- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
merhaba malesef bana da 3 kaybım war hiç birinin kalp atışlarını dinleyemedim ben her seferinde hüsran ile sonuçlandı artık bir bebeğim olsun evimin neşesi gelsin istiyorum çok şükür tabi her halimize ama çok zor çocuksuz ev çok üzücü rabbim bizlerin yüzüne gülsün aminBu arada ben de 31 yaşındayım 1 yıllık evlıyim 2 dusuk yaptım sanki çocuğum olması bana hayal gibi geliyor artık sanki hiç ulasmayacagim bir hayal
saglikla kavus insallah arkadasim.Ben de artık hamile kalmaya korkar oldum. Hem istiyorum hem kaldığımda uykularım kaçıyor yine mi düşecek diye. Şimdi yine pozitifi gördüm korkularım başladıama bu sefer iğneye 20. Gün başladım, bakalım neler olacak...
gözün aydın canım hiç korkma doktorlarını dinle ilaçlarını düzenli iç bide bol bol dua et allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahBen de artık hamile kalmaya korkar oldum. Hem istiyorum hem kaldığımda uykularım kaçıyor yine mi düşecek diye. Şimdi yine pozitifi gördüm korkularım başladıama bu sefer iğneye 20. Gün başladım, bakalım neler olacak...
Bende öyleydim canım inan doğurana kadr da o korku bence düşük yapanlarda oluyor.Hiç unutmam 3. Aya gelmiştim nerdeyse kitapçıdan şu hamilelik hafta hafta günlükleri varya ona takıldı gözüm cok beğendim elime aldım baktım baktım.Eşim alsana çok güzel dedi.Ben de artık hamile kalmaya korkar oldum. Hem istiyorum hem kaldığımda uykularım kaçıyor yine mi düşecek diye. Şimdi yine pozitifi gördüm korkularım başladıama bu sefer iğneye 20. Gün başladım, bakalım neler olacak...
okurken gözlerimden akan yaşlara mı üzüleyim içimin acısına mı en son ki hamileliğimde bende bebegim güncesi die bi defter aldım sadece bı ultrason resmını yapıstırmıstım snrası yok cok üzülüp ağlamıştım rabbım bır dha asla yasatmasın hıc bırımıze gercekten cok zorBende öyleydim canım inan doğurana kadr da o korku bence düşük yapanlarda oluyor.Hiç unutmam 3. Aya gelmiştim nerdeyse kitapçıdan şu hamilelik hafta hafta günlükleri varya ona takıldı gözüm cok beğendim elime aldım baktım baktım.Eşim alsana çok güzel dedi.
Ben bu haftaları tamamlarmıyım bilmiyorum ki nasıl alayım yazayım,ya yine yarım kalırsa dedim ağlamaya başladım.Hep korkuyosun ürküyorsun hayal kurarken bile.
Sonra aldım o günlüğü Allaha tevekkül ettim be aldım.
Canım benm hepimiz yaşadık bunları bende bir defter bıraktım öyle yarım.Ona bir hatıra kutusu yapıp herşeyimi oraya koydum.Yeni bir sayfa yeni bir defter bu bunu sakın unutma kıyaslama geçmişle unutma bu başka bir bebek.İnan Rabbim sabrının selametini veriyor.okurken gözlerimden akan yaşlara mı üzüleyim içimin acısına mı en son ki hamileliğimde bende bebegim güncesi die bi defter aldım sadece bı ultrason resmını yapıstırmıstım snrası yok cok üzülüp ağlamıştım rabbım bır dha asla yasatmasın hıc bırımıze gercekten cok zor
ewt haklısın ama insanın içi çok acıyor ilkinde ilktir normal olabılır dıosun ıkıncı de şans ücüncü de artk neden ben die sorgulamalar yapıyorsun ve allahtan hayırlısından başka bişey istemiyorsun rabbim sabrını sağlığını versin inşallahhh hepimizeCanım benm hepimiz yaşadık bunları bende bir defter bıraktım öyle yarım.Ona bir hatıra kutusu yapıp herşeyimi oraya koydum.Yeni bir sayfa yeni bir defter bu bunu sakın unutma kıyaslama geçmişle unutma bu başka bir bebek.İnan Rabbim sabrının selametini veriyor.
Amin canım benm herşey güzel olcak inşallah her gecenin sabahı vardırewt haklısın ama insanın içi çok acıyor ilkinde ilktir normal olabılır dıosun ıkıncı de şans ücüncü de artk neden ben die sorgulamalar yapıyorsun ve allahtan hayırlısından başka bişey istemiyorsun rabbim sabrını sağlığını versin inşallahhh hepimize
Geçmiş olsun aynı gendeyiz clexsan 0.4 kullandım yine olmadı üstelik pıhtılaşma ile ilgili herşey normal homosistein seviyesi dahil 4 ayrı doktor da bu testler sonucunda pıhtılaşma ile alakalı olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum ramotolojiye gittim ANA testi pozitif çıktı sınra ANA paneli yaptı 1 tek değer sadece pozitif yarın gidicem doktora birde naturel killer diye bir test var katil hücreler cd56 onu yapan özel laboratuvarlar var haftaya yaptırıcam ANA pozitif olanların yapması lazımmış bişginiz olsunmerhaba hanimlar benim 3 tane dusugum var iki dusukte bilmiyordum kanpihtilasmasi oldunu 2 dusukten sonea hacettepede sinan hicayi buldum ve bana folviol prednol 4 mg coraspin bemiksc verdi birde metoinin diyeti yapiyorum.iki yil benimde onemsemememle diyetime pek uymadim acikcasi ilaclarimi kullandim ama iki yil sonra hamile kaldim ama diyetimi bi jac ay oncesinden baya boslamistim tabiki ilaclarida ve gene dusuk yaptim bunun yaninda 02 oksapar igne baslatti sinan hocaama gene olmadi sizce ilaclari biraktigim ve diyetime uymadigim icinmi gene dusuk yaptim .burde benim dusuklerim hamile kaliyorum ama kese gorunuyor ama icinde bebek gelismiyor hep bu sekilde oldu en son kontrole gittigimde sinan hoca sende amino adit metebolizma bozuklugu var dedi hemisisteini dusurup tekrar gebelige izin vercegini soyledi 32 yasindayim ve artik ne yapcagimi bilemiyorum hep bos kurek cekiyomusum gibime geliyor benim durumumda olup bebegini kucagina alan varmi bu arada kan pihtilasmasindan dolayi olmadigini dusunuyorum dusuklerimin mthfr 1298 homozigot benim ki
Canim hayirli olsun iyi düşün ki iyi olsun insallah.guzel haberlerini bizlerle de paylas :)Ben de artık hamile kalmaya korkar oldum. Hem istiyorum hem kaldığımda uykularım kaçıyor yine mi düşecek diye. Şimdi yine pozitifi gördüm korkularım başladıama bu sefer iğneye 20. Gün başladım, bakalım neler olacak...
genelde 32.haftadan sonra biraktiriyorlar.etkisi sürüyor zaten.ben 6 yıl öncede şimdide 35.haftada bıraktım.Allah nasip ederse 2. dogumum olacak..igneye devam hatta dogumdan sonra bile kullanicam.Kızlar 32. Hafta coraspin bırakma konusunda hepimiz hem fikiriz değil mi? Farklı uygulayan var mı?
İğneye bende devam ediyorum ama hangi doktora sorsam aspirin bırak dedi 32 de bıraktım bende. hoş aspirin içerkende tırsıyordum erken doğum olursa diye şimdide bıraktım diye :) bizede yaranılmıyor:)genelde 32.haftadan sonra biraktiriyorlar.etkisi sürüyor zaten.ben 6 yıl öncede şimdide 35.haftada bıraktım.Allah nasip ederse 2. dogumum olacak..igneye devam hatta dogumdan sonra bile kullanicam.
Geçmiş olsun büyük ihtimal kullanırsın . Çünkü bilidğim kadarı ile gebelik kayıpları ile ilişkisi olan en önemli genlerden biri factor v leiden mutasyonu ve senin hetero çıkmış yani yatkınlığın var demek. Bence doktorun es geçmez bu durumu. Tedirgin olma iğne hap kullanmakta birşey yok alışırsın zamanla zatenTecrübeli olan arkadaslar yardımcı olurmusunuz ? Test sonucumdakine göre clexane ile birlikte aspirin de kullanmalımıyım ? Aspirine ne zman baslamalıyım henüz doktoruma sormadım o clexane kullanacaksın dedi sadece bir düşüğüm var . İkinci de düşük olsun istemiyorum hamile kalırsam önlem almak istıyorm
Ben 35+5te aspirini, 38+1 de igneyi biraktim. 38+3 te sezeryan oldum.İğneye bende devam ediyorum ama hangi doktora sorsam aspirin bırak dedi 32 de bıraktım bende. hoş aspirin içerkende tırsıyordum erken doğum olursa diye şimdide bıraktım diye :) bizede yaranılmıyor:)
Hadi ya kötü hissettim şimdi bana neden herkes 32 dedi yaBen 35+5te aspirini, 38+1 de igneyi biraktim. 38+3 te sezeryan oldum.
Kotu hissetmeyin. Herkesin genetik pihtilasmasi farkli. Doktor gorusleri de farkli. Sormussunuz diye yazdim, lutfen kotu hissetmeyin. Doktorunuz sizi tehlikeye atacak birsey yapmaz :)Hadi ya kötü hissettim şimdi bana neden herkes 32 dedi ya
Yok cnm sizden dolayı değilde :) yani herkesten hep 32 hafta duymuştum o yüzden şaşırdım.limonlu su falan içiyorum aspirin saatinde artık :)Kotu hissetmeyin. Herkesin genetik pihtilasmasi farkli. Doktor gorusleri de farkli. Sormussunuz diye yazdim, lutfen kotu hissetmeyin. Doktorunuz sizi tehlikeye atacak birsey yapmaz :)
Doktorlar farkliliklari yaratiyor :)Yok cnm sizden dolayı değilde :) yani herkesten hep 32 hafta duymuştum o yüzden şaşırdım.limonlu su falan içiyorum aspirin saatinde artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?