ve aleykum selam.benimkide yaklaşık aynıydı .kime anlayamadıSelamün aleyküm kizlar.. anlayan varsa eğer sonucumu yorumlayabilir mı rica etsem..
Prednol ne için kullanılıyo canm doktor neye bakarak veriyor bunu hap dimifolil asit b vitaminin evet ..bemiks c de kullanıtorum ben p.tesi ve cuma..folbiol çarşamba günü.her gün coraspin ,prednol da iki günde bir.
Cnm prednolu eğer ki vücudun gebeliği zararlı bi madde olarak algılayıp ona karşı antikor geliştirmesin diye veriyorlar. Bağışıklılığını bastırıyor. Yani vücudun çocuğu öldürmesin diye veriyorlar. Tekrarlayan düşüklerde ve bağışıklıkla ilgili bi probleminiz varsa veriyorlar.Prednol ne için kullanılıyo canm doktor neye bakarak veriyor bunu hap dimi
Anladım canım saolsın doktoruma sorayım durama göre bende kullanymCnm prednolu eğer ki vücudun gebeliği zararlı bi madde olarak algılayıp ona karşı antikor geliştirmesin diye veriyorlar. Bağışıklılığını bastırıyor. Yani vücudun çocuğu öldürmesin diye veriyorlar. Tekrarlayan düşüklerde ve bağışıklıkla ilgili bi probleminiz varsa veriyorlar.
Tekrar düşük mu yaşadın canım bu ilaçlardan sonradave aleykum selam.benimkide yaklaşık aynıydı .kime anlayamadıdoktor da folik azlığından oluyor diye aspirin kardio ve folio yazdı.açıklamada stres,toksin,radyasyon kimyevi madde lere karşı hassasiyet yuzunden düşük olduğu yazıyo
yok canımya daha bu ay başladım ilaçlaraTekrar düşük mu yaşadın canım bu ilaçlardan sonrada
Canım çokk teşekkür ederim çok mutlu ettin benş gerçektenAaaa canim simdi gordum. Cok sevindim masallahhhh. Saglikla kavus bebegine.
Canjm çok zor zamanlar yasamissın çok büyük geçmiş olsun iğne konusunda pek bir sey diyemicem çünkü ben 0.4 ilw dusuk yaptığımda doktor dedi ki yumurtlamadan sonra baslaman gerek yani hamileligi öğrenmeden önce başlamak gerek demişti ama ben yine de içim rahat etmedi diye 0.6 lik istemiştim suan hamile kalmayi bekliyorum ben de ecopirin kullanıyorum demem o ki denemeden bilinmiyor malesef dozu ınsallah sana yeterli gelir canim durumundan yine bizi haberdar et Allah hepimizin yardımcısı olsunİlaçlarım bunlar 7 gen sorunlu yanlış yazmışım
Kesinlikle prof serkan güçlü öneririm.Perinotoji uzmanı,kütüphane gibi biri aynı zamanda maneviyatı çok yüksek...tek olumsuz yanı doğuö Pahalı ama Doğumdan önce gidip seni yönlendirmesini sağlarsın istersen doğumu başka yerde yaparsın.Arkadaşlar aranızda izmirde olan var mı iki kez düşük yaptm bende bana hangi doktoru önerirsinz şehir dışından gelicem çünkü
Aynı durumu doktoruma sormuştum. Kasa getirmediği sürece sorun yok etki eder demistiMrhb herkesin Allah yardımcısı olsun öncelikle.
Bende 32. Hafta coraspin bıraktım.Onun gerginliğide var üstümde...0,4 iğneye devam ediyorum heterozigotum.Hergün iğne vurmanın sorumluluğu gerçekten büyük,hiç bir zaman morluk yada acıdan şikayet etmedim hiç önemli değil bunlar.Benim siZe farklı bir sorum olacak tecrübeli arkdşlar yardımcı olursa cok sevinirim.
İğneyi çok yavaş bir şekilde güzelce vuruyorum ama bazı günler iğneyi vurdugum yerde 10 dk sonra parmağımla kontrol ettiğimde biraz sertlik geliyor elime.Kolonya ile ovalıyorum biraz bazen eziliyor geçiyo bazen geçmiyo morarıyor.
O sertlik iğne dağılmıyor etki etmiyor mu acaba diye hep korkuyorum.Doktorlar bu soruyu basit mi buluyorlar anlamadım, etki eder o eder deyip geçiştiriyorlar.Böyle sertlik yaşayan var mı? Özellikle bacaktan vurunca oluyor.
Kasa gelmiyor sanırım o kadr morarmıyor yada çok acımıyor sertlik olayını çözemedim doğurcam nerdeyse :) takıldım ya bu akşam vurdugum iğne tam dedm cok iyi vurdum 5-10 dk geçti taytan elime sertlik geliyor gene sinir oldumAynı durumu doktoruma sormuştum. Kasa getirmediği sürece sorun yok etki eder demisti
Kasa gelmiyor sanırım o kadr morarmıyor yada çok acımıyor sertlik olayını çözemedim doğurcam nerdeyse :) takıldım ya bu akşam vurdugum iğne tam dedm cok iyi vurdum 5-10 dk geçti taytan elime sertlik geliyor gene sinir oldum
Tamam canım çok saolsınKesinlikle prof serkan güçlü öneririm.Perinotoji uzmanı,kütüphane gibi biri aynı zamanda maneviyatı çok yüksek...tek olumsuz yanı doğuö Pahalı ama Doğumdan önce gidip seni yönlendirmesini sağlarsın istersen doğumu başka yerde yaparsın.
Canım o zaman damara denk gelmiştir bi problem olmaz merak etmeBende de aynı şey var bende dagilmiyor ve etki etmiyor mu diye endişeleniyorum bu hafta sorucam doktoruma
Sorunca benide etiketle unutmasan cok merkedyrm bende ,ben sordum dağılır o her türlü dedi öyle cok ciddiye almadı soru mu yada anlatamadım ben.Bende de aynı şey var bende dagilmiyor ve etki etmiyor mu diye endişeleniyorum bu hafta sorucam doktoruma
Amin canım benim inşallah yeterli gelir dozu tek korkum bu ihmale kurban gitmem umarım 2 gün bile kalmadı stres yapmak istemiyorum ama elimden gelmiyor düşünmeden edemiyorumCanjm çok zor zamanlar yasamissın çok büyük geçmiş olsun iğne konusunda pek bir sey diyemicem çünkü ben 0.4 ilw dusuk yaptığımda doktor dedi ki yumurtlamadan sonra baslaman gerek yani hamileligi öğrenmeden önce başlamak gerek demişti ama ben yine de içim rahat etmedi diye 0.6 lik istemiştim suan hamile kalmayi bekliyorum ben de ecopirin kullanıyorum demem o ki denemeden bilinmiyor malesef dozu ınsallah sana yeterli gelir canim durumundan yine bizi haberdar et Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?