Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrblar. Benimde 2 dusugum oldu bugün patoloji sonuçlarını aldım doktora baska test yaparmisiniz kan pihtilasmasi felan var mi diye gerek yok dedi

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Ben kayıp sonucu testle kullandım ama senin anlatığının aynısını arkadaşım uyguladı.Sana yardımcı olursa yaklaşık 32. Haftaya kadr coraspin kullandı sadece öncesinde 1 düşüğü var test yaptırmadı.İlk gebe kaldığı zamanlarda bir kanama oldu dye hatrlıyrm ama bunun coraspin kaynaklı olduğu kesin değil 1 hafta içmedi aspirin sonra bırakmadı devam etti şimdi doğumuna 1 ay var.

Sagol canim,ilk gebeligimde bebegin kalp atışı yoktu insan ister istemez korkuyo yine ayni seyi yasarmiyim diye.doktor coraspin baslariz falan dedi ama iste internette cok kanama yaptığını vs bir sürü sey yazmislar emin olamadim bi

Canım serkan güçlü nerede? Muayene ücreti ne kadar, izmirde çok doktor gezdim kafama göre düzgün bir doktor bulamadım ben yaaa... yıldım yemin ederim

Canım bana da test yapmadan tedbir amaçlı vermişti dr kullandım kanama vs yapmamıştı bebeğe giden kan akışını düzenliyor önlem amaçlı çok veriliyor artık sorun olmaz korkma druna güven

Canım serkan güçlü nerede? Muayene ücreti ne kadar, izmirde çok doktor gezdim kafama göre düzgün bir doktor bulamadım ben yaaa... yıldım yemin ederim
Tınaztepe de yeri canım ücreti 350 tl biraz pahalı aslında bende clexane konusunda kimse beni düzgün yönlendirmediği için serkan bey de aldım soluğu 25 haftada doktor değiştirmek zorunda kaldım.Gerçekten cok iyi doktor prof oldugu için pahalı işte.Biz ilk cuma saati gittik doktora yerinde yoktu cuma günleri cuma saati kesinlikle randevu almıyormuş cok inançlı biri bu çok güzel.

Bence doktoruna güveniyorsan ona bırak coraspin bebeğe kan akışının güzel olmasını sağlıyor.Çoğu kişi gebelik düşünürken en bile kullandığını biliyorum

Canım bana da test yapmadan tedbir amaçlı vermişti dr kullandım kanama vs yapmamıştı bebeğe giden kan akışını düzenliyor önlem amaçlı çok veriliyor artık sorun olmaz korkma druna güven
Tamam canim sagolasin hic kanama yapmadi mi sende?kaçıncı haftadasin suan?basindan beri kullaniyormusun

Bence doktoruna güveniyorsan ona bırak coraspin bebeğe kan akışının güzel olmasını sağlıyor.Çoğu kişi gebelik düşünürken en bile kullandığını biliyorum
Haklisin,Allah muhafaza daha sonrasinda bi kayip daha olursa cok daha zor.zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa gelir bi sekilde degilmi

Haklisin,Allah muhafaza daha sonrasinda bi kayip daha olursa cok daha zor.zaten bu dunyada yiyecek ekmegi varsa gelir bi sekilde degilmi
Aynen öyle canım tevekkül etmek lazım.Zaten coraspin kullanırken bebeğe kan akışını kontrol ediyor onlar muayene sırasında duruma göre bırak yada devam et der o sana zaten.100 mg aspirin o kadar bşy yapmaz korkma.Elini falan kesme tabi :)

Cok sagol canim benim Allah razi olsun :)

