Amin canim insallah. Ben de yerinde olsaydim 2ye dusurmezdim.. En guzelini yaptn . saglijla gelecekler insallah yardimcilarin olur insallah :) 3u bir arada basta bakimi zor olur cunku...Aynen ole valla babasi burnumdan getiriyodu cocuk cocuk diye simdi o dusunsun.ben kaynanalik eder otururum :) ay hadi insallah canm ya olmustur.bejlemek ole.zor ki.bende yasamistim ama kac kere test yaptim bilmiyorum valla herkesten test istiyodum :) senn yumurtalarin olgunmus benim doktorumun ddigi 1 tane yumurtan var o da zor catlar cok kucuk catlamaz dmisti.o catlamaz ddgi yumurtamdan ikizler oldu.ki biz iliski gunlerini bile denk getremedik bayramdi cunku :) sonra denk getiremedik diye biz baya bi gun sonra tekrar denedik o zamanda benim kendi yumurtlama gunumdu bi yumurtam daha olmus catlams dollemis bile :) oda tek.olan melegim.cok geriden geliyodu doktorum 2 ye dusurelim hem.yasamaz hem tehliken azalir ddi.tabi ki kabul etmedim.her muanemde sordu 2 ye dusurelim gelismicek ddi.benden olmicak rabbim alirsa kabulum ddim.o simdi one gecti hepsinden yavrum birakmicaklar insallah beni.insallah senn yavrularinda seninledir insallah
Mol değil boş gebelik :)Ben yalvar yakar raporumu zor cikarttrdm.devletteki doktora.yazamam senn genin tehlikeli degil ddi.en sonunda simirlendim buraya kadar geldim busaatten sonra bisey olursa sorumluluk sizin ddm ole kabul etti.heleki gittigim baska bi doktor kalp atislarini duyariz bebek iyiyse ole baslariz igneye ddi.bende tamm ddm. R Rzg14 arkdsm saolsun o ddi igneyi once kullancaksinki bebek beslenecek. Hakilida. 3.cuyide kaybettim ama 4.culer benimle insallah allhin izni ile.benim bildigim mol gebelikler tehlikeli oluyo galiba.tam bilgim yok ama sonra tekrarlama riski yuksek sanirim.iyce arastr canm sor herkese sor.bem sabahlara kadar okudum arastrdim burdan arkads edindim yazdim bekledim.baksan hamileleikle ilgili her konuda benim mutlaka yazim vardir.kayip yasamak cok zor.nasibimizde ne var bilmiyoruz ama biz tedbirimizi alalimda tevvekkul allahin.en azindan biz ustumuze duseni yaptik rabbim nasip etmedi deriz
Canm cofu doktor ole.ben anlamiyorum nie vermek istemezler bu igneyi sanki biz kendimize aci cektirmeye cok.merakliyiz.o kadar cok doktor gezdim ki hepsi aynisini ddi.en son suan gittigim dokttumda da dusuk yasadim igneye gec basladik cunku.ardan 7 8 ay gecti esimin israriyla tekrar geldik.direk igney ve dozunu yuksek basladik.ben igneyi kullandigimda hamile degildim mesela
Yani onlara göre bişi yok aslında ben razı olduktan sonra iğne kullanmaya .olmassa pazartesi salı başka bi doktora gidiyim rabbim ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmayı nasip etsin .doktorlsra da vijdan merhamet verdinCanm cofu doktor ole.ben anlamiyorum nie vermek istemezler bu igneyi sanki biz kendimize aci cektirmeye cok.merakliyiz.o kadar cok doktor gezdim ki hepsi aynisini ddi.en son suan gittigim dokttumda da dusuk yasadim igneye gec basladik cunku.ardan 7 8 ay gecti esimin israriyla tekrar geldik.direk igney ve dozunu yuksek basladik.ben igneyi kullandigimda hamile degildim mesela
Benim.genlerimde senle ayni ama sennki 3 tane.benim 2 gen mthfr ler heterozigot.bence sana gebelikten once igne baslatacak bi doktorla gorus derim en azindan kafan rahat olur.hic bi sakincasi yok.benm gorustgm doktorun biri kalp.atislrindan sonra igne ddi kabul etmedim.bosuna igne kullanirsin ddi gerekirse gunde 3 kere vurulurum onemli degil ddim.biraz israrci olmak gerek galiba
Sen neler kullandın pekiBenimde aynı
Suan 3uz erkek bebeklerine hamile canim :)Esmerhatun66 dende şuan varmı hamilelik canım
Tatlım senin sonucun benjmkiyle aynı benim de 2 dusugum vardı şimdi yeniden hamile kalmayi deniyorum bu ay 2. Denemem olacak ınsallah tutar ben de coraspin haftada 2 defa b vitamini bir de folbiol kullanıyorum hamilelikle de iğne kullanicaz ınsallah ama her ay adete 10 gün kala iğne kullanmak gerekiyormusMerhaba arkadaşlar benimde iki düşüğum var ikisininde kalbi durdu.aslinda sorun esimdeydi sperm DNA hasarı varmış düşükleri ona bağladık eşim tedavi oldu.cok şükür hasar düştü.fakat banada pıhtılaşma testleri yaptılar doktor çok hafif var bu kadınların %90da vardır tedbir amaçlı önce koraspirin kullanacaksınız hamile kalınca da iğneye başlayacağız.sizde sonuçlarıma bakabilir misiniz?sizce varmış pıhtılaşma internette farklı şeyler okuyorum tedirgin oldum.sizde yoeumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2102169 
İnşallah tutar canim benim de geçen ay klomenle 2 yumurta oluşmuştu ama catlatma ignesi e rağmen tutmadı şimdi hiç bir şey kullanmadan akışına bıraktım klomeni etkisi kullanmadan da 3 ay devam ediyormuş. .7aydir gebelik olusmadigi ve neredeyse 35olmak uzereyim diye dr yumurta takibi istedi. Klomenle 8yumurta olustu ama gelismedi. O yuzden puregon ignede yaptim 4gun. En son 20mm lik 2 yumurtam olustu biri sagda biri solda. Simdi bekleme donemindeyim....
Canım yani bende pıhtılaşma varmıymis iğneden de çok korkuyorum.Tatlım senin sonucun benjmkiyle aynı benim de 2 dusugum vardı şimdi yeniden hamile kalmayi deniyorum bu ay 2. Denemem olacak ınsallah tutar ben de coraspin haftada 2 defa b vitamini bir de folbiol kullanıyorum hamilelikle de iğne kullanicaz ınsallah ama her ay adete 10 gün kala iğne kullanmak gerekiyormus
Folik asit i günlük 5 mg alman gerekiyor yani folbiol marka olandan kullan mutlaka evet canim pihtilasma tasiyicisiyiz yani tam anlamıyla pihtilasma var diyemeyiz ama aynı onlar gibi tedbir almamız gerekiyorCanım yani bende pıhtılaşma varmıymis iğneden de çok korkuyorum.
Bende folik asit birde coraspirin kullanıyorum bu ay başladım bende denemeye
canım merhaba benimde aynı senin gibi. doktor bana türkiyedeki kadınların cogu senin gibi ama yınede gebe kaldıgında ıgneye baslıycam dedı. senın doktorun ne dedı peki? her doktor baska bır sey soyluyor inan kafam cok karıstı. 3 düşük yaptım 2 sı 8. haftada kalbi durdu 3. sü 5 haftalıkken düştü. senin düşüklerin ne zaman oldu?Hastanelerin genetik bolumleri yapiyor. Trombofili Paneli testin ismi.
Ankarada Zekai Tahir Burak hastanesinde yaptirmiastum ben.
Benim iki gen sorunlu. Pai homozigot, mthfrc677t heterozigot. İlk iki bebekte bilinmiyrdu kaybettim. Oglumda aspirin ve 0.4 claxane ile dogum yaptim 31 yasimda. Simdi de iki yumurtam catladi, regl zamanini bekliyorum, aspirin ve folidoce aliyorum, ayrica sabah aksam progestan. İkiz gebelik riski de var. Eger gebe kaldiysam kan testiyle yine claxane baslayacagim.
Benim ikinci gebeligimde kanamam çok oldu birde amniyotik bant var falan dediler.acaba bunlar bu pihtilasmadan kaynaklanıyor olabilir miFolik asit i günlük 5 mg alman gerekiyor yani folbiol marka olandan kullan mutlaka evet canim pihtilasma tasiyicisiyiz yani tam anlamıyla pihtilasma var diyemeyiz ama aynı onlar gibi tedbir almamız gerekiyor
Bilemiyorum onu canjm belki bi bilen vardır burdaBenim ikinci gebeligimde kanamam çok oldu birde amniyotik bant var falan dediler.acaba bunlar bu pihtilasmadan kaynaklanıyor olabilir mi
Sağol canım cevap verdiğin için.cok kaygilaniyorum yine aynı acıyı yaşarım die.sadece normal bir kadın doğuma gidiyorum sen kime takip oluyorsun canımBilemiyorum onu canjm belki bi bilen vardır burda
Kaan aydosa eşimin test sonuçlarını yollamıştım oda DNA hasar testi dedi ama Ankara’ya gitmedik açıkçası burda üroloji doktoru emodex verdi sizin eşinizde Spermiogram değerler nasıldı acabaMerhaba arkadaşlar benimde iki düşüğum var ikisininde kalbi durdu.aslinda sorun esimdeydi sperm DNA hasarı varmış düşükleri ona bağladık eşim tedavi oldu.cok şükür hasar düştü.fakat banada pıhtılaşma testleri yaptılar doktor çok hafif var bu kadınların %90da vardır tedbir amaçlı önce koraspirin kullanacaksınız hamile kalınca da iğneye başlayacağız.sizde sonuçlarıma bakabilir misiniz?sizce varmış pıhtılaşma internette farklı şeyler okuyorum tedirgin oldum.sizde yoeumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2102169 
Onu yaptırın mutlaka bizim %54tu çok şükür tedavi oldu.ankaraya gitti eşim sonrada maille görüştük.ml sperm sayısı 11milyondu ileri hız %50ydi.simdi hasarda düştü sayıda arttı sadece morfolojimiz %2 ama sıfırı bile gördük morfolojide. Bende de bu çıktı bende iğne kullanacağım.emodex iyidir.kullanin mutlaka.benim eşim impryl ve klomen kullandı.simdi klomen impryl ve art Med kullaniyorKaan aydosa eşimin test sonuçlarını yollamıştım oda DNA hasar testi dedi ama Ankara’ya gitmedik açıkçası burda üroloji doktoru emodex verdi sizin eşinizde Spermiogram değerler nasıldı acaba
Kismet bakalim. Ben igne yaptim ovitrille.İnşallah tutar canim benim de geçen ay klomenle 2 yumurta oluşmuştu ama catlatma ignesi e rağmen tutmadı şimdi hiç bir şey kullanmadan akışına bıraktım klomeni etkisi kullanmadan da 3 ay devam ediyormuş. .
Korkmayin. Yapmasi kolay bir ignedir kendisi. Sizde de hafif pihtilasma var.Canım yani bende pıhtılaşma varmıymis iğneden de çok korkuyorum.
Bende folik asit birde coraspirin kullanıyorum bu ay başladım bende denemeye
Heterozigot tasiyici demek degil, yine pihtilasma var ama homozigota gore az demek...Folik asit i günlük 5 mg alman gerekiyor yani folbiol marka olandan kullan mutlaka evet canim pihtilasma tasiyicisiyiz yani tam anlamıyla pihtilasma var diyemeyiz ama aynı onlar gibi tedbir almamız gerekiyor
Canım ben folic 1 clexane 0.4 lük crinone jel estrofem ve prednol 4 mg kullandımSen neler kullandın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?