Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Peki bunun için bi test falan yaptırmış mıydı??? Yoksa gebelik olunca hemen prednol mu vermişti??? Ya benim bağışıklıkla ilgili bi rahatsızlığım var ıtp hastasıyım. Vücudum trombositlerimi tanımayıp öldürüyordu. Dr yine vücudun savunmaya geçip gebeliği tanımayıp öldürebilir dedi. 22 yıl uğraştım ameliyat oldum iyiyim şimdi ama çocuk Rahime yerleşmeden gidiyor benim. 2 kimyasal gebelik yaşadım çok zor gebe kalıyorum zaten.eşimde problemli varikoseli vardı ameliyat oldu. Sperm değerleri biraz düzeldi. 3 sene de 2 defa gebe kaldım. Bunlarda kayıpla sonuçlanınca çok canım yanıyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Yani genetik pohtılaşma testleri yaptırmıştı ama bu sonuçlara bağlı vermedi prednolu. Ben 2016 yılında 26 haftalık erken doğum yaptım. İşk haftalardan başlayan kanamalrım vardı. Dr gebe kaldığın gibi prednol ve pıhtılaşma fahatsızlığıma bağlı iğne ve coraspin verdi. Ben bu ilaçların hepsini kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım. Daha sonra histeroskopi işlemi yapıldı rahim şeklimde bi anormallik varmış düzeltildi. Operasyondan sonra şükür tekrar hamile kaldım Şuan hiçbiirşey kullanmıyorum dr um gerek görmüyor. Bağışıklıkla ilgili bir probleö varsa bence dr un doğru bi tedavi uyguluyor. Pıhtılaşma baktırdın mı sen veya rahim filmi falan çekildi mi?
Mesela benim rahim fişminde çıkmadı anomalilik kamera ile bakılonca çıktı

Cnm pırtılaşma ve genetik test yaptırdık sonuçlar daha çıkmadı bekliyoruz. Hsg çektirdim 2 yıl önce tüplerim açıktı ama arcuate uterus vardı oda sorun değil dedi doktorum. Evet bağışıklıkla ilğili problemim var maalesef dalağım yok zaten ameliyatla aldık. Ben diğer rahatsızlığım için bekarken 8 sene prednol kullandım. Sen prednolu gebe kalır kalmaz mı kullandın ???? Geçen ay kimyasal düşük yaptım. Bugün 23. Günüm sanki yine gebeyim yine aynı belirtiler var. Göğüs hassasiyetim hat safada. Bakalım ne olacak. Pırtılaşma var mı yok mu onu da bilmiyorum. Bilinmezlikler içerisindeyimmmm

Kızlar ben yolun sonuna geldim. Doğuma çok az kaldı . Sezeryan olacak. Her gün iğneler ilaçlar doktor doktor gezmeler çok yoruldum çok canım yandı çok ağladım. En çok da kaybetmekten korktum. Hala da korkuyorum. Ya hiç göremezsem diye ağlıyorum. İnşallah sağ salim kucağıma alırım. İnşallah sizler de en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bu zorlu yolu tamamlarsınız. Dışardan bakılınca bir tane doğurmuş olacam belki ama ben dokuz doğurmuş olacağım. Bizlerin durumu çok farklı bebeklerimiz çok kıymetli, tek doktorla kalmayın farklı doktorlara gidin, riskli gebelik uzmanlarını tercih edin. Bu sonuçlar önemsiz bunun için iğne kullanılmaz diyenleri dinlemeyin iğnesiz olmuyor ama doktorlar bunu iki üç düşükten sonra önemsiyor. Olan size oluyor. Son olarak bana dua edin sağ salim uyuyup uyanayım ve bebeğime kavuşayım. Hepiniz benim dualarımdasınız.

Allah senden sonra bize de nasip etsin bebislerimizi kucağımiza almayi insallah ne güzel minisine kavusuyorsun ne kadar güzel bir duygudur kim bilir Allah yardimcin olsun canim

Allah evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. Allah yardımcın olsun Doğumda bizlerede dua et cnm. Dualarımız seninle.

Allah senden sonra bize de nasip etsin bebislerimizi kucağımiza almayi insallah ne güzel minisine kavusuyorsun ne kadar güzel bir duygudur kim bilir Allah yardimcin olsun canim

Allah evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. Allah yardımcın olsun Doğumda bizlerede dua et cnm. Dualarımız seninle.

