- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Canım görünen bi köyü değer yok normal değerlerde çıkmış. Ama pıhtılaşma ile ilgili protein c ve s ye bakılmış sadece diğer genetik faltörlere bakılmamış yada daha sonuç çıkmamış, protein s ve c de normal canım. Rahim filmi çektirdin mi sen
Anladım. Trombofili paneli testin çıkmamış daha oxaman sanırım değil miEvet çektirdik. Arkuate uterus var bende 1 cm kadar bi eğiklik doktor bu sorun değil dedi. Tüplerimde açıktı. Çok şükür
Evet daha çıkmadı cnm. Çıkanlar sadece bunlar. Lupus antikoagülan testi negatif yazıyor bu ne anlama geliyor ? Bide anti tpo testi normal mi ????Anladım. Trombofili paneli testin çıkmamış daha oxaman sanırım değil mi
Evet canım normal , pozitif olması sorun olurdu.. o sanırım tiroitlerle ilgili bişey bilmiyorum onu canım ama referans değerlerine göre normal.Evet daha çıkmadı cnm. Çıkanlar sadece bunlar. Lupus antikoagülan testi negatif yazıyor bu ne anlama geliyor ? Bide anti tpo testi normal mi ????
Canım bende bu test sonucNdan bişey anlayamadım standart testler gibi açıklamalı değilEki Görüntüle 2092541 selamun aleykum kızlar.test sonucum çıktı ama hiç birşey anlamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürCanım bende bu test sonucNdan bişey anlayamadım standart testler gibi açıklamalı değil
Coraspin ve folik asit alınıyorİyi akşamlar
Bende de pıhtılaşma var
pcos var
Sol tüpüm kapalı
Sağ tüp az açık
Eşimden azo sperm var
1negatip tüp bebek denememiz oldu
2.de bir kızımız oldu çok şükür
Şimdi 2.cocuk için tüp bebeğe gideceğiz
Size sorum pıhtılaşmaya ilgili tedavi öncesi bir önlem aliyormusunuz sonucu olumsuz etkilemesin diye.
Canım benim kullandım prednolMerhaba arkadaşlar
3 kimyasal 1 dış gebeliğim var.
Pıhtılaşma sonuçlarım
Mthfr 1298 homozigot, pai ve b-fibrinojen heterozigot gebelikte clexane 6000 ve sürekli coraspin kullanıyorum.
Bunun yanında ANA testim pozitif
Prednolle ilgili araştırma yapıyorum. Aranızda gebelikten önce prednol başlayan var mı?
Canım benim kullandım prednol
Benim c4 komplemanım yüksek çıktıgı için kullanıyorum 47 çıktı 38 altında olması lazım 8 ay kullandım 1 ay önce doktorum bıraktırdı enfeksiyondan degerimin yüksrlebilecegini söyledi karın emarı istedi dişlere ve böbreklere bakılsın dedi sürekli ateşim çıkıyo enfeksiyondan
Bağışık sistemiyle alakalı canım yok hamile degilim ben dogumdan sonra testler yapıldı c4 komplemanım yüksekti bir ara düştü tekrar yükseldi o yükselirken ateşim çıkıyo bagışık sistemim çöktügü için enfeksiyon oluşuyo ateşim çıkıyoHmm c4 ne demek cnm? Anladığım kadarıyla gebelikte ateşiniz çıkıyor diye kullanıyorsunuz değil mi ???
Ay cnm benimde gebe kalırkalmaz ateşim yükseliyor. Muhtemelen benimde yüksektir ondan düşüyor. Bu test nerde yapılıyor? Genetik ve pırtılaşma testinin içinde var mı ???Bağışık sistemiyle alakalı canım yok hamile degilim ben dogumdan sonra testler yapıldı c4 komplemanım yüksekti bir ara düştü tekrar yükseldi o yükselirken ateşim çıkıyo bagışık sistemim çöktügü için enfeksiyon oluşuyo ateşim çıkıyo
Ne zaman başlatıp ne zaman kesti canım? Sağol cevap verdiğin içinCanım benim kullandım prednol
Nisanda başladım aralıkta bıraktırdı canımNe zaman başlatıp ne zaman kesti canım? Sağol cevap verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?