Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aa evet kivi de iyiymiş Allahım sağlıkla atlatalım inşallah ya insan hep sorumlu hissediyor kendini ne yapsa...

Aa evet kivi de iyiymiş Allahım sağlıkla atlatalım inşallah ya insan hep sorumlu hissediyor kendini ne yapsa...
Amin amin. Saglikla kavusun insallah. Ben de ilk iki bebegimi kaubedince anne olmk imkansiz gibi geliyordu. Oglumda da kanama yasayinca o da gitti diye cok aglamistim. Hastanede pitirtilari gorunce "tamam, yasar bu bebek" demistim. Sonrasinda da hiccccccc dert etmemistim kendime pihtiyi. Sukur guzel gebelik gecirmistim. Keske sizlerde oyle yapabilseniz, cunku bugunler bir daha gelmeyecek :) gebelik cok guzel bir donem....

Çevremde cok kişi böyle diyor keyfini çıkar hamileliğin diyorlar ama içindeyken insan hep bi tedirginlik oluyor.Çok haklısın her ne kadar tevekkül etsekte insanoğluyuz işte :)

bende aynı durumdayım,ama diyet veren olmadı.acaba diyete neler var?yardımcı olursanız sevinirim

Homosistein seviyeniz normalden yüksek mi? Kanda bakıldı mı

Bende aynı durumdayım 4 düşük var adetim geçiyor üç gün dört gün hamile olduğumu öğreniyorum ve düşük kanamam başlıyor hazin son .ii bi doktor bulabilsem iğneye adet günüm yaklaşırken başlamak isterim ama doktorların pek umrunda olmuyor düşmüş düşmemiş .

H
heteroxigot um .hamiş kalınca hemen iğneye başlanacak

hangi bolume gitmem gerekiyor

bende aynı durumdayım,ama diyet veren olmadı.acaba diyete neler var?yardımcı olursanız sevinirim
diyette yasaklara uymaya calisiyorum diyetimdeki yasaklar sarimsak ceviz bulgur sakatatlar sucuk salam pastirma gibi kepekli urunler et sinirli kuruyemisler yasak bezelye brokololi soya cikolata bunlar yasak listemde hemisisteini yukseltiyor

Sağol tesekkür ederim

ANA pozitif olunca ramotoloji ek birtakım testler yapıyor ana paneli gibi onun sonuca göre hareket ediliyor bu kan pıhtılaşması dışında bir durummuş vücudun bebeği kabul etmemesi şeklinde

ANA pozitif olunca ramotoloji ek birtakım testler yapıyor ana paneli gibi onun sonuca göre hareket ediliyor bu kan pıhtılaşması dışında bir durummuş vücudun bebeği kabul etmemesi şeklinde
Anladım sağol canım, testi özel bir kaboratuvara sordum cevap bekliyorum, kandan da bakılıyormuş sanırım

Anladım sağol canım, testi özel bir kaboratuvara sordum cevap bekliyorum, kandan da bakılıyormuş sanırım
Tabiki kandan bakılıyor ama bence üniversiteye gidin onlar daha detaylı inceliyor laboratuvarda test yaptıracaksanız Naturel killer testi var onu yaptırabilirsiniz hastahaneler yapmıyor onu

Benim anlamadığım bu testleri neden doktorlar yapmıyorlar ki .illaki sekiz on düşük mü yapmak lazım .üstelik kanda bakılıyormuş .

Benim anlamadığım bu testleri neden doktorlar yapmıyorlar ki .illaki sekiz on düşük mü yapmak lazım .üstelik kanda bakılıyormuş .
kizlar ben size bisey danismak istiyorum genetik test varmis bu nerde yaptiriliyor ben kan pihtilasmami ogrenirken bi test yapilmisti onla ayni mi bu genetik test

1. Merhaba arkadaslar benim 3 tane dusugum var 2 dusukten sonrakanpihtilasmasi oldunu ogrendim mthfr1298 homozigot son sinan beksaci buldum ilaclar vs metoinin diyeti basladim hamile kalinca 02 igneye baslicaz dedi ve hamilekaldim tabiki ben ilaclari o donem birsktim kortizon vermisti o ara hamile kaldim ve igne kullanmama ragmen gene dusuk yaptim ve sinan hoca( amino asit metebolizma bozuklugu oldunu soyledi yani benim dusuklerimkanpihtilasmasindan degil gibi genbozuklugundan sanirim ve ben bunun icin ayrintili bir genetik arastirma istiyorumbu genetik testi nerelere yaptirabilirim birde kanpihtilasmadini ogrenmek icin yaptirdigim test geneti testmi oluuo acaba uzun oldu hakkinizi helal edin birde benim durumumda olup bebegini kucagina alan oldumu acaba 31 yasindayim artik umutlarim tukeniyor

Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
3

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…