Allah'ım inşallah bizede nasip etsin çok stresli süreçler Allah yardımcımız olsun

Aminn Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı bebekleri

Allahım yardımcınız olsun inşallah sağ sağlim evladını kucağına al kendini de hemen toparla. Sıhhtli sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Doğuma giderken aklıma gelirse bizlere de dua et olur mu

Ay hadi canım inşallah vardır bebiş kimyasaldan sonra direkt gebe kalan çokk. Hayırlısı inaşşlah seni anlıyorum çok ama çok sinir bpzucu bişey kendim bizzat iki defa üstüste yaşadığım için biliyorum. Benim adetlerim düzenlidir dr um 27. Gününde kan tahlili yaptır diyodu , kanda çıkınca da hemen başladım kullanmaya. Ama şuan kullanmoyoruö dediğim gibi. Bulunduğun şehirde perinatolog varsa ona git canıö daha iyi yönlendirebilir seni

Tmm cnm çok teşekkürler bilgi için. Birşey daha sorucam sen hem pırtılaşma için iğne ve prednolu aynı zamanda kullandın değil mi ???

Tmm cnm çok teşekkürler bilgi için. Birşey daha sorucam sen hem pırtılaşma için iğne ve prednolu aynı zamanda kullandın değil mi ???
Evet canım hatta coraspin hapta kullandım ilave olarak . Rica ederim bu arada. Her zaman yardımcı olurum bi sorun olduğunda

Canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sag saglim hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini hep yüzünüz gülsün mutlulugunuz daim olsun dogumundan inşllah çok iyi geçer bebek sesiyle kucagında çıkarsın inşallah bizlerede dua et dogumdan sonra yaz bizi merakta bırakma tabi bir kaç soruda sormak istiyorm hamileligini ögrenir ögrenmz ne yaptın pıhtılşma oldugu için soruyorm hemen doktora gitmek mi gerekiyor igneyi nasıl yaptın çok korkuyorum ve merak ediyorum hangi ilaçları kullandın nasıl ilerledi hamileligin kafamda deli sorular

Amin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Pıhtılaşmayı hamilelikten önce farkettim genetik test yaptırınca da kesinleşti. Hamile kaldım Ama ısrarla iğne vermediler. Çok doktor gezdim ben. Genetik, hematoloji, kadın doğum.toplam yaklaşık 10-12 doktor.. hiçbirisi iğne vermedi. En son riskli gebeliğe ayrıntılı ultrasona gittiğimde bebeğime yeterince kan gitmediğini gördük. Göz göre göre ölecekti yani ihmal yüzünden. Kendimi kahrettim ya ölseydi diye. O gün hibor iğne başladık aspirin zaten kullanıyordum. Çok şükür bu haftaya girdik, süreç zor, hep korkuyla geçiyor. İğne işi zor can yakıyor evet ama sayılı gün geçiyor, çoğu zaman kendim yapıyorum bazen de eşim. Bu iğneyi vermeleri için o kadar doktor gezdim ki bazen acısından ağlasam da çoğu zaman şükrettim. Çünkü ya son gittiğim yerde de verilmeseydi şu an ben de burada 22 haftalıkken kalbi durdu yazıyor olacaktım. Tabi her şeyden önce Rabbim nasip etti alacak nefesi varmış

Kan gitmediğini ayrıntılı ultrason zamanında mi ogrendiniz ayrıca bir uygulama lazımmış onun için rutin kontrolünü yoksa

Kızlar aranızda intralipid serum kullanan oldumu olduysa bana yardmcı olablr mi..Nette şu şekilde yazıyo ve bunu tekrarlayan düşüklerde uygulylarmş
Intralipid serum uygulaması annede embriyonun tutunmamasına sebep olan bağışıklık sistemi organizasyon bozukluğunu dengeler. Intralipidler normalde beslenme güçlüğü çeken özel durumdaki hastalarda da (yoğun bakım vb) kullanılmaktadır. Intralipidler, soya fasulyesi yağı, yumurta fosfolipidleri ve gliserinden oluşan bir yağ emülsiyonundan meydana gelmektedir

Selamün aleyküm kizlar.. anlayan varsa eğer sonucumu yorumlayabilir mı rica etsem..

Eklentiler

• IMG-20180119-WA0002.webp
    9 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…