Tamam canim sagolasin hic kanama yapmadi mi sende?kaçıncı haftadasin suan?basindan beri kullaniyormusun
2 tüp Bebek denememde de vermişti normal hamileykende kullandım sorun yaşamadım Canım kanama falan olmadı hiç düşük yaptım gelişmedi benimkiler yarın tekrar transferim var 3. Tüp bebek denemem şimdi kan sulandırıcı iğne ve coraspirin aynı anda kullanıyorum Allah kucağına da almayı nasib etsin Canım benim :)

ben test yaptırmadan kullandım yalnız gene de bebegımı kaybettım sonradan test yapıldı bana mthfr c677t homozigot sonucum şuan tedawi görüyorum klomen folık asıt kan sulandırıcı hap yumurta takıbı ınsallah hamıle kalırsam hemen kan sulandırıcı ıgneye baslanacagı soylendı bu arada 3 kaybım var

merhaba benimde 3 kaybım var en son kaybımda bebegım gelısmedıgı ıcın dusukle sonuclandı onda clexan 0.4 iğne vurulmuştum doktorum ıkı kaybı duyunca vermıstı malesef gene gelısmedı ve kaybettım bu dusukten snra testlerım yapıldı ve c677t homozigot dendı suan gebelık ıcın kan sulandırıcı hap folık asıt ve klomen kullanıorum doktorum yumurta takıbını cagırıyor her ay 15 gun kan tahlılı yaptırmamı ıstıor adet gecmeden ogrenelım gebelıgı ıgneye baslayalım dıe yalnız merakım su deneme yanılma nasıl olacak sureklı ya bana 0.6 da yetersız gelır gene kayıp verır ısem ne olacak 0.8 dırek verılse veya bunun testlerı yok mu hangı sevıyede ne kadar kullanmamızı kolaylastıracak uzun oldu kusura bakmayın ne olur bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa bana lutfen tesekkurler sımdıden

Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın inşallah hiç birimize. Benim bildiğim kadarı ile clexane dozu kiloyla orantılı olarak veriliyor. Tabi ki doktorun doğru bilgiyi verir

Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın inşallah hiç birimize. Benim bildiğim kadarı ile clexane dozu kiloyla orantılı olarak veriliyor. Tabi ki doktorun doğru bilgiyi verir
Aminnn çok zor hem maddi hem manevi hamile kalip heycan yasayip her seferinde kaybetmek cok zor kadin dogum doktoru kiloma göre belirleyebilir mi ki deneyecz demisti 0.6 gene aynisi olursa 0.8 demisti ama bilemiorm tabi bnde

Merhaba gecmis olsun insallah tekrar kayip yasamayiz benim de 3 kaybim var.aslinda igne dozunu hematologlar kiloya ve belli teste gore ayarliyorlar ve yine kayip yasaninca pihtilasmadan degil farkli sebepten diyorlar.bana boyle demisti doktorum.tabi kadin dogumcular bunu riske atmiyorlar.hangisi dogru bilemiyorum.insallah Rabbim tekrar yasatmaz icinizi ferah tutun.

Ben de eski sakinlerindenim bu topigin. İlkiki bebegi kaybettim. Oglumda coraspirin ve 0.4claxane kullandim. Oglum 4yasina gelmek uzere. 7aydir bebegim olmuyor ve yasim 35olmsk uzere diye dr bu ay yumurta takibi dedi. Regller dahil coraspirini hic birakmadim. Folidoce aliyorum bir de. Klomen kullandim 8yumurta olustu ama gelismedi diye dr puregon igne verdi. 4gunde onu yaptim, suan masallah her iki yumurtalikta 20mm lik iki yumurtam var :) dun catlatma ignesini de oldum. Yarindan itibaren progestan da baslatacak. Kanda gebelik pozitif olirsa da direk claxane..

Buarada konusu olmus. Oglumda 6+3 / 7+3 arasi lekelenme tarzi kanama yasamistim. Aspirini de igneyi de hic birakmamistim. Sabag aksam proluton depot igne olmustum 5gun.

vermiş olduğun bilgi için çok teşekkür ederim en kısa zaman da hematolog bölümüne gideceğim allah bir dha yaşatmasın sağ salim bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…