- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Canim cok tesekkur ederim.sen benim doktoruma mi gidiyorsun canim?R Rzg14 cnm nasilsin? Insaĺlh herseyin istedigin gibiolur hergun dua ediyorum herkese seni soluyorum rabbim bin kere razi olsun senden sen olmsaydin belki ne haldeydim.cok yardimci oldun.eger suan yavrularimi almama az kaldiysa 1 rabbim 2 sen vesilesin.rabbim tez zamamda kucagini doldursun insallah cifter cifter.hayirli haberlrni yaz canm
Genetik test...benimde mthfr homozigot iste onu ogrenmek istiyorum 2 dusukten sonra ogrenmistim homozigot oldumu etlikte yaptirmistim genetik test o mu oluyor
Canım doktor tımurtlama dan 15 gün sonra kana baktır 10 dan yüksekse hemen gel iğneye başlayalım dedi .bana kalsa bi ay önceden başlar rhiç riske atmam ama .Canm doktorunla gorus isteren ignelere gebelik olusmadan basla yani yumurtlama gununde iliskin olsun bir iki gun sonra basla ben ole basladim mesela.bi de hangi genlerinde mutasyonn var
15 gün sonra hemen hemen adet günüme geliyor zaten .Canım doktor tımurtlama dan 15 gün sonra kana baktır 10 dan yüksekse hemen gel iğneye başlayalım dedi .bana kalsa bi ay önceden başlar rhiç riske atmam ama .
Canm doktorunla gorus isteren ignelere gebelik olusmadan basla yani yumurtlama gununde iliskin olsun bir iki gun sonra basla ben ole basladim mesela.bi de hangi genlerinde mutasyonn var
Aspirin vermemelerine sasirdim dogrusu. Ben de kanda pozitif olunca direk igneye baslayacagim ama o zamana kadar aspirini iciyorum.MTHFR C677T. HETEROJİGOT
MTHFR 1298C HETEROJIGOT
PAI 1 4G 5G HETEROIGOT CANIM BUNLAR BENİM SONUÇ LAR .fakülteye gitmiştim ayrıntılı bilgi vermedi zaten folik asit b12 dedi hamie kalınca hemen iğne dedi
Bendeki doktor hatalı çünkü ben gebeliği öğrendim 4 haftanın sonuna doğru iğneye başladım oda doktor değiştirdim öyle diğeri aspirin bile kese görünce başlarız demişti ilk kaybım 3 ay sonunda oldu benim 2. Bol gebelik yumurtlama testim gebelik olmadığı zaman bile 17/18 çıkıyor eşiminde değerleri yükselmeye başladı anlamadım valahiKizlar bende igneyi kullanmama ragmen kayip yasadim.ama bunn doktrla ilgisi yok inanin.ilk 3 aylik kayiplar igneye bagli degil yumurya sagliksiz yada sperm kalitesiz bu yuzden oluyo.bende doktorumu com sucladim yanlis igne verdi kan sulanmadi falan diye ama herseydn once igneler erken baslamak birazda saglikli yumurta icin saglikli beslenmek gerek
Çok teşekkür ederim cevabın için burdan bir arkadaş daha bana aynı kişinin ismini verdi inşallh banada nasip olur annelik..Allah kızını sana bağışlasınSize Cevap yazmak için siteye üye oldum. Bu grubu 2 yıldır takip ediyorum. Bnm de pıhtılaşmadan dolayı kayıplarım var. İzmir de tanınmış 3-4 perinatoloğa gitmiştim fakat çok ikna olmamıştım. En son Serkan Güçlü ile tedaviye başladık ve kısa sürede hamile kaldım. Gebeliğim sürece hekimlik bilgisi, ilgisi ve desteği ile kolay bir hamilelik geçirmemi sağladı. Bir abi gibi hep desteğini hissettim. Şu an kızım 6 aylık ve eğer yanımızıdaysa tamamiyle ona borçluyuz. Kesinlikle gidip muayene olmanızı tavsiye ederim.
Yok canm gene devam ettigim doktora gidiyorum.suan icin bi sorun yasamadik allahin iziyle bakalim gerisi nasip.3 ude erkek teyzesi :) yani dogumda farkli bisey cilmazsa tabi :) 3 uzlerde cunsiyet hep yaniltiyo cunku.bakalim.insallah olur canm 3 ude 2 side hepside ayni duygu rabbim verdikten sonra bi yerlere geliyosun.benim doktorum ilk ikiz gordugunde cok.sevindi.sonra 3 uz olunca cok telas yapti cok riskli insallah sonuna kadar devam.eder falan diye.suana kadar acilmam falan olmadi cok sukur agrilarim var ama iyyim.kan verdin dimi ? Beta ne kadar? Benim bianda firlamisti cok sasirmistim.insallaj senn meleginde sennledir sagsalim sonuna kadar rabbim nasip eder insallahCanim cok tesekkur ederim.sen benim doktoruma mi gidiyorsun canim?
Bebeklerinin cinsiyetleri nedir?
Ben suan bekliyorum bakalim canim. Basta ucuz riskim vardi, simdi ikiz riski.... Belki de hic olmayacak bilemiyorum. Doktorun verdigi test gunen 10gun var daha. Beklemek zor geliyor insana :)
Ben yalvar yakar raporumu zor cikarttrdm.devletteki doktora.yazamam senn genin tehlikeli degil ddi.en sonunda simirlendim buraya kadar geldim busaatten sonra bisey olursa sorumluluk sizin ddm ole kabul etti.heleki gittigim baska bi doktor kalp atislarini duyariz bebek iyiyse ole baslariz igneye ddi.bende tamm ddm. R Rzg14 arkdsm saolsun o ddi igneyi once kullancaksinki bebek beslenecek. Hakilida. 3.cuyide kaybettim ama 4.culer benimle insallah allhin izni ile.benim bildigim mol gebelikler tehlikeli oluyo galiba.tam bilgim yok ama sonra tekrarlama riski yuksek sanirim.iyce arastr canm sor herkese sor.bem sabahlara kadar okudum arastrdim burdan arkads edindim yazdim bekledim.baksan hamileleikle ilgili her konuda benim mutlaka yazim vardir.kayip yasamak cok zor.nasibimizde ne var bilmiyoruz ama biz tedbirimizi alalimda tevvekkul allahin.en azindan biz ustumuze duseni yaptik rabbim nasip etmedi derizBendeki doktor hatalı çünkü ben gebeliği öğrendim 4 haftanın sonuna doğru iğneye başladım oda doktor değiştirdim öyle diğeri aspirin bile kese görünce başlarız demişti ilk kaybım 3 ay sonunda oldu benim 2. Bol gebelik yumurtlama testim gebelik olmadığı zaman bile 17/18 çıkıyor eşiminde değerleri yükselmeye başladı anlamadım valahi
Benim.genlerimde senle ayni ama sennki 3 tane.benim 2 gen mthfr ler heterozigot.bence sana gebelikten once igne baslatacak bi doktorla gorus derim en azindan kafan rahat olur.hic bi sakincasi yok.benm gorustgm doktorun biri kalp.atislrindan sonra igne ddi kabul etmedim.bosuna igne kullanirsin ddi gerekirse gunde 3 kere vurulurum onemli degil ddim.biraz israrci olmak gerek galibaMTHFR C677T. HETEROJİGOT
MTHFR 1298C HETEROJIGOT
PAI 1 4G 5G HETEROIGOT CANIM BUNLAR BENİM SONUÇ LAR .fakülteye gitmiştim ayrıntılı bilgi vermedi zaten folik asit b12 dedi hamie kalınca hemen iğne dedi
Canm cofu doktor ole.ben anlamiyorum nie vermek istemezler bu igneyi sanki biz kendimize aci cektirmeye cok.merakliyiz.o kadar cok doktor gezdim ki hepsi aynisini ddi.en son suan gittigim dokttumda da dusuk yasadim igneye gec basladik cunku.ardan 7 8 ay gecti esimin israriyla tekrar geldik.direk igney ve dozunu yuksek basladik.ben igneyi kullandigimda hamile degildim meselaCanım doktor tımurtlama dan 15 gün sonra kana baktır 10 dan yüksekse hemen gel iğneye başlayalım dedi .bana kalsa bi ay önceden başlar rhiç riske atmam ama .
Hayir hayir.ben folik asit aspirin hepsini kullandim.bide esime bi vitamin verdi doktorum.spermde dna hasari olabilir diye 1 ay kadar kullandi.Aspirine kendim başlasam bi sakıncası olurmu acaba
Ezbere baslama canim. Baska dr.a danis derim. Bana hem kadin dogum hem kalp ve damar cerrahi bolumu aspirin al, kanda beta pozitif olunca igneye basla dedi.Aspirine kendim başlasam bi sakıncası olurmu acaba
Hay masallahhhhhh... Saglikla kavus canim. Erkek cocuk anneye duskun oluyor :) cokkkkk para biriktirmen lazim cok, maglum 3 gelinYok canm gene devam ettigim doktora gidiyorum.suan icin bi sorun yasamadik allahin iziyle bakalim gerisi nasip.3 ude erkek teyzesi :) yani dogumda farkli bisey cilmazsa tabi :) 3 uzlerde cunsiyet hep yaniltiyo cunku.bakalim.insallah olur canm 3 ude 2 side hepside ayni duygu rabbim verdikten sonra bi yerlere geliyosun.benim doktorum ilk ikiz gordugunde cok.sevindi.sonra 3 uz olunca cok telas yapti cok riskli insallah sonuna kadar devam.eder falan diye.suana kadar acilmam falan olmadi cok sukur agrilarim var ama iyyim.kan verdin dimi ? Beta ne kadar? Benim bianda firlamisti cok sasirmistim.insallaj senn meleginde sennledir sagsalim sonuna kadar rabbim nasip eder insallah
Canım adam akıllı dr olsun yeter parasını geçtim artık çok kayıplarım varCanm ben doktorumdan memnunm istersn sanda tavsiye edrim.ozel muaneleri biraz pahali yogun calisan bi doktor.
Benimde aynıMTHFR C677T. HETEROJİGOT
MTHFR 1298C HETEROJIGOT
Aynen ole valla babasi burnumdan getiriyodu cocuk cocuk diye simdi o dusunsun.ben kaynanalik eder otururum :) ay hadi insallah canm ya olmustur.bejlemek ole.zor ki.bende yasamistim ama kac kere test yaptim bilmiyorum valla herkesten test istiyodum :) senn yumurtalarin olgunmus benim doktorumun ddigi 1 tane yumurtan var o da zor catlar cok kucuk catlamaz dmisti.o catlamaz ddgi yumurtamdan ikizler oldu.ki biz iliski gunlerini bile denk getremedik bayramdi cunku :) sonra denk getiremedik diye biz baya bi gun sonra tekrar denedik o zamanda benim kendi yumurtlama gunumdu bi yumurtam daha olmus catlams dollemis bile :) oda tek.olan melegim.cok geriden geliyodu doktorum 2 ye dusurelim hem.yasamaz hem tehliken azalir ddi.tabi ki kabul etmedim.her muanemde sordu 2 ye dusurelim gelismicek ddi.benden olmicak rabbim alirsa kabulum ddim.o simdi one gecti hepsinden yavrum birakmicaklar insallah beni.insallah senn yavrularinda seninledir insallahEzbere baslama canim. Baska dr.a danis derim. Bana hem kadin dogum hem kalp ve damar cerrahi bolumu aspirin al, kanda beta pozitif olunca igneye basla dedi.
Hay masallahhhhhh... Saglikla kavus canim. Erkek cocuk anneye duskun oluyor :) cokkkkk para biriktirmen lazim cok, maglum 3 gelin...
Canim daha kan vermedim bekliyorum. Dr 15gun sonra dedi, kaldi 10gun. 2 yumurta da ayni buyuklukte ayni zamanda catladi. Dr hergun kontrol etti o sira. Bekliyorum bakalim ama umitsizim yine de. Kismet...
Kac kaybin var canmCanım adam akıllı dr olsun yeter parasını geçtim artık çok kayıplarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?