test var gibi bozukta olabilir sende bi bak

Eklentiler

• 20180106_155017.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…