Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canim insallah. Ben de yerinde olsaydim 2ye dusurmezdim.. En guzelini yaptn . saglijla gelecekler insallah yardimcilarin olur insallah :) 3u bir arada basta bakimi zor olur cunku...

Mol değil boş gebelik :)

Yani onlara göre bişi yok aslında ben razı olduktan sonra iğne kullanmaya .olmassa pazartesi salı başka bi doktora gidiyim rabbim ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmayı nasip etsin .doktorlsra da vijdan merhamet verdin

Esmerhatun66 dende şuan varmı hamilelik canım

Merhaba arkadaşlar benimde iki düşüğum var ikisininde kalbi durdu.aslinda sorun esimdeydi sperm DNA hasarı varmış düşükleri ona bağladık eşim tedavi oldu.cok şükür hasar düştü.fakat banada pıhtılaşma testleri yaptılar doktor çok hafif var bu kadınların %90da vardır tedbir amaçlı önce koraspirin kullanacaksınız hamile kalınca da iğneye başlayacağız.sizde sonuçlarıma bakabilir misiniz?sizce varmış pıhtılaşma internette farklı şeyler okuyorum tedirgin oldum.sizde yoeumlayabilir misiniz?

Tatlım senin sonucun benjmkiyle aynı benim de 2 dusugum vardı şimdi yeniden hamile kalmayi deniyorum bu ay 2. Denemem olacak ınsallah tutar ben de coraspin haftada 2 defa b vitamini bir de folbiol kullanıyorum hamilelikle de iğne kullanicaz ınsallah ama her ay adete 10 gün kala iğne kullanmak gerekiyormus

İnşallah tutar canim benim de geçen ay klomenle 2 yumurta oluşmuştu ama catlatma ignesi e rağmen tutmadı şimdi hiç bir şey kullanmadan akışına bıraktım klomeni etkisi kullanmadan da 3 ay devam ediyormuş. .

Canım yani bende pıhtılaşma varmıymis iğneden de çok korkuyorum.
Bende folik asit birde coraspirin kullanıyorum bu ay başladım bende denemeye

Folik asit i günlük 5 mg alman gerekiyor yani folbiol marka olandan kullan mutlaka evet canim pihtilasma tasiyicisiyiz yani tam anlamıyla pihtilasma var diyemeyiz ama aynı onlar gibi tedbir almamız gerekiyor

canım merhaba benimde aynı senin gibi. doktor bana türkiyedeki kadınların cogu senin gibi ama yınede gebe kaldıgında ıgneye baslıycam dedı. senın doktorun ne dedı peki? her doktor baska bır sey soyluyor inan kafam cok karıstı. 3 düşük yaptım 2 sı 8. haftada kalbi durdu 3. sü 5 haftalıkken düştü. senin düşüklerin ne zaman oldu?

Folik asit i günlük 5 mg alman gerekiyor yani folbiol marka olandan kullan mutlaka evet canim pihtilasma tasiyicisiyiz yani tam anlamıyla pihtilasma var diyemeyiz ama aynı onlar gibi tedbir almamız gerekiyor
Benim ikinci gebeligimde kanamam çok oldu birde amniyotik bant var falan dediler.acaba bunlar bu pihtilasmadan kaynaklanıyor olabilir mi

Kaan aydosa eşimin test sonuçlarını yollamıştım oda DNA hasar testi dedi ama Ankara’ya gitmedik açıkçası burda üroloji doktoru emodex verdi sizin eşinizde Spermiogram değerler nasıldı acaba

Kaan aydosa eşimin test sonuçlarını yollamıştım oda DNA hasar testi dedi ama Ankara’ya gitmedik açıkçası burda üroloji doktoru emodex verdi sizin eşinizde Spermiogram değerler nasıldı acaba
Onu yaptırın mutlaka bizim %54tu çok şükür tedavi oldu.ankaraya gitti eşim sonrada maille görüştük.ml sperm sayısı 11milyondu ileri hız %50ydi.simdi hasarda düştü sayıda arttı sadece morfolojimiz %2 ama sıfırı bile gördük morfolojide. Bende de bu çıktı bende iğne kullanacağım.emodex iyidir.kullanin mutlaka.benim eşim impryl ve klomen kullandı.simdi klomen impryl ve art Med kullaniyor

Kismet bakalim. Ben igne yaptim ovitrille.

İnsallah senin de gelsin bebegin canim.

Korkmayin. Yapmasi kolay bir ignedir kendisi. Sizde de hafif pihtilasma var.

Heterozigot tasiyici demek degil, yine pihtilasma var ama homozigota gore az demek...

Kızlar benim dr um folic 1 e başlattı bizde c677t olanlarda folik asit emiliminde sıkıntı oluyormuş folbiol falan emilmiyormuş biz de onun için sadece folic 1 kullanacaksın demişti biraz pahalı ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…