Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu arada ben de 31 yaşındayım 1 yıllık evlıyim 2 dusuk yaptım sanki çocuğum olması bana hayal gibi geliyor artık sanki hiç ulasmayacagim bir hayal
merhaba malesef bana da 3 kaybım war hiç birinin kalp atışlarını dinleyemedim ben her seferinde hüsran ile sonuçlandı artık bir bebeğim olsun evimin neşesi gelsin istiyorum çok şükür tabi her halimize ama çok zor çocuksuz ev çok üzücü rabbim bizlerin yüzüne gülsün amin

saglikla kavus insallah arkadasim.

gözün aydın canım hiç korkma doktorlarını dinle ilaçlarını düzenli iç bide bol bol dua et allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

benim 2 yumurtam da catlamis. ikiz ihtimali yuksekmis... simdi bekleme donemi. sabah aksam 200mg progestana basladim. aspiri ve folidoce ye devam. 15gun sonra mutlaka kan ver dedi dr. o zamana kadar claxane gereksiz dedi. eger o zamana pozitifse sonuc direk igneye baslayacagim tabiki.

Bende öyleydim canım inan doğurana kadr da o korku bence düşük yapanlarda oluyor.Hiç unutmam 3. Aya gelmiştim nerdeyse kitapçıdan şu hamilelik hafta hafta günlükleri varya ona takıldı gözüm cok beğendim elime aldım baktım baktım.Eşim alsana çok güzel dedi.
Ben bu haftaları tamamlarmıyım bilmiyorum ki nasıl alayım yazayım,ya yine yarım kalırsa dedim ağlamaya başladım.Hep korkuyosun ürküyorsun hayal kurarken bile.
Sonra aldım o günlüğü Allaha tevekkül ettim be aldım.

okurken gözlerimden akan yaşlara mı üzüleyim içimin acısına mı en son ki hamileliğimde bende bebegim güncesi die bi defter aldım sadece bı ultrason resmını yapıstırmıstım snrası yok cok üzülüp ağlamıştım rabbım bır dha asla yasatmasın hıc bırımıze gercekten cok zor

Canım benm hepimiz yaşadık bunları bende bir defter bıraktım öyle yarım.Ona bir hatıra kutusu yapıp herşeyimi oraya koydum.Yeni bir sayfa yeni bir defter bu bunu sakın unutma kıyaslama geçmişle unutma bu başka bir bebek.İnan Rabbim sabrının selametini veriyor.

ewt haklısın ama insanın içi çok acıyor ilkinde ilktir normal olabılır dıosun ıkıncı de şans ücüncü de artk neden ben die sorgulamalar yapıyorsun ve allahtan hayırlısından başka bişey istemiyorsun rabbim sabrını sağlığını versin inşallahhh hepimize

Amin canım benm herşey güzel olcak inşallah her gecenin sabahı vardır

Geçmiş olsun aynı gendeyiz clexsan 0.4 kullandım yine olmadı üstelik pıhtılaşma ile ilgili herşey normal homosistein seviyesi dahil 4 ayrı doktor da bu testler sonucunda pıhtılaşma ile alakalı olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum ramotolojiye gittim ANA testi pozitif çıktı sınra ANA paneli yaptı 1 tek değer sadece pozitif yarın gidicem doktora birde naturel killer diye bir test var katil hücreler cd56 onu yapan özel laboratuvarlar var haftaya yaptırıcam ANA pozitif olanların yapması lazımmış bişginiz olsun

Canim hayirli olsun iyi düşün ki iyi olsun insallah.guzel haberlerini bizlerle de paylas :)

Kızlar 32. Hafta coraspin bırakma konusunda hepimiz hem fikiriz değil mi? Farklı uygulayan var mı?
genelde 32.haftadan sonra biraktiriyorlar.etkisi sürüyor zaten.ben 6 yıl öncede şimdide 35.haftada bıraktım.Allah nasip ederse 2. dogumum olacak..igneye devam hatta dogumdan sonra bile kullanicam.

genelde 32.haftadan sonra biraktiriyorlar.etkisi sürüyor zaten.ben 6 yıl öncede şimdide 35.haftada bıraktım.Allah nasip ederse 2. dogumum olacak..igneye devam hatta dogumdan sonra bile kullanicam.
İğneye bende devam ediyorum ama hangi doktora sorsam aspirin bırak dedi 32 de bıraktım bende. hoş aspirin içerkende tırsıyordum erken doğum olursa diye şimdide bıraktım diye :) bizede yaranılmıyor:)

Geçmiş olsun büyük ihtimal kullanırsın . Çünkü bilidğim kadarı ile gebelik kayıpları ile ilişkisi olan en önemli genlerden biri factor v leiden mutasyonu ve senin hetero çıkmış yani yatkınlığın var demek. Bence doktorun es geçmez bu durumu. Tedirgin olma iğne hap kullanmakta birşey yok alışırsın zamanla zaten

İğneye bende devam ediyorum ama hangi doktora sorsam aspirin bırak dedi 32 de bıraktım bende. hoş aspirin içerkende tırsıyordum erken doğum olursa diye şimdide bıraktım diye :) bizede yaranılmıyor:)
Ben 35+5te aspirini, 38+1 de igneyi biraktim. 38+3 te sezeryan oldum.

Hadi ya kötü hissettim şimdi bana neden herkes 32 dedi ya
Kotu hissetmeyin. Herkesin genetik pihtilasmasi farkli. Doktor gorusleri de farkli. Sormussunuz diye yazdim, lutfen kotu hissetmeyin. Doktorunuz sizi tehlikeye atacak birsey yapmaz :)

Kotu hissetmeyin. Herkesin genetik pihtilasmasi farkli. Doktor gorusleri de farkli. Sormussunuz diye yazdim, lutfen kotu hissetmeyin. Doktorunuz sizi tehlikeye atacak birsey yapmaz :)
Yok cnm sizden dolayı değilde :) yani herkesten hep 32 hafta duymuştum o yüzden şaşırdım.limonlu su falan içiyorum aspirin saatinde artık :)

Yok cnm sizden dolayı değilde :) yani herkesten hep 32 hafta duymuştum o yüzden şaşırdım.limonlu su falan içiyorum aspirin saatinde artık :)
Doktorlar farkliliklari yaratiyor :)
Cogu doktor yumurta takibinde catlatma ignesi yapinca tekrar cagirmiyormus misal. Benimki iki gun ust uste cagirdi misal, catlayadigindan emin olana kadar. Hepsi farkli yol izliyor...
Kivi de yiyebilirsiniz o da kan sulandirici.
Buarada kuzenimde 32haftasinda birakmisti igneyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…