Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar aranızda izmirde olan var mı iki kez düşük yaptm bende bana hangi doktoru önerirsinz şehir dışından gelicem çünkü

Selamün aleyküm kizlar.. anlayan varsa eğer sonucumu yorumlayabilir mı rica etsem..
ve aleykum selam.benimkide yaklaşık aynıydı .kime anlayamadı doktor da folik azlığından oluyor diye aspirin kardio ve folio yazdı.açıklamada stres,toksin,radyasyon kimyevi madde lere karşı hassasiyet yuzunden düşük olduğu yazıyo

Prednol ne için kullanılıyo canm doktor neye bakarak veriyor bunu hap dimi
Cnm prednolu eğer ki vücudun gebeliği zararlı bi madde olarak algılayıp ona karşı antikor geliştirmesin diye veriyorlar. Bağışıklılığını bastırıyor. Yani vücudun çocuğu öldürmesin diye veriyorlar. Tekrarlayan düşüklerde ve bağışıklıkla ilgili bi probleminiz varsa veriyorlar.

Anladım canım saolsın doktoruma sorayım durama göre bende kullanym

Tekrar düşük mu yaşadın canım bu ilaçlardan sonrada

Aaaa canim simdi gordum. Cok sevindim masallahhhh. Saglikla kavus bebegine.
Canım çokk teşekkür ederim çok mutlu ettin benş gerçektenamin rabbim inşallah sağ sağlim kavuşmayı nasip eder. Dilerim allahtan sana ve bekleyen tüm annelere istedikleri vakit nasip eder rabbim

Merhaba bende 3. Tüp bebek denemesindeyim çarşamba transferim var üçüz İnşallah hayırlısıyla. 8 düşüğüm var 6 senelik evliyim ilk 2 sene gebe kaldım ilerlemedi gebeliklerim son bir kaç ay kalamadım artık tüp bebeğe başlayıp araştırılmasına karar verdik 9 ameliyat geçirdim tüpümün biri tikaliydı açıldı. Rahim içi yapışıklık vardı ileri derece onlar temizlendi çikolata kistlerim oluyordu onlarda alındı. rahim içinde iyi huylu tümörlerim vardı alındı en son 1 ay önce tekrarlamış alındı tekrar. 2 tüp bebek denememde ikiz transfer edilmişti tuttu 7 haftada gelişmediklerini öğrendik düşük yaptım. 3 deneme için Dr genetik test kromozom testi istedi, yaptırdık kromozom testi temiz çıktı. 6 genimde pıhtılaşma bozukluğu çıktı neden bulundu şükürler olsun clexan 04 başladı bu kez ecopirin 100 mg. İle birlikte neupogen diye bir iğne verdi tek doz, clinoleic serum bağışıklığı güçlendirmek için verdi 13 saat hastanede takıldı onuda atlattım. Şimdi size sorum bu 04 lük iğne dozu bana az gelir gibi düşünüyorum sizlerde nasıl ayarlandı neye göre verildi ?

İlaçlarım bunlar 7 gen sorunlu yanlış yazmışım

Eklentiler

• 20180121_140810.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
  • 20180121_140740.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 20180121_140726.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 20180121_142209.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
İlaçlarım bunlar 7 gen sorunlu yanlış yazmışım
Canjm çok zor zamanlar yasamissın çok büyük geçmiş olsun iğne konusunda pek bir sey diyemicem çünkü ben 0.4 ilw dusuk yaptığımda doktor dedi ki yumurtlamadan sonra baslaman gerek yani hamileligi öğrenmeden önce başlamak gerek demişti ama ben yine de içim rahat etmedi diye 0.6 lik istemiştim suan hamile kalmayi bekliyorum ben de ecopirin kullanıyorum demem o ki denemeden bilinmiyor malesef dozu ınsallah sana yeterli gelir canim durumundan yine bizi haberdar et Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar aranızda izmirde olan var mı iki kez düşük yaptm bende bana hangi doktoru önerirsinz şehir dışından gelicem çünkü
Kesinlikle prof serkan güçlü öneririm.Perinotoji uzmanı,kütüphane gibi biri aynı zamanda maneviyatı çok yüksek...tek olumsuz yanı doğuö Pahalı ama Doğumdan önce gidip seni yönlendirmesini sağlarsın istersen doğumu başka yerde yaparsın.

Mrhb herkesin Allah yardımcısı olsun öncelikle.
Bende 32. Hafta coraspin bıraktım.Onun gerginliğide var üstümde...0,4 iğneye devam ediyorum heterozigotum.Hergün iğne vurmanın sorumluluğu gerçekten büyük,hiç bir zaman morluk yada acıdan şikayet etmedim hiç önemli değil bunlar.Benim siZe farklı bir sorum olacak tecrübeli arkdşlar yardımcı olursa cok sevinirim.

İğneyi çok yavaş bir şekilde güzelce vuruyorum ama bazı günler iğneyi vurdugum yerde 10 dk sonra parmağımla kontrol ettiğimde biraz sertlik geliyor elime.Kolonya ile ovalıyorum biraz bazen eziliyor geçiyo bazen geçmiyo morarıyor.
O sertlik iğne dağılmıyor etki etmiyor mu acaba diye hep korkuyorum.Doktorlar bu soruyu basit mi buluyorlar anlamadım, etki eder o eder deyip geçiştiriyorlar.Böyle sertlik yaşayan var mı? Özellikle bacaktan vurunca oluyor.

Aynı durumu doktoruma sormuştum. Kasa getirmediği sürece sorun yok etki eder demisti

Aynı durumu doktoruma sormuştum. Kasa getirmediği sürece sorun yok etki eder demisti
Kasa gelmiyor sanırım o kadr morarmıyor yada çok acımıyor sertlik olayını çözemedim doğurcam nerdeyse :) takıldım ya bu akşam vurdugum iğne tam dedm cok iyi vurdum 5-10 dk geçti taytan elime sertlik geliyor gene sinir oldum

Bende de aynı şey var bende dagilmiyor ve etki etmiyor mu diye endişeleniyorum bu hafta sorucam doktoruma

Tamam canım çok saolsın

Amin canım benim inşallah yeterli gelir dozu tek korkum bu ihmale kurban gitmem umarım 2 gün bile kalmadı stres yapmak istemiyorum ama elimden gelmiyor düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…