Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cat

Canım catlatma ignesi falan kullanmadiysan gebelik vardır yarın daha koyu çıkar hayırlısı olsun insallah
Amin insallah.
Dogal olacak eger olduysa. İlac igne vs yok...
Ama ilk kez t nin c ye cok yakin ciktigini gordum. O nedenle emin olamadim. Test bozuk mi degil mi bilemedim.

Bu test negatif canim.

Kanda çıkmadıysa yoktur. Bu testler kan testi kadar güvenilir değil. Rabbim hayırlısıyla hepimize evlat nasip etsin inşallah. Üzülme insallah gönlüne göre olur

Kanda çıkmadıysa yoktur. Bu testler kan testi kadar güvenilir değil. Rabbim hayırlısıyla hepimize evlat nasip etsin inşallah. Üzülme insallah gönlüne göre olur
Ben cok umutlndim ilk defa dsginikta olsa 2 cizgi test gordum sabahtansir testi atmadim yanimda hep bakiyorum

Bugün Dr clexan 0.6 verdi aslında 0.4 vermişti gecende yetmedi diye 0.6 aldım bununla coraspin kullansam zararlı olur mu plt değerin dusuk çıkmış

Birde merak ediyorum neden genelde clexan. Doktorlar ezber etmiş gibi bunu veriyor hep anlamadım. Ben 3 gebelikte de clxane 04 kullandım ama tekrar hamile kalırsam istemiyorum açıkçası. Daha etkili bir şey yok mu bilmiyorun:-/

Canım ya hibor istedim ama yok clexan olsun diye ısrar etti dediğin gibi ınsallah bu defa faydasını görürüm ama bu defa da doz yüksek ve coraspin de kullanırsam bana zarar verir mi korkusu başladı yarın kullanmaya baslicam

Aklına kotu şeyler getirme canım. İnşallah sağlıklıca alırsın kucağına

Coraspin ve ecopirin arasında bir fark var mı..
Bakıyorum da burada herkes coraspin kullanıyor
Ama doktor bana ecopirin verdi...

Birde bir doktor bir testen söz etti...kan alıyorlar mis ve ne kadar kısa zamanda koyulastigina mı bakıyorlar mis ne tam bende anlamadım.saglik ocağında ki doktor öyle tam.cikarken söyledi aklıma takıldı
Bu test ne bilen var mı

Aptt ya da plt testi canim normal kan tahlilinde çıkıyor arada fark yok sadece marka farklı kullanabilirsin sorun olmaz

Aptt ya da plt testi canim normal kan tahlilinde çıkıyor arada fark yok sadece marka farklı kullanabilirsin sorun olmaz

Çok teşekkür ederim canm...
Ben bir çok kez normal kan testi yaptirdim..hamilelik öncesi öyle bir bakılsın diye...o testlerde bunlar yapılmış mıdır..

Yoksa özellikle doktordan bu testleri mı istemelimiyim. bu testler yapılmadan kan sulandırıcı içmek tehlikeli mi.
Hayır hamilelikte birde iğne kullanacam.nede olsa

Canm şimdi baktım testlere PLT yapılmış..benimki 352 çıkmış...bu normal mı

Ben sağlık ocağına hem ilaçlarını yazdırmak hemde kan testi yaptırmak için gittim..( b12 d vitamini bakılsın istedim ) doktor kan sulandırıcı da görünce ne işin kullanıyorsun diye sordu.bende düşük yaptığım için gebelik öncesi kullanıyorum dedim...
Oda işte o teste söz etti..yaptır dahiliye dedi..
Sağlık ocağında bakilmiyormu acaba..
Niye dahiliye yaptır dedi ki
Zaten orada da kan verecektim

Canım ben daha 2 gun once yaptırdım aile hekimliginde sonucu 2 saatte çıktı zaten benim dusuk çıkmıştı ben de coraspin kullandığım için değeri tam hatırlamıyorum ama yanında referans aralıkları yazıyordur bu normal kan değerlerinde Biyokimya kısmında çıkıyor zaten niye dahiliye dediğini ben de anlamadim

Canım şimdi bakabildim benim plt 171 çıkmış sadece coraspin kullanırken. Şimdi clexan 0.6 yi da kullaninca daha da düşer ınsallah kan kaybından ölmem

Canım kanın akış hızına baktıkları bir test var orada çıkan değere göre iğne ve aspirin söz ayarlaması yapılıyor. Bu testi kaydetmiş dr. Sanırım. Bu tahlil sağlık ocağında bakılmaz.

bendr ecopirin kullaniyorum

Kızlar iki sorum var iğne ve ecoprine başladıktan 1 hafta sonra plt değerin 414 idi ama bayadir ölçüm yapmıyoruz sizce nasıl bir değer birde iğne vurduğun yerde sanki taş varmı gibi içten şişme var olanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…