benim a1298c heterezigot ve bir tane daha vardı 4g/5g yazıyordu sanırım, aynı senin gibi 9. haftada kaybettim, hamileliği düşündüğüm zamandan itibaren coraspin verdi doktor, keseyi görüncede iğne verdi, çok şükür 20. haftaya geldim, inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer, tek ümidim o, her doktor kontrolünde inşallah kalbi atıyordur diye telaş yapmıyor değilim,Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim sonrasında testler yapıldı ve bebekte herhangi bir kromozom bozukluğu cıkmadı bende ise Mthfr c677t ve a1298c heterezigot mutasyon çıktı. şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve doktorum keseyi gördüğümüzde iğneye başlıcaz dedi ama yine aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum tecrübelerinizi benimlede paylaşırmısınız ne yapmam gerekiyor. keşke ilk gebeliğimde böyle testler olduğunu bilseydimde ozaman yaptırsaydım şimdide keşke demek istemiyorum benim gibi olup gebe kalan ve bebeğini kucağına alanlar varmı acaba
Evet en iyi yaşayan biliyor. O tedirginliği. Hayırlısı olsun hakkimizda. Her gün saat 10 da ilacımi alıyorum. Akşam 19.30 gibide iğnemi yapıyorum. Arada zaman dilimi olsun diye. İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi almak nasip olur.inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın ben suanda hamile olduğumu ve kontrollere gittiğimi hayal ettiğimde bile korkuyorum yeniden aynı anı yasamak düşünmek çok zor seni cok iyi anlayabiliyorum. iğneleri hergün mü oluyorsun
Kızlar ben de iğneyi sabah 8 de yapıyorum coraspin de akşam 8 de içiyorum tam tersini mi yapmak gerekiyor bilginiz varmi
Tamam canim teşekkür ederim Allah dualarimizi kabul etsin tez zamanda ınsallah yavrulari mızı kucağıma alirizBende sabah 7 bucukda iğne akşam 7 bucukda aspirin iciyorum
Benimde sizinkiyle aynı oldu 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum genetik test yaptırdım mthfr 677 ve 1298 heterozigot çıktı şimdi yine hamileyim doktor önemsiz dedi herkesde var dedi iğne yada asprin e gerek yok dedi ama ben hergun corasprin kullanıyorum şu an 12. HaftamdayimMerhaba arkadaşlar bende 9 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim sonrasında testler yapıldı ve bebekte herhangi bir kromozom bozukluğu cıkmadı bende ise Mthfr c677t ve a1298c heterezigot mutasyon çıktı. şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve doktorum keseyi gördüğümüzde iğneye başlıcaz dedi ama yine aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum tecrübelerinizi benimlede paylaşırmısınız ne yapmam gerekiyor. keşke ilk gebeliğimde böyle testler olduğunu bilseydimde ozaman yaptırsaydım şimdide keşke demek istemiyorum benim gibi olup gebe kalan ve bebeğini kucağına alanlar varmı acaba
Benimde sizinkiyle aynı oldu 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum genetik test yaptırdım mthfr 677 ve 1298 heterozigot çıktı şimdi yine hamileyim doktor önemsiz dedi herkesde var dedi iğne yada asprin e gerek yok dedi ama ben hergun corasprin kullanıyorum şu an 12. Haftamdayim
İnşallah canim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza olurMerhabalar herkese; benimde 2 kaybım oldu ikisininde 8. haftada kalp atışından sonraki ilk kontrolde kalpleri durduğu için alınmak zorunda kalındı..
Benim trombofili panelimde 2 tane Homozigot Mutant , 2 tanede Heterezigot çıktı. Farklı farklı doktorlara gittim, elimden geldiğince tüm bilgilere ulaşmaya çalıştım.. Anladığım kadarıyla Tıp literatüründe gebelik sonlanmasının kesin nedeni olarak trombofili panelinde çıkan mutasyonlar olduğu düşünülmüyor; bir ihtimal diyorlar. Ayrıca PKO olduğum için yumurta çatlama sorunları yaşıyorum; yaklaşık 1 senedir korunmuyorduk bu nedenle tam çatlatma tedavisine başlayacakken doğal yollarla hamile kaldığımı öğrendim.
Örnek olması açısından şimdilik kullandığım ilaçları söylemek istiyorum..Doktorum hemen Clexane 0,6'lık başladı (Aslında senin kilonda birine 0,4 lük yeter ama mutasyonların çok, o yüzden 0,6lık vericem dedi).. folidoce günde 1, bebe aspirini günde 1, ayrıca progestan 200mg. yumuşak kapsülü vajinal fitil yoluyla günde 3 kere alıyorum.. Daha yolun başındayım (4+3) inşallah bu önlemler ve tedaviler mutlu sona ulaşmamızı sağlar..
Canım görünen bi köyü değer yok normal değerlerde çıkmış. Ama pıhtılaşma ile ilgili protein c ve s ye bakılmış sadece diğer genetik faltörlere bakılmamış yada daha sonuç çıkmamış, protein s ve c de normal canım. Rahim filmi çektirdin mi senEki Görüntüle 2092405 Eki Görüntüle 2092404 Eki Görüntüle 2092403 Kızlar benimde 2 kimyasal düşüğüm var. Genetik ve kan pırtılaşma testi yaptırdık. Aynı zamanda Itp hastasıyım dalağım alındı. Trombosit seviyem iyi 2.5 senedir. Eşimin varikoseli vardı. Ameliyat oldu. 6. Ayımızdayız. Düzelme var biraz ileri hızlı sperm değerimiz düşük. Yine de gebe kalabildim. Çok zor gebe kalabiliyorum 3 sene de 2 defa gebe kaldım beta hcg yükseliyor sonra yine düşüyor. 10 gün önce kan verdim bi kaç testim çıktı ben anlamıyorum bi bakar mısınız ??? Daha doktora gitmedim tüm testlerim çıksın öyle gideyim dedim. Ama merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?