Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet çektirdik. Arkuate uterus var bende 1 cm kadar bi eğiklik doktor bu sorun değil dedi. Tüplerimde açıktı. Çok şükür

selamun aleykum kızlar.test sonucum çıktı ama hiç birşey anlamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Evet daha çıkmadı cnm. Çıkanlar sadece bunlar. Lupus antikoagülan testi negatif yazıyor bu ne anlama geliyor ? Bide anti tpo testi normal mi ????
Evet canım normal , pozitif olması sorun olurdu.. o sanırım tiroitlerle ilgili bişey bilmiyorum onu canım ama referans değerlerine göre normal.

İyi akşamlar
Bende de pıhtılaşma var
pcos var
Sol tüpüm kapalı
Sağ tüp az açık
Eşimden azo sperm var
1negatip tüp bebek denememiz oldu
2.de bir kızımız oldu çok şükür
Şimdi 2.cocuk için tüp bebeğe gideceğiz
Size sorum pıhtılaşmaya ilgili tedavi öncesi bir önlem aliyormusunuz sonucu olumsuz etkilemesin diye.

Coraspin ve folik asit alınıyor

Canım benim kullandım prednol

Canım benim kullandım prednol

Cnm prednolu ne için kullandınız? karakulli cnm o testin adı ASA mı, ANA mı? Benimde 2 kimyasal gebeliğim var? Çok geç hamile kalabiliyorum. Genetik testi ve pırtılaşma testi yaptırdık. Sonucu bekliyoruz. Anti-tpo testi de yaptırdık negatif çıktı. Prednolu kullananları duymuştum. Beni de aydınlatırsan sevinirim cnm. Teşekkürler şimdiden :)

Benim c4 komplemanım yüksek çıktıgı için kullanıyorum 47 çıktı 38 altında olması lazım 8 ay kullandım 1 ay önce doktorum bıraktırdı enfeksiyondan degerimin yüksrlebilecegini söyledi karın emarı istedi dişlere ve böbreklere bakılsın dedi sürekli ateşim çıkıyo enfeksiyondan

Hmm c4 ne demek cnm? Anladığım kadarıyla gebelikte ateşiniz çıkıyor diye kullanıyorsunuz değil mi ???

Hmm c4 ne demek cnm? Anladığım kadarıyla gebelikte ateşiniz çıkıyor diye kullanıyorsunuz değil mi ???
Bağışık sistemiyle alakalı canım yok hamile degilim ben dogumdan sonra testler yapıldı c4 komplemanım yüksekti bir ara düştü tekrar yükseldi o yükselirken ateşim çıkıyo bagışık sistemim çöktügü için enfeksiyon oluşuyo ateşim çıkıyo

Ay cnm benimde gebe kalırkalmaz ateşim yükseliyor. Muhtemelen benimde yüksektir ondan düşüyor. Bu test nerde yapılıyor? Genetik ve pırtılaşma testinin içinde var mı ???

Kızlar mrb bende kullandım prednol. İlk hamileliğimde erken doğum yapmıştım. Dr kanda hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlatmıştı bana. Bağışıklık sistemini baskılayıcı bi ilaç o (kortizon). Bağışıklıl sisteminin bebeği yabancı madde olarak görüp parçalamasın diye veriyor benim bildiğim kadarı ile dr lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…