Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aynı yaştayiz benim de aynı gen heterozigot. Dediğiniz testi üniversite araştırma hastanelerinde yapıyorlar istanbul da zeynep kamil e gitmiştim ben 3 ay önce orda yaptirdim

Canım Ben de senin gibiyim Doktor bulursan bana da yazar mısın

kizlar ben size bisey danismak istiyorum genetik test varmis bu nerde yaptiriliyor ben kan pihtilasmami ogrenirken bi test yapilmisti onla ayni mi bu genetik test
Hastanelerin genetik bolumleri yapiyor. Trombofili Paneli testin ismi.
Ankarada Zekai Tahir Burak hastanesinde yaptirmiastum ben.

Benim iki gen sorunlu. Pai homozigot, mthfrc677t heterozigot. İlk iki bebekte bilinmiyrdu kaybettim. Oglumda aspirin ve 0.4 claxane ile dogum yaptim 31 yasimda. Simdi de iki yumurtam catladi, regl zamanini bekliyorum, aspirin ve folidoce aliyorum, ayrica sabah aksam progestan. İkiz gebelik riski de var. Eger gebe kaldiysam kan testiyle yine claxane baslayacagim.

Arkadaşlar aranızda izmirde olan var mı iki kez düşük yaptm bende bana hangi doktoru önerirsinz şehir dışından gelicem çünkü
Size Cevap yazmak için siteye üye oldum. Bu grubu 2 yıldır takip ediyorum. Bnm de pıhtılaşmadan dolayı kayıplarım var. İzmir de tanınmış 3-4 perinatoloğa gitmiştim fakat çok ikna olmamıştım. En son Serkan Güçlü ile tedaviye başladık ve kısa sürede hamile kaldım. Gebeliğim sürece hekimlik bilgisi, ilgisi ve desteği ile kolay bir hamilelik geçirmemi sağladı. Bir abi gibi hep desteğini hissettim. Şu an kızım 6 aylık ve eğer yanımızıdaysa tamamiyle ona borçluyuz. Kesinlikle gidip muayene olmanızı tavsiye ederim.

Klomen mi kullaniyorsunuz

kizlar ben size bisey danismak istiyorum genetik test varmis bu nerde yaptiriliyor ben kan pihtilasmami ogrenirken bi test yapilmisti onla ayni mi bu genetik test
Canm bende yaptirdim genetik test.hem dusen bebegime hemde esimle kendime ne esimde ne de bende hic bi sknti cikmadi.devlet hastaneleri yapio fakat biraz meşakatli.ilk once trombofoli testi istiyolar onda sorun yoksa tekrar hamile kal.diyolar eger tekrar hamile kalirdi dusuk yasarsan ve bu 3 kere olursa bebegi genetige gnderiyolar bebekte bisey cikmazsa en son eslere test yapiolar.ben 3 gebelik yasadim 3unude kaybettim.en son gebeligimde igne kullandim hersey tammdi ama rabbim nasip etmedi malesef.benim 2 genim heterozigot ama onu pihtilsamdn bile saymiyolar malesef. 3.gebeligimdeki ignem.04 tu.tekrar kalp atislari durdu.suan ilk defa rabbimin sonra da doktrmn yardimiyla 24 haftaya ulastim ve 3 uz hamileyim.ben esimle.kendi genetik testimi ozelde yaptrdim.ama devlette yapio ddgm gibi.ama pihtilasman varsa ben yaptrmadim ama hemosistein diye bi test var kaninin ne kadar sulanacagini gosteren bi test onu yaptrabilirsin guatir tiroid bunlarin hepsine baktir en son hamilelik dusun.rabbim yardimcin olsun.

Ben korkmaya başladım .bu ay hamile kalmayı deneyeceğim rabbim nasip ederse .beta yükselirse inş innohep 05 iğneye başlanacak .zannediyordum ki iğneyle kimyasal gebelik olmaz
Canm doktorunla gorus isteren ignelere gebelik olusmadan basla yani yumurtlama gununde iliskin olsun bir iki gun sonra basla ben ole basladim mesela.bi de hangi genlerinde mutasyonn var

İğne kullandığınız halde düşük mü yaptınız
Evet malesef igne dozu yeterli gelmiyo.mesela 04 bi igne 60 kiloya kadar diye biliyorum bende 75 kiloydum (tabi suan 80 i gordum de :) ) o yuzden 06 kullaniyorum.egerki kilomda asiri bi artis olursa tekrar igne dozu ayalanacak

Merhaba çok geçmiş olsun Serkan bey ismini çok duydum ben de test sonuçları ile gitmeyi düşünüyorum iğne kullandım ona rağmen kaybım var Serkan bey dışında hangi doktorlara gittiniz M MYK-izmr

Klomen mi kullaniyorsunuz
7aydir gebelik olusmadigi ve neredeyse 35olmak uzereyim diye dr yumurta takibi istedi. Klomenle 8yumurta olustu ama gelismedi. O yuzden puregon ignede yaptim 4gun. En son 20mm lik 2 yumurtam olustu biri sagda biri solda. Simdi bekleme donemindeyim....

benimde mthfr homozigot iste onu ogrenmek istiyorum 2 dusukten sonra ogrenmistim homozigot oldumu etlikte yaptirmistim genetik test o mu oluyor

Kizlar bende igneyi kullanmama ragmen kayip yasadim.ama bunn doktrla ilgisi yok inanin.ilk 3 aylik kayiplar igneye bagli degil yumurya sagliksiz yada sperm kalitesiz bu yuzden oluyo.bende doktorumu com sucladim yanlis igne verdi kan sulanmadi falan diye ama herseydn once igneler erken baslamak birazda saglikli yumurta icin saglikli beslenmